لینک های vine.co که زحمت میکشی هیچ جوره باز نمیشه (با فیل شکن یا بدونش، با https یا http و ...) جای دیگه آپلود کنی بهتره:n16:
Printable View
لینک های vine.co که زحمت میکشی هیچ جوره باز نمیشه (با فیل شکن یا بدونش، با https یا http و ...) جای دیگه آپلود کنی بهتره:n16:
لینکها موردی ندارن . مشکل از طرف شماست . Vine بسیار معتبر هستش .نقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
چه کرده این طرفدار دو آتیشه بازی با PS4 خوذش .
چند روز پیش Adam تو صفحه Twitter خودش در پاسخ به انتقادات از نسخه PC بازی اینو گفته بود ...
.
.
.
.
.
.
.
امیدوارم کپی رایت لا اقل در مورد جلد بازی رعایت بشه :n02: . جالب بود پارسال که بازی ستاره نداشت تو مغازه ها که نسخه رایتی رو بصورت بسته بندی میفروختن جلد بازی عکس یک بازیکن معروف رو داشت ! .
سلام دوستان تاریخ دقیق مشخص نیست کی بیاد بازی؟
11 نوامبر 2014 / 14 آبان 93 در آمریکای شمالی و 13 نوامبر در اروپانقل قول:
به نقل از سایت Gamespot
نقل قول:
November 13th
20 روز دیگر ( 20 آبان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
.
.
.
.
شمایی که تایپیک رو شروع کردی و گذاشتی به امان خدا اگر پست اول رو به روز رسانی نمیکنی لا اقل تاریخ انتشار بازی رو ویرایش کن .دوستان به پست اول تاپیک سر بزنین ! حتی یک ویدیو درست حسابی از گیم پلی بازی نیست !!!
به نظرم منی که سالهاست دارم فیفا بازی می کنم گیم پلی خوبی داره.ایرادی که هست از نظر من رو فیس بازیکنان خوب کار نشده.اکثراً بازیکنان لب هاشون پرانتزی رو به پایین هست با گونه های درشت و چشم های باد کرده
درمورد طراحی چهره بر عکس نمیگی ؟!!! :n13:نقل قول:
برای نمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقایسه چهره بازیکنان تیم چلسی در PES2015 . FIFA 15 هستش . کاملا مشخص هستش در طراحی چهره مانند نسخه های قبل دو بازی PES برتری محسوس داره . صفحات قبل هم مقایسه هایی از نظر چهره بازیکنان گذاشتم .:n01:
گیم پلی از همه چیز مهمتره الان ... این قسمت درست باشه بقیه قابل تحلمه!
گفتم که به نظر من بود به چشم من اینطوری بوده شاید هم اشتباه باشهنقل قول:
امسال فیفا که تغییر خاصی نداشته منتظرم PES بیاد بعد سالها برم سراغش.پیش نمایش ها که تقریباً خوب بوده
البته مشکل من کنسولم هست که ریجن NTSC U هست و PES تو ایران همه سالها بیشتر ریجن PAL میاد
در مورد چهره ها خوب یادم هست قبل از انتشار pes14 که چه اینجا چه جاهای دیگه هم بهش دل بسته بودن و یک برگشت به گذشته طلایی پیس می دیدنش چهره هایی که قبل انتشار بازی منتشر شد عالی بود.
همین چهره های نیمار و ... که الان دست به دست میشه و با نسخه فیفا 15 مقایسه میشه سال پیش بانسخه فیفا 14 مقایسه میشد. اما وقتی بازی منتشر شد و چهره ها در دسترس قرار گرفت مشخص شد پیس همون یک نقطه قوتشم نسبت به فیفا از دست داده.
حسی بهم میگه نباید در چهره سازی توقعی بیشتر از پیس 14 داشته باشید. حداقلش این هست که فقط کمی در چهره سازی پیشرفت کردن و همچنان بخش عمده چهره ها کار نشده باقی هست.
من از pes2003 پیس بازی می کردم و امسال اولین سالی هست که فیفا بازی می کنم و باید اعتراف کنم فیفا 14 چنان دل چسب و عالی بود که تجربه و لذتی که بردم را در چند نسخه آخر پیس نبردم.
با گندی چون pes2014 خیلی سخت هست برگشت به پیس و پیس بازی...
سلام.
ببخشید میدونم سوالم خیلی مسخرس.
تاریخ انتشار بازی کیه؟؟؟؟؟؟
مگه 17 مهر نبود نسخه PC????????
عقب افتاده؟
سلام.
ببخشید میدونم سوالم خیلی مسخرس.
تاریخ انتشار بازی کیه؟؟؟؟؟؟
مگه 17 مهر نبود نسخه PC????????
عقب افتاده؟
نقل قول:
20 روز دیگر ( 20آبان)
19 روز دیگر ( 20آبان)
امروز شرکت Konami، سازنده و ناشر جدیدترین نسخه از سری بازی های PES، یعنی PES 2015، تصاویری از این بازی منتشر کرد که بسیار خوب و زیبا بودند. برای مشاهده این تصاویر زیبا با ما در ادامه مطلب همراه باشید.این تصاویر گیم پلی بازی را به نمایش میگذراند، قسمت هایی که شما می خواهید شوت بزنید، تکل بزنید تا توپ را بگیرید، و حتی قسمتی که می خواهید با دروازه بانتان یک سیو خوب را انجام بددهید. همچنین در این تصاویر قسمت های مختلف یا بهتر بگوییم لیگ های مختلف بازی هم که در منوی بازی وجود دارند، نشان داده می شوند از جمله بخش MyClub. شما را به تماشای این تصاویر زیبا و چشم نواز دعوت می کنیمتصاویر منتشر شده:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سری بازی های PES یک بازی در سبک شبیه سازی (ورزش فوتبال) می باشد که سالهاست توسط شرکت کونامی ساخته می شود و جدیدترین نسخه آن PES 2015 است. پلتفرم های مقصد این بازی PC؛ PS3؛ PS4؛ Xbox 360 و Xbox One بوده، و در تاریخ ۱۱ نوامبر (۲۰ آبان ۱۳۹۳) برای پلتفرم های ذکر شده منتشر خواهد شد.
gamefa
دوست عزیز چرا به صورت روزانه ,روز شماری نمیکنید......؟/نقل قول:
با این کار هیچ کس دیگه این سوال رو نمیکنه که تاریخ انتشار کی هست.....به صرفه نیست؟
البته من احتمال میدم یه هفته زودتر بیاد بازی
یعنی دو هفته دیگر
دقیقا هرسال حتی 20 روز زودتر از روز موعود میاد ولی امسال کمی سختگیری کرده کونامی با این حال بازم فک کنم چیزی حدود 7-8 روز زودتر بیاد
هر چی زودتر بیاد، بهتر
خداکنه وقتی میاد زود کرک بشه
الان 2ماهه فیفا اومده همچنان خبری از کرک نیست !
نترسین پیس خودش همراه با کرک میاد :دی
ما امسال دوباره برمیگردیم سراغ پیس خودمون:دی
خدایی 14 افتضاح به تمام معنا بود و امیدوارم 15 اینجوری نباشه
کسی تریلری از گیم پلی بازی داره؟
ممنون میشم اگه قرار بدید
Mario Gotze که امسال ستاره کاور بازی خواهد بود و Adam Bhatti در آلمان مشغول بازی PES2015 .
نمیدونم این تصاویر مربوط به کدوم قسمت بازی هستش اما انگار سرمربیان هم لیسانس شدن ! :n13: .
کاش به جای لیسانس کردن مربی، تیمها رو لیسانس می کرد بهتر بود یا یه دستی به گزارش و صداگزاری بازی می کشید که متاسفانه سالهاست در حد فاجعه هستن!
یا نهایتش می رفت اون تور دروازه رو درست میکرد که هیچ شباهتی به تور دروازه فوتبال نداره!
لیگ قهرمانان لیسانس شده ولی خیلی از تیمهای شرکت کننده اسم تیم و لباسشون واقعی نیست!
من نمی دونم لیسانس کردن مربی واجب تره یا این ایرادات؟
بعضی کارای کونامی واقعا" رو اعصابه...
حرفهای شما درست اما نمیدونم در جریان هستین یا نه که خیلی از تیم ها رو EA برای بازی FIFA بصورت انحصاری لیسانس کرده و کلا KONAMI در این رابطه هیچ کاری نمیتونه بکنه . از طرفی یادمون نره که بازی FIFA از طرف فیفا حمایت میشه و فیفا حامی اون هستش . خب وقتی فیفا پشت سرت باشه به راحتی میتونی هر تیم یا لیگ رو لیسانس کنی ! . مطمینا خود KONAMI هم از ما بهتر میدونه که یکی از مشکلات بازی همین مشکل لیسانسها هستش اما خب چاره ای نداره و دستش بسته هستش . لیسانس کردن تیمها و قانون کپی رایت حاشیه های زیادی داره که من و شما هیچ اطلاعی ازش نداریم !. نکته دیگه اینکه شرکت EA و KONAMI اصلا از لحاظ قدرت و نفوذ با هم قابل مقایسه نیستن . بطور مثال بازی FIFA شاید ده برابر PES در کل دنیا تبلیغات داره و این تبلیغات عظیم هم یکی از عوامل فروش بازی FIFA هستش .نقل قول:
البته باز نکته مثبت PES این هستش که براحتی با یک patch میشه تمامی ایرادات تیم ها و بازیکنها و...رو درست کرد .
این تنها وجه تمایز بین نسخه PC با کنسول هاستنقل قول:
اینجور که معلومه امسال کونامی دقیقا میخواد بازی رو سر وقتش ریلیز کنه :n23:
اوناییکه از قدیم طرفدار سری WE / PES بودن تا حد خیلی زیادی به نبودن لیسانسها عادت دارن و به قول یکی از دوستام دیگه پوستمون کلفت شده !:n02: ولی بازم به عقیده من جا داره کونامی در این زمینه تلاشش رو بیشتر کنه.نقل قول:
تمام مشکلات بازی تو این سالها فقط مربوط به لیسانس نبوده تو خیلی از زمینه ها کونامی حقیقتا" کم کاری کرده و متاسفانه این رویه همچنان ادامه داره.
شرکت EA از روز اول که بوجود اومد مثل الآنش که نبوده. اونا با در پیش گرفتن سیاستهای درست تونستن تا این حد خودشونو بالا بکشن.
همین کونامی بغیر از لیسانس تو خیلی از زمینه ها کم کاری می کنه مثل بخش آنلاین که تو بازیهای در این سبک تو این دوره زمونه جز واجباته ولی می بینیم بازی تو بخش آنلاین مشکلات زیادی داره.
شما بخش مسترلیگ PES رو با کریر فیفا مقاسه کنی به عمق فاجعه پی میبری! حال شما بازیت هر چقدر هم از نطر مکانیسم های گیم پلی بهتر و عمیق تر باشه ولی قطعا" اونطور که باید فروش نخواهد کرد
کونامی یکم باید خلاقیت به خرج بده چند تا مد آفلاین و آنلاین جذاب و بدردبخور طراحی کنه و اینجوری مشتری بیشتری جذب کنه. شما الآن ببین تو فیفا بخشهایی مثل CareerMode، UltimateTeam، Seasonو... چقدر طرفدار داره.
حالا EA هر چقدر هم بازیش ایراد داشته باشه کسی که به وجود این بخشهای جذاب تو بازی عادت کرده باشه سخت می تونه بازی رو رها کنه و بره سمت بازیهای رقیب.
اصولا" تو فوتبال کسی که به یه بازی عادت کنه سخت رهاش می کنه و میره سراغ بازیهای دیگه، EA اینو خوب فهمیده ولی متاسفانه کونامی اینو درک نکرده.
من به این بازی خیلی امیدوارم و دوست دارم به روزای اوج برگرده ولی کونامی باید تلاشش رو بیشتر کنه خیلی بیشتر تا بتونه کم کاریها و سیاستهای غلط گذشته رو جبران کنه چون فیفا با این فن بیسی که برا خودش درست کرده خیلی بزرگتر و قوی تر از زمانPS, PS2 و...شده
طبق گفته های Adam نسخه نهایی بازی با نسخه دمو تفاوتهایی داره که اشاره ای به بعضی هاش کرده : . فیزیک توپ . سیستم پاسکاری .
حالا اونایی که بازی کردن متوجه خواهند شد .
این اضافه کنم که گفته شده در نسخه نهایی تیم های بیشتری لاینسس خواهند شد و کونامی همچنان داره با تیم های مختلف مذاکره میکنه :n06:نقل قول:
همچنان که نداره دیگه بازی تا چند روز دیگه میاد .:n02:نقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
Keisuke Honda ستاره کاور بازی نسخه Winning Eleven .
بازی که فقط به انتشارش تا چند روز دیگه خطم نمیشه ! تا سال دیگه حداقل 5 تا DLC واسه بازی میدن که اشکالات رو برطرف میکنن و بازی رو اپدیت میکنن بعد اینم در مدنظر بگیر که هیچ وقت هیچ شرکتی قبل از انتشار بازی اطلاعات اصلی بازیش رو لو نمیده واسه همینه هی ادم بهاتی توی تویترش میگه منتظر نسخه نهایی باشید و نسخه دمو با نسخه نهایی خیلی فرق داره !! البته هر سال همین حرفا رو میزنه:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] غیر طبیعی نباشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقایسه ! .:n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
.
.
.
Mario Gotze که امسال ستاره کاور بازی خواهد بود و Adam Bhatti در آلمان مشغول بازی نسخه نهایی PES2015 .
گوتزه که بدجور خورده تو ذوقش از قیافش معلومه :n02:
ولی جدای از شوخی من دیگه مطمئن شدم که امسال بر خلاف پارسال کونامی یه فوتبال قابل بازی کردن! میده بیرون. شاید در جزئیات به فیفا نرسه و در مقایسه با نسخه های قبلی خود PES مطمئنا بی نقص ترین خواهد بود. اگر واقعا این اتفاق بیفته برای اولین بار قصد دارم اورجینال بخرم بازی رو. قیمتش نسبت به فیفا خیلی منصفانه تر به نظر میاد.
از کجا حدس میزنی این موضوع رو؟نقل قول:
یکی از دوستان گفته تو استور بازی امده میشه یه چک بکنید
میگن ماله نسخه ps 4 اومده با حجم 20 گیگ
بله نسخه PS4 بازی اومده تو استور برای Pre-Order
دیشب که چک کردم حجمش 20 گیگ بود الآن که نگاه کردم دیدم زده 18.6 گیگ !
بازی هنوز منتشر نشده . به صورت پیش فروش هستش .نقل قول: