موسوی بعضی وقتا حرکات زشتی انجام میده !!:n41:
Printable View
موسوی بعضی وقتا حرکات زشتی انجام میده !!:n41:
عجب بازی نفس گیری شد امشب...اصلا فکرش رو نمیکردم بازی به اینجا کشیده بشه.:n04:
ولی باز خداروشکر تونستیم برد رو ازشون بگیریم که مهمتر بود وگرنه چی میشد میباختیم ):
هنوز در تعجبم چرا میرزاجانپور از بازی بیرون رفت تیم کلا بهم ریخت |:
داوری افتضاح بود واقعا!انقدر داور باید بی عرضه باشه؟؟!!:n21:
چیزی که چند روز قبل هم راحت پیش بینی شد !
کاملا مشخص بود لهستان رو مثل آمریکا نمیشه راحت برد !
لهستان به جو این سالن آشنا بود و راحت وا نمیداد !
نبود میرزاجانپور قشنگ تیمو بهم زد
اگه نمی اومد شاید میباختیم !
و شاید هم اگه مشکل واسش پیش نمی اومد بازی به ست 5 نمی کشید !
داور بازی هم از کشور دوست و همسایه بی عرضه بحرین !
کلنگ !
به معنای واقعای کلمه ...
اون کوبیاک هم شاخش شکسته شد حال کردم !
بازی یکشنبه میتونه سخت تر باشه !
تبریکـــــ ! بازی سخت، نفس گیر و پر استرسی بود !
لهستان هنوز یه باخت دیگه به ما بدهکاره ! بمونه واسه یکشنبه !
تبریک بابت برد
عجب بازی پر هیجان و نفس گیری بود. خداروشکر که آخرش ما بردیم وگرنه شرایطمون برا صعود خیلی تخیلی (اگه نگم غیر ممکن) میشد.
نمیدونم تاثیر میرزاجانپور بود یا چی ولی دو ستی که تو بازی نبود واقعا تیم خوب کار نکرد. قائمی امسال اصلا در حد و اندازه های خودش نبوده متاسفانه.
در مورد تماشاگرا یه نکته که من رو خیلی اذیت میکنه اینه که وقتی تیم عقب میافته ساکت میشن، در صورتی که دقیقا تیم وقتی باخته به حمایت و تشویق اونا نیاز داره. مخصوصا تیم احساسی مثل تیم ما که تقاوت روحیه بازیکن ها خیلی واضح موقع برد و باخت خودش رو نشون میده. شاید تماشاگر ها باید یاد بگیرن که حمایت و تشویق فقط برا تیم برنده نیست.
تبریک به همه .این بازی نشان داد که نبود میرزاجانپور توی این تیم چه مصیبته.انصافا" عادل غلامی هم امروز بازی خوبی را ارایه کرد.امیدوارم یکشنبه سه امتیازی ببریم و کار را به اما واگر نسپاریم.
کاملا موافقم ست سوم وقتی ایران عقب بود تماشاگرا هم روحیه تشویق نداشتن و این اصلا خوب نیست. باز هم خوبه عقل مسئولین رسیده یه نفر گوینده جو بده (عجب لغتی) رو آوردن برای تحریک تماشاگرا که کارش هم خوبه.نقل قول:
کوبیاک: جو سالن شگفت انگیز بود
کاپیتان تیم ملی والیبال لهستان گفت: ایران امشب خیلی خوب بازی کرد و جو سالن نیز شگفت انگیز بود.
کوبیاک در نشست مطبوعاتی بعد از شکست پیروزی تیم ملی لهستان مقابل ایران در لیگ جهانی گفت: این پیروزی را به ایران تبریک میگویم. آنها امشب خیلی خوب بازی کردند.
وی ادامه داد: حرف زیادی برای گفتن ندارم. ای کاش داور برای هر دو تیم خوب قضاوت میکرد. این داوری برای این سطح از بازیها قابل قبول نیست.
وی در مورد اینکه آیا تاثیر هواداران ایرانی را حس کرده است، اظهار داشت: این جو را احساس کردم. بدون شک این جو شگفت انگیز است. بازی بسیار نزدیک بود. ایران در مسابقه حساسی پیروز شد.
معروف:داور میخواست به سودلهستان قضاوتکند
کاپیتان تیم ملی والیبال ایران گفت: داور دوم قصد داشت در ست پنجم به نفع لهستان قضاوت کند اما اعتراض به موقع ما کارساز شد.
سعید معروف در نشست مطبوعاتی بعد از پیروزی شکست تیم ملی ایران مقابل لهستان در لیگ جهانی گفت: به کاپیتان لهستان که ما را اذیت کرد و جور همه را کشید تبریک میگویم. کمی از باخت ترس داشتیم. این مسئله باعث شد کارایی لازم را نداشته باشیم.
وی افزود: تماشاگران کمک کردند و در جایی که همه فکر میکردند بازی تمام شده به مسابقه برگشتیم. روز یکشنبه بازی سخت تر خواهد بود.
کاپیتان ایران در مورد عصبانیتش در ست پنجم گفت: در لحظات حساس اشتباهاتی پیش میآید. تیم حریف در لحظهای در خواست ویدئو چک کرد که منطقی نبود. داور دوم میخواست به سود لهستان قضاوت کند. فکر میکنم داور اشتباه عمد نداشت و اعتراض ما به موقع بود.
===
معروف واقعا یه کاپیتان و رهبر به تمام معناست !
بعضاً حرکات بازیکنای ما بخصوص موسوی مشمئز کننده ست.
من از رادبو شنیدم، چیکار کرده؟نقل قول:
تبریک میگم این برد شیرین رو ...:n12:
ازونجایی که به امتیاز هم نیاز داریم باید تلاشمون بر این باشه بازی بعدی رو 3 امتیازی ببریم که وقتی تعداد بردها مساوی شد به مشکل بر نخوریم.
نبود میرزاجانپور به شدت حس شد و بار حملات روی دوش شهرام بنده خدا بود که تو یه صحنه خستگیش رو کاملاٌ نشون داد .قائمی هرچقدر دریافت کننده خوبیه پشت خط زن ضعیفیه طوری که معروف نمیتونه روش حساب ویژه ای باز کنه و این موضوع باعث شده بود میکا و دوستان به راحتی تیم رو دفاع میکردند چون تابلو بود یا شهرام یا موسوی قراره اسپک بزنند و اصلاٌ نیاز به آنالیز نداشت بیننده غیر حرفه ای هم متوجه قضیه میشد. مجتبی که به زمین برگشت دست معروف باز شد و تیم کلاٌ متحول شد ..شد همون تیمی که جلو امریکا بود .
خیلی باحال بود تیم به موسوی میگفت پرشی نزن کنترلی بزن سید هم میگفت نمیتونم آقا .. نمیتونم .. باز پرشی میزد:n02: عبادی پور امروز یه کوچولو دوباره سوتی میداد ولی در کل خوب بود و با سرویسهاش به تیم کمک کرد بارها. فقط به نظرم نباید تو ست دوم تو اون امتیاز حساس تک دفاع میشد . (ازونجایی که سابقه داره میگم )
+
عبادی پور به اشتباه تو مصاحبش گفته لهستان باید بره امریکا بازی کنه و کار سختی داره ... در حالی که لهستان هم مثل ما 2 تا بازی آخر رو میزبان هست .کلاٌ اینجور سوتی ها به نظرم شایسته یه بازیکن ملی در این سطح نیست . یا اینکه داورزنی و معروف نمیدونند نحوه صعود از گروه یا المپیک چجوریه و ازین دست مسائل .
قبول دارم حرکت موسوی و میرزاجانپور زشت بود اما یجور کری و تضعیف روحیه برای لهستانم بود و شاید حتی به موقع !نقل قول:
به نظرم پیش میاد برای هر تیمی .. بازیکنای ایتالیا خیلی ازین حرکات بدتر انجام میدند .. یا همین کوبیاک لهستان تو خیلی از بازیهای مهم حرکات عجیب انجام داده تو روسیه هم الکسی اسپریدونف کلاٌ رو اعصابه :n02:
اینم اضافه کنم بازیکنای ما تو بازی رفت تو لهستان چوب میزبانی لهستان رو خورده بودند و نمیخواستند تو این بازی تو ایران مجدداٌ به نفع لهستان سوت زده بشه . تو بازی رفت اگر یادتون باشه ویدیو چکی که ایران خواست نشون داده نشد و کواچ و بازیکنا به شدت معترض بودند .
این صحنه خیلی جالب بود + صحنه ای که معروف و موسوی موقع دفاع رویه تور با هماهنگی قبلی اصلا دستشون رو بالا نیاوردن چون می دونستن می خواد با دستشون بازی کنه و توپ رو محکم بزنه:n02::n02:نقل قول:
خیلی باحال بود تیم به موسوی میگفت پرشی نزن کنترلی بزن سید هم میگفت نمیتونم آقا .. نمیتونم .. باز پرشی میزد
راستی حیفم اومد نگم ..
سال قبلم گفتم پستهام موجوده بازم میگم عادل غلامی یه مهره گرانبها برای ایرانه .. انصافاٌ بهش کم لطفی میشه و کمتر تو چشمه .. همیشه در خدمت تیم بوده و کمترین خطا رو داره . چه سرویس چه اسپکهای سرعتیش . جدیداٌ هم دفاع روی تورهای عالی انجام میده چون هم پست موسوی هست معمولاٌ بازیش کمتر به چشم میاد ..
ببخشید که پستهام زیاد شد .. اما یکی یکی یادم میاد .
به امید برد بعدی ایران ... شب همگی بخیر :n12:
به شدت با شما موافقم. در ضمن سبک خوشحالی کردنش و اینکه بسیار ادم محجوب و باوقاریه وغیرت مثال زدنیش.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم موقعی که ست پنجم 11-9 بود و ایران امتیاز 12 رو گرفتنقل قول:
موسوی و میرزاجانپور به مربی لهستان به حالت تمسخر گفتن ویدئو چک بده ! :n02:
اینکه این حرکت زشت بود یا نه کاری ندارم (( اگرچه از نظر خودم از نظر روحی خوب بود ))
ولی یادمون نره تیم های دیگه از این بدترن
همین کوبیاک
عملا یه وحشیه !
ولش کنن دلش میخواد همه رو بزنه و حرکاتش خارج از عرفه !
حرکت موسوی از نظر تضعیف روحیه و فشار عصبی خوب بود !
حتی یه صحنه هم موسوی و معروف سر کوبیاک همچین حرکتی زدن
همونجایی که موسوی و معروف دستشون رو کشیدن و کوبیاک توپ رو بیرون زد
موسوی و معروف خندیدین و از اون طرف وقتی کوبیاکو نشون داد اعصاب نداشت !
دقیقا بعدش کوبیاک تعویض شد
از نظر روحی فشار زیادی روش بود و امتیاز بدی رو از دست داده بود
اینجور فشار روانی و روحی بعضی مواقع کارسازه !
یه خسته نباشید به کل تیم , کواچ , تماشاگران و همه ی بیننده ها .
همه میگن توی بازیه بعدی ما بازیه سختتری داریم اما من مطمئنم توی بازی بعدی بازیه راحتتری داریم , بیرون رفتنه میرزاجانپور خیلی تیمو بهم ریخت ! اصلا کاری به سطح بازیشون ندارم , وقتی یه سرمربی و کل بازیکنا روی یه بازیکن حساب باز میکنن , به یکدفعه اون بازیکن از زمین 2 ست خارج میشه یه جورایی تو بازیه بچه ها تاثیر میذاره . بازیه بعد اگه مشکلی نباشه خیلی راحتتر بازی میکنیم ...
و یه نکته ای که من واقعا دلم برای این مردم , برای این بچه ها , برای کلا این ملت میسوزه این بود که توی ست دوم یا سومش یادم نیست , بچه ها تقاضای ویدئو چک کردن , بعد داور دوم رفت دوربین روی تور رو بیاره نگو اصلا ضبط نکرده بودن اون صحنه رو !! که داوره دوم هی میومد به کواچ میگفت No Record !! یعنی واقعا جای تاسف داره توی کشور خودت بازی کنی درخواست ویدئو چک کنی حتی 1% هم شانس بازگشت امتیاز باشه بگن No Record !!!! که کاملا مشخص بود سعید معروف به مسئول پردازش ویدئو ها گفت مسخره کردین ؟!!!!
واقعا جای تاسف و تعجبه !!!
بچه ها اون صحنه که سعید و سید دستشون رو انداختن تا توپ بره تو اوت شاهکار بود این لینکش 2 مگابایته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب مجری برنامه توپ و تور بین دو ست در مورد معروف چی میگفت ؟ من متوجه نشدم
به نظرتون تو بازی هایی در این سطح کسی می تونه روز بازی روزه بگیره؟
آخه میرزاجانپور که از حال رفت گفتم این بچه حتماً روزه گرفته الآن فشارش افتاده
دیشب دقت کردید معروف هر چی اومد جاخالی بندازه نا موفق بود؟! لهستانی ها دستشو خونده بودن.:n02:
دقیقانقل قول:
دیگه دارن زیاده روی میکنند .
وقتی دریافت بد لهستانی ها می اومد تو زمینمون ، معروف بجای اینکه بزاره توپ بیاد تو زمین و بشه باهاش طراحی حمله کرد سریع میخواست بخوابونه تو زمین حریف و اما موفق نمی شد . قشنگ دو سه امتیاز رو از دست دادیم .
بازی زیبایی بود . واقعا نفس ها رو تو سینه حبس میکرد . انشالله بازی دوم یه حال اساسی تر میگیریم ازشون :n10:
این تیم روسیه هم قربونش برم به هیچ حریفی نه نمیگه وهمه رو تو دلش جا میده :n02:
سلام تبریک بابت این برد سخت و مهم
من موندم تو این جو سالن اینا چطوری بازی می کنن. واقعا تماشاگرای ما تو تشویق عالی هستن ..
لهستانی ها سرویس های موجی ایران رو اکثرا با پنجه می گرفتن و همین باعث شده بود تو دریافت زیاد مشکل نداشته باشن رو این سرویسا ولی عبادی و موسوی از سرویس های پرشی به حوبی استفاده کردن. زاتورسکی خیلی عالی و سریع هست و قدرت بازی خوانی بالایی داره ولی در مقابل مرندی فقط دریافت اولش حوبه و تو توپ گیری های آخر زمین موقع حمله حریف کمک خاصی نمیکنه و دریافتی هم بشه از طرف معروف هست بیشتر.
تو فاز حمله هم مشکل خاصی نداشتیم و فقط نبود میرزا جانپور برامون دردسر ساز شد. کلا تیم روند خودشو پیدا کرده و اتفاقات خاص می تونه مانع نتیجه نگرفتنمون تو آزادی بشه.
کوبیاک واقعا بازیکن باهوشی هست هرچند کلا رو اعصابه :دی امیدوارم کورک به بازی دوم هم نرسه.
به امید پیروزی تو بازی برگشت..
راستی دوستان چرا بازیهای ایران بر خلاف کشورهای دیگه یه روز در میون برگذار میشه ؟ همه تیمها تو 2 روز متوالی بازیها رو برگذار میکنند جز ایران که میزبانه
چون ایرانی ها خسته ان :دینقل قول:
راستی دوستان چرا بازیهای ایران بر خلاف کشورهای دیگه یه روز در میون برگذار میشه ؟ همه تیمها تو 2 روز متوالی بازیها رو برگذار میکنند جز ایران که میزبانه
اواخر بازی وقتی تماشاچی ها اون صدای هو هو هو هو درمیاوردن یک لحظه فکر کردم رینگ بوکسه خیلی جو جالبی بود :n09:
بازی برزیل - استرالیا از شبکه ورزش در حال پخش هست......
نبود جایگزین مناسب برای میرزا خیلی زیاد خودش رو نشون داد. قائمی اصلا در حد پارسالش هم نیست. کلا فاز حمله و اسپک زدنش بسیار ضعیفه.
جدای از اینکه تیممون صعود میکنه یا نه دوست دارم بازی بعد رو با هر نتیجه ای فقط ببریم تا لهستان با مربی و کاپیتان بسیار مغرورشون رو سر جاشون بشونیم و به قول معروف شاخشون رو بشکنیم.
خدا به داوری بازی بعد رحم کنه داورها بسیار بی عرضه بودن. کوبیاک با اون دادوبیدادی که سر داور اول می کرد هر داور دیگه ای بود کمترین رفتارش تذکر سفت و سخت بود و به راحتی باید کارت می گرفت. آنتیگا و کوبیاک داشتن از ضعف داوری به شدت سوءاستفاده می کردن و اعتراض های الکی می کردن.
موافقم ! لهستان از جمله اون تیم هایی هست که حالا حالاها باهاش سر و کار داریم و باید چندین بار ببریمش تا بعدها راحت تر جلوش بازی کنیم. البته نباید فراموش کنیم این لهستان قهرمان جهان و تیم سوم رده بندی هست. سرویس های پرشی که ما دیشب می زدیم هر تیمی دیگه ای به جز لهستان با این آمادگی بود نمی تونست اینطوری مقاومت کنه ! خیلی آمادست، این ارزش کار تیم رو نشون میده.نقل قول:
اگه این دو تا داور تویه بازی رفت در لهستان بودن فاجعه میشد ! تازه اینجا تویه زمین خودمون با این جو اینطوری داوری کردن ! هرچند سعید معروف خیلی خوب جوسازی اونا رو جواب می داد یا خنثی می کرد ولی باز هم خیلی اذیت شدیم.
امشب روسیه با آمریکا بازی داره و بعید به نظر می رسه نتیجه ای جز برد 3 امتیازی آمریکا رقم بخوره. با احتساب برد احتمالی امشب آمریکا، این تیم 23 امتیازی، با 8 برد میشه. این یعنی اگه لهستان بازی فردا رو به ایران واگذار کنه و در بازی با آمریکا دو برد 3 امتیازی بیاره (سخت ولی شدنی) همه از نظر تعداد برد و هم از نظر امتیاز برابر میشن. (باخت 3 امتیازی به ایران)
از اون طرف برد 3 امتیازی ایران مقابل لهستان، همونقدر که وضعیت لهستان رو خطرناک می کنه وضعیت خودمون رو عالی می کنه ! در اون صورت ایران میشه تیم دوم گروه با 6 برد و 18 امتیاز؛ 1 امتیاز بیشتر از لهستان که این اتفاق عملا می تونه به احتمال خیلی زیاد برابر با صعود تیم از گروه حتی به عنوان تیم اول باشه.
حالت دیگه برد 2 امتیازی ایران مقابل لهستان هست. در این حالت ما تیم سوم می مونیم، با 6 برد و 17 امتیاز، ولی همچنان شانس خوبی برای صعود داریم و با برد مقابل روسیه احتمالا می تونیم به عنوان یکی از دو تیم صعود کنیم.
حالت دیگه باخت 1 امتیازی به لهستان هست. در این حالت شانسمون برای صعود خیلی کمه چون هم از نظر تعداد برد و هم از نظر امتیاز از لهستان و آمریکا کاملا عقب می افتیم. دو برد کمتر از لهستان و سه برد کمتر از آمریکا، 3 امتیاز کمتر از لهستان و 7 امتیاز کمتر از آمریکا.
باخت بدون امتیاز به لهستان؟ اصلا فکرش رو هم نکنید.
به امید یه برد دیگه مقابل لهستان با طعم صعود.
از تمام اين حرفها گذشته اولاً من به اينكه تيم ما داره در سطح اول جهان اينطوري براي صعود ميجنگه به خودم ميبالم و از اينكه حس كنم تيممون ميتونه حتي براي رسيدن به المپيك به مسابقات جام جهاني اكتفا كنه در پوست خودم نميگنجم.
دوماً حالا كه اينقدر قوي هستيم كه در قلب تيم هاي ديگه براي رويارويي با ايران هراس ايجاد شده بايد اين ترس را با يك عنوان قشنگ تركيب كنيم تا بعضي از تيم ها مثل فرانسه و آلمان هم به قدرت ما اعتراف كنن و طوري نشه كه بگن رده بندي ليگ جهاني را قبول نداريم چون ايران در دسته اول قرار داره و ما اونجا نيستيم! يا اينكه موقعي كه از قويترين تيم هاي يك تورنمنتي كه ايران هم توش حضور داره حرف ميزنن اسم ايرانو به زبان نيارن انگار كه اصلاً وجود نداره. من فكر ميكنم اين مورد از مهمترين رسالت هاي اين تيمه.
یه بار دیگه این ویدئو رو ببینید !!نقل قول:
از پشت وقتی داره نشون میده
موسوی دست کوبیاک رو خوند !
وقتی موسوی و معروف داشتن میپریدن
موسوی 3 تا 4 بار میزنه رو شونه معروف به نشانه جا خالی
من اول فکر کردم پریدن بعد جا خالی دادن
نگو موسوی گفت جا خالی بدن ! :n02:
الان داشتم آمار بازی رو نگاه میکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه میرزاجانپور با اینکه ست دوم و سوم و تقریبا نصف ست اول رو بازی نکرد 12 امتیاز گرفته ، یک امتیاز کمتر از کوبیاک با اون همه ادعا و سر و صدا .
واقعا فکر نمیکردم یه روز ترکیب میرزاجانچور و عبادی پور به این خوبی جواب بده اینقدر که این دو نفر سوتی های وحشتناک میدادن. واقعا پیشرفتشون فوق العاده بوده :n19:
بازی روسیه - امریکا از شبکه ورزش در حال پخشه.
تا الان 1-1 هستن.
اگه روسیه این بازی رو ببره به نفع ما میشه.
متاسفانه روسیه مجدد به امریکا باخت و مسیر صعود رو برای امریکا هموارتر کرد...این موزرسکی هم به هیچ دردی نخورد!حالا تو بازی با ایران شاخ نشه خوبه:n29:
امیدوارم حداقل در دو بازی اخرش در تهران که برای ما بسیار حساس هست همانند قهرمانی جهان پارسال دردسر درست نکنه و مثل ادم ببازه و بره پی کارش.:n37:
خب میشه گفت کارمون در اومد !
بازی فردا نفس گیر نشه شانس آوردیم !!
الان آمریکا صعودش یه جورایی قطعی شده و لهستان میدونه باید ایران رو ببره
چون در صورت باخت صعود لهستان به اما و اگر میکشه !
از اون طرف باز هم واسه ما بد شد !
غول 2 متر و 10 سانتی روسیه کار رو واسمون سخت میکنه !
فقط امیدوارم آخر حسرت اون 4 باخت شیرینی که به لهستان و آمریکا دادیم رو نخوریم ! :n37:
چقدر جالب من دیشب از عادل غلامی تعریف کردم که مهره گرانبهاییه امشب ورزش 3 در این مورد پست داده :n02:
عادل و میلاد، چراغ خاموش های والیبال
در حالی که تمام نگاه ها در پیروزی های تیم ملی والیبال بر ستاره های نامی است، چهره هایی که کمتر از سایرین در چشم هستند بیشترین تاثیر را در پیروزهای ایران داشتند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، ایران شب گذشته توانست پنجمین پیروزی متوالی خود را در لیگ جهانی 2015 کسب کند و فاصله خود را تا تیم دوم به حداقل برساند. معروف، موسوی و شهرام محمودی بازیکنانی بودند که همیشه مورد تشویق و توجه بیشتری قرار می گرفتند و این طبیعت ورزش است که تعدادی ستاره همیشه محبوبیت بیشتری نسبت به سایرین دارند اما در چند بازی اخیر اسامی بودند که بیشترین نقش را در بردهای پی در پی ایران داشتند و کمتر از آنها نام برده می شود.
عادل غلامی، سرعتی زن تیم ملی والیبال ایران در بازی با لهستان آماری فوق العاده داشت و از هم پستی خودش، موسوی به مراتب نمایشی بهتر داشت. او در حالی 4 دفاع انجام داد که سید با 3 دفاع در رتبه پایین تری قرار داشت و امتیازاتی حیاتی را به ایران بازگرداند. عادل در امتیازاتی حساس مسیر توپ های لهستانی ها را قطع کرد و توانست ایران را یک بار دیگر به بازی برگرداند که اوج آن در ست چهارم بود که به موقع به داد ایران رسید.
میلاد عبادی پور بعد از شهرام محمودی امتیازآورترین بازیکن ایران بود و حتی از میرزاجانپور هم عملکرد بهتری داشت و در این چند روز صحبتی از او نبود. میلاد در حال حاضر تنها بازیکنی در خط دریافت ایران است که هم در دریافت و هم در حمله عالی است و کاملا به بازیکنی قابل اتکا تبدیل شده است. او در دریافت، اسپک، توپگیری و دفاع آماری موفق داشت و تنها بازیکنی بود که در همه فاکتورها موفق به کسب امتیاز شد.
میلاد و عادل این روزها از بهترین و تاثیرگذار ترین های تیم ملی هستند و باید به قدردان زحمات آنها بود و از این به بعد توجه بیشتری به عملکردشان در زمین داشت.
موزرسکی قبلاٌ هم وقتی در روسیه بود تیمهای معتبری مثل لهستان یا امریکا و برزیل این تیم رو میبردند و اینطور نبود که موزرسکی گربه سیاه بشه . اما مشکل اینجاست که ایران با این بازیکن به شدت مشکل داره و توانایی دقاعش رو اصلاٌ نداره. موسوی هر کاری میکنه نمیتونه موزرسکی رو از کار بندازه و بارها نشون داده نمیتونه دفاعش کنه . البته در بازیهای گذشته با روسیه سرویسهای ایران اصلاٌ خوب نبود ..راه حل اینه که سرویسهای خوبمون رو در مقابل روسیه تکرار کنیم تا توپ به سختی به پاسور برسه و نتونه سرعتی پاس بده اونوقته که دیگه موزرسکی هم کاری نمیتونه انجام بده .نقل قول:
چه قدر همه به این عبادی پور میتاختند و حتی اسمش رو هم عوض کرده بودندنقل قول:
میلاد عبادی پور بعد از شهرام محمودی امتیازآورترین بازیکن ایران بود و حتی از میرزاجانپور هم عملکرد بهتری داشت و در این چند روز صحبتی از او نبود. میلاد در حال حاضر تنها بازیکنی در خط دریافت ایران است که هم در دریافت و هم در حمله عالی است و کاملا به بازیکنی قابل اتکا تبدیل شده است. او در دریافت، اسپک، توپگیری و دفاع آماری موفق داشت و تنها بازیکنی بود که در همه فاکتورها موفق به کسب امتیاز شد.
ولی کواچ یه چیزی دیده بود که از پارسال این قدر بهش بها داد.عبادی پور هنوز خیلی خیلی جا داره برای پیشرفت و کامل شدن.در اینده میتونه کامل ترین بازیکن ما باشه
ما امشب برای صعود باید بازی رو 3 امتیازی ببریم...چون صعود امریکا با توجه به بردهاش و امتیازش قطعیه...اگه ببازیم که 99 درصد حذفیم چون لهستان فقط کافیه یه بازی رو از امریکا تو خونه خودش ببره که قابل پیشبینیه...اگه 2 امتیازی ببریم کار گره می خوره و احتمالا تو روز اخر بین ایران و لهستان یکی امتیازی میره بالا که بازم شانس لهستان بیشتر خواهد بود...به هرحال بچه ها زحمتشون رو کشیدن و هر نتیجه ای پیش بیاد ازشون راضیم...به امید 3 برد 3 امتیازی و صعودی بدون اما و اگر...
دوستان در مورد صعود ایران و احتمالات موارد زیر رو بررسی کردم. با فرض رده بندی بر اساس ابتدا برد سپش امتیاز و بعد معدل ست
ایران با برد لهستان با هر نتیجه ای باز هم سرنوشت صعود دست خودش هست و به هیچ وجه اما و اگر نداره به شرطی که 6 امتیاز (دو برد سه امتیازی با هر نتیجه ای 3-0 یا 3-1) برابر روسیه داشته باشه.
دوستانی که میگن ایران باید حتما 3 امتیازی ببره تا سرنوشت دست خودش باشه اشتباه می کنن. اگر ایران 3-2 هم ببره با 17 امتیاز پست سر لهستان 18 امتیازی قرار میگیره حالا با فرض بالا:
1) اگه لهستان هر دو بازی خودش رو سه امتیازی از امریکا ببره با هر نتیجه ای (3-0 یا 3-1) تیم اول میشه و در اونصورت برد و امتیاز ایران و آمریکا برابر میشه که ایران معدل ست بهتری از آمریکا داره.
2) اگر لهستان 5 امتیاز از آمریکا بگیره فرضا برد 3-0 و برد 3-2 در اونصورت برد و امتیاز ایران و لهستان برابر میشه که باز هم معدل ست ایران بیشتره.
3) باقی موارد هم که نیاز به توضیح نداره و کاملا واضحه.
پس ایران فقط باید لهستان رو ببره.
روسیه هم تا حالا ایران نیومده و این شانس خوبی برای ایران هست که مثل آمریکا کاملا غافلگیر بشن.