برنامه هاي خيلي جالبي گذاشته بوديد
ولي اون جالبت تر هاش دانلود نميشد
منم كه هر چي دارم قبلا يكي توي تاپيك گذاشته
از همه ممنون
Printable View
برنامه هاي خيلي جالبي گذاشته بوديد
ولي اون جالبت تر هاش دانلود نميشد
منم كه هر چي دارم قبلا يكي توي تاپيك گذاشته
از همه ممنون
لطفا این برنامه رو دوباره آپلود کنید همه استفاده کنند. اکثر برنامه ها از روی سایت پاک شدندنقل قول:
با سلام به تمامی دوستان ...
من حقیقتش دنبال برنامه black list و call cheater برای گوشیهای جاوا میگردم
خیلی جاها رو search کردم ولی مخصوص جاوا رو پیدا نکردم ...
گفتم که از دوستان کمک بگیرم...
با تشکر
نقل قول:
سلام دوست عزیز من این برنامه رو دانلود کردم حالا باید چه طوری توی گوشیم اجرا کنم
مدل گوشیم هم سونی اریکسون k510
ممنون می شم راهنماییم کنید
دوست عزیز مهدی جان امکان ساختن برنامه call cheater و black list برای گوشی های جاوا نمی باشد اما بعضی از گوشی های جاوا خودشان امکان black list را دارند البته به طریقه های مختلف مدل گوشی خودت را بگو تا اگر تونستم به تو کمک کنمنقل قول:
دوست عزیز پانیذ جاننقل قول:
برنامه رو نصب کنید و در قسمت Auto Message وارد شوید گزینه NEW را انتخاب کنید در قسمت اول یک title یا یک موضوع برای پیام انتخاب کنید (موضوع در صفحه نمایشگر شخص بیننده نمایان نمی شود) در قسمت دوم ساعت و تاریخی که می خواهید پیام ارسال شود را تنظیم می کنید در قسمت سوم شماره تلفن شخص مقابل را وارد می کنید در قسمت چهارم متن پیام را می نویسید و قسمت پنجم را بر روی پیش فرض بگذارید و در قسمت آخر گزینه on را انتخاب کنید بعد از داخل منو ها گزینه save as new را انتخاب کرده حال در صفحه ای که باز می شود موضوع پیام را می بینید از برنامه خارج می شوید در هنگامی که زمان مورد نظر می رسد (چون فرمت گوشی جاواست ) از شما سوالی می پرسد مبنی بر ارسال پیام و اگر شما آن را تایید کنید پیام ارسال می شود
سوالی داشتید دوباره می توانید از من بپرسید
ُسلام دوست عزیز ممنونم که راهنماییم کردی ... گوشی من یک گوشی معمولی هست ...نقل قول:
مدل : sony ericsson k310i
من یه w810 دارم
میخواستم بدونم آنتی ویروسی برای جاوا نیست؟
البته شنیدم مثل اینکه جاوا ویروس زیاد نمیگیره.
نقل قول:
جاوا اصلا ویروس نمیگیره.
به همین دلیل آنتی ویروس نداره.
یه فارسی ساز برای مسیج 6630 می خوام
سلام دوست عزیز شما توسط این برنامه میتونید بازی یا نرم افزار هارو سند کنی توسط بلوتوثنقل قول:
دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام دوست عزیز شما توسط این برنامه میتونید عکس های اس ام اسی بسازیدنقل قول:
دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
من تا به حال با k310 کار نکردم ولی به آدرس زیر برو setting/calls/manage callsنقل قول:
اگر در این قسمت گزینه ای با نام accept calls داشت گوشی شما دارای black list می باشد اگر داشت شما می تونین به من بگین تا طریقه استفاده از اون رو در اختیارتون قرار بدم
سلام
اینم یه لینک برا خوندن بارکد با گوشیهای جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین ؟ ;)
سلام دوست عزیز ...نقل قول:
گوشی من این accept calls رو که گفته بودید داره ....
و در اون سه گزینه هست ...
all callers
only from list
none
سلام. کسی برنامه ی قفل گذاری بر روی پوشه ها مخصوص جاوا سراغ نداره ؟
اگه كاراي زير رو بكنين ديگه مثل ورژن هاي قبلي واسه هر بار جابجايي ببن فولدرها اجازه نمي خواد:نقل قول:
اين مراحل رو بريد:
1)هر دو فايل jar و jad رو تو گوشي بريزيد
2)فايل jad رو اجرا كنيد(jar رو نه)
3)بعد از نصب وقتي پيغام start now اومد NO رو انتخاب كنيد
4)go to applications and choose permissions
select read user data and choose never ask
select write user data and choose never ask
حلا وارد برنامه بشيد و كد رجيستر رو وارد كنيد
registeration key: 941098968
(منبع: یادم نیست !)
اینم لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون آقاآرمیننقل قول:
مشکلا حل شد
دوست عزیز شما اول بر روی contact گوشی خود می روید و در قسمت option و در زیر مجموعه group تمام تلفنهای خود را در داخل گروههای جداگانه تنظیم می کنید شاید برای این کار مجبور باشید که آنها را توی چند گروه بگذاریدنقل قول:
در قسمت accept calls به گزینه only from list رفته و کلید edit را بزنید و در قسمت new وارد شوید و گزینه group را بزنید و تمام گروهها را به داخل لیست خود ببرید وقتی این کار را کردید با فعال کردن گزینه only from list فقط افرادی که تلفن آنها داخل لیست تلفن شما است به شما می توانند زنگ بزنند حال اگر یکی از اعضای لیست خود را از داخل گروهش حذف کنید آن شخص نیز با شما نمی تواند تماس بگیرد
نقل قول:
این تاپیک مگه مخصوص جاوا نیست پس این برنامه سیمبین چیه !؟
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییت خوب برنامه رو نصب کردمنقل قول:
ولی گزینه auto message نداره چه کار کنم الان من برنامه رو نصب می کنم اصلا فکر کنم وارد گوشیم نمی شه چون فضای گوشی تغییری نمی کنه چه طوری باید رو گوشی نصب کنم از طریق کابل usb باید نصبش کنم
می شه در این مورد هم راهنماییم کنید ممنون
خیلی ممنون ازتون.
مرسی فوق العاده حال دادینقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
1- شما برای نصب اول باید برای نصب برنامه را در داخل پوشه other بگذارید و به file manager گوشی خود رفته و در شاخه other برنامه را اجرا کنید برنامه نصب می شود و شما می توانید برنامه را در داخل پوشه application ببینید
2- برنامه فضایی در حدود 79 کیلو بایت اشغال می کند پس شما وقتی آن را نصب می کنید متوجه تغییرات حافظه نمی شوید
3- برای استفاده شما باید بعد از باز کردن برنامه به گزینه اول بروید تا بتوانید از آن استفاده کنید
نقل قول:
ایول اطلاعات!! چشم نخوری عزیزم ؟؟:rolleye: :puke:
ali_j98 سلام
خسته نباشيد
همه فايلهايي كه توي sendspace قرار دادي براي من يكي ارور مي ده دوستان ديگه رو نمي دونم
اگر ميشه و زحمتت نيست جاي ديگه آپ كن
با تشكر از زحمات شما
تا حالا که چشم نخورده بودم ولی از چشمهای تو می ترسمنقل قول:
سلام
متاسفانه بیشتر لینک ها خرابه ... بیشتر اونایی که تو پرشین گیگ هستش
برنامه تقویم شمسی تو پرشین گیگ آپلود شده میشه یه جای دیگه آپلوذ کنید منم بگیرمش ؟
مرسی
سلام دوست عزیز شرمنده من این همه سوال می کنمنقل قول:
کاری رو که شما گفتید من انجام دادم ولی در قسمت otherبرنامه رو نمی تونم اجرا کنم
می شه بگین چه طوری باید اجراش کرد اصلا گزینه ای برای اجرا نداره من همه گزینه ها رو امتحان کردم
شرمنده
می شه شما مدل گوشیتونو بگیننقل قول:
دوست عزيز سلام من تازه اين تاپيك رو پيدا كردم . جالبه ، ولي يه برنامه براي قفل گذاري روي فايلها بنام fhle-protect در صفحه 3 گذاشتي دانلود كردم روي گوشي نصب هم كردم روي محتويات پوشه كه پسورد ميذارم بعدا كه پوشه را مي خوام باز كنم بدون پسورد باز مي شود لطفا كمكم كنيد حياتيه .ضمنا گوشي من w810 هست .
دوست عزيز علت چيست كه اين برنامه كامل دانلود نميشه . اين پيغام رو بهنگام دانلود ميده : cannot create class hn system packageنقل قول:
شرمنده دوست عزیزنقل قول:
ببخشید من اینقدر سوال می پرسم
sony ericsson k510:blush:
دوستان برنامه رمز گذار file protect نمي تواند يك پوشه را رمزگذاري كند فقط محتويات پوشه را دونه به دونه رمزگذاري مي كند آنهم خيلي زمان بر است آيا برنامه اي هست كه پوشه را رمزگذاري كند و تحت جاوا باشد ؟ اگه هست در صورت امكان در سايت بگذاريد .
نقل قول:
راس میگه ...
سلام
کسی میتونه یه برنامه جاوا برای Hidden کردن فایلها به من بده؟ یا یه برنامه واسه باز کردن فایلهای زیپ و rar?
سلام
کسی میتونه یه برنامه جاوا برای Hidden کردن فایلها به من بده؟ یا یه برنامه واسه باز کردن فایلهای زیپ و rar?
منم خيلي وقته تو نت و سي دي ها بدنبال چنين برنامه اي هستمنقل قول:
ولي متاسفانه تا بحال كه برنامه اي كه به درد گوشيهاي سوني اريكسون بخوره و بتونه يه پوشه رو رمز گزاري كنه پيدا نكردم
از دوستان خوبم ممنون ميشم اگر اين برنامه رو پيدا كردند لينكش رو اينجا بذارند و توضيحاتي پيرامونش بدن:rolleye:
شما با فشردن joystick مي توانيد برنامه را اجرا نماييدنقل قول: