موندم به یاهو مکتوب چه ربطی داره.بقول آرمین مونده بود یاهو مکتوب نذاره که گذاشت.تا اونجا که یادمه خبرهای دست اول رو میذارننقل قول:
Printable View
موندم به یاهو مکتوب چه ربطی داره.بقول آرمین مونده بود یاهو مکتوب نذاره که گذاشت.تا اونجا که یادمه خبرهای دست اول رو میذارننقل قول:
خوبه به نظر خوش مزه میرسهنقل قول:
یه خورده خوشکل تر درستشون کن و مثل هم تر عالی میشه دیگه واقعا حرف نداره
با پودر قند و شکلاتی که خیلی شیرین نباشه هم میتونی تزئینش کنی وپودر کاکائو هم فکر کنم خوب بشه و قهوه اونم فکر کنم بد نباشه دارچین هم دیدم میزنن اما نمیدونم دیگه قاطیش چی هست چون دارچین تنها خیلی طعم قوی میده و خوب نمیشه دیگه چی روش هست رو متوجه نشدم خیلی طعمش حس نمیشد چیزای دیگه اش
یه شیرینی فروشی بزرگ هست تو اصفهان این مدلا رو مامان من از اونجا میگیره نمیدونم جا های دیگه هم هست یا نه ولی خوب خیلی جالب بود برای من معمولا با پودر قند و کنجد همه جا هست شکلات و دارچین و ... رو من جایی ندیدم(البته من خودمم برم شیرینی بگیرم یکی دو بار تو سال بیشتر نیست شاید برای همینه که جای دیگه ندیدم)
خواهش میکنم :n02:نقل قول:
دیگه در اون حد هم حرفه ای نیستم . فقط نیتم خیره :n10:
:n24:نقل قول:
ممناننقل قول:
البته من فقط در مناسبتها و ... شیرینی و ... درست میکنم و روزهای عادی سال حقیقتش حالی واسه ادم میمونه ؟ احوالی واسه آدم میمونه ؟ نه والا :n02:
2 روز مونده به عید باید شروع کنم به درست کردن قتاب ، کیک ، شیرینی نعل اسبی و دانمارکی اما خوب خیلی لذت بخشه . شما هم 1 بار امتحان کنید تا بفهمید من چی میگم :n33:
[/QUOTE]
حقیقتش چون قلمو نداشتم نتونستم زرده تخم مرغ رو به شکل صحیح و کامل در تمامی سطح شیرینی پخش کنم . بخاطر همین کامل طلایی نشد .نقل قول:
سمت ما هم اکثرا به همین شکل درست میکنند و من تا حالا شکلاتی ندیدم چون زیاد شیرینی نمی خرم .
بجای دارچین وانیل میریزم تا بوی آرد و تخم مرغ و ... رو ببره و خوشبو کنه
پودر قند خراب میکنه روشو و یکم که بمونه یه جوری میشه :n27:
اتففاقا من قندیاش رو بیشتر دوست دارمنقل قول:
شکلات هم خیلی نمیریزن یه خورده که یه طرحی روش بکشن اونم بد نیست با تخمه افتابگردون البته بدون نمک و پودر پسته هم یه مقدار تزئین میکنن
با وانیل هم باید خوب باشه نخوردم تا حالا فکر بدی هم نیستا
ولی ایول خیلی خوشم اومد از هنرت فکرش رو هم نمیکردم مردی پیدا کنم که شیرینی بپزه دمت گرم
با گردو هم ندیدم ولی فکر کنم جالب بشه یه بار با گردو درست کنید فکر کنم خوب بشه
اقا دسپختت خوب بود؟هوس کردم!![emoji39] [emoji12]
در کل مرد زندگی که میگن شومایی دیگه :دی خدا حفظت کنه برادر :n06:نقل قول:
ممنان:n02:
البته من فقط در مناسبتها و ... شیرینی و ... درست میکنم و روزهای عادی سال حقیقتش حالی واسه ادم میمونه ؟ احوالی واسه آدم میمونه ؟ نه والا
2 روز مونده به عید باید شروع کنم به درست کردن قتاب ، کیک ، شیرینی نعل اسبی و دانمارکی اما خوب خیلی لذت بخشه . شما هم 1 بار امتحان کنید تا بفهمید من چی میگم:n33:
انشاالله با آموزش های شما همگی به خوردن شیرنی نعل اسبی و گل محمدی و گل نرگس و نسترن و سوسن خانم :دی و ... مستفیض شیم :دی ولی بی شوخی باید دست پختت خوب باشه :n06:
+
آقا میخوای یه سری ماهی و سبزه و هفت سین و اینام من و بقیه بچه ها بیاریم در کنار شیرنی ها شما شب عیدی دو قرون کاسب شیم :n33::n26:
واقعا چرا دست پخت اقایون بهتر از خانم هاست و اکثر اشپزهای معروف مرد هستند؟
جواب منطقی براش وجود داره؟
من خودم به شخصه خیلی به اصول آشپزی و ... اهمیت میدم .نقل قول:
مثلا وقتی میخوام آش 40 گیاه درست کنم اوقدر میگردم تا جوانه های اون گیاهان رو پیدا کنم و البته تمیز هاش رو اما خانم های بستگانمون هر چی دستشون اومد رو میندازن تو آش و مهم نیست که اصلا واسشون این چیزا !
در تهیه شیرینی جات مثلا من به مقدار دقیق مواد خیلی اهمیت میدم و همیشه سعی میکنم همه چیز طبق قاعده باشه اما خیلی از خانوم ها رو دیدم چشمی این کار رو میکنن و از دیدشون ترازو هنوز اختراع نشده .
نتیجه میگیریم مردها در این موارد خیلی حساس هستند و با عشق این کار رو انجام میدن اما خانومها از رو عادت :n10:
ماشالله ديگه همتون وقت شوهر كردنتون شده. خوش بحال شوهراتون :)
از اول صفحه دقت كنيد ،اگه يكي بياد اسم تاپيكو نخونه فكر ميكنه اومده تاپيك بانوان :n02:
نه از رو عادت واجبار این کار رو انجام نمیدن خیلی ها ولی خوبنقل قول:
اره منم برام مهمه که حتما مواد رو موقع پخت کیک و ... دقیق بریزم
مثلا بابام چشمی کار میکنه اونم دقیق اندازه نمیگیره میریزه میبینه کی خوب شد که چون شور خور هست یه چند باری چشمانمان در امد تا خوردیم غذا رو هیچ جالب بود از گشنگی هیچ کس هیچی هم نمیگفت غذا که تموم شد گفتم به نظر شما هم شور بود همه گفتن اره از جمله خود بابام
خیلی از خانوما به خاطر تجربه ای که پیدا کردن این طوری درست میکنن مثلا میدونه دیگه یه قبلمه که حدود ۲ لیتر اب توشه ۳-۴ تا قاشق نمک نمیخواد دو تا هم بسه(البته من خودم نمیدونم چقدر میخواهد هر چی به نظرم اومد گفتم) یا مثلا یک لیتر شیر تقریبا ۴ تا لیوانه
ولی ما باید اندازه بگیریم که این یک لیوان این دو لیوان و ....
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان این آواتارات کیه ؟ تو چه فیلمی بازی کرده :n02:
عجب پشت مویی داره آ :n10:
نقل قول:
اين "آنتوني كريسپينو" شخصيت برنامه ستردي نايت لايوه كه نقششو "بابي موينيهن" بازي ميكنه
يه آدميه كه اخبار رو از اين و اون اشتباهي ميشنوه و تعريف ميكنه.
از بهترين نمايشهاي اين برنامه ست.
الان صحبت شما در مورد من و همسرم برعکسهنقل قول:
همسرم هنگام اشپزی مثل شما عمل می کنه و اگه قرار باشه به غذا 100 گرم ادویه اضافه کن 101 گرم نمیشه. کلا ترازو اگه دم دستش نباشه اشپزیش مختل میشه. این قدر دقیق مواد رو اضافه می کنه که حرص من درمیاد. البته در آخر غذا خوب و خوشمزه میشه ولی من با طرز اشپزی شما و همسرم مخالف هستم
من دوست ندارم غدایی که درست می کنم عینا مطابق دستور آشپزی نوشته شده باشه. دوست دارم وقتی اشپزی می کنم اونجوری باشه که خودم لذت ببرم مقدار و نوع مواد رو عوض کنم و طمع و عطرش رو حوری بسازم که خوشم میاد و لذت میبرم. دوست دارم اشپزی برام هیجان داشته باشه و منتظر باشم ببینم اخرش مزه غذا چطور میشه. البته بعضی مواقع خوب از اب در میاد و بعضی مواقع هم نه ولی به تجربه و هیجانش می ارزه
البته این تغییرات اعمال شده هم اونقدر نیست که شورش دربیاد یا کلا غذای جدید اختراع بشه :n09:
بخاطر همین تفاوت سلیقه تو اشپزی من و همسرم هیچوقت با هم غذا درست نمی کنیم چون باعث میشه کار به جای باریک کشیده بشه. :n24:
آره مثلا خورش قیمه اگر مثل خورش قیمه باشه که خورش قیمه نیست :دینقل قول:
قشنگ باید تمام غذاهای مونده رو به صورت نامحسوس میکس کنی که بشه خورش قیمه :دی
به قول طرف تو نترشی مخلوط فقط دمپایی ریزریز نشده حموم دیده نشد o_O
Sent from my ST15i using Tapatalk
بابا بلد نیستی که تو قیمه که نمیشه همه چیز ریخت تو قرمه سبزی همه چیز پیدا میشه و تو اب گوشتنقل قول:
اب گوشت که هیچی قشتگ توش خورش بادمجون و قیمه و بامیه و ... هر چی دلت میخواهد بریز اگر احدی فهمید
تجربه دارم که میگما
مثلا خورش سبزی اضافه رو بزار تو یه ظرف بزار فیریزر بعد نر وقت دوباره خواستی خورش سبری بپزی بریز تو خورش اون روز خوبیش به اینه که طعمش هم تقریبا اصلا عوض نمیشه
دوستان تجربه های خودتون رو بزارید بخونیم عبرت بگیریم
اقایون رفتن خرید عید همراه با زن و بچه و .... دارن
مجردا هم دارن دور دور میکنن و ....
هیچ کس نیست این قدر خالیه که میتونی با شرت مامان دوز تو انجمن قدم بزنی
یه سری هم دارن خونه تکونی میکنن
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیرو صحبتهایی که در صفحه 39 و 40 همین تاپیک داشتیم ؛ بالاخره تونستم Raspberry Pi 2 (یک گیگابایتی) پیدا کنم . یه micro sd هشت گیگ هم باهاش خریدم . 150 هزار تومن خود برد و 17 هزار تومن هم micro sd .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باکس رو باید جداگانه خرید ولی من با لگوهایی از زمان بچگی هنوز داشتم یه کیس هم براش درست کردم :n09: ولی خب فکر میکنم باید اون سقفشو بردارم تا تهویه بهتر انجام بشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میزان رم آزاد و در حال استفاده ، لینوکسی که نصب شده و مدل و تعداد هسته های CPU در عکس زیر هم مشخصه . البته عکس زیر برای زمانی هست که از لپتاپم با SSH بهش کانکت شدم وگرنه میشد با استفاده کابل HDMI به مانیتور متصل و موس کیبرد هم بهش متصل کرد و مثل یه کامپیوتر معمولی ازش استفاده کرد (وبگردی ، اینترنت و ...) .
نکته جالب هم اینه که از لینک زیر میشه XBMC Media Center دانلود کرد و مثل یه media player ازش استفاده کرد .
اقا این بورده چیه دقیقا من خیلی دیدمش کار بردش چیه یه توضیح بدبد لطفا کارایی هاش چیه امکاناتش چیه؟نقل قول:
عطا جان مشخصات cpu چیه؟
نسبت به قیمتش خوبه ولی 8 گیگ حافظه کم نیست
با لینوکس کار نکردم ولی ویندوز هم میشه روش زد در حد XP؟
یه کامپیوتر کامله ولی در حد و اندازه لی لی پوتینقل قول:
اقا اورکلاکش هم میشه کرد فرکانس این هسته ها پایینه درسته که۴ هسته ایه ولی خوب فایده نداره ۹۰۰ مگاهرتز چیزی نیست که به حد اقل به ۱.۲ یا ۱.۵ برسونیمش خوبه ها روش کار کنیمنقل قول:
همه توضیع های لینوکسی میشه روش نصب کرد همشون زیر یک گیگ رم میخواهن
همانطوریکه آقا آرش هم گفتن یه مینی کامپیوتر هست . باهاش میتونی وبگردی کنی و حتی قطعات مختلف مثل دوربین بهش وصل کنی که میشه بعنوان سیستم دوربین مدار بسته ازش استفاده کرد و خیلی پروژه های دیگه ...نقل قول:
ویندوز XP نمیشه زد ولی قراره براش ویندوز 10 بیاد .نقل قول:
مشخصات SoC Broadcom BCM2836 مدلهای یک گیگابایتی (Generation 2 Model B) .
CPU = ARM Cortex-A7 900 MHz quad-core
GPU = Broadcom VideoCore IV @ 250 MHz
در ابتدای بوت یه آپشن هایی هست (عکس زیر) که میتوان اورکلاک هم کرد ولی پردازنده احتمالاً نیاز به هیتسینک خواهد داشت .نقل قول:
حالا میخوای روش دانلودر نصب کنی؟ :n02:نقل قول:
میگن با همین Raspberry Piـها میشه سرور هم راه اندازی کرد، درسته؟ :n36::n36:
کاکو چرا نشه بچه ها روی ای تی مگا 8 سرور پیاده میکنن روی این نشه :دینقل قول:
عطا جان مبارک باشه اقا ...
حالا با این با چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟
24 ساعت روشن باشه چیزیش نمیشه :دی
راستی آقا مشاالله خلاقیت :V2:
اینکه با چه سرعتی میشه دانلود کرد بیشتر بستگی به دانلود منیجری که نصب شده داره . چندین دانلود منیجر تست کردم (روی این نه ها ، روی لینوکسی که روی شبیه ساز نصب کرده بودم) بنظر من Aria2 بهترین بود و در حد و اندازه های IDM و مثل IDM هم میتونه چند کانکشنه دانلود کنه . البته اینترفیس گرافیکی نداره و باید تو ترمینال یا از طریق SSH دستور (Command) بدی . اینترفیس تحت وب هم داره که کارایی نداره . یه لیست درست میکنی میدی به این برنامه دانلودشون میکنه .نقل قول:
خب برای همین خریده بودیم :n02: از یه طرف نمیخواستم لپتاپ چند میلیون تومنی رو برای اینکار روشن بذارم و هم اینکه اون روتر خیلی کارآمد نبود .نقل قول:
نقل قول:
اگر واقعا با سرعت همون idm دانلود میکنه عالیه / اگر میتونی یه عکس از موقعه ایی که داره دانلود میکنه بده اینترفیسم نداشت مشکلی نداره :n06:
برنامه flareget هم خوبه من دارمش اینترفیس گرافیکی هم دارهنقل قول:
برای من عملکردش مثل ای دی ام بود قیافه هم خیلی شبیه هست
عطا جان
بنظرت با 100-150 تومن بالاتر یه مدل ویندوز خورش رو جور میکردی بهتر نبود؟ دیگه روزه شک دار نداشت
یه وندوز مدیاسنتر روش نصب میشه همه کار هم میشه باهاش کرد.
البته دانگل های اندروید هم دیدم با همین قیمت به راحتی میزان برای دانلود. دو مدل 4 و 8 هسته ای هم هستند
دوست عزیز cpu ۸ هسته ای نداریم ازنوع موبایلی این تکنولوژی تازه زوی سیستم های دسکتاپ داره میاد و بسیار گرون قیمت هست ۸ هسته ای رو سامسونگ برای تبلیغاتش در اورده فقط روی سیستم های ای ام دی هست اونم پرفورمنس جالبی نداره دوتا ۴ هسته ای هست که یکیش حتما باید غیر فعال باشه چرا که این تکنولوژی که دوتا پردازنده باهم کار کنن باز خیلی رون قیمت و هست و فقط روی مین بورد های سروری پیدا میشه نیاز به شرایط خاص داره نیاز به سیستم عاملی داره که بتونه اینا رو مدیریت کنه و همین طوری نمیشهنقل قول:
مخصوصا اندروید این توانایی رو نداره چون سیستم عامل بسیار کوچیک و کم امکانات هست فقط یکسری کار های عادی رو میتونه انجام بده و هر برنامه ای هم نمیشه توسط دوتا پردازنده پردازش کرد مثلا فکر کنم وینذوز رو باید حتما با نسخه سروری کارکنید تا بتونید از دوتا پردازنده هم زمان استفاده کنید
اقا اشتباه نشه رپی سیستم های سروری تا ۲۰ هسته هم داریم ولی قسمت های فوقالعاده عجیبی دارن حتی وسیله های مخصوصی هست که تا ۶۱ هسته دارن اما اونا هم نیاز به برنامه نویسی خاص خودشون رو دارن(اینتل فی) مثال خوبیه نگاه کنید ۶۱ هسته داره و هرکدوم با فرکانس حدود ۱ گیگاهرتز و به اندازه یک کارت گرافیک هم هست با برد مخصوص که قیمتش هم اگر اشتباه نکنم حدود ۷۰۰۰ دلار هست مخصوص محاسبات ساخته شده این قطعه
این که سی پی یو ۸ هسته داره درست نیست مخصوصا این که از نوع موبایلی هم باشه
سی پی یو های ۸ هسته ای به توان خیلی بالایی نیاز دارن و حرارت وحشتناکی رو هم تولید میکنن با اضافه شدن یک هسته مصرف به طور هندسی بالا میره نه خطی که مثلا بگیم ۱ هسته مثلا ۱۰ وات پس دوتا میشه ۲۰ تا ممکنه بشه ۴۰ تا نه ۲۰ تا و سه تا و وچهار تا هم ۳۰ تا و۴۰ تا نمیشه مثلا میشه ۱۰۰ تا و ۱۸۰ تا
مثلا مدلی که ای ام دی برای دسکتاب ها داد ۱۴۵ واته اگر اشتباه نکنم یا ۲۲۰ هست درست یادم نیست
مثلا اینتل که سی پی یو های ۴ هسته ای داشت همه زیر۹۰ وات مصرف داشتن ولی روی ۸ هسته به بالای ۱۰۰ رسید تو نسل جدید یعنی هاسول همه زیر ۹۰ بودن ولی نسل جدید که مصرفش باز کمتر میشه روی ۸هسته باز بالای ۱۰۰ هست
اینهم یه عکس از موقعی که داره دانلود میکنه (از سرور ایران - آپلودبوی) . از ویندوز با putty هم بهش کانکت شدم . فایلهای دانلودی روی فلش مموری که بهش وصل کردم ذخیره میشن . البته من وایمکس 512 کیلوبیت ایرانسل دارم که سرعت دانلود در عمل از 61 الی 62 کیلوبایت بیشتر نمیشه (تئوری تا 64 کیلوبایت هست) . تو آخرین خط کنار SPD سرعت دانلود مشخص هست .نقل قول:
قبلش فلش مموری باید ماونت بشه . این هم آموزشش اگر خواستی بدونی .
خب مشکلی با لینوکس نداشتم و ضرورتی هم نداشت که بیشتر خرج کنم تا مدلهای ویندوزی بخرم . همین مدلی که خریدم خیلی خوبه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا یه شیر پلنگی در این اقایون پیدا می شه به داد ما برسه. ببینیم این برنامه هم بدرد می خوره یا سرکاریه!
بچه ها من فیلم های اصلی و بدون سانــسور جنایات داعش رو از کجا باید گیر بیارم ؟
چون اکثر فیلمهاشون ویرایش شده هستند .
اگه کانال و ... تو یوتیوپ و جای دیگه دارند آدرسشو بدید
حال به هم زن و ترسناکه برای چی میخواهی؟نقل قول:
فکر نمیکنم پیدا کنی چون سریع حذف میکنن لینک هاش رو چون خلاف قوانین بین المللی هست و نشر این فیلم ها غیر قانونیه مثلا تو یوتیوب فکر کنم میزارن معمولا که یوتیوب هم به محض خبر دار شدن حذفش میکنه با ریپورت هایی که میشه فیلمه) من یه تبلیغ میخواستم ازشون که توش میگفتن از تکنیک های هالیودی استفاده کردن میخواستم ببینم چیه نتونستم پیداش کنم
از نظر روان شناسی احساس رو از بین میبره(البته من خودمم شنیدم نمیدونم درسته یا نه فکر میکنم تا حدی باشه و گرنه پخش فیلم ترسناک هم همینه من میگم احساس رو از بین نمیبره ولی خوب قطعا تاثیر روانی مخرب داره نگاه کردن به این که مثلا یه ادم زنده رو میسوزونن یا سر یکی رو میبرن)
نمی دونم ملت مثلا ترکیدن یه نفرو ببینن چه حالی داره؟! اونام یه سری ادم مضخرف و بیکارن که....نقل قول:
نقل قول:
الان طرف حسابتون منم دیگه ؟ ( آیــینه )
الودگی هوا زده به مردم ..شیکماشون هم گرسنس ..کارهم نیست ..تلویزیون هم درباره فقر مردم در ژاپن ...امریکا مستند میذارهنقل قول:
ایناروهم نگاه میکنن .....دیگه هیچ فاتحه:n35:امروزه مردم بالا خونشونو اجاره دادن وحشیه وحشی ..قبلا که اجاره بود ..الان تخریبش کردن تاخیر خورده
بچه 5ساله داره توگوشیش سربریدن داعش یا فوتبال بازی کردن داعش با کله هایه بریدرو ....نگاه میکنه اخه چی بگم
به اون دوستمون توهین نشه .....کککککککککککلللللیییییی گفتم
اگر فرمانده یه نیروی خصوصی بودم یه حالی به این داعشیا و امثالهم می دادم که عرب لنگ می انداخت!:n02: (البته رویا بر جوانان عیب نیست!)
البته همشون با هم یه پ...خ...ن. ولی سیاست تا چه حد اخه دیگه کثیف بشه...
عكس زير خواهرزاده هام هستن . دوقلو جفت پسر :n02: هر وقت ميبينمشون كلي انرژي مثبت ميگيرم :n19: اسمشون رادين (راست) و رهام هست (چپي) :n01: حيف كه نميتونم بقلشون كنم (شهرستان هستن) .
اقا این ایران کم حسابشون رو نرسیده میدونی چند تا جت فرستادن و چند بار فرستادن میدونی اگر ایران دخالت نکرده بود تا الان داعش نصف ایران رو هم گرفته بود حجینقل قول:
حالا میخواهی بدونی چرا از بیخ ورشون نداشتن از رو زمین؟ چون هزینه خیلی زیادی داره خودت حساب کن ببین چقدر میشه هر موشک ۱ میلیاردی اب میخوره حداقل
چی شد الان:n13: آفرین بر این محاسبات :n01:خیلی پیچی شد ولی کلا منظورم شکار دانه به دانه بود نه حملات موشکی چون حملات موشکی شما تلفات اجتماعی اقتصادی و اجتماعی هم داره. نفرت و نوجوونی که خانوادش رو در جنگ از دست داده بهانه ای برای همچین گروههایی تا نیروشون مثل سوسکا بیشتر کنند...
حمله زمینی که خیلی بد تره هزینه خیلی بیشتری داره از مردم خودمون هم هزینه کنیم از خودمون باید بریمنقل قول:
اقو من اون محاسبات رو دوباره انجام میدم احتمالا خیلی غلط داره چون هر چی فکر میکنم میبینم باید اون ظریبه کوچیکتر باشه