دوستان من شاتل دارم و خطم روی 16 مگ باز هست ، حالا طرح های شاتل که مفتش گرونه و میخوام برم پیشگامان کیفیت چطوره ؟ یه طرح داره یه ساله 100 گیگ 16 مگ 137 در میاد ، ارزش داره ؟
Printable View
دوستان من شاتل دارم و خطم روی 16 مگ باز هست ، حالا طرح های شاتل که مفتش گرونه و میخوام برم پیشگامان کیفیت چطوره ؟ یه طرح داره یه ساله 100 گیگ 16 مگ 137 در میاد ، ارزش داره ؟
دوستان منم میخام برم پیشگامان یا پارس آنلاین کدوم را پیشنهاد میدید؟ پیشگامان را پرسیدم گفتن 16 مگ الکیه تا 4 مگ میدن
سلام
دوستانی که مصرفشون بالاست، برای مصرف حدود 50-60 گیگ در ماه کدوم شرکت بهتره؟ هایوب خوبه؟
سلامنقل قول:
فشفشه های وب برای شما عالیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل غیرحجمی نوشته 4 مگ 34 گیگ های وب میده اگه 34 گیگ تموم بشه محدود میشه یا باید گیگ خرید؟
در محاسبه میزان آپلودش بالا ست؟ شاتل که گند زده من ارت 3 دارم ماهی 46تومن همش محدودیت دارهنقل قول:
چجوری میشه های وب خرید میگه اول بسته 3 ماهه که 90 هزارتومنه بخرید بعد این 40 هزارتومن را بخرم؟
ممنون. شما استفاده میکنید؟ پینگش خوبه؟نقل قول:
فکر کنم بله، اول باید از سرویسهای معمولیش بگیری، بعد از این فشفشهها بگیری که حجم بهش اضافه بشهنقل قول:
اگه سه ماهه میخوای بگیری فک کنم این 35 تومنیه رو هم بتونی بگیری: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی میدونه مشکل مرکز مخابراتی حکمت شعار چیه ؟ هر شرکتی زنگ میزنم سرویس نمیده
مثلا پارس انلاین من فکر میکردم پورت خالی نداره ولی گفت نه مشکل پورت خالی نیست کلا مرکز مخابراتی حکمت شعار مشکل داره و نمیشه سرویس جدید داد
سلام .
دوستان در حال حاظر کدام سرویس دهنده بهترین و با ثباترین پینک و کیفت رو برای ویدیوهای آنلاین(یوتیوب و..) رو بدون لگ ارایه میده؟
یو توب که دوست کرامی فیلتره ، شما باید دنبال بهترین سرویس دهنده چیز پی ان باشیدنقل قول:
درسته ولی خود آی اس پی هم مهمه،شما با آسیاتک پینک 200 هر قندشکنی هم بگیری باز لگ میزنه.نقل قول:
من پیشگامان دارم
والا میگه خطتت تا 8 میگ بیشتر نمی کشه
سرویسی که خریدیم قرار بود 16 مگ باشه
تفاوتش هم میگن به ما چه که خطت نمی کشه !
گیگ هم بهترین حالتش 120 گیگ باید بخری که گیگی 1500 میافته تو جشنواره
و تو حالت عادی همین 100 گیگ میشه گیگی 1800 تومن
گیگ های پایین تر هم که خب گرون تر هست
شبانه اش رو راضی هستم تقریبا
فقط علت قطعی هاش رو نفهمیدم
با اینکه یک خط اختصاصی واسه اش هست و هیچ تلفن یا دستگاهی روی این خط نیست
اتصال زیاد disconnect میشه
مخصوصا تو شب
البته تو جشنواره یکساله الانش یک خوبی داره اینکه شما مثلا 100 گیگ یکساله رو می خری حدودا 150 تومن
بعد فقط گیگ می خری اگر تموم بشه
شبانه داشتن این سرویس رو البته نمی دونم!!
یک دوره هم قبل عید گیگی 1200 می داد که برداشت
اگه هدفتون دیدن یو توب هست که بهتره از اینترنت موبایل همراه اول و ایرانسل استفاده کنید ، چون اون زورش میچربه
از نظر کیفیت در بین سرویس های ADSL ی که گرفتم
آسیاتک
پارس آنلاین
شاتل
مخابرات
البته ممکنه در شهر های مختلف این رتبه فرق کنه
صبانت از این نظر و همچنین تماس های ویدئویی با خارج کشور واقعا عالیه.نقل قول:
با سلام
دوستان در حال حاضر کدام سرویس دهنده وایرلس بهترین سرعت و پینگ رو برای بازی آنلاین در شهر شیراز ارایه میده؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. در حال حاضر از همیارنت استفاده میکنم که چند ماهی میشه که بی کیفیت شده و پینگ بالای ۴۰۰ms هست. پیشاپیش متشکرم.
ما یک خانواده پر تعداد و تقریبا پر مصرفیم مصرف ماهانه 40 گیگه لطفا یک شرکتی که اینترنت نامحدود رو با کمترین قیمت ارایه بده و کیفیت اینترنتش هم خوب باشه رو معرفی کنید ،
ممنون
سلام دوستان
کسی اینترنت فناوا داره؟ راضی هستین؟ کیفیت؟ پشتیبانیش خوبه؟
یه تبلیغ دیدیم یکساله 150 گیگ رو میده صد تومن! سرعتش هم تا 16 مگ میرسه.
ممنون
کسی نیست اینجا به ما جواب بده
سلام دوست عزیز
اخه نمیشه که با قطعیت گفت از کدوم PAP نت بگیرین چون هر کدوم مخابرات به مخابرات و منطقه به منطقه فرق دارن!
من خودم از های وب هم سرویس دارم و ماهی دوتا بسته 70 گیگ میزنم سرعت و پینگ هم به نسبت خوبه طبق این پستم!
ولی کلا همه جا شرایط و کیفیتش فرق داره با ازمون و خطا میشه فهمید که اونم هزینه داره!
من صبانت دارم، به خاطر اینکه شبانه رایگان و برداشته می خوام ISP رو عوض کنم، تو تهران کدوم شرکت کیفیت و قیمتش مناسب تره که شبانه رایگان هم داشته باشه؟
لطفاً راهنمایی کنید.نقل قول:
سلام دوستان من نامحدود مخابرات دارم که به خاطر اذیت کردناشون و این که واقعا اینترنت با حجم بالا احتیاج دارم، 5 تا گزینه پیدا کردم ولی خودم تجربه ی استفاده از هیچ کدوم رو ندارم. اگه حتی با یکی از این 5 شرکت آشنایی دارید، میشه راهنمایی کنید و بگید مناسبه یا نه؟
1-شرکت پارسی رایانه
2-شرکت پیشگامان
3-شرکت لوناپارس
4-شرکت اینترنت هور
5-شرکت خورشید نت
اگه منطقه شما پارس انلاین ساپورت میکنه بروهمین معنم صبانت بودم اومدم بیرون البته اینم بگم تازگیا خراب داره میکنه اینمنقل قول:
دوستان من دانلودم زیاده، تهران هستم و الان مخابرات دارم که دیگه گند زده! کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟
منم نامحدود مخابرات تهران دارم. با این وضع و اوضاع تصمیم به جمع کردنش گرفتم.
مصرفم ماهانه حدود 40 گیگ هست (تو 4 ماه گذشته تقریبا همین بوده).
از اونور خطم تا 3 مگ بیشتر جواب نمیده. وضع نویزش افتضاحه. میخوام یکم سرعتو بالا ببرم و فیلم دیدن تو یوتیوب و دانلود رو راحت تر و تو زمان کمتر انجام بدم.
با این تفاسیر به نظرتون دوباره adsl بگیرم یا td-lte یا سیمکارت بگیرم بندازم تو مودم lte؟
یا بنظرتون بهتره که از گوشی جای مودم برای pc استفاده کنم؟
هزینه اولیش خیلی مد نظر نیست ولی ماهانه تا حدود 50 تومن میخوام هزینه سرویسش بشه.
نظرتون چیه؟
دوستان من مصرفم بالاس
های وب اینجا پره
شاتل هم همینطور اسیا هم همینطور و پارس هم همینطور صبا هم میگه یه ماه دیگه میدیم!!!! :|
چی بگیرم مصرفم بالاس!
الان به صرفه ترین جشنواره پارس انلاینه به خصوص برای پرمصرف ها
دوستان بهترین طرح جشنواره واسه اشتراک اولین بار کدومه؟؟
من واسه خونه جدید پارس آنلاین تمدید کردم اپراتور خودش این طرح پیشنهاد داد الان تو سایتش گیر نمیارم واسه مفازه هم همون بخرم
6 ماهه - 30 گیگ - 5تا 8 رایگان . سرعت 2 الی 16 - 49500 تومن
پیشگامان بهتر نیس؟100 گیگ در سال ماهانه 10000 تومن تا 16مگ سرعتنقل قول:
اگه کیفیت(پینگ و پایداری) و سرعت(مهندسی ترافیک) و تایم رایگان پارس آنلاین رو هم در نظر بگیریم فکر میکنم خیر....برای پرمصرف ها که قطعا پارس به صرفه تره....نامحدودش نزدیکه هفتاد درصد آف خوردهنقل قول:
خدا شاهده از پنج بعد از ظهر تا الان که سه نصف شبه دارم تاپیکهای مختلف بحث و بررسی سرویس دهنده ها رو میخونم، به این نتیجه رسیدم که یا باید برای استفاده از یه اینترنت خوب و با کیفیت با هزینه ی مناسب یا باید از ایران مهاجرت کنم یا اینکه بمونم و ترک فضای مجازی کنم!!! پنج نسل بعد از ما هم عمراً ببینن که این مملکت درست شده باشه!!!
من یه رفیق داشتم با بررسی اینترنت و پینگ کشورها تصمیم گرفت کجا بره درس بخونه!نقل قول:
منطقه ما آسیاتک سرویس نمیده. فک کنم بهترین گزینه ها پارس آنلاین و های وب هستن برای دانلود. کدومش رو پیشنهاد میکنین؟ در مورد جفتش ضد و نقیض خوندم٬ یکی میگه شبانه نامحدود چند ساعته پارس آنلاین سرعت رو کم میکنه یا حتی قطع میکنه چند روز پشت سر هم بگیری. های وب هم یکی از دوستان تجربه بدی داره و البته دیگری تجربه خوب نسبتا. چندین سال پیش پارس آنلاین داشتم٬ کیفیت خوبی داشت و موقع جمع کردن سرویس هم خیلی بود رفتار کردن و تجربه خوبی ازشون دارم ولی جدیدا همه شرکت ها کم فروشی میکنن و قطعا اونها هم به همین نسبت کیفیت سرویسشون پایین اومده.
نظرتوت چیه؟
دوستان یه شرکت خوب برا اینترنت وایرلس سمت ایت الله کاشانی معرفی میکنید؟
- - - Updated - - -
دوستان یه شرکت خوب برا اینترنت وایرلس سمت ایت الله کاشانی معرفی میکنید؟
من نامحدود 512 مخابرات دارم که چند وقتیه سرعت رو محدود کردن به بهانه مصرف منصفانه
و متاسفانه به دلیل فیبر بودن خط به جز مخابرات نمی تونم از جای دیگه ADSL بگیرم
به نظرتون چیکار کنم و از کجا می تونم سرویس بگیرم؟
مصرفم حدود 80-90 گیگ در ماه هست. 30-40 گیگ برای وبگردی و مصرف موبایل خودم و خانواده 50-60 تا هم دانلود
مصرفتون بالاست به نظرم يا نامحدود شاتلنقل قول:
يا بسته يكساله قرمز هاي وب ١٢ فشفشه ٥٠ گيگ ارزون ترينشه !
يا از فن باكس فن اوا ٩٦ گيگ ٩٦ تومن
يا از اينترنت همراه همراه اول نامحدود شبانه ٣٠ روزه ١٥ ت ( ولي بايد مودم هم بخريد ) كه بنظرم بصرفه ترين خريده
البته مي تونيد اينترانت بگيريد كه ترافيكش ارزون بيوفته ...
راه هاي ديگر هم جهت دانلود هست كه بنظرم براي شما به صرفه نيست چون مصرف خانوادگي داريد
مثلا دانلود از سرور ايران و تحويل ...
خلاصه وضعيت افتضاحه اگر پيشنهاد من رو مي خواهيد :
براي وبگردي يكساله پيشگامان ١٠٠ گيگه رو بگيريد + براي دانلود از همواه اول شبانه نامحدود .به صرفه ترين قيمت
فن اوا و پیشگامان و شاتل و های وب که از گزینه ها حذف میشن چون منطقه ما فیبر نوریه و فقط مخابرات سرویس میده وگرنه چند روز پیش به های وب تقاضا داده بودم به دلیل همین فیبر نوری نتونستن سرویس بدننقل قول:
این محدودیت فیبر بودن مشکل خیلی هاست که تو تاپیک مخابرات هم گفتن
می مونه فقط اینترنت بی سیم فورجی و td-lte مثل ایرانسل و همراه اول و مبین نت
اتفاقا همراه اول که فرمودید همین دیروز شبانش رو حذف کرد! تازه من یه بسته یه هفته ایش رو خریده بودم
بسته های روزانه فورجی هم فوق العاده گرونه و اصلا به صرفه نیست
مبین نت هم ظاهرا داره بسته های خوبش مثل ماهی 100 گیگ 70 تومن رو جمع می کنه
یه جورایی حس می کنم هیچ گزینه مناسبی وجود نداره
فقط سرویس های حجمی مخابرات می مونه که من لیستش رو دیدم هیچکدوم به صرفه نیست و قیمتش حداقل 4-5 برابر درمیاد با این میزان مصرف
---
البته مخابرات امروز بعد از دو هفته دوباره سرعت رو برگردوند به همون 512 ولی بعید می دونم دوباره بازی در نیارن
میخوان کاری کنن نامحدودای مخابرات خودشون فسخ کنن