بازیهای سخت رو دفاعی بچین ضد حمله بزننقل قول:
Printable View
بازیهای سخت رو دفاعی بچین ضد حمله بزننقل قول:
تا اونجا که من متوجه شدم مهمترین دلیلش اینه که تمام هافبک هات مخصوصا هافبک های وسط بیشتر تهاجمی هستند. سیستم های بدون هافبک وسط با ویژگی های تدافعی به سختی جواب میدهنقل قول:
حداقل یکی از هافبک های مرکزیت باید وظیفه Ball winning یا deep lying playmaker داشته باشه
ضمن اینکه تو سیستم های خطی مثل 4-4-2 باید mentality تیمت را رویfluid یا very fluid بذاری. چون فاصله بین خطوط مختلف زیاده و اگه بازیکنا بخوان دقیقا طبق سیستم کار کنن کار تدافعیت خیلی مشکل میشه
مهاجم نوک بازیش نمیدم. وینگر بازی میکنه. کلا همه عدد هاش در مقایسه با بازیکنی مثل رافینیا یا منیر پایین ترهنقل قول:
میشه اینا رو کاملا ترجمه کنید + بقیه اشنقل قول:
تا اونجا که من متوجه شدم مهمترین دلیلش اینه که تمام هافبک هات مخصوصا هافبک های وسط بیشتر تهاجمی هستند. سیستم های بدون هافبک وسط با ویژگی های تدافعی به سختی جواب میده
حداقل یکی از هافبک های مرکزیت باید وظیفه Ball winning یا deep lying playmaker داشته باشه
ضمن اینکه تو سیستم های خطی مثل 4-4-2 باید mentality تیمت را رویfluid یا very fluid بذاری. چون فاصله بین خطوط مختلف زیاده و اگه بازیکنا بخوان دقیقا طبق سیستم کار کنن کار تدافعیت خیلی مشکل میشه
ممنون میشم
کاملا درسته ، یادمه که در بازی 2014 من در استوک مدافعی به نام MARC MUNESA داشتم که از نظر اسکات ها و مربیان تیم پوتنشیالش از 5 ستاره 3.5 بود و ابیلیتیش 2.5 ، ولی مدافع بسیار خوبی بود و من بهش بازی میدادم ( سنش هم کم بود ) از تیم های بارساونا و رئال براش پیشنهاد میومدنقل قول:
با تائید کامنت جناب امینی ، اگر میخواهی زیاد سیستم تیمت رو تغییر ندهی بهتر که به جای دو هافبک مرکزی از یک هافبک دفاعی و یک هافبک هجومی استفاده کنی ( وین رونی فکر کنم یک shadow striker عالی باشه ) البته نمیدونم چه بازیکنانی به عنوان هافبک داری ولی برای هافبک دفاعی فلینی خوبهنقل قول:
من با منچستر یونایتد سیستمم چهار چهار دو هست زیاد راضی نیستم.مقابل تیمهای ضعیف بد نیست اما مقابل تیمهای بزرگ اکثراً باختم.
به نظرتون ضعف این سیتم چیه؟با اینکه درصد دفاع تیمم رو تو تمرینات رسوندم به 75 درصد اما راحت گل می خورم.نمونش بازی 6 به 6 با چلسی.البته چند روز بعد 3 به 0 باختم به همین تیم
نظرتون نسبت به تاکتیکم چیه:
ولی در کل بهترین سیستم برای منچستر میتونه 1-3-2-4 با دو هافبک دفاعی ( یکی ball wining , یکیdeep lying playmake ) یا همین ترکیب با دو هافبک مرکزی باشه
من که فعلا با مالاگا تیم سوم جدولم فاصلم با تیم اول که رئال باشه خیلی زیاده ، هنوز نتونستم رئال یا بارسلونا رو ببرم تا حالا 4 بازی با رئال در لیگ در این دو فصل انجام دادم 3 باخت و یک تساوی داشتم ، با اتلتیکو هم تا حالا هر چی بازی کردیم مساوی شده با بارسلونا هم 3 باخت و 3 مساوی داشتم تا اینکه در نیمه نهایی جام حذفی در بازی رفت 1 بر 0 بردم :n20: در بازی برگشت هم 2 بر 2 مساوی شد ورفتیم فینال :n19: ولی در فینال با رئال داریم که احتمال 80 به 20 باختیم :n27: در جام یوفا هم با خوشانسی تا یک چهارم نهایی اومدم بالا ف کلا در این دو فصل که مربی مالاگا بودم 450 هزار پوندم بازیکن خریدم ( دو نفر ) و 975 هزار پوند هم فروختم ( 1 نفر ) ، از نظر مالی بالانس بالانسیم :n29:
کنار اسم بازیکنا (سمت چپ) یه ستون هست که role/duty نوشته (نقش و وظیفه) هر نقشی را هم که انتخاب کنی توضیحشو همون جا نوشتهنقل قول:
نقش های depp lying playmaker (بازیساز تدافعی) و ball winnning midfielder (هافبک توپگیر) دوتا از نقشهای تدافعی خوب برای هافبک وسط هستند.
بالای اسم بازیکنها هم چند ردیف هست: یکی تاکتیک هست (tactic)
یکی mentality (ذهنیت) که میزان هجومی و تدافعی بودن تیمتو مشخص میکنی. هرچقدر هجومیتر باشه موقعی که توپ از دست میره بازیکنا سریعتر رو پای بازیکن صاحب توپ میرن و تکل های ریسکی بیشتری میزنن و موقع حمله هم حرکات ریسکی بیشتری انجام میدن (مثل پاسهای بلند و پاس تو عمق و دریبل زنی)
هرچقدر تدافعیتر باشه بازیکنا موقع دفاع سعی میکنن به جای تو پای مهاجم رفتن، موقعیت خودشونو حفظ کنن و با یارگیری و بستن فضاها امکان پاس دادن موثر و ایجاد موقعیت را از حریف بگیرن و فقط تکلهای مطمئن برن و موقع حمله هم با حوصله و پاسهای مطمئن توپ را به محوطه جریمه حریف میرسونن
یکی هم team shape (شکل تیمی) (که البته تو توضیح اولیم اشتباهی نوشته بودم mentality) که میزان آزادی بازیکنا تو زمین یا وابستگیشون به دستورات و تاکتیکهای اعمالی سرمربی را نشون میده
برا سیستمهای خطی اگه منضبط باشند باعث میشه فاصله بین خطوط زیاد بشه و در کل هم مهاجما هم تو کار دفاع زیاد دخالت نمیکنن
ولی وقتی بازیکنا را آزاد بذاری (fluid یا very fluid) خودشون فاصله ها را پر میکنن و همچنین کل تیم با کمک هم دفاع و حمله میکنن
کلا برا تیمهای قویتر fluid بهتر جواب میده و برای تیمهای ضعیفتر structured
چرا بازیکنا این قدر راحت تصمیم به جدایی میگیرن؟
آدریانو یکی از مدافعان مهم تیممه میگه اگه من سیتی پیشنهاد داد قبول کن
ماسکرانو هافبک کلیدی تیمم شده و نقش مهمی تو تیمم داره (تو الکلاسیکو با هت تریک ماسکرانو تونستم 3-3 مساوی کنم) حالا اومده میگه تو بارسا به همه چی رسیدم و میخوام تو تیم جدید تجربه جدید امتحان کنم
حتی کاپیتان دوم تیمم شده (با توجه به اینکه ژاوی خیلی کم بازی میکنه عملا همه بازیها کاپیتان میذارمش) ولی بازم میخواد بره
کرک FMRTE 15 نیومد؟؟؟؟
اقا من با میلان شروع کردم.ازم سهمیه جام یوفا رو میخواستن اخر فصل گرفتم.حالا هرچی باهاشون صحبت کردم قراردادمو تمدید نمیکنن.الان یه ماهه تو فصل جدیدم .قرارداد ندارم و دارم ادامه میدم :n35:
اخراج شدم چون به معنای واقعی کلمه تیم رو نابود کردم.خواستم تیمم کم گل بخوره در حالی که خوب هم گل می زد تغییر سیستم دادم از چهار چهار دو به چهار دو سه یک و بعدش نتایج زیر به بار اومد.بعد از تساوی شش به شش با چلسی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بعضی مواقع بیرون اومدن از این شرایط خیلی سخت میشه ، به نظرم نمی بایست سیستم تیمت رو کلا عوض میکردی ، راستی قبل از تغییر سیستم تیمت جلو بود بعد گل میخوردی یا نه ، اگر جلو بودی هنوز به روال قبل حمله میکردی یا تیمت رو کمی متعادل تر میکردینقل قول:
برا دوستانی که تیمهای سطح پایینتر را مربیگری میکنن توصیه میکنم به خرید لوکا جوویچ (مهاجم نوک)، جین ماری دونگو (مهاجم نوک و وینگر راست) و دیاگنه (مدافع وسط و راست) حتما فکر کنن
هم قیمتشون پایینه هم سطحشون خیلی بالاست
نه اول گل می خوردم ولی تیم تو فاز حمله خیلی زیبا بازی می کرد و بیشتر گل ها با پاس های تو به عمق بود که بعد از تغییر سیستم کلاً چهارتا پاس مثبت پشت هم نمی دادندنقل قول:
سلام دوستان راهی هست درصد مالکیت توپ را بالاتر ببریم؟ من تو اکثر بازیها درصد مالکیتم پایینه و همش با ضد حمله بازیهار ا پیروز می شم حتی در مقابل تیمهای ضعیف
من از Retain Possession استفاده میکنم و موثرهنقل قول:
البته مربی که مسئول تمرینات دفاعی ایست هم خیلی مهمه ، به نظرم بازیکنانی که به کار میبردی بیشتر ذهنیت هجومی داشتندو احتمالا بازیکنان که بیشتر حالت تدافعی داشتند در ترکیب تیمت کم بوده ( البته اگر ترکیب اصلیت همون عکسی بود که گذاشته بودی )نقل قول:
اگر قیمتشون بیشتر از 2 میلیونه که من بیخیال شم ، تا حالا نشده بودجه خرید بازیکن تیمم از 946 هزار پوند بیشتر باشه ! اگر هم با فروش قسطی هم با باشگاهی کنار بیائیم مشکل پرداخت حقوق داریمنقل قول:
قیمت همشون زیر 1 میلیونهنقل قول:
ولی اینکه چند بتونی بخریش رو نمیدونم
برو تو تیمهای بازیکن پرور مثل بارسا همیشه چندتا بازیکن خوب داره که گذاشته برا قرض دادن، معمولا هم حتی با 10% حقوق هم قبول میکنه که قرضشون بگیری
اگه تیمت از این روش خوب نتیجه میگیره که نمیخواد عوضش کنینقل قول:
ولی اگه خوب نتیجه نمیگیری: retain possession، shorter passing، work ball into box، play out of defence دستورهایی هستند که به بالا رفتن مالکیت توپ کمک میکنند
بالاخره فصل دوم رو هم تموم کردم ، در فینال اسپانیا کاپ در ضربات پنالتی به رئال باختیم :n34::n37: در فینال جام یوفا هم به شاختار دونتسک اوکراین باختیم دقیقه 87 گل خوردیم ، الان احساس میکنم شدم کلاس تاپ مولر ( مربی اسبق بایر لورکوزن ) مرد همیشه دوم :n27: تنها دلخوشیم اینکه در لیگ سوم شدیم
اتفاقا همین کار رو هم کردم از منچستر و بارسلونا ، هنریکوئز و ترائوره رو قرض گرفتمنقل قول:
فصل دوم هم به شکل عجیب غریبی تو اروپا قهرمان شدم
اول با من سیتی (که فصل اول تو فینال 5-4 برده بودمش) هم گروه شدم و رفت و برگشت بهش باختم و دوم شدم تو گروه
همین باعث شد بخورم با چلسی. خیلی تیمش قویه :(( هر بازیکن اصلیم که مصدومیت جزئی پیدا میکرد جرات نمیکردم بیارمش بیرون و اون نامردا هم همه را میزدن
آخرش با مصدومیتهای جدی برای مسی و نیمار و بارترا و مونتویا تونستم چلسی را حذف کنم
بعدش خوردم به آرسنال که راحت بردم (جالب اینکه آرسنال آخر فصل از لیگ برتر هم سقوط کرد)
تو نیمه نهایی هم برای سومین بار به یه تیم انگلیسی خوردم!! و باز هم من سیتی
تو زمین خودم به زور با گل دقیقه 85 تونستم 2-2 مساوی کنم ولی نمیدونم چی شد تو بازی برگشت یهو تو نیمه اول 4 تا بهشون زدم، تو نیمه دوم هم چندتا بازیکن اصلی آوردم بیرون و 3 تا خوردم، در کل 6-5 صعود کردم
تو فینال هم خوردم به پاریسن ژرمن و به خاطر تعویض های اشتباهم بازی که خیلی راحت میتونستم ببرم 3-3 مساوی شد، در نهایت تو وقت تلف شده 4-3 بردم
نکته جالب اینکه در پایان این فصل برا بوسکتس یه پیشنهاد خوب از طرف منچستر اومد که نتونستم رد کنم، ماسکرانو هم که گفته حتما میخوام از تیم برم، ژاوی هم داره خداحافظی میکنه
خود به خود ترافیک بازیکنی که داشتم داره رفع میشه
خیلی دارم تغییر میدم تو تیمم که بعد از دو فصل خوبی که داشتم دوباره انگیزه به بازیکنا برگرده
ببینم آخر سر چه تیمی میتونم ببندم
این فصل یه فصل خارقالعاده بوده برام در 17 بازی اول فصل بدون شکست بودم حتی یه تساوی هم ندادم تا اینب ازی اخر که با وجود برتری کامل 1-0 باختم الان با فاصله 5 امتیاز اختلاق با منچستر در صدر جدول هتم
واقعا نقل و انتقالات کم و حفظ بازیکنای خوب بعد از چند فصل یه تمی خارقالعداه را برام به وجود اورده
تا حالا هدفم این بود که با بارسلونا بازی کنم تا با بازی بیشتر اشنا بشم
حالا یک سیو جدید و بدون تیم شروع کردم
بعد از دو سه ماه که کلی مربی عوض شدن بالاخره تونستم با وعده رسوندن تیم ته جدولی لیگ هلند به میانه جدول اولین تیمم رو بگیرم
حالا تازه میخوام لذت واقعی رو از این بازی ببرم
توصیه برای دوستانی که میخواهند مهاجم گلزن بخرند ، مرحله اول مهاجمی پیدا کنید که off the ball آن بیشتر از 15 باشد مرحله دوم pace , finishing بالای 14 باشد مرحله سوم ترجیحا فیزیک مناسبی هم داشته باشه مرحله چهارم به آمار گلزنی گذشته این بازیکن نگاه کنید که خوب باشه ، اگر پیدا کردید حالا شما یک ماشین گلزنی دارید ، به عنوان مثال بازیکن کنگویی تیم دینامو کیف اوکراین dieumerci mbakani یا vanger love برزیلی ، من تیمم در نیم فصل اول مشکل گلزنی داشت dieumerci mbakani رو در سن 31 سالگی با قیمت 1.3 میلیون خریدم در 5 بازی 10 گل زده ، دوتا هتریک و یک دابل
آره اینجوری بازی بیشتر میچسبه ، مثل من که روی هر تیم درجه یکی اپلای میکنم هیچکدوم تحویل هم نمیگیرند ، درحالی که من دو نایب قهرمانی دارم:n02::n01:نقل قول:
فصل سوم رو هم با مالاگا دارم ادامه میدم در نیمه نهایی کوپا دل ری به اتلتیکو مادرید باختیم ، در لیگ هم سومم و فکر میکنم سوم هم بمونم ، واقعا در لیگ اسپانیا با وجود رئال و بارسا حتی نباید به قهرمانی فکر کرد
دوستان یک نکته جالب در سیو من ایران قهرمان جام ملت های آسیا 2015 شده ، امیدوارم در واقعیت هم همینگونه بشه :n16:
و اما مهمترین نتیجه در مقابل اینتر که برای مربیگریش اپلای کردم ، مدیرشون توهیر ، گفت هیچ شانسی نداری ( تیم اینتر خیلی تیم خوبیه کلی بازیکن داره حتی مونیر الحدادی ) فعلا که لهشون کردیم ان هم با هتریک dieumerci mbakani
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یه باگ دیشب تو بازی دیدم.پنالتی شد به نفع من سیتی. یه خورده بیش از حد زدن پنالتی طول کشید و یهو تا اومد بزنه علامت آفساید اومد و سریع دوربین رفت رو دروازه من سیتی و داور اعلام پنالتی کرد برای من و بازیکن من(رونی)رفت پشت توپ که با اختلاف زیاد زد تو اوت!
چه باحال ، احتمالا رونی بازی جوانمردانه رعایت کرده:n08:نقل قول:
البته از این مشکلات در بازی هست ، مثلا اگر دروازه بان بخواد ضربات کاشته نزدیک محوطه جریمه رو بلنده بفرسته به زمین حریف ، توپ رو میفرسته برای بازیکن حریف تا او هم از وسط زمین دروازه خالیت رو باز کنه و گل هفته رو تیمت خورده باشه ،
یادمه در بازی 2014 بازیکن من توپ رو سانتر کرد روی دروازه توپ از تور کنار دروازه وارد گل شد ( توپ اوت شده بود ) و جالب اینکه گل هم پذیرفته شد !
هنمایی در باره چگونگی انلاین یازی کردن با PES 2015 و بازی Football Manger 2015 چطور باید به اینترنت وصل بشم تا بتونم انلاین بازی کنم؟
جون هرچی مرده یکی به من کمک کنه.
کلی منتظر بودم تا بیاد ولی .............:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n30::n 30::n30::n30::n30::n27::n28: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فولدر crush dump رو از قسمت مای داکیومنت دیلت کن، بازی رو پاک کن و دوباره نصب کن، قبل از اینکه وارد بازی بشی دایرکت اکس رو هم آپدیت کن. واسه اطمینان استیم رو هم رو سیستمت نصب داشته باش. رو همون اف ام اِگزِ کلیک کنی وارد بازی میشی. اگه نمیدونی چی هستن یه سرچ تو نت بزن کلی لینک واسه دانلودشون پیدا می کنی.
ویندوزت اورجیناله ؟ آپدیت کن ... منم مشکل شما رو داشتم ... ویندوزم رو آپدیت کردم مشکلم حل شدنقل قول:
اگر آنتی ویروس داری فولدر بازی رو هم محدود کن
ابنو دانلود کن اگ مشکلت حل نشد بهم پ.خ بدهنقل قول:
در ضمن با فونت بزرگ ننویس چشم در اومد :n31:
درود ، اون فایل ـه لیگ ایران که قرار داده بودند رو چطور به بازی اضافه کنیم ؟.
چی رد دانلود کنم؟
فایل دانلودی پیدا نکردم که.
خدا وکیلی اگه میتونه کمکم کنی دریغ نکن دوست عزیز من معتاد این بازیم ولی الان که این بازی 2015 اومده دیگه دست ودلم به بقیه بازیای منیجر نمیره.
ممکنه از فایل دانلودی باشه؟
لینک دانلود معتبر سراغ دارید؟؟؟؟؟؟
یه تجربه خیلی مفید:
من یک سیو مشترک با برادرم داریم که من مربی فولهام هستم و برادرم مربی بولتون
برادرم در کمال تعجب تیمشو که ازش انتظار داشتن میانه جدول رو حفظ کنه خیلی سریع به 3 تیم اول رسوند ولی من که ازم انتظار داشتن به مرحله حذفی برسم تا رده بیستم رفتم پایین
تا جایی که تو رسانه ها گفتن اگه بازی بعدی رو ببازم احتمالا اخراج میشم
یه تغییر تاکتیکی دادم و از سیستم نامتقارن استفاده کردم
4 دفاعه، یه هافبک دفاعی، یه هافبک مرکزی، یه هافبک راست یه هافبک هجومی مرکزی، یه وینگر چپ و یه مهاجم نوک
تا چند هفته غیر از یه مساوی همه را بردم ولی خیلی از بازیها را حتی جلو تیمهای ته جدولی به زور میبردم
تا اینکه به یه تجربه تازه رسیدم
مهاجم نوک را نقش 9 کاذب بهش دادم و وینگر چپ رو نقشش رو raumdeuter گذاشتم
وینگر چپم هم بازیکن خاصی نیست، finishing 13، acceleration 15، و off the ball 14
وینگر راستم هم بهش گفتم بیشتر پاسهای بلند بفرسته
الان قشنگ همه بازیکنا میان سمت راست و مرکز رو شلوغ میکنن و مدافعان میان سمتشون، یهو یکی یه پاس تودر میندازه سمت چپ و وینگر چپم میره تک به تک میشه یا گل میزنه یا گل میسازه
الان دیگه هم بازیها رو دارم 3 گل و یا 4 گل میزنم، تیمم هم به رده سوم لیگ رسیده (تو مدت 2 ماه از رده 20 اومدم رده 3)
نقش raumdeuter رو حتما روش کار کنید (خصوصا اگه به جای مهاجم نوک گلزن وینگر سرعتی با شم گلزنی خوب دارید
فولدر crush dump رو حذف کردم ولی فایده نداشت . استیم رو نصب کردم .دایرکت ایکس رو هم نصب کردم ولی جواب نداد که نداد .
انتی ویروس ندارم ویندوزم هم اورجینال نیست