دوستان بالاخره یکی از خبرگزاری ها این خبر زد
پاشید برید نظر بدید و ازشون بخوایید پیگیری کنند
http://snn.ir/detail/News/370784/8980
Printable View
دوستان بالاخره یکی از خبرگزاری ها این خبر زد
پاشید برید نظر بدید و ازشون بخوایید پیگیری کنند
http://snn.ir/detail/News/370784/8980
پیام من به وزیر خیلی محترمانه حذف شد!:n21:
اره بابا پیام های من که هر روز پاک میشه من بهش عادت کردمنقل قول:
این هم از آزادی و شنیدن صدای مخالف دیگه چی میخوایید:n02:
کار خوبی میکنن :n10:
داداش فازت چیه:n02:نقل قول:
من موندم چطور شما رو با این رفتاری که داری کاربر فعال کردند
مخصوصا با اون توهینی که کردی و کاربرایی رو که دانلود شبانه دارند مفت خور خطاب کردی
در هر صورت فکر کنم پست قبلیت هم پاک شد
تو صفحه وزیر جواب نگرفتیم هر چی نوشتیم گفتیم بیام اینجا دوستان سر بر سر بزاریم :n02:نقل قول:
داداش فازت چیه
من موندم چطور شما رو با این رفتاری که داری کاربر فعال کردند
مخصوصا با اون توهینی که کردی و کاربرایی رو که دانلود شبانه دارند مفت خور خطاب کردی
در هر صورت فکر کنم پست قبلیت هم پاک شد
اون قصد توهین نبود شوخی بود :n16:
خیلی هم غلط کردننقل قول:
چه پست تو صفحه وزیر رو پاک کردن چه اومدن و شبانه رو قطع کردن بااین کار ها دارن رقابت رو ازبین میبرن و این باعث میشه که کیفیت خدمات و همچنین کمیت خدمات پایین بیاد و رشد قیمت و هرج ومرج به وجود بیاد توی زمینه اینترنت کشور شما استفاده نمیکنی اصلا به تو چه ربطی داره اگر میخواهی حرف بزنی و بگی منم هستم قاطی کسایی که دارن از خودشون دفاع میکنن بهتره بیایی تو جمع کسایی که اعتراض دارن نه اونایی که زورشون بیشتر از ۴ تا کاربره بد بخته یا بهت چیزی میچربه از این داستانا که اون دیگه شرف تو رو نشون میده که الان داری خودتون نشون میدی و میگی که من هم از اون ها هستم به منم توجه کنید و منم مورد عنایت قرار بدید و یه خورده فحش هم به من بدید
خب خبر همه گیر شده کافیه تو گوگل کلمه حذف دانولد شبانه رو سرچ کنین
آقا مخابرات هم میخواد این کار رو بکنه؟؟:n03:
اره همه گیر شده ولی چه فایده اصل کاری رسانه هستند که همشون خفه شدندنقل قول:
البته چند تا گذاشتند خبر مخصوصا خبرگزاری دانشجو خدا خیرشون بده بالاخره همه شون جوونن و میفهمند ما چی میگیم
اگر مخابرات زرنگ باشه و این کار نکنه به راحتی میتونه کل بازار ایران بگیرهنقل قول:
چونکه خیلی میتونه روی شبانه رایگان به تنهایی مانور بده و کلی مشتری جمع بکنه
یه سوال:راهی هست که بودن خاموش کردن مودم میزان حجم مصرفی رو ببینم؟چون وقتی مودم رو خاموش و روشن می کنم،IP عوض می کنه و پینگ خراب می شه.
اینکه شد چوب دوسر ... هی
آقای God Pin چی ...
اومدی نوشتی تغیـــــــــــــــیر در هــــــــــدیـــــــــه شبـــــــــانــــــــــــ ـه
یعنی ما تا الان بهتون حال می دادیم دیگه دلمون نمی خواد
به شعور کاربر توهین کردی
حالام اومدی پول دادی به زومیت واست پست بذاره چرندیاتتو پشت میکروفون گفتی
دیگه همرو هالو دیدی هـــــــــــــــا ؟؟؟!!!!
محققیــــــــــــــــــــ ــــن نیـــــــــــــــــــــــ ـمه شـــــــــــب ؟؟؟؟؟!!!!
بنابراین این اقدام در راستای احترام به آن دسته از مشتریانی که ساعاتی از شب را به کارهای ضروری یا تحقیقاتی خود میپردازند، صورت گرفته است.
انقدر بدبختید که به جای افزایش کیفیت سرویستون دنبال ایننید که کی پای کامپیوتر نبود وقتی داشت دانلود می کرد ؟؟؟؟!!!!!!!!!
اکثر کاربران ساعاتی از شب را که سرویس اینترنت به شکل رایگان در دسترس است، برای دانلود فیلم و سریال اختصاص میدهند و فقط از ساعت مشخص شده، کامپیوتر خود را روشن میکنند، روی کلید دانلود فیلم و سریال یا برنامه مورد نظرشان کلیک کرده و تا ساعت مشخصی این کار ادامه پیدا میکند، بدون اینکه کسی پشت این سیستم نشسته باشد.
در نهایت این طرح به سود افرادی است که قصد دارند شب هنگام به استفاده از اینترنت برای وب گردی، مطالعه و امور جدی بپردازند و به ضرر علاقمندان فیلم و سریال که در بعضی اوقات حتی فرصت نمیکنند فیلمهای دانلود شده را تماشا کنند.
یا اینکه کــــــــــــــــــــی فیـــــــــــــلمی رو کـــــــــــــــــــــه دانـــــــــــــــلود کرده حتــــــــــــــی نــــــــدیده ؟؟؟؟!!!!
دنــــــــــــــــبــــــ ــال خــــــط چهار آدیــــداسی ؟؟؟؟؟
یـــــــا فضولی ؟؟؟؟؟ دوست داری بیای آلبوم عکسامم تو کامپیوتر ببینی ؟؟؟؟؟؟؟ به تو چه ربطی داشت که کی چیکار میکرد شبا ؟؟
بهونه مسخره تر از اینا پیدا نکردی ؟؟؟؟
به جرات میگم هیچ وقت اونقدری که روزا با اینترنتم مشکل داشتم شبا نداشتم ساعت اوج مصرف ساعت اداری هست (سرعت به مراتب پایینتر . تایم اوت . دیس کانکت )
تــــــــــــو علنا ااا داری دروغ میــــــگی
البته در راستای احترام به مشتریان، کسانی که تا قبل از تاریخ تعیین شده، مشترک پارس آنلاین شده یا قرارداد مدتدار دارند، مشمول این قانون نمیشوند.
یعنی من که 10 ساله از پارس سرویس میگیرم مشمول این طرح نیستم !!!
شمارو نمیدونم
اگه اینترنت 10000000000 مگابایت بیارن مفتی در خونمون
من دیـــــــــگه نیـــــستم
سرعت نتمم بچه ها تو این تاپیک دیدن می دونن چیه !
چون من جز اون دسته ایی که شما پیش خودتون تصور کردین نیستم
اقا شنیدم شاتل هم میخواد برای سرویس شبانه اش پول بگیره ،همون 3500 که برای سرویس های 128/256/512 میگرفت!ولی الان برای همه ی سرعت ها!
شاتلی ها قضیه درست هست؟!:n27:
بلی :n15::n03:نقل قول:
پس خوب شد که ماه پیش تخلیه کردم:n02:نقل قول:
اگه بخواد ماهی 3500 برای شبانه بگیره و تازه محدود هم کنه که دیگ صرف نداره:n27:
شنیدن کی بود مانند دیدن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی نگرانم نکنه یدفعه مخابرات هم شبانه رایگانو برداره:n37:
مخابرات برداشته دیکه الان . واسه هر چند کیک که میخری دو برابرشو میدن برای دانلود شبانه و بقیه پولی حساب میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت زومیت هم خبر درج کرده کلی کامنت گذاشتن فعلا بهترین چیز همین خبر گزاری بیان موضوع روش ویراژ بدن :n02:
همه این اتیش یه سرش مخابرات چسبیده فعلا یکسری یوزر با کمپین دادن ساکت گذاشتن :n10: فقط نمیدونم بعد کمپین زمستانه اسمشو چی میزارن ؟! :worried:نقل قول:
خیلی نگرانم نکنه یدفعه مخابرات هم شبانه رایگانو برداره
پ.ن : خیلی دوست داشتم تو صفحه وزیر فوش بزارم ولی وجدانم نمیزاره :n03:
نظر من هم با اینکه هیچی نداشت منتشر نشد
برای استکبار جهانی:39: باید فرستاد اونا برامون شلوغ میکنن و سر صدا میکنن برامون:25:نقل قول:
ولی خداییش تو طول تاریخ کشور مون یک بار به دردمون نخوردن هر وقت دخالت کردن شروع کردن به دزدی و ... مثال قاجاریه
منم به جمع شما بچه ها می یام :n06: کلا ارزوی اینترنت نامحدود که به دلم موند هیچ ، به نت حجمی و این شبانه دار نیمه شب ها هم داشتم عادت می کردم که این خبرا باز یه خواب شب اروم واسم نذاشتن و همش نگرانم
والا سر درنمیارم به جای اینکه مردم داری کنن و به فکر ما قشر جوون باشن و بخوان پیشرفت کنن و عین بقیه کشور ها نت رو قیمت کمتر و با کیفیت تر کنن و نامحدود در اختیار مردم بذارن با خبر های یکی ازیکی هولناک تر خون مردم و تو شیشه می کنن و هی به فکر تغییر قانون ها نت و الگوی مصرف نت و فلان و فلان مدام میخاون ماها رومحدود کنن
یه تفریح بیشتر نداشتیم به اسم اینترنتت که اون رو هم کم کم دارن می گیرن حالا با حقه های مختلف مث *****و ******** و ...... و یا اگر هم بدن با گرفتن پول کلان ازمشتری
غیرقابل قبول :n15:
حداقل کاری که می تونیم رسوندن پیام به گوش مسئولین ازطریق شکایت نوشتن و تماسس رگفتن ادرس دو سایت در امضام هست
متاسفانه جمهوری اسلامی ایران فقط وعده وعید میده سال هاست که میگه سرعتو اینترنتو میبرم بالا قیمت میاد پایین
ولی دقیقا بر عکسه
سال ها پیش از صبانت داشتم کلی دانلود میکردم باهاش همیشه جدیدترین نرم افزار هارو و قسمت های سریالام رو میگرفتم
ولی 1-2 ساله 1 گندی زده که هیچ کی نمیتونه جمعش کنه
الان هم تنها دلیلی که شبانه رایگان رو برداشتن اینکه به جای اینکه بیای نصف شب 1 فیلم بگیری1 گیگ مجانی بری 3500 بدی:n35: آخه خدای من کجا انصافه بجای اینکه نت نامحدود بدن همینم برداشتن
آیا اینا به تحریم ربط داره یا نه مسئله یه چیز دیگس؟:n31: حاضرم قسم بخورم تا چند سال بعد همین اینترنت عادی هم ازمون گرفته میشه هیچ کی هم اعتراض نمیکنه هیچ کی چون خیلی ها براشون اینترنت مهم نیست نمیدونن چیه وقتی هر روز گرونی میبینن چیزی نمیگن انتظار داری برای اینترنت بگن؟:n38:
اینا که چیزی نیس الان پنج ساله هی میگن اینترنت ملی ولی خبری نشده تا زه بیادم بدتر میشه بهتر نمیشه
Sent from my HUAWEI G730-U10
شما کجای کاری اینترنت ملی خیلی وقته اومده و خیلی جاها ازش استفاده میشه و مخابراتم میده به اسم اینترانتنقل قول:
چیزی که الان داره پیش میاد اینه که داری پول اینترنت بین المللی میدی بعد سرعتت از سرور های داخل کشور بالاست اگر دقت کنی ولی خارج کشور خیلی پایین:n36: جالبه نه؟ اینا همه برای زمینه سازی که سایت های ایرانی برن رو سرور های ایرانی چند سال دیگه بگن اینترنت بین المللی میخواین چیکار اینترانت بستونه از سرتون هم زیاده چند تا فتوا هم میدن که اینترنت حرامه جمعش میکنن غیر از اینه:n31:
اسم فتوی نیار که دلم خونه
هنوز کامل نشده.نقل قول:
باور کن هر چی میکشیم از همونه!نقل قول:
شما برو برای همون صدا و سیما بفرست....نقل قول:
بزنید شبکه سه پارس آنلاین ترکونده:n19:
حال پاشدن هم ندارم برا پارس ینی داره تبلیغ پخش میکنه ?
امروز صبح اسیا تکم تبلیغ میکرد تو تلویزیون چه خبره ??
بابام میگه عموم از این کارتای آسیا تک داره بیا اسیا تک بگیر:n28:
معلومهنقل قول:
فراری دادن دانلودرها
جذب یوزرهای عادی که شبانه استفاده نمیکنند
خب چرا یه ساله نبستی?نقل قول:
من خودم خیلی دنبال گزینه بودم ولی دوستان یا رفتن کمپین مخابرات یا های وب یا فن اوا جاهای دیگه به ندرت رفته بودن
والا به نظرم هدفشون این بود دانلودر ها پول بیشتر بدن ولی نمیدونستن ما اگه انقدر لارج بودیم طرح محدود نمیگرفتیم از اولشنقل قول:
کالاف جدید اومده[emoji7] من زورم میاد برای کرک شده پول بدم [emoji35] خوب همش ۳۰ گیگ میشه یه ۴-۵ شب باسرعت کاملم که بگیرم تمومه [emoji20]
البته قول نمیدم که چیز دیگه دانلود نکنم کنکور از بازی عقبم انداخت[emoji31]
اگر دانلود بود میگرفتمش
اقا اینا فکر نمیکنن اگر اینترنت نباشه جوونا میرن بیرون از خونه بعد فسقو فجور میکنن
گول نمیخورن اینترنت شبانه رو پس بدن ما دانلودمون رو بکنیم بچه نیستن با این حرفا گول بخورن؟
نمیشد قبل از این که به دنیا بیاییم تریال ۳۰ روزه یه دور تو همه کشور ها زندگی میکردیم و بعد انتخواب میکردیم کجا به دنیا بیابیم؟
خدایی نامردیه من صبانت شبی 150 مگ میگیرم 5 ساعت حداقل بکنن 1 گیگ
شاتل هم داره تو دانلود شبانه بازی درمیاره و علاوه بر کم کردن سرعت که قبلا بود حالا پول اضافه میخواد :n03:
شاتل رو که من هر چی شنیدم میگفتن شبانه اش خوب نیستنقل قول:
خوب که نبود... ولی حالا دیگه کلا نیست :n28:نقل قول:
:n24:
سلام
دوستان به نظر شما اونایی که الان تو مناطق پوشش وایمکس ایرانسل هستند بهتر نیست وایمکس ایرانسل بکیرند ؟ سرویس 2 مکابایت با دانلود نامحدود ماهانه 120 تومن میشه و فیکس 240 تا هم سرعت داره