یعنی باید قرار داد فصل بعد رو هم به دایی بدن؟؟!!!
Printable View
یعنی باید قرار داد فصل بعد رو هم به دایی بدن؟؟!!!
بله!نقل قول:
علی دائی وقتی قرارداد داشت می بست بندی رو تو قراردادش گنجوند که اگه از باشگاه اخراجش کردن
باید تمام پول سه فصل رو بهش بدن.
رویانیان که با کمال میل قبول کرد!:n09:
.
مثلا اگه فصل قبل بعد از همون بازی اول رو مینداختنش بیرون، باید پول سه سال رو میدادن.
فصل قبل: 1 میلیارد و 750 میلیون
این فصل: 2 میلیارد و 150 میلیون
فصل بعد: 2 میلیارد و 500 میلیون ( تقریبا )
فصل قبل + فصل جاری + فصل بعد = بیش از شش میلیارد
.
از همین جنس قرارداد ها با بازیکنان هم بسته دیگه که پولادی تا الان جرئت می کنه نیاد سر تمرین!
پس برای چی ملت میگن قرارداد ترکمانچای؟
اینم ازستاره تیم علی دایی که همش علی دایی علی دایی میکرد... من مطمئنم بازیکناهم ازرفتن علی دایی مثل من خوشحالن
صادقيان در آغوش درخشان (عکس)
حميد درخشان حسابي ويژه روي ستاره محروم تيمش بازکرده و از همين امروز سعي در جلب نظر وي دارد.
به گزارش "ورزش سه"، بعد از جدايي علي دايي از سمت مربيگري پرسپوليس و جانشيني حميد درخشان بازيکنان اين تيم واکنشهاي پيدا و پنهان زيادي در اين رابطه داشتهاند.
در اين ميان، بعد از انتشار اشکهاي پيام صادقيان بعد از خداحافظي با علي دايي و در آغوش او، شماره 11 سرخپوشان در اولين تمرين اين تيم با حميد درخشان گرم گرفت.
حميد درخشان به نظر ميرسد براي موفقيت در پرسپوليس نگاه ويژهاي به پيام صادقيان دارد که فعلا به دليل محروميت نميتواند تيمش را همراهي کند.
البته با دقت در عکس ميتوان به عکسالعمل متفاوت برخي بازيکنان ديگر اين تيم به اين اتفاق نيز پي برد.
فک کنم این بازیه مشخص میکنه همه چیز رو که دنیا دست کیه...
اینکه پول بازیکنا رو گرو گرفته بودن تا دایی بره، روی کل روحیهی تیم تاثیر گذاشته...
چه تحولاتی داشته دیروز ورزشگاه!! :)))
کاش تصاویر بیشتری بیرون بیاد...
پاک بشود! دوبل اومده...
اینم اشک های دایی:n14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این دو تا عکس آخر ببینید کفشگری چجوری داری نگاه می کنه؟؟؟ :n02:نقل قول:
کفشگری از اون دسته کسایی بوده که دائی خیلی بهش اعتقاد داشته و زمانی هم که از راه آهن به پرسپولیس اومد، عالیشاه و اینو به پرسپولیس آورد.
.
البته عالیشاه و کفشگری خودشونو ثابت کردن و من فکر می کنم توی ترکیب اصلی درخشان هم جا داشته باشن.
اما افرادی مثل احمد نورالهی و طارمی فکر کنم دیگه کمتر بازی بهشون برسه، مخصوصا نورالهی.
چون تا زمانی که صادقیان، رضا نوروزی و هادی نوروزی نیستن، طارمی فرصت بازی رو داره.
.
طارمی اگه می خواد برای خودش جایی تو ترکیب باز کنه، باید تو این هفته ها بیشتر خودشو نشون بده تا اعتماد درخشان رو هم جذب کنه.
علی دایی بازیکن بزرگی بود، تو دوران کودکی و نوجوانی هم که فوتبال تیم ملی رو تماشا میکردم، تیم ملی بدون علی دایی برام مفهومی نداشت.
اما متاسفانه باید بگم :
آقای علی دایی نیاز به یک ریکاوری اخلاقی کامل دارند، باید مدتی از فوتبال دور باشن.
صبوری رو یاد بگیرند، احترام رو یاد بگیرند، غرور را کم کنند، دانش مربیگری را از اهل فنش یاد بگیرند و سپس پا به عرصه مربیگری بگذارند.
در تیم هایی که علی دایی هدایت کرده هیچگونه دانش مربیگری دیده نمیشه و به سبک غیرتی که فوتبال بازی میکرد، میخواد مربیگری کنه و به نظرم نتیجه لازمه رو نمیگیره.
با وجودیکه شیوه برخورد با علی دایی رو مناسب ندیدم، اما سقوط برای برخی از انسان ها به منظور صعودی قدرتمندتر لازم است.
امیدوارم دایی از این قراردادهای ناجوانمردانه در وضعیت اقتصادی ایران گذشت کنه و خودش رو بسازه و دوباره زاده بشه.
هرچند .....
دقیقا نظر منم همینهنقل قول:
چه فرقی میکنه مربی کی باشه مهم اینکه که تیم نتیجه بگیره
از همه درخواست دارم اگه میرن ورزشگاه از دقیقه 1 بازی شروع نکنن به حیا کن رها کن!!!
عزیزان من، پیام ستاره پرسپولیس هست درخشان از این کار منظور داشته! یعنی نگرفتین!!؟؟
آقا چند تا عکسه که درخشان مثل چی از صادقیان آویزونه... و خوب اونم آخرش آدمه یک لبخندی زده.نقل قول:
در اين ميان، بعد از انتشار اشکهاي پيام صادقيان بعد از خداحافظي با علي دايي و در آغوش او، شماره 11 سرخپوشان در اولين تمرين اين تيم با حميد درخشان گرم گرفت.
خوب درخشان هم دیده واکنش صادقیان رو به رفتن دایی...میخاد تیم رو جمع کنه.
اینجوری راجع به آدما با دو تا عکس و یک تیتر قضاوت نکنیم، الان این بابا پیام صادقیان شد یک آدم دورو و مشنگ که تا دیروز داشت گریه زاری میکرد حالا رفته پابوس قدرت جدید.
===========
خارج از این موضوع که کی سرمربیه و کی لیاقت "بیشتری" (نسبت) داره،
اما اینکه به چه متدی دایی رو بردن، و این سیاسی از اول با دایی چطوری بود، فقط نشون میده چه جنگ قدرت ضایع و تابلویی بود.
امیدوارم فردا روز آرامی باشه.
این طرفدارا بعضی هاشون خیلی بی اعصاب هستن.شما طرفدار علی دایی هستید یا پرسپولیس؟؟
منم دوست نداشتم دایی بره ولی حالا که رفته میگید چیکار کنم؟خودزنی؟ دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.
پس فردا شعار ندید و بذارید تیم آرامش داشته باشه.
امید به خدا.هنوز برای قهرمانی دیر نشده،البته اگه درخشان بذاره
به نظرتون ما این بازیکنا قهرمان میشیم؟
محتوای مخفی: ؟؟
نقل قول:
فصل قبل: 1 میلیارد و 750 میلیون
این فصل: 2 میلیارد و 150 میلیون
فصل بعد: 2 میلیارد و 500 میلیون ( تقریبا )
فصل قبل + فصل جاری + فصل بعد = بیش از شش میلیارد
پول مفت ، من میخوام ببینم رویانیان اگه پول خودش بود بازم اینطور چشم بسته قرداد میبست ؟؟؟
واقعا جای تاسف داره :n15:
اگر با تغییر مربی مشکلات پرسپولیس حل می شد، از آخرین زمانی که پرسپولیسی ها در قله فوتبال ایران بودن (سال 87) تا الان 11 اسم روی نیمکت پرسپولیس به عنوان سرمربی بودن در مدت 6 سال! مدیران عامل هم کم نبودن و مجموعا تیم مدیریت و کادر فنی زیادی اومدن و رفتن.
در این بین هر فصل کلی بازیکن میان و کلی بازیکن میرن. در بدو ورود میگن از بچگی طرفدار پرسپولیس بودیم و به محض پیشنهاد بهتر میگن طرفدار اون یکی تیم بودیم. پرسپولیسی که زمانی محل رفت و آمد اسطوره ها بود، الان شبیه رستوران های بین راهی شده. در تیم های شهرستانی مدام از بومی کردن صحبت میشه، اما در تیم های تهرانی پرسپولیس و استقلال به جوان هایی که متولد تهران هستند بها داده نمیشه.
بدا که هیچکس جز هوادارا هم دلش برای دو تیم پایتخت نمیسوزه. همه به جای در عمل ثابت کردن دلسوزی، میگن تا میتونیم از باشگاه منفعت شخصی خودمون رو ببریم.
.
و الا کیفیت فوتبال الان لیگ برتر به جز اسمش و شماره پیرهناش و پول بازیکناش، با دهه شصت و هفتاد تغییر و فرقی نکرده. اما اون موقع اگه بخور بخور هم بود، اگه ضعیف بودن فوتبال شهرستان بود، اگه بی کیفیتی هم بود، ولی عرق هم بود.. توی بدترین موقع ها خیال هوادار اینقدر آشوب نبود. تیم چهار نفر بزرگ داشت....
.
به نظر من اگر هواداری دلسوز باشه برای تیمش، در این گیر و دار باشگاه پرسپولیس، اون هوادار فقط باید از دلسوز تر ها حمایت کنه و تعصبشون رو راجع به حمایت یا نقد اسامی مختلف بزاره کنار.
.
.
در کل راجع به اتفاقات و اخبار اخیر من فکر میکنم:
- مدیر عامل و مربی ای که به این شکل بیان، فکر نکنم به شکل مطلوب کار کنن.
- جای بسی تاسف برای پیشکسوت های باشگاه پرسپولیس که به جای اینکه از قدرت پیشکسوتی ای که دارند استفاده کنند و یکدل باشن، هر کدوم به واسطه مسائل شخصی یا ساز خودشون رو میزنن یا سکوت میکنن. همین میشه هر کسی به واسطه پول، پست و پارتی، میاد تو جمع مدیران باشگاه و بدون سبقه خاصی در کار ورزشی، میاد و دم از عشق پرسپولیس میزنه.
- یه خسته نباشید ویژه به عزیزانی که قرارداد دایی رو تنظیم کردن! خوب اینقدر پول بیت والمال مفته، ما هم بریم طلب چند میلیونی کنیم تا فلفور تحویلمون بودن! والا
- قحط الکوچ بود؟ دایی بدترین مربی، واقعا در چه بعدی حمید درخشان برجسته تر از علی داییه؟ هر دو پیشکسوتن، حالا سابقه فوتبالی دایی به کنار، هر دو سابقه مربی گری باشگاه پرسپولیس رو داشتند. واقعا درخشان ترین آلترناتیو درخشان بوده؟
.
.
خدا آخر عاقبت این دو باشگاه بزرگ ایران خصوصا تو زمان فعلی پرسپولیس رو ختم بخیر کنه... به قول هیچکس:"یه روزه خوب میاد ولی خیلی مونده آره خوشه دلم":n27:
میریم به پیشواز مسابقه بعدی.خدا به خیر کنه
این تیم الان مایلی کهن رو کم داره:دی
اگه بیاد جمع لاشخورا جمع میشه:|
واقعا شما امید دارین این تیم با این کودتایی که سیاسی و وزیر ورزش در اوردن به جایی برسه؟
تیم تا وقتی خصوصی نشه همین اشه و همین کاسه هر سال هم میگیم به امید سال بعد ولی سال به سال بدتر میشه وضع تیم
علی دایی بد بود؟ خدایی دیگه بد تر از مویس تو منچستر که نبود!! اون ها هم باید اینجوری مربی رو اخراج میکردن؟
شرط میبندم سه چهار هفته دیگه همین درخشان رو هم بلایی بد تر سرش میارن
تاریخچه بازیهای رو در روی پرسپولیس و نفت مسجد سلیمان
همونطوری که توی اینفوگرافی دو پست بالاتر، دوستمون گذاشته، دو تیم تا بحال با هم بازی نکردن ( در چهارچوب رقابت های لیگ برتر )
.
.
.
اما این دو تیم 43 سال پیش دو بار با هم بازی کردن. سال 50 در دومین دوره لیگ قدس.
بازی رفت:
نفت مسجد سلیمان 1 - 0 پرسپولیس ( در مسجد سلیمان )
بازی برگشت:
پرسپولیس 4 - 0 نفت مسجد سلیمان ( در تهران )
در انتهای این فصل پرسپولیس اولین قهرمانی تاریخ باشگاه رو جشن می گیره.
این باختی که در نیم فصل اول برابر نفت م.س دادیم، تنها باخت پرسپولیس در طول اون فصل بوده.
خیلی ممنون از شما...نقل قول:
این طرفدارا بعضی هاشون خیلی نادون هستن.شما طرفدار علی دایی هستید یا پرسپولیس؟؟
بنده تهران نیستم وگرنه قطعا از ثانیه 0 تا اخرین ثانیه بازی علیه درخشان و سیاسی شعار میدادم...
یعنی چی؟ دو ماهه رو اعصاب ما دارن بازی میکنن... پول بازیکنا رو گرو گرفتن که اگر بازی بکنن و ببرن بازی هاشون رو، بهشون پول نمیدن!! این همه حاشیه و اذیت و اذار علیه کارد مربی گری و حالا که اینجوری قشنگ کودتا کردن و گرد و خاک کردن، طرفدار هم همه چی رو از یاد ببره؟؟؟
همینجوری همه چی رو از یاد میبره طرفدار تا این به سر فوتبالش میاد...
بازی های کشورهای دیگه و رخداد های نصف این رو تماشا میکنی میبینی به خاطر یه هفته شهر رو به هم میریختن!!
الان چی؟ خیلی راحت یارو میاد پوست تیم رو میکنه و میره و هیچی هم نمیشه!! معلومه که وضع فوتبال چطوری میشه....
دوست عزیز منظورم با شما نبود،شما سروری بعضی از هوادارا.نقل قول:
شما ببین علی دایی رفته،درسته؟
خب رفت،ولی الان با شعار دادن علیه حمید درخشان چیزی درست نمیشه بلکه بدتر میشه.جانشین درخشان کی بشه؟
منم اعتقاد داشتم روزهای خوب پرسپولیس در راه بود و دوست داشتم دایی بمونه
ولی وقتی وزیر و چند تن دیگه ناجوان مردانه یه مربی رو کنار میذارن کاریش نمیشه کرد مگر اینکه هدایتی پرسپولیس رو بخره
امیدوارم با حرفم ناراحت نشده باشید:n16:
مسئله اینه که هوادار باید صدای خودش رو به گوش طرف مقابل برسونه و بهش بگه که به مسائل اگاهه... و بخواد که بهش احترام گذاشته بشه....نقل قول:
خب رفت،ولی الان با شعار دادن علیه حمید درخشان چیزی درست نمیشه بلکه بدتر میشه.جانشین درخشان کی بشه؟
برکنار کردن دایی توی این زمان بخصوص هیچ کمکی به تیم نمیکنه... حاشیه ها حداقل برای 3-4 هفتهی دیگه همراه تیم هستن و این یعنی ما تا هفتهی ۱۲ ام عقب میمونیم از همه...
مگر اینکه بازیکنا واقعا غیرت به خرج بدن و خوب بازی بکنن چند بازی اینده رو...
در غیر این صورت، این حرکت و اثرش ما رو در لبهي سقوط قرار میده...
باید هوادارا بتونن اعتراض خودشون رو به همچین حرکاتی به گوش طرف مقابل برسونن حالا نتیجهاش هرچیزی که باشه...
سقوط کردن تیم به شرطی که یکبار برای همیشه درست بشه اصلا بدترین اتفاق ممکن نیست!! ولی اینکه هر فصل ما همینجوری حرص بخوریم و اعصابمون خورد بشه اتفاق بدی هست...
حمید درخشان وقتی با این وضع به پرسپولیس اومد، قصد داشت از رابطه بد بین علی دائی و علی کریمی سوء استفاده کنه
و به نوعی از اسم علی کریمی استفاده ابزاری کنه.
برای همین، در اولین کنفرانس خبری اش گفت که می خواهد هر طور که شده علی کریمی را به پرسپولیس برگرداند.
اما علی کریمی بهترین کار رو کرد و دست رد به سینه ی درخشان زد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به نظرم بهترن گزینه اینه که حسین هدایتی پرسپولیس رو بخره.
چون پرسپولیسی هست و اینو ثابت کرده.
واقعا اگه بخره خیلی خوب میشه
ولی اگه کسی دیگه بخره این تیم رو که نماینده ی برخی مزدور ها باشه بازم همین وضعیت پیش میاد
برنامه ورزش و مردم امروز رو ديدين؟ چه بلوايي به پا شده! اين هفته برنامه 90 حسابي سوژه داره... رحيمي اومد پشت خط بدون سانسور هرچي خواست گفت! سياسي رو نوكر كسه ديگه اي خطاب كرد و .....
البته 1 دقیقه زمانی که به رحیمی دادن خیلی نامردی بودنقل قول:
اگه میومد دهن این سیاسی بی شرف رو سرویس میکرد پشت خط
شفیع هم خیلی نامردی کرد که نذاشت رحیمی بیاد پشت خط و درست حرفاشو بزنه
امیدوارم خدا جواب همشونو بده:n21:
امیدوارم امروز هوادارا از خجالتشون در بیان:n24:
وای عالی بود
کیف کردم ها
مجادله تند رحيمي و سياسي در تلويزيون
عليرضا رحيمي مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس در مصاحبه با برنامه ورزش و مردم به شدت از بهرام شفيع مجري اين برنامه و حميدرضا سياسي رئيس هيات مديره گله کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه" ، درحالی که وقت برنامه ورزش و مردم که سیاسی مهمانش بود رو به اتمام بود، رحیمی برای یک دقیقه صحبت روی خط آمد و خطاب به شفیع گفت: تاریخ درباره شما قضاوت خواهد کرد نه من.
او در ادامه گفت: من ار ابتدای این برنامه یک ساعت است که قرار است روی خط بیایم. چرا من را به برنامه تان دعوت نکرده اید و تریبون را داده اید به این آقا؟
وی سپس خطاب به سیاسی گفت: آیا اگر من حکم برکناری دایی را امضا می کردم و به او می دادم مدیر بودم یا نه؟ سیاسی گفت بله و رحیمی در پاسخ گفت: پس چرا شما با اقای درخشان مذاکره کرده اید؟ این ها همه بازی است. شما فکر می کنید زور دارید اما من هم خدا را دارم و وقتی که زمانش برسد حرفهایم را هم می زنم.
او با گله مجدد از بهرام شفیع، از لحن صحبتهای حمید درخشان هم انتقاد کرد و درباره سرپرست جدید باشگاه گفت: آقای منتقمی در این مدت داشته برای بدهکارهای باشگاه پرسپولیس سند جور می کرده و حالا شده سرپرست باشگاه!
از اون بدترسیاسی با کمال پررویی میگه از باخت استقلال ناراحت شدم
ظاهرا هنوز تجربه صحبت كردن در برنامه زنده تلويزيوني نداره . كار دست خودش ميده با اين طرز حرف زدنش....
درود بر شرف این مرد، رحیمی ثابت کرد که از جنس نوچه هایی مانند سیاسی نیست او فوتبالی است و فضای ورزش را می شناسد او می داند که فضای ورزش با روح پهلوانی و مردانگی عجین است درود بر شرفت جناب رحیمی که نخواستی در بازی کثیف این جماعت کفتار صفت باقی بمانی رحیمی می توانست بله قربان گوی آن ها باشد و همچنان مدیرعامل باقی بماند اما شرافت او این اجازه را به او نداد تا برود و سربلند باقی بماند جناب رحیمی! برای همیشه در قلب ما هواداران باقی خواهی ماند.
وبسایت رسمی برنامه نود - ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس برای دیدار مقابل نفت مسجد سلیمان مشخص شد.
به گزارش وبسایت نود ،پرسپولیس در هفته هشتم لیگ برتر فوتبال ایران ساعت ۱۹:۴۵ امروز در ورزشگاه آزادی به مصاف نفت مسجد سلیمان میرود. حمید درخشان پرسپولیس را با ترکیب نیلسون کوریا، محسن بنگر، اومانیا، حسین ماهینی، میثم حسینی، رضا حقیقی، حمید علیعسگر، محمد نوری، مهدی طارمی، امید عالیشاه و محمدرضا عباسزاده به میدان میفرستد.
امروز یکی از سایت های طرفداران پرسپولیس مطلب بامزه ای نوشته بود :
پناه بردن به حمید درخشان از دست علی دایی، مثل پناه بردن به ابوبکر البغدادی از دست احمدی نژاد است.
:n02:
این چیزی که ترکیب امروز نشون میده، اینه که حمید درخشان اعتقادی به سیستم 4-2-3-1 نداره
و نمی خواد از دو هافبک دفاعی همزمان استفاده کنه.
پس ترکیب تیم میشه این: ( 4 - 4 - 2 لوزی )
نیلسون
میثم حسینی بنگر اومانیا ماهینی
رضا حقیقی
عالیشاه علی عسگری
نوری
عباس زاده طارمی
اینم از آقای درخشان.......
بقیشم میدونید،همه میدونن دیگه جای بحث کردن درباره مسائل فنی نیست.
بازیکنا خیلی موقعیت سوزی میکنن مخصوصا این عباس زاده و عالیشاه
درخشان: از لحاظ بدني مشکل داريم
حميد درخشان بعد از اولين بازي که به عنوان سرمربي پرسپوليس روي نيمکت نشست مشکل تيمش را مشکل بدني دانست.
به گزارش خبرنگار "ورزش سه" از میکسدزون ورزشگاه آزادی درخشان بعد از این بازی در خصوص عملکرد بازیکنانش گفت: ما بازی خوبی ومنطقی انجام دادیم اما بازیکنان از لحاظ بدنی مشکل دارند . اگر همین روند را ادامه دهیم می توانیم در بازی های آینده موفق شویم. با تمرینات بیشتر می توانیم بازی های بهتری انجام دهیم.
یا واقعاً بازیکنا مشکل گلزنی دارن یا دارن عمداً اینطور بازی می کنن ...
تا وقتی مسائل پشت پرده درست نشه نمیشه جلو پرده رو درست کرد...:n05:
فاز تماشاگرا هم معلوم نیست چیه...:n09:
من حتی به دو فصل دیگه هم امید ندارم...:n15:
اگه درخشان عالیشاه رو نیمکت نشین کنه من تا آخر ازش حمایت می کنم... دیگه الآن تمام ایران دستشو خوندن ... حالا این هیچی ... یه دروازه خیالی هم تو آسمون دیده که هی اونجا شوت می کنه... عباس زاده هم فصل قبل عالی بود اما الآن یه ضربه سر درست نمی تونه بزنه ...:n13:
خلاصه من خیلی دلم پره اما صدام به کجا می رسه !؟!...:n03:
در حال حاضر فقط می تونم بگم:غیرفوتبالی حیا کن ، پرسپولیسو رها کن
اول از همه جا داره یه دست مریزاد به هوادارای پرسپولیس بگم!
وقتی دقیقه 3 گل خوردیم، فکر میکردم تا آخر بازی باید اسم علی دائی رو، روی سکو ها بشنویم.
.
باور کنید اگه ما هوادارا نخواهیم، هیچ احد الناسی نمیتونه تیم مارو به حاشیه بکشونه!
در مورد بازی هم باید بگم این پرسپولیسی که امروز تو زمین بود، همون پرسپولیس دائی بود.
در واقع درخشان امروز فقط جسمش تو زمین بود!
ترکیب هم که 90 درصد همون ترکیب دائی بود.
تیم هنوز با درخشان تمرین نکرده و درخشان هنوز فرصت نکرده تا اندیشه های خودشو به تیم غالب کنه.
.
نکته مثبت درخشان نسبت به دائی اینه که بهتر تعویض می کنه!
مثلا تعویض به موقع هادی نوروزی:n12:
عالیشاه هم دیگه آخراش داشت بیش از حد موقعیت خراب می کرد که به موقع تعویض شد.
.
تعویض نور الهی ( به قول یوسفی: امرالهی:n02: ) هم بد نبود.
.
.
.
به امید روز های بهتر...:n12:
نوری امروز عالی بازی کرد عالی ای کاش بقیه نصف نوری تا به حال بازی می کردن.هم دفاع کرد هم پاس داد
اما به نظر علی عسگر بد بود عالیشاه ضعیف بود به قول دوستمون وقتی حرکات طولی می کنه دستش خوندس اما وقتی در عرض و زاویه دار حرکت می کنه بهتر جلو میره
رو این نیمکت این سالها چه کسانی(پرسپولیسی) اومدن و رفتن.پیروانی،گل محمدی،دایی،استیلی،نمی دونم عبدی هم بود یا نه و حالا درخشان...امیدوارم کار به فرشاد آقای گل و خواستگار پر و پا قرص همیشگی نیمکت تیم یعنی حاجی مایلی نرسه
درخشان هم قول 4 تای بالا رو داده
دو+یک نکته مثبت من امروز دیدم در تیم.سیستم تغییر کرده تیم،تعویض های متفاوت تر و حمایت تقریبی تماشاگران
همونطوری که دوستمون "وین رونی" گفت: درخشان قول 4 تای بالا رو داده.
گویا سوشا مکانی با ناراحتی ورزشگاه رو ترک کرده و ساز جدائی داره میزنه!نقل قول:
در آخر فصل تیم ما جزو چهار تیم بالانشین خواهد بود و این را تضمین میدهم اما قهرمانی را نه!
.
متاسفانه محسن بنگر با کارت زردی که امروز گرفت، سه کارته شد و بازی بعدی ( با راه آهن در تختی ) رو از دست داد.
علی عسگر و رضا حقیقی هم دو کارته هستند.
(( تو ص اول، انتهای پست دوم، تعداد دقیق کارت های گرفته شده توسط همه بازیکنان رو درج کردم که میتونین استفاده کنین))