با تشکر از کمیته ی انضباطی (:n02:) فیفا....:|
سوارز میتونه مقابل رئال به زمین بیاد.....:|
:n21::n15:
Printable View
با تشکر از کمیته ی انضباطی (:n02:) فیفا....:|
سوارز میتونه مقابل رئال به زمین بیاد.....:|
:n21::n15:
محرومیت 4 ماهه سوارز همون موقع تموم میشه !!نقل قول:
نه آخه معلوم نبود میتونه بازی کنه یا نه چون انگار رو هم افتادن....نقل قول:
+
اصلا" بهتر ضعیف کشی ام نمیشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محرومیت سوارز 1 روز قبل الکلاسیکو بودنقل قول:
جالبیش اینجاست بعد قرعه کشی لالیگا معلوم شد روز آخر که محرومیت تموم میشه فرداش الکلاسیکو هست !!
و جالبتر اینکه فیفا گذاشته سوارز تمرین کنه تا آماده بازی بشه !!:n29:(( در حالی که محروم از هرگونه فعالیت ورزشی بود ))
نقل قول:
نه در هر صورت درست یه روز قبل از ال کلاسیکو محرومیتش تموم میشه
تنها چیزی که نسبت به قبل تغییر کرده اینه که قبلا سوآرز اصلا اجازه ی هیچ کاری رو نداشت ، حتی تمرین ( که باعث میشد با تموم شدن محرومیتش هم آماده بازی نباشه )
ولی الان اجازه ی تمرین کنار تیم رو داره و میتونه تو بازی های غیر رسمی ( دوساتانه ) بازی کنه و یه جورایی برای بازی ال کلاسیکو آماده باشه
+
در کل مهم نیست ، اگه رئال بخواد برای قهرمانی بجنگه باید در هر صورت بازی های پیش رو و ال کلاسیکو رو ببره
و حضور سوارس و ... هم نباید مهم باشه براش
این شایعات رفتن رونالدو خیلی خیلی زیاد شده دیگه کم کم داره منو میترسونه......چلسی؟
بعد بازی با آتلتیکو دیگه صدایی از این شایعات نیست !!! :n02:نقل قول:
قبل از هر بازی مهمی این شایعات رو میپیچونن تا شاید تیم بره تو حاشیه
ولی بعدش رئال بدجور دهن بدخواهان رو میبنده !!:n09:
کسی که قراره از تیم بره
روزی 6 ساعت تمرین نمیکنه تا خودشو واسه بازی حساس آماده کنه
بشنوید ولی باور نکنید !!
همش مذخرفاته !!
قربون رئال برم این همه بدخواه داره !!
:n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنچلوتی: فوتبال ورزش دخترها نیست/ کریس در بهترین فرم بدنی قرار دارد
اوج گیری اتلتیکو مادرید در دو سال اخیر با هدایت دیه گو سیمئونه، دیدارهای این تیم با رقیب همشهری را جذاب تر از قبل کرده است اما انتقادهایی هم از سبک بازی این تیم ابراز شده است؛
آی اسپورت- کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، در آستانه دیدار تیمش مقابل اتلتیکو مادرید، این ادعا را که تیم حریف، تیم خشنی است، رد کرد و اعلام کرد که فوتبال بازی دخترها نیست.
اوج گیری اتلتیکو مادرید در دو سال اخیر با هدایت دیه گو سیمئونه، دیدارهای این تیم با رقیب همشهری را جذاب تر از قبل کرده است اما انتقادهایی هم از سبک بازی این تیم ابراز شده است؛ با این وجود، آنچلوتی با دفاع از سبک بازی اتلتیکو، اعلام کرد که آنها حق دارند بر سر تصاحب هر توپ بجنگند.
او به خبرنگاران گفت:" اتلتیکو تیم خشنی نیست. آنها تهاجمی و فیزیکی بازی می کنند. فوتبال ورزشی مردانه است؛ نه ورزشی برای دخترها."
سیمئونه به تازگی گفته بود که تیم اول مردم اسپانیا، نه بارسا و رئال، که اتلتیکو مادرید است؛ نظری که آنچلوتی چندان با آن هم عقیده نیست:" فکر می کنم برای مردم فوتبال مهم است، نه تیم. همه تیم ها، در سراسر دنیا، طرفدار دارند. فوتبال ورزشی برای مردم است." ( حسابی خوشم اومد از این جوابش )
کارلتو همچنین در مورد شرایط کریس رونالدو صحبت کرد و گفت:" کریس در شرایط فیزیکی عالی قرار دارد و مشکلی ندارد. او خیلی خوب تمرین کرد. او فصل گذشته یک مصدومیت جدی داشت اما مصدومیت اخیر به آن شدت نبود."
محتوای مخفی: 15 سال حضور کاسیاس در درون دروازه رئال مادرید
خب دوستان تبریک میگم
گویا سوزش کسب دسیما همچنان در تلویزیون ادامه داره و در حال سوختن هستن !!
در اقدامی جالب بازی رئال - آتلتیکو قرا نیست پخش بشه !:n08:
شبکه 3 که والیبال داره
شبکه ورزش هم آقای خیابانی برنامه مجله آسیایی قراره پخش کنه !!!
مجری برنامه هم کسی هست که لزومی به توضیح نداره !!
فینال لیگ قهرمانان با اون گزارش مذخرفش بازی رو کوفتمون کرد !!
الانم با این حرکت داره نشون میده سوزش عجیبی هنوز از فینال چمپیونز داره !!! :n08:
امسال با پخش بازی های رئال درگیر خواهیم بود عجیب !!
دوست عزیز اینکه تلویزیون چی پخش میکنه مهم نیس ما هم از تی وی نگاه نمیکنیم..نقل قول:
من خودم طرفدار بارسام و از رئال بدم میاد..ولی هر سال هم بازی بارسا و رئال و نگاه میکنم ب امید برد و باختشون..پس ما بارساییا هم دوس داریم بازیای رئال پخش بشه..قبول دارم شبکه سه بارساییه..چند سال قبل ارسنالی بود...حالا بعدا چی بشه خدا میدونه..
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
عزیز ما هم که الان به طرفدارای بارسا شکایت نکردیم............اما صدا و سیما دیگه ثابت شدست که داره مغرضانه(مقرزانه؟) عمل میکنه.نقل قول:
دوست عزیز اینکه تلویزیون چی پخش میکنه مهم نیس ما هم از تی وی نگاه نمیکنیم..
من خودم طرفدار بارسام و از رئال بدم میاد..ولی هر سال هم بازی بارسا و رئال و نگاه میکنم ب امید برد و باختشون..پس ما بارساییا هم دوس داریم بازیای رئال پخش بشه..قبول دارم شبکه سه بارساییه..چند سال قبل ارسنالی بود...حالا بعدا چی بشه خدا میدونه..
مشکل شما نیستید !! :n02:نقل قول:
و من هم نگفتم صرفداران بارسا !!
گفتم بارسا تی وی !
کارهای صدا و سیما دیگه خیلی رو اعصابه
بازی های بارسا اکثرا و بدون هیچ مشکلی پخش میشه اونم از شبکه 3 (( حتی بازی بارسا با تیم لواشک سازی یالغوز آیاد ))
ولی دربی به این مهمی قرار نیست پخش بشه !!!!!(( تکرا فینال لیگ قهرمانان ))
بعد چند ماه همش میخواستم یادم نگه دارم بازیو ببینم
لعنت بر.....
آخه خداییش اگه 4 تا فوتبال تو شبکه ورزش نشون ندن که میره اون شبکه رو نگاه کنه ؟؟؟؟
حالا این دفعه شبکه 3 عذر موجه داره :n02:
آخه کی میاد اون مجله آسیایی رو نگاه کنه ، اونم با اون مجری :n21:
+
مگه بازی رئال 22.30 نیست ؟ که تا حدودا 00.30 بازی تمومه
پس تو برنامه های شبکه ی ورزش این چیه ؟؟؟
چطوری میخوان بازی رئال رو از ساعت 12 تا 1.40 پخش کنن ، اونم زنده ؟؟!!!!
یه سایتی بود که شبکه هایی که قرار بازی های اون روز پخش کنه نشون میداد
اسم سایت رو میشه بگید برم ببینم بلکه از یک جایی شبکه ای یافتم.
liveonsat.comنقل قول:
یه سایتی بود که شبکه هایی که قرار بازی های اون روز پخش کنه نشون میداد
اسم سایت رو میشه بگید برم ببینم بلکه از یک جایی شبکه ای یافتم.
+
دوستان این شماره شبکه ورزش ........اس ام اس بدید که بازی رو پخش کنن.
30000925
قرض = Gharz = بدهی ، وامنقل قول:
غرض = Gharaz = قصد، نیت
:n11::n06:
دوستان مثه که بازی از شبکه نگاه (شبکه افغانی ) در مسیر یاهست قراره زنده پخش بشه.
+
2. اگه ----- اچ دی دارین در جهت 57 درجه ی شرقی NSS12 یه کانالی به اسم Duhok tv وجود داره ==>> 11188 - 01774 ... v ... 3/4
3. idmantv یا aztv جهت آذراسپیس
4. کانال راه فردا جهت ترکست
منبع:فیسبوک
خدایتان لعنتتان کند
دوستان کسی لینک آنلاین داره؟
نیمه ها که بهم وصل نیست ، 45 دقیقه اول ضبط میکنن موقعی که نیمه دوم در حال پخش اون 45 دقیقه رو میزارننقل قول:
مگه بازی رئال 22.30 نیست ؟ که تا حدودا 00.30 بازی تمومه
پس تو برنامه های شبکه ی ورزش این چیه ؟؟؟
چطوری میخوان بازی رئال رو از ساعت 12 تا 1.40 پخش کنن ، اونم زنده ؟؟!!!!
نمیخوام باخت رو توجیح کنم
ولی یه چیز در مورد تکلتیکو
ولی انگار به بازیکنان تکلتیکو تو تمرینات میگن تیم حریف حمله کرد فقط بزنید !!
نصف بازیکنان تکلتیکو کارت زر گرفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه جلوی آتلتیکو مشکل داشتیم !
خیلی خشن و خطری بازی میکنن !!
اصلاً دیگه حوصلهی حرفهای تکراری و همیشگی بابتِ شیوه بازیکن کردنِ تیمِ حریف که انگار تیمِ فوتباله رو ندارم .
متاسفانه اصلاً تیم شرایط خوبی نداره . مهاجم نوک و دفاع ؛ ضعفهای بزرگی داریم توی نقاطِ مهم . "بنزما" که به معنای واقعی کلمه ... . :)
"چیچاریتو" هم آنچنـان کاری نکرد و اصلاً دیده نشد . من بازی رو عکسوار دیدم ! [ آنلاین ] فکر میکنم "ایسکو" رو به جای "بیل" آوردش تو . واقعاً لازم بود ؟!
"رونالدو" و "جیمز" بهترین ها بودن . حتی حاضرم همون ترکیب "بیل" در پست هافبک دفاعی عملی بشه ولی به نفع تیم شه . خیلی عقب افتادیم . [ حریفها رو کلاً فراموش کنین . از صدر عقب افتادیم . ]
کارلـو فصل رو بد شروع کرده ...
Hala Madrid . :n12:
چلسی مهاجم میخره ما هم مهاجم تمدید میکنیم، الان هم به لطف کریس اینجوری باختیم وگرنه کریس نبود امکان داشت 4-5 تا گل بخوریم.
وضعیت تیم هولناک خطریه
همون ضعف های دفاعی......چندمین گل پیاپی بود که رو ارسال خوردیم؟
ولی من امیدوارم بازم...........جیمز که عالی بود.......باز کروس خوب نبود!ولش کن حوصله ندارم.......به زور بازی رو دیدم حالا هم باختیم!
جیمز کجا خوب بود؟
آنجلوتی آدم لالیگا نیست! تعویض هم بلد نیست ، تو اون شرایط که تیم گل میخواد تعویض مسخره آربلوا چه لزومی داره؟
از اول بازی میبینه بیل محوِ بازم نمیکشش جلو بر میداره با ایسکو تعویش میکنه
بنزما که بنده خدا اصلا با دروازه حریف قهره
همه هم عشق جلو کشیدن و گل زدن دارن غیر بنزما رونالدو اونور خالیه همه تک روی میکنن
آربلوا همیشه میخواد زرنگ بازی در بیاره و یه خطا زیرکانه بکنه
در کل گند زدند به اسکلت تیم مورینیو
با توجه به اختلاف اندک تیمهای بالای جدول در انتهای فصل دارم امیدمو به قهرمانی از دست میدم:n27::n27:
من گل هارو دیدم ، گل اول رو که رو همون ضعف همیشگی خوردیم ( یخوردم آنلاین دیدم ، همون یه کمی که دیدم اتلتیک حمله میکرد و رئال دفاع ، به شدت سرعت تیم کم شده ، مخصوصا سرعت ضد حمله هامون ، اون 7 ثانیه رو کی یادشه :n03: )
گل دوم هم به مضحک ترین شکل ممکن خوردیم ، تو شیش فدم خودمون دو تا بازیکن اونقدری آزاد بودن که یکی توپ رو ول میکنه برای اون یکی ، اون با فراغ بال میزنه تو دروازه :n15:
چرا اینطوری شده تیم ؟!!!
تو خبرها خوندم ، که تو ورزشگاه هم علیه کاسیاس شعار دادن و هم علیه پرز
درست پرز تو تابستون اشتباه داشته ولی کلا نشون داده با لیاقت ترین مدیره برای رئال
کاسیاس هم که اصلا مقصر نبود رو دوتا گل ، گل اول که از نزدیکای تیر اول خوردیم ( که به نظرم جا برای بیرون اومدن مناسب نبود ) ، گل دومم خیلی زاویه داشت
+
رفتن دیماریا اشتباه بود و رئال با دادن ژابی و نگهداشن خدیرا اشتباهشو دوباره تکرار کرد
این کلیپ برای بازی دیشبه :
به نظر من اندکی صبر سحر نزدیک است.
اما خب ما هر فصل باید منتظر هماهنگ شدن بمونیم؟ قرار بود شیرازه ی تیم بهم نخوره اما خورده بدم خورده.......
اگه هرفصل قرار باشه یه سری بازیکن برن یه سری بیان نمیشه.......هر فصل باید منتظر بمونیم که اینا هماهنگ شن.....بازیکنامون رو باید بهتر حفظ کنیم. نیم فصل هم وراتی بیاد....یا پوگبا.
من هنوزم فکر میکنم جیمز میتونه مهاجم نوک بازی کنه .......بازیکن بازیسازی هم هست. هم گلزن هم بازیساز.....بنزما = هم کند هم گل نزن ولی بازیساز! خدایی جیمز بهتره نوک بازی کنه.....حداقل ازمایشش کنن.
ولی اگه 4-2-3-1 بشه همه چی جور در میاد چرا انجلوتی لج میکنه؟
منم همین عقیده رو دارم که بهتره چند جلسه ای کریم روی نیمکت بشینه
هنوز هم که هنوز وقتی دارم اون موقعیت تک به تکی که هدر داد رو نگاه میکنم از عصبانیت می خوام کلمو بکوبم به دیوار :n27:
مثل این که دیشب موقع تعویض کریم تماشاگرا هو کردنش و البته حق هم دارن.
با این وضعیت خدا به داد الکلاسیکو برسه اونم با این وضعیت دفاعی که داریم.
لینک دانلود خلاصه ی بازی برای دوستانی که بازی رو ندیدن:
کد:http://dl1.video.varzesh3.com/video/clip93/6/spain/laliga/week3/real_1_2_atletico.mp4
کری خونی هوادار رئال، لحظاتی پس از گل خوردن تیمش محبوبش
یکی از هواداران رئال موفق شد در دربی شنبه بعد از گل برتری اتلتیکوییها حسابی نظرها را به سمت خود جلب کند.
در اولین شوک لالیگای امسال دیشب دو تیم رئال و اتلتیکو به مصاف هم رفتند که بازی در آخر با نتیجه ۲-۱ به سود شاگردان سیمئونه به پایان رسید.
دو گل از تیاگو و آردا توران در هر نیمه و تک گل رونالدو توانست تیم دوم شهر مادرید را پیروز مسابقه کند.
به گزارش بانک ورزش، بعد از آن که تیاگو توانست در نیمه اول قفل دروازه رئآل را بشکند،
یکی از هواداران رئال در شلوغی جمعیت رئالیهای ورزشگاه در حالی که پشت لباسش دقیقه ۹۳ را نشان میداد دیده شد.
این لباس اشاره به گل دقیقه ۹۳ سرخیو راموس در فینال چمپیونزلیگ پارسال مقابل اتلتیکو داشت
که در پایان ۴-۱ به سود سفیدهای مادرید به پایان رسید و رئال را قهرمان لیگ قهرمانان اروپا کرد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط موندم واسه چی بنزما رو نگه داشتن ؟؟
یکی از دلایل باخت این بازی بنزما بود !!
زمانی که بازی 1-1 بود رو یه پاس گل رونالدو که به بنزما داد بنزما تو موقعیت تک به تک قرار گرفت
ولی به جا اینکه توپ رو استوپ و شوت بزنه توپ رو استوپ کرد داد به دروازه بان !!!:n29:
یه همچین گاوی باید تو تیم درجه 3 بازی کنه
فصل قبل اون همه مارو عذاب داد
این فصل هم رو اعصابه !!
واقعا دارم حسرت اون هیگواین رو میخورم که به خاطر این بنزما دادیم رفت !!:n27:
من بیشتر از اونا دارم حسرت الونسو رو میخورم که از دست دادیم.نقل قول:
یه مهاجم خوب داشته باشیم میتونیم خیلی راحت ببریمنقل قول:
هر چقدر گل بخوریم ولی اگه مهاجم خوب باشه راحت میشه برد
شنبه راحت میتونستیم آتلتیکو رو ببریم
زمانی که 1-1 بود میتونستیم 2-1 کنیم که بنزما تک به تک رو پاس داد به دروازه بان !!! :n23:
سه هفته از بازی ها گذشته و تا اینجا به نظرم خیلی زوده قضاوت کردن.
باخت به اتلتیکو واقعا نمی تونه فاجعه باشه... اونا خیلی خوبن.
این وسط بازی سوسیداد هست که به طرز احمقانه ای باختیم. بازی که می تونستیم به راحتی ببریم. شاید بشه گفت یه اتفاق با چاشنی حماقت.
آلونسو رفت. تو بد ترین زمان که جایگزین کردن ش هم امکان پذیر نبود. کم لطفی کرد. اینطوری رفتنش به تیم ضربه زد. از شانس بدتر اینکه خدیرا هم سر بزنگاه مصدوم شد.
بدترین قسمت کار یارگیری فوق العاده ضعیف بخش دفاعی تیم هست. لوپز که خوب بود رفت، دفاع هم کسی رو نداریم.
من کمی فکر کردم به نظر شما مشکل از کارلتو نیست؟
فکر میکنم نمیتونه ترکیب بچینه و نمیتونه از مهره ها به خوبی استفاده کنه، هیچ برنامه ای برای دفاع نداره.
من احساس میکنم کارلتو هنوز هم برنامه نداره
مورینیو که استاد ترکیب چیدن بود تو 3سال حضورش در رئال چه کاری تونست بکنه
1قهرمانی در لیگ تو 3سال آورد 2قهرمانی زود هنگام تقدیم بارسا کرد - تازه اون موقع اتلتیکو نصف قدرت حال حاضرش نداشت
پرز انگار مغرش پاره سنگ برمیداره تا دید بنزما به 2تا تیم درپیت در جام جهانی گل زده قرارداد بنزما فسیل تمدید کرد
آربلوا بازیکنه اخه بیاد لباس پر افتخارترین تیم اروپا بپوشه- کی میخوان این ضایعاتی ها رو از تیم بندازن بیرون یک دفاع درست حسابی جذب کنن
ای بابا بخدا دمدمی مزاج هستیم.........دو تا باخت داشتیم اون اول فصل یهو فریاد مورینیو مورینیو شنیده میشه.......تازه من شنیدم که میگفتن چمپیونز رو کارلتو نیاورد راموس اورد!
این چند روز هم انتقاد از کاسیاس نمیدونم باز چرا شروع شد؟ انگار این باختا تقصیر اونه؟ کدوم گلش تقصیر ایکر بود؟
باز فریاد لوپز لوپز شروع شد انگار بازیش مقابل پارما رو ندیدن چقدر مفتضح گل خورد!
حالا من نمیخوام بگم این بده اون خوبه اما جو هواداری رئال واقعا گند شده ......به قول معروف Loyalty ای وجود نداره تو این هواداری!
ای آقا :n02:
توی اون صحنه توپ جلوی لوپز به زمین خورد و ارتفاع زیادی گرفت یکدفعه و کنترلش سخت تر شد .
لوپز توی اون صحنه نتونست پای خودشو کامل بالا بیاره و دچار کشیدگی عضله شد و الان هم خبر رسید که سه تا چهار هفته مصدوم شده !
البته لوپز هم توی تایمینگ خودش اشتباه کرد . ولی 50 - 50 تقصیر کار بود :n02:
تونی کروس : اگه همیشه مثل امشب بازی کنیم بازی های زیادی رو در این فصل میبریم.
نیمه اول خیلی خوب بودیم. البته همچنان دفاع سر ضربات ایستگاهی مشکل داره.
اگر بنزما کمی دقت میکرد، تیم برنده بود. اما نمیشه همه چیز رو هم سر بنزما خالی کرد.