فرکانس رم من 667 است که با اورکلاک به کمک 0.2 افزایش ولتاژ تا 900 بالا میره.که البته memory multiplier روی 2.5 هستش.ولی نمیشه اونو روی 2 گذاشت.سوال من اینه که چرا؟نقل قول:
Printable View
فرکانس رم من 667 است که با اورکلاک به کمک 0.2 افزایش ولتاژ تا 900 بالا میره.که البته memory multiplier روی 2.5 هستش.ولی نمیشه اونو روی 2 گذاشت.سوال من اینه که چرا؟نقل قول:
خوب فرکانس رم برای این رم واقعآ عالی هسته و خوب جواب داده خوب شما وقتی memory multiplier رو روی 2 میگذارید....تایمینگ هارو روی چند قرار می دهید.......بعد چطور می شه موقعه save کردن بالا نمی آید..
سیستم...
یک عکس هم بزارید نحوه گذاشتنش هم اینجوریه اول عکس روی صفحه رو با کلید print screen می گیرید..بعد توی برنامه paint اون رو paste می کنید بعد save میکین عکس رو و توی سایت tinypic.com...عکس رو upload کنین بهد که upload شد .....توی صفحه بعد این لینک رو از این قسمت یعنی Direct Link for Layouts کپی کنید و اینجا بزارید ...
ممنون دوست عزيز از راهنمائيتنقل قول:
مشکل اینه که اصلا گزینه ی 2x وجود نداره! کمترین مقداری که هست 2.5x هستش.نقل قول:
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستمم هم تو امضام هستش
خوب ممنون بابت عکس ولی super wolfحان عزیز مگه میشه که یک مین مثل این این قابلیت رو نداشته باشه اگر هم داره رم شما باید این امکان رو داشته باشه که به 2 تغییر کنه.. مثلا توی این
عکس قسمت قرمز رنگ نشون دادم که اگه ضریب رم 2.5 باشه ضرب در bus speed میشه و مقدار فرکانس رم میشه یعنی 266*2.5=667 حالا شما اگه این مقدار رو به 2 تغییر بدین میشه... 2*
266=533 همین جور توی عکس معلومه و مقدار تایمینگ رو زده......حالا امکان داره شما اشتباه کنید و مقدار memory frequencyرو تغییر نمی دهید....به تایمینگ ها که دست نمی زندید پس
مشکل کجاست....شما اگه امکان داره از setup سیستم یک عکس با گوشی موبایل یا هر چیز دیگر از قسمت memory frequency بگیرید ببینیم که کمتر از 2.5 نداره....
من الان خونه یکی از دوستامم.همون که رسیدم خونه یه عکس میزارم.ولی مطمینم که 2x وجود نداره.نقل قول:
گزینه هایی که وجود دارند اینان:
2.5x
3x
3.5x
+4x
auto
گابانا وحشتناک اور کردی
دمت گرم:46:
بابا دمت گرم
تركوندي ها
خیلی خوبه ! :27:نقل قول:
مین بورد و رم چی بود ؟ :20:
البته 641 واقعآ اورکلاک خورش بینظیره ! الان رکورد پنجم بالاترین فرکانس ثبت شده در تاریخ ساخت
cpu با فرکانس 8Gh رو یه گروه ( Sfera-OC-Team ) با همین cpu شکست . :5: ( البته با نیتروژن مایع ! :21: ) .
اینجا :
کد:http://www.hwbot.org/result.do?resultId=600531
دوستان بنده قصد كردم با كمك شما cpu خودم رو تا بيشترين مقدار ممكن اور كنم
اول مشخصات سيستم رو ميگم
CPU AMD 6000+ X2
RAM 2*1G GEIL BUS800 5-5-5-15
MAINBOARD M2N32SLI-DELUXE
POWER GREEN GP530AB
همونطوري اطلاع داريد اين CPU با ولتاژ 1.44 و فركانس 3GHZ كار ميكنه من CPU رو تا فركانس 3270 با multtiplaier 15 و external frequncy 218 به راحتي اور ميكنم و سيستم پايدار هست اما از اين بالاتر سيستم دچار نا پايداري ميشه و توي تست هنگ ميكنه البته تا الان به cpu و ram هيچگونه ولتاژي داده نشده گفتم اين امر رو با مشورت دوستان انجام بدم
حالا براي رفع اين مشگل منتظر نظرات دوستان هستم
در ضمن در بايوس مادربورد قسمت هاي حرفه اي براي اوركلاك وجود داره كه من از بسياري از كارايي هاش بي اطلاعم
نمیخوام نا امیدت کنم ولی با این cpu به نتیجه ای نمیرسی !نقل قول:
چون برای اورکلاک شدن یه ضعف خیلی ناجور داره ! :41:
این جا رو یه نگاه بنداز :
میبینی که واتیجش خیلی بالاست !! 125watt خیلی زیاده ! این واتیج بالا باعث میشه که افزایش ولتاژ باعثکد:http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=34
بالا رفتن وحشتناک دما بشه !! :41: شاید با افزایش 0.1 ولتی ولتاژ بیشتر از 10 درجه افزایش دما در حالت load دست یافت ! :blink:
ضمنآ ولتاژ ایدال برای این cpu همون 1.4 ولت هست که مادربورد شما به صورت خودکار برای حفظ پایداری 0.04 ولت
بیشتر به cpu داده .
شما مالتی ht رو بزار رو 4 امتحان کن . بزار رو 221 باید بالا بیاد !
اگه نشد 0.05 به RAM ولتاژ بده . ولتاژ CPU رو هم بزار روی 1.475 .
رو 3350Mhz بتونی پایدار نگهش داری خوبه !
بیشتر از اون با فن خودش گمان نکنم پایدار بمونه !
ولی اگه بری تو کار H2O شاید 3700 به بالا پایدار بمونه
اقاي موسوي بي زحمت يه سري به اينجا بزنيد ببينيد چطوري فركانس رو به 3.3 رسوندن و ht link رو كم كردن و براي منم توضيح بديد
کد:http://www.bcchardware.com/index.php?option=content&task=view&id=3694&Itemid=40&limit=1&limitstart=1
خب کاری نداره ! شما تو setup مادربوردت ht link رو پیدا کن ! مقدارش در حالت عادی 5 یا auto هست !نقل قول:
این مقدار رو به 4 تغییر بده .
با سلامنقل قول:
اين قضيه در مورد 65nm ها هم صدق ميكنه ؟
با خنك كننده خودش نميشه به جايي رسيد و ريسك بالايي هم داره .
ATI و AMD واقعآ تو اوركلاك شاهكار كردن !
در مورد 65nm قضیه به این وخامت نیست ! میشه گفت خیلی بهتره !نقل قول:
البته این مدل مدل ( +6000 ) اصلآ 65nm نداره !
اينو در مورد cpu خودم 4800 گفتم .
به محض اينكه براش خنك كننده جديد بگيرم اورش ميكنم !
يه دستي هم سرو گوش تهويه كيس بكشم , معطلش نميكنم .
سلام
دوستان من سی پی یو خودم را اور کردم که مشخصات اون به شرح زیر است
intel dual core pentium d 2.66
fsb 533
8i945iga
2*512 geil
باس رم 533
fsb آن را از 133 به 160 رساندم و در آن fsb سیستم پایدار ماند
در داخل ویندوز از هیچ گونه هنگ و ریستی مواجه نیستم و سرعتم خیلی بیشتر شده
تنها مشلم اینه که وقتی سیستم را ریستارت میکنم اکثرا بوت نمیشه و باید خاموش روشن کنم
این مشکل از چیه ؟
والا یکی از مشکلات اکثر کاربران همین هسته که وقتی fsb رو زیاد می بریم بالا سیستم بالا نمی آیید...نقل قول:
من خودم 133رو تا 205 اووردم و سیستم وقتی ریست می شه بالا نمی آیید...:27:
یا این که پاوور نمی کشه.یا کلا اینجوریه که اگه fsb از یک مقدار بالاتر بره سیستم که ریست می کنی اینجوری میشه..
خوب - بهتره که وقتی اور میکنین سیستم شات دان بشه بعد از چند ثانیه ویت کردن روشنش کنین -
همینطوری تجربی گفتم :دی !
از پاورم تقریبا مطمئن هستمنقل قول:
فکر کنم مشکل همون fsb بالا باشه
تو همین حالت همین جوری باهاش کار کنم مشکل دار نمیشه که ؟؟؟:31:
فکر نمی کنم عزیز....البته همیشه سیستم خودتو روی اوور نذار البته اوور سنگین مثل من که cpu 2.8 celeron , وتا 4335 رسوندم ولی اگه واتر کولینگ داشته باشم مشکل زیادی به وجود نمی آیید ولی باز با این مقدار ولتاژ شایید مشکل پیدا کنه...اگه بدون ولتاژ اوور بشه تا مقدار متوسط مشکلی نداره...نقل قول:
از پاورم تقریبا مطمئن هستم
فکر کنم مشکل همون fsb بالا باشه
تو همین حالت همین جوری باهاش کار کنم مشکل دار نمیشه که ؟؟؟
البته تا چند روز دیگه یک واتر کولینگ دادم بسازن می آم تست هاشو می زارم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره شایید سازندهی مین گفتی مین بدبخت بعد از ریستارت بالا نیاد و خنک تر بشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب - بهتره که وقتی اور میکنین سیستم شات دان بشه بعد از چند ثانیه ویت کردن روشنش کنین -
همینطوری تجربی گفتم :دی !
ایمان جان معمولآ این مشکل با ولتاژ دادن به چیپست حل میشه !نقل قول:
البته اگه چیپست فقط سینک داشت ، این کار خیلی خطرناکه ! بهتره برای این کار چیپست مینبورد فن داشته باشه .
نقل قول:
ایمان جان معمولآ این مشکل با ولتاژ دادن به چیپست حل میشه !
البته اگه چیپست فقط سینک داشت ، این کار خیلی خطرناکه ! بهتره برای این کار چیپست مینبورد فن داشته باشه .
مشکل اینجاست مهدی جون مین من اینقدر از رده خارجه که ولتاژ دهنه به چیپست نداره
البته مین های جدید الان دیگه همه دارند........مثل p5b که من قبلا اوورکردم با ولتاژ به چیپست این مشکل رفع می شد......مرسی..
بچه ها من يه كار توپ كردم اونم اين بود cpu p4 2000 celeron d رو 600 تا فركانسو بردم بالا بعد ويندوز نصب كردم و كلي كار انجام دادم و سيستم پايدار بود
البته فركانسش رو تا 800 بالا بردم و بازم پايدار بود ولي وقتي به 1000 رسوندم سيستم قفل كرد
بعدشم سيستم رو به مشتري دادم و رفت نشد عكس بگيرم
:11::11::11::11::11::11:
با سلام
دوستان 4000x2 رو چقدر میتونم اور کنم دست به اورم بد نیست
مادربردم هم m52s-s3p
و رم 2 *512 patriot
از لحاظ پاور هم مشکلی ندارم
:11::11::11::11::11::11::40::40::40::40::40::40::4 0:
لطفا کمک کنید:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::4 2::42::42:
من اورش كردم با همين مادربورد فركانسش 200 تا بالا رفت البته بيشتر از اين به نظرم بشه اورش كردنقل قول:
من با مینتون اشنا نیستم ولی اگه کولینگ خوبی داشته باشید تا 3000 ghz .نقل قول:
:11::11::11::11::11:
با سلام خدمت شما دوستان
اما من الان اینقدر 3000 64رو اور کردم یعنی X2 اینقدر بد اور میشه؟؟؟؟؟؟
راستی از نظراتتون متشکرم
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40:
رمها 2 *512 PATRIOT معمولی هستند البته هیتسینک دارن .... ازون آبی ها
این مین قابلیت های زیادی برای اوور نداره چیپست 520 یک چیپ رده متوسطه و تا همینجای که اوور کاردی باز هم عالیهه عزیز.....
:11::11::11::11::11::11::11:
با سلام
یعنی باید مین بورد رو عوض کنم
چه چیپستی داشته باشه
من یه m2n-e که 570 ultra روش بود رو مین cpu انداختم اما به سختی تا 500 اوور بیشتر نتونستم بکنم ؟؟؟؟
نظر شما راجع چیپستهای AMD چیه مصلا ma770 ds3 گیگابایت؟؟؟؟؟
یه سری مادربرد gigabyte معرفی کنید --
amd باشه
برای اور خوب باشه ؟؟؟
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
از ابیت هم اصلا خوشم نمیاد:21::21::21::21::21::21::21::21::21:
سلام......نقل قول:
نه من نگفتم عوض کن همین مقدار اوور هم عالیه با مین های بالاتر شایید تا 2800تا بشه رسوند ولی کولینگ خوب می خواهد عزیز......که ما نداریم چون دما زیاد می ره بالا......
در مورد m2n-e اصلا مین خوش اووری نیسته و اوور کردن cpu خیلی کمه.....
در مورد ابیت هم از چندتا پست قبلی که دادی متوجه شدم از ابیت غرازه می گفتی خوشت نم یآیید..:27::27:
[SIZE="6"]سلام به همه ي شما امتياز سيستم من رو ببينيد ولطفا راهنمايي کني که چکار کنم درست بشه اگه يک رم يک گيگ بندازم روش امتياز بيشتر مي شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه امکان داره يک رم همراه با قيمت به من معرفي کنين.(1gb/512mb)
[/SIZE]کد:http://persiandrive.net/209335
عزيز اينجا جاي گذاشتن امتياز تست pc wizard نيسته به تاپيك خودش مراجعه كنين...نقل قول:
[size="6"]سلام به همه ي شما امتياز سيستم من رو ببينيد ولطفا راهنمايي کني که چکار کنم درست بشه اگه يک رم يک گيگ بندازم روش امتياز بيشتر مي شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه امکان داره يک رم همراه با قيمت به من معرفي کنين.(1gb/512mb)
کد:
http:
در تست شما امتيازش عاديه و به دونه اووركلاك هيچ تاثيري نداره....و با تعويض رم هم اين برنامه امتيازش شما رو خيلي به صورت محصوص جابجا نمي كنه..
سلام خدمت دوستان من میخوام CPU Processor : Intel Pentium 4 531 @ 3000 MHz رو اورکلاک کنم ولی هر جی تو بایوس مادر بردم گشتم نتونستم گزینه ای براش پیدا کنم
Chipset : Intel i865PEو Mainboard : Gigabyte 8I865GME-775-RH
در ضمن بایوس هم اخرین ورژن لطفا کمکم کنید . ایا فقط از راه بایوس میشه CPU رو اورکلاک کرد یا نرم افزاری برای کار در ویندوز هم داره ؟ چقدر میتونم اورش کنم 256 MB (1 x 256 DDR-SDRAM )
ممنون از شما:20:
سلام
من چطوری میتونم مینم را اورکلاک کنم تا رم 667 را بشه استفاده کرد
ممنون از GABANA که این تاپیک رو معرفی کرد.
VGA: FX5500 nVidia Geforce 256MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Memory: 2 x 512MB KingStone 333BUS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MainBoard: Soltek [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگر میتونید کمکی بکنید لینک زیر رو تو مرورگر باز کنید تا تمام جزئیات و مشخصات سیستمم رو ببینید. فایل زیر با فرمت TXT تقریبا تمام ریز جزئیات سیستم من رو شامل میشه که شاید با کمک اون کار راحت تر باشه.
HTML کد:
اگر میتونید کمکی بکنید خواهشا به دادم برسید که به شدت به افزایش سرعت نیاز دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://cross.xm.com/SystemInformation.txt
و اما یه چیزی:
مقدار پیشنهادی شما برای OverClock لطفا اونقدر نباشه که سیستمم رو نابود کنه. منظورم رو که میدونید. یعنی بهترین مقدار برای تندسازی باشه. و در ضمن من میخوام تمام قطعات ممکن رو تندسازی کنم.
یه چیز دیگه اینکه من درهای کیس رو باز بزارم دیگه مشکلی از نظر حرارتی با OverClock ندارم دیگه؟؟ کمک کنید.
بعد اگر میشه قبلش بگین تا چه حد تاثیر گذار میتونه باشه. یعنی مثلا CPU من چقدر بهتر میشه یعنی مثلا سرعتش چقدر بیشتر میشه؟
بعد یه چیز دیگه اونم اینکه گرافیک رو از همون نرم افزار مخصوص خودش یعنی از همون منوی خودش باید فرکانس رو بالا برد یا اون هم از Setup باید تندسازی کرد؟ کمک کنید.
خیلی خیلی خیلی ممنون. ببخشید من انقدر پر رویم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب نوبتی هم باشه نوبت منه سیستم رو بزارم........
ولتاژ رم ......مارک ocz2.45
ولتاژ fsb روی 1.4
ولتاژ پل شمالی 1.3
ولتاژ cpu هم 1.53
M:B> ASUS P5B
FSB<BUS SPEED رو ببینین حال کنین.......
با این رمها توی این فرکانس، CL4 نمیشه بالا اومد؟ چون توی این فرکانس CL5 خیلی جالب نیست. رم کدوم سری OCZ هست؟نقل قول:
سلام نه عزیز نمی شه CL4 سری لونه زنبوری GOLD EDITON XTCمعمولی تایمینگ CL5-5-5-15 هستش......