-
نقل قول:
من فکر میکنم مهران مدیری از عمد این سریال رو ضعیف و مسخره ساخته. که بگه تو این مملکت و با سنگ اندازی مسئولین همینم از سر مردم زیاده.
:n08:
جوک زیبایی بود :n02: طرف سریال مسخره بسازه که با این کار پیامشو به ملت ایران برسونه که ای ملت تو این مملکت سنگ اندازی میکنن !!! قضیه شقیقه و ... :n02:
از این دلیل خنده دار هم بگذریم به قول دوستمون :
نقل قول:
اگه از قصد ضعیف ساخته باشه ، بیشتر از همه دودش میره تو چشم خودش!
کار های اواخر شبکه خانگی چی ؟ اونارو که از قصد ضعیف نساخته!!؟
شوخی کردم - ویلای من و عطسه
سریالای شبکه خانگیش هم یکی از یکی مسخره تر . من خودم به شخصه قهوه تلخ که اولین سریال شبکه خانگی مهران مدیری بود رو تا قسمت 21 اگر اشتباه نکنم خریدم و بعدش که وقفه ای پیش اومد تو عرضش و ... دیگه نخریدم . سریال بعدیش ویلای من بود تقریبا نصفه اولش دانلود کردم و دیگه بی مزه بود و از دانلودشم منصرف شدم . عطسه که دو قسمت دانلود کردم و کلا شیفت +دیلیت شد . دیگه ببین وضعیت مهران مدیری و سریالاش به کجا رسیده که ادم حتی رغبت نمیکنه سریالاشو رایگان دانلود کنه یا واسه سریالاش وقت بذاره ببینه .
حالا نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه دو سریال قدیمی مهران مدیری یعنی مرد هزار چهره و پاورچین هم این روزا همزمان با پخش در حاشیه 2 داره پخش میشه از tv ... یه مقایسه ساده بین این سریالا نزول شدید مهران مدیری کاملا پیداست . واقعیت اینه که مهران مدیری بعد از قهوه تلخ و قضایای شبکه خانگی بیشتر به کاسبی کردن مشغول بود و فکر و ذکرش این مسئله بود نه مخاطبان و مردم .
مگه صدا و سیما اسلحه گرفتن رو سرش که حتما سریال بساز برای ما ؟ چندین سال با صدا و سیما همکاری نداشت و میتونست همچنان ادامه داشته باشه تا اینکه با سریال مسخره ای مثه در حاشیه 1و2 برگرده و اعتبار خودشو هم زیر سوال ببره .
من مهران مدیری و رضا عطاران ( هر چند مهران مدیری دیگه خیلی از چشم افتاده دیگه ) دو کارگردان طنز مورد علاقم هستن . الان از سال 87 به اینور عطاران هیچ سریالی نه تو صدا و سیما و نه شبکه خانگی ساخته و خیلی هم درخواست هم از طرف مردم و هم از مسئولای صدا و سیما برای ساخت سریال جدید داشته ولی قبول نکرده . من خودم ترجیح میدم اگر قراره بازگشتی مثه مهران مدیری داشته باشه صد سال دیگه هم سریال نسازه همون خاطرات خوب از سریالای فوق العاده اش مثه خانه به دوش ، متهم گریخت ، ترش و شیرین و ... باقی بمونه که صد بار هم پخش شه هنوز جذاب و خنده داره ...
-
بنظرم امشب تو قسمت های ک تا الان پخش شده بهترین بود. اونجایی که انفرادی بودن خندیدم (!)
-
این قسمت ش بد نبود به نظرم
-
آقا هزار چهره و پاورچین رو کدوم شبککه و کی پخش میکنن؟
-
پشت صحنه سازی هم میکنن!:n15:
-
نقل قول:
آقا هزار چهره و پاورچین رو کدوم شبککه و کی پخش میکنن؟
مرد هزار چهره
شبکه 3
ساعت 11 صبح (( مطمعا هستم ))
حدودا 12 یا 1 شب (( شک دارم :n02: ))
پاورچین
شبکه iFILM
ساعت 20
تکرار ساعت 4 صبح و 12 ظهر
-
-
تاسف کامل برای این سریال چرت !!!
حتی ارزش دیدن و حتی ارزش سرگرمی هم نداره . دریغ از یک دیالوگ خنده دار و طنز !!!!!!
نه که خیلی هم قشنگه صدا و سیما 100 بار بینش تبلیغ پخش میکنه .
این حرکت هم دیگه نمیتونه بخندونه :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
من هنوز برره رو ترجیع به این سریال میدم :n02:
-
نقل قول:
مرد هزار چهره
شبکه 3
ساعت 11 صبح (( مطمعا هستم ))
حدودا 12 یا 1 شب (( شک دارم :n02: ))
پاورچین
شبکه iFILM
ساعت 20
تکرار ساعت 4 صبح و 12 ظهر
پخش شب هزار چهره بستگی به کنداکتور شبکه سه داره
مثلا امشب چون فوتبال داره ساعت 1 .. فردا شب چون فیلم سینمایی داره ساعت 1:30 .. سه شنبه ها هم چون نود داره فک نمیکنم کلا پخش شه :n02:
-
نه، بعد نود هم مرد هزار چهره پخش میشه و میبینیم که مدیری حتی با خودشم نمیتونه رقابت کنه! کیفیت طنزی که حتی مرد هزار چهره داره در هیچ کدام از کارهای بعدیش تکرار نشد.
-
دیالوگ ها واقعا خسته کننده و بی مزه هستند :n04:
-
من به صورت تصادفی حدود 5 دقیقه قبل از اتمام قسمت دیشب و شروع پشت صحنه، سریال رو دیدم...
این نظری که میخوام بدم نه بابت نقد محتوای سریال، بلکه بابت پخش زمان پیام های بازرگانی هست.
مسئولین پخش شبکه سه، از دید من در یک حرکت به شدت عجیب، آگهی بازرگانی ای رو در انتهای سریال پیش از شروع پشت صحنه پخش کردند که شاید به شکلی توهین به کارگردان و تیم تولید در حاشیه بود!!
مشخصا تشخیص پخش، راجع به این سریال این بوده که مردم بیشتر تمایل به تماشای پشت صحنه سریال دارند و اگر این موضوع راجع به پشت صحنه صحت داشته باشد، وااسفا به طبع ملت ایران..!!
.
.
:n27:
-
به نظرم تو این قسمت سریال جای خالی یه داستان هیجان انگیز و جالب حس میشه.یعنی فقط قراره با شوخی های سطحی و ظاهری بخندیم. مثلا حرکات مهران غفوریان فقط بامزه اس. یا پشت صحنه ها شاید بتونه آدم و سرگرم کنه که اونم چون خنده ی بازیگرا رو میبینیم به شکل طبیعی و ناخودآگاه خنده مون میگیره !
سریال جوری نیست که آدم بی صبرانه منتظر قسمت بعدی بمونه! برخلاف کارهای قبلی آقای مدیری . مثلا مرد هزارچهره که با یه داستان هیجان انگیز آدم و سرگرم میکرد. هر قسمت که تموم میشد آدم ذهنش مشغول میشد که مثلا تو قسمت بعد مسعود شصت چی ! قراره اشتباهی جای کی رو بگیره! ... در حالی که الان باید منتظر تموم شدن سریال باشی تا به پشت صحنه بخندی! که مثل اینکه صدا و سیمام اینو فهمیده و آگی ها رو میزاره اونموقع!
-
بازیگر اصلی سریال در حاشیه 42 سال پیش !!!
-
بعد از تکرار مرد 1000 چهره شبکه 3 داره سریال جایزه بزرگ رو نشون میده
دلیل پخش سریال های مهران مدیری با این شدت برام عجیبه:n41:
-
خدایا گذر عمرو ببین
این سریال حتی جای بحثم نداره
دیالوگا اونقدر پیش پا افتاده وسطحی هستش ادم با خودش فکر میکنه انگار به عمد سریالو ضعیف ساختن
واقعا هیچ صحنه ای از سریال خنده نداره
-
نقل قول:
بعد از تکرار مرد 1000 چهره شبکه 3 داره سریال جایزه بزرگ رو نشون میده
دلیل پخش سریال های مهران مدیری با این شدت برام عجیبه:n41:
نیازی به علت یابی نیست!!!پشتسرش هم با همدیگه شعر وطنم پاره تنم میخونیم:n09: البته جدیدا شعر وطن سالار عقیلی هم زیاد پخش میشه که دلیلش معلومه
-
بهتره اصل سریال 10 دقیقه بشه و 30 دقیقه بعدش پشت صحنش رو نشون بده!
داستان که نداره، لاقل اینجوری یه کم میخندیم! :n02:
-
فقط پشت صحنه قشنگه و صدا و سیما هم پی برده و فرت و فرت تبلیغ پخهش میکنه
-
رفیق ناباب مدیری رو خراب کرده:n02:
-
نمیدونم چرا با وجودی که دیالوگ خسته کننده و ضعیف ترین کار مدیری هست . باز دوست دارم برای اون پشت صحنه تا اخر سریال نگاه کنم .
-
نکته 1: من تازه فهمیدم مهران مدیری خیلی هنرمنده!
میگی چطور؟
به این خاطر که خیلی هنر میخواد آدم این همه بازیگر داشته باشه و نتونه ملت رو بخندونه.
یعنی یه گروه 50 نفری هم اگه بشینن فکر کنن تا یه کاری بکنن که این همه بازیگر طنز یه جا جمع بشن ولی نتونن ملت رو بخندونن, باز هم به اون نتیجه مطلوبی که این سریال بهش رسیده, نخواهند رسید.
نکته 2:
من چند قسمت پشت صحنه رو دیدم, هیچ نکته خاص یا خنده داری ندیدم که میگید؟
نکته 3: من یه حدسی دارم میزنم! شایذ سریال به عمد اینطوری شده باشه!
یعنی چی؟
چون هنوز خود مدیری و چند تا از بازیگرا وارد سریال نشدن. احتمالا با ورود خودش به صحنه, برای اینکه ثابت بشه آره من کارم خیلی درسته, سریال دچار تحولات بشه.
-
نقل قول:
چون هنوز خود مدیری و چند تا از بازیگرا وارد سریال نشدن. احتمالا با ورود خودش به صحنه, برای اینکه ثابت بشه آره من کارم خیلی درسته, سریال دچار تحولات بشه.
خیلی خنده داره کارگردان کار همچین کاری بکنه اونم مهران مدیری
در ضمن مهران مدیری تو این سریال بازی نداره تا بخواد ورود کنه
-
من نمیدونم چرا دوستان علاقه به تحلیل های ماورایی دارن؟
خیلی سادس ،مدیری بعد از چن سال برگشت به تلوزیون و یه کار ضعیف ارایه داده!همین!
دیگه اگر عده ای نمیخوان قبول کنن مهران مدیری بد جور خراب کرده و با تحلیل های من در آوردی بدنبال تبریه اون هستن موضوع جداییه!و بحثی باقی نمیمونه!
-
دوستان این قسمتش یعنی همون تیمور بینابینی خیلی قشنگ بود . البته در بین سایر قسمت ها این قسمتش یکم خنده دار بود .:n02:
-
به نظرم داستا داره قشنگتر میشه .
قسمت دیروز وقتی که برف شادی زدن خیلی خندیدیم :n08:
-
سریال پاورچین هر شب از شبکه ای فیلم پخش میشه
فقط کافی با این مقایسه بشه
!!!!
-
-
این دو قسمت تیمور بینابینی خنده دار بود اما شخصیتها به دل ادم نمی نشینن یه جوری هستن بیش از حد فانتزی در واقع اگه قراره چیزی به اسم سریال بسازیم باید شخصیت هم داشته باشیم فرقی نمیکنه چه ژانری باشه!
-
مهران مدیری پشت صحنه خنده دار میسازد...[emoji52]
بعد هر جاش که خنده دار درنمیاد به عنوان سریال میده بیرون ...[emoji38]
Sent from My HUAWEI G7
-
کاری کاملا در جهت توهین به مخاطب توسط مهران مدیری! از دو شخصیت (غفوریان و رضویان) سابقا هم هیچ کار خوب و به یاد ماندنی طنز هم در خاطر ندارم.
-
مدیری بعد از پروژه ی قهوه ی تلخ ، هرچه بیشتر که گذشت و کار های جدید تر داد،سیر نزولی رو به سرعتِ هرچه تمام تر طی کرد!!
دلیل اصلی این قضیه هم جدایی پیمان قاسم خانی بزرگ و تیمش از جمع یاران مهران مدیری بودن!! بدون هیچ شک و شبهه ای !!
امیدوارم این آخرین کاری از مدیری باشه که قراره بدون پیمان قاسم خانی و تیمش ساخته بشه ...!
دوستان؟!
یه سوال... لطفا یکی جواب بده دیگه!!
یکی از اون زندانی های پول دار ، مثلا قراره بابک زنجانی باشه؟! درسته؟! :n02:
اون یکی زندانی پولداره که فوتبالی هم هست،اون مثلا کیه؟!! :n36:
-
اصلا قرار نبود بخش دوم این سریال پخش بشه؛ فقط به این خاطر بود که دکتر های از خود راضی و احمق اعتصاب بیهوده کردند و الکی زحمت مهران مدیری رو به فنا دادن.
به نظرم هرچی بار این دکترا کنیم حقشونه!حتی پرستارا هم واسه ما شاخ میشن من بشخصه در حال مرگ هم باشم بیمارستان ایرانی نمیرم.
-
امروز این تیکش که جواد رضویان چشماشو تیز میکرد خیلی خنده دار بود .:n02:
-
هر وقت این سریال شروع میشه مادرم به من و مهران مدیری فحش میده میزنه کانال دیگه . حالا به مهران مدیری فحش میدی به من دیگه چرا . مگه من ساختم:n02:
-
دفاعیه مهران مدیری از خود ...
-
مگه مجبورت کردن سریال بسازی؟ بزار عطاران بسازه
-
نقل قول:
مگه مجبورت کردن سریال بسازی؟ بزار عطاران بسازه
اخه قبل از شروع سریال در حاشیه (از اول) مهران مدیری برای 90 قسمت با صدا و سیما قرار داد بسته .
هر چی میسازه اعتراض میکنن . پس حداقل کاری که میتونست بکنه همین بود .
حتی رضا عطاران و ... هم بود با خط قرمز های صدا و سیما باز هم دستشون بسته بود .
-
دقیقا منم موافقم
دوستان مجموعه ماهواره مهران مدیری رو با سریال هایی که تو صدا و سیما ساخته مقایسه کنن البته به غیر از ساعت خوش
در مجموعه ماهواره بدلیل اینکه دستش بازتر بود و خط قرمزهاش کمتر بود یه اثر طنز و کمدی زیبا و دیدنی ساخته بود
برای ساخت مجموعه های در حاشیه 1 و 2 باید واقعا درکش کرد من که همش منتظرم صدای زندانیان هم دربیاد ...