یعتی هیچ کس نیست جواب بده ؟ !!!
Printable View
یعتی هیچ کس نیست جواب بده ؟ !!!
فقط کافیه تعداد لایکا و فالوئراشو مقایسه کنید ، بعضی پیجا 15کا فالوئر دارن و به سختی لایکاشون به 500 تا میرسهنقل قول:
مشخصه که فالوئراش فیکه
بله خوب اون که مشخصه ولی وقتی مثلا ده هزار تا لایک میخورهنقل قول:
اون ده هزار تا ولقعی هست. ؟
اگه از 15کا ، 10کا بیان لایک کنن، به احتمال زیاد فیکه ! چون خیلیا اصلا لایک نمیکنن پستارونقل قول:
بستگی به محتویات پیج هم داره ، بعضیا میان تگ میکنن دوستاشونو و دوستاشونم لایک میکنن ، اینجوری لایکا میاد بالا.
من خودمم یه پیج دارم 7500 نفر فالوئر داره ، هیچکدومم فیک نیستن ، ولی کلا پستام حدودا 300-400 تا لایک میخوره و اون پستای خوب تقریبا 500-600 تا و اگه دیگه خیلی خوب باشه 900 تا .
سپاسگذارمنقل قول:
یک سایتی هم هست برای تشخیص فالور فیک به اسم followercheck بااین سایت اشنا هستید؟ من میزنم اما هیچی نمیاره
سایتش در واقع کار خاصی نمیکنه و اصلا تشخیصش درست نیستنقل قول:
این میاد از فالوئرا 150 نفر رو به طور تصادفی انتخاب میکنه و فعالیتشون تو پیج رو بررسی میکنه و بر همون اساس میگه که مثلا حدودا چنتا فیکه چنتا نیست . مثل اینکه واسه بررسی یه دسترسی هم به اکانت لازم داره که بنظرم ایمن نیست هرچی که هست.
در کل چیز ساده ایه ، با دودوتا چارتا میشه فهمید که ایا پیجی فالوئر یا لایک فیک داره یا نه .
سپاسگذارم از راهنمایی هاتون:n16:نقل قول:
دوستان يه فايلي بود كه ميشد توي ويندوز براي اينستاگرام عكس گذاشت كسي داردش؟
درودنقل قول:
میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو روی آخرین ورژن مرورگر کروم نصب کنید و قابلیت های بیشتری برای اینستاگرام وب داشته باشید.
شاید برای دانلود نیاز به فیل ت ر شکن داشته باشید.
همچين چيزي براي فايرفكس هم هست؟نقل قول:
برای فایرفاکس میتونید افزونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنیدنقل قول:
بعد از نصب شاید کنار تولبار نیاد از قسمت customize ( با کلیک روی منو سمت راست مرورگر ) میتونید کنار تولبار بیاریدش که دمه دست باشد.
روش کلیک کنید iPhone 3.0 رو انتخاب کنید و بعد وارد سایت اینستاگرام شوید. اون بالای سایت عکس دوربین میاد که میتونید عکس رو انتخاب کنید.
دستتون درد نكنه واقعا منو از خريد يه گوشي اندرويدي بي نياز كرديد:n12::n12:نقل قول:
دوستان توي اينستاگرام فقط ميشه عكس گذاشت؟
نميشه متن گذاشت؟يا به كسي پيغام خصوصي داد؟
متن رو معمولا روی عکس مینویسن یا توی دفترچه یادداشت گوشی مینویسن بعد عکس میگیرن ازش و میفرستننقل قول:
درسته متن خالی نمیشه فرستاد.
پیام خصوصی و ایجاد گروه های دوستانه هم امکانپذیره.
پيغام خصوصي چجوري ميشه داد؟نقل قول:
وارد صفحه شخص موردنظر بشیدنقل قول:
سه نقطه بالا سمت راست رو بزنید
از پایین گزینه دوم.
دوستان عزيزم شرمنده ام به خدا سوالاي ابتدايي ميپرسم
فالور و فالوينگ يعني چي؟
فالور كسايي هستن كه من دانبالشون ميكنم؟
و فالوينگ كسايي هستند كه منو دنبال ميكنن؟
فالو ینی دنبال کردننقل قول:
فالور ینی کسایی که شما رو دنبال میکنن
فالوینگ هم کسایی که شما اونا رو دنبال میکنید.
سلام
ظاهرا جدیدا نمیشه با IDM ویدیوهای اینستاگرام رو دانلود کرد چون اینستا لینک صدا و تصویر رو از هم جدا کرده!
راه ساده و سریع دیگه ای وجود داره برای دانلود ویدیوها؟
دوستان لطفا یکی بهم جواب بده
قبلا تو اینستا اکانت داشتم فقط با ایمیل بدون شماره تلفن دیروز اون اکانتمو کلا حذفش کردم , بعد یه اکانت جدید با یه ایمیل دیگه باز کردم تا چند دقیقه کار میکرد بعد ازم شماره تلفن خواست تا بدم تا کد رو بفرسته به شمارم تا بعد اون شماره رو بدم تا دوباره فعال شه الان کار نمیکنه منم نمیخوام شماره تلفن بدم
قبلا اینجوری نبود تازه اینجوری شده؟ تو رو خدا راهنماییم کنید
دوستان تو رو خدا اگه راهی هست بهم بگید لطفا خدا خیرتون بده
Add Your Phone Number
Help us keep the Instagram community safe by entering your phone number. We'll text you a security code.
Your phone number will be added to your profile but won't be visible to anyone other than you. For additional information, please see our [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Instagram doesn't charge for this service. Standard messaging rates apply.
یه نفر پیدا نمیشه جواب مارو بده:n14:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tasave_botنقل قول:
سلام
من می خوام یک یا دو تا اکانت اینستاگرام داشته باشم و برای اینکار تلفنی رو در حین ثبت نام وارد می کنم که همه دوستان و فامیل دارند و نمی خوام بعد از اینکه اون اکانتها رو ساختم دوستان و فامیل من رو با جستجو از طریق شماره تلفن تو گوشیشون اون اکانت یا اکانتهای منو پیدا کنند. چکار باید کرد؟ همین سوال رو هم درباره اکانت فیسبوک دارم که در تاپیکش می پرسم و اگر راهش رو می دونید اونجا هم درباره فیسبوک جوابش رو محبت کنید بگید.
واقعا این قابلیت پیدا کردن دوستان و آشنایان از طریق جستجو تو شماره های گوشی خوبه ولی اینطوری که نمیشه مخفی بود و هر کسی که تلفن ما رو داشته باشه می تونه بفهمه چند تا اکانت داریم.
ممنون
سلام
از دوستانی که میتونن من و کمک کنن تقاضا دارم راهنمایی کنن چیکار کنم! من یه آی دی اینستاگرام دارم که رمزش یادم رفته
حالا که ارسال لینک عوض کردن رمز رو میزنم تا به ایمیلم بیاد مینویسه با موفقیت ارسال شد اما چیزی برام ارسال نمیشه!!!!
آی دی هم در جای خودش باقی هست و فعاله اما هیچ ایمیلی برای من اصلا ارسال نمیشه ایمیل هم درسته! از چه طریقی
خواهشاً تقاضا دارم من رو راهنمایی کنید ، ممنون
من چطوری میتونم بفهمم نسخه اینستگرام چند هست ؟؟ اینستگرامی که روی گوشیم نصب هست الان
هر چی داخل تنظیمات گشتم نتونستم جایی پیدا کنم...
دوستان کسی اطلاعی نداره؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
نگفتی ios هست یا اندروید یا ...
اگه گوشیت اندروید هست یکی از راهاش اینه : Settings > Apps > Instagram
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
................................
خیلی ممنون از راهنماییتون
الان چطوری میتونم تو کامنت ها از شکلک استفاده کنم...ایموجی
نقل قول:
من برای کیبورد گوشی از SwiftKey استفاده میکنم و به این شکل که مشخص کردم روی اون دکمه 1 ثانیه نگه میداری و شکلک ها تو دسترس قرار میگیرن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ..
دوستان راهی هست از کامپیوتر بشه پست گذاشت تو اینستا؟ برنامهای چیزی نداره؟ از خود سایت اینستا هم نمیشه پست گذاشت .. فقط میشه پستای بقیرو دید و کامنت گذاشت ..
میخوام یکی و فالو کنم ولی نمیدونم چرا پیداش نمیکنه ؟
دو تا اکانت دارم یکی پیداش میکنه ولی اون یکی نه !!!
اون یکی اکانت شاید توسط همون کاربر بن شدهنقل قول:
اینستاگرام نسخه دسکتاپ داره ؟؟
نرم افزار grids رسمی هست ؟؟ توسط خود اینستاگرام تولید شده ؟
سپاس
نمیدونم ، طرف اشناسنقل قول:
این ارور رو میده
Sorry, this page isn't available.
The link you followed may be broken, or the page may have been removed. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان یک سوال
وقتی ibsta light رو فعال میکنی
ی گزینه به اسم reach داره میشه دقیق کسی بگه منظور از unique account ها چی هست ؟
نقل قول:
تفاوت impressions و reach:
Impressions تعداد دفعاتی است که پست شما دیده می شود (ممکن است که یک نفر چندبار پست شما را ببیند و هر بار که ببیند یک Impression به حساب می آید). ولی Reach تعداد اکانت های یکتایی که پست شما را می بینند( ممکن است که یک نفر چندین بار پست شما را ببیند اما برای شما یک Reach به حساب می آید). به عنوان مثال اگر محمد ۵ بار و سهیل ۶ بار در زمان های مختلف پست شما را ببیند. تعداد Impressions پست شما ۱۱ و تعداد Reach پست شما ۲ خواهد بود
.
حل شد : )
.
ی سوال دیگه :دی
.
کامنت های منفی ( فیدبک منفی کاربران ) روی الگوریتم های ایستا تاثیر میزاره ؟
مرسی:n16:
سلام
اگر من عکسها و استوری شخصی رو که در لیست دوستان من نیست و در واقع مثل یک غریبه هست هر چند وقت بازدید و نگاه کنم. آیا طرف مقابل متوجه میشه که من عکسها و استوری هاش رو می بینم؟ آیا اینستاگرام یا برنامه جانبی برای این کار هست که کسی متوجه بشه چه کسانی به اکانتش سر زدن و عکسها و استوری هاشو را بازدید کردن؟
ممنون
یه سوالیه که هرچی میگردم نمیتونم جوابشو پیدا کنم ادمو دیوونه میکنه اینستاگرام این قابلیت Last Activity چرا اینقدر پر از باگ و چرته!!! یه موقع واسه یه نفر میتونم تاریخ انلاین شدنشو ببینم یه موقع نه الان یه نفرو همیشه میتونستم ببینم قبلا هم باش چت کرده بودم ولی سری اخر به محض اینکه به استوریش مسیج دادم و اونم جواب داد از اون ثانیه تا الان سه روز گذشته دیگه تاریخ انلاین شدنشو بم نشون نمیده :|||| کلا به هرکس پی ام میدادی تا یه مدتی نشون نمیداد و بعد درست میشد ولی نمیدونم این دفعه یا بعضی وقتها چه مرگش میشه لطفا راهنمایی کنید
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk