من اریجینال میگیرمنقل قول:
به درد من میخوره
اگه لینکشو بدی ممنون میشم م م م م م
Printable View
به درد من میخوره
نقل قول:محتوای مخفی: ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ot98.ir/game/14216-fifa-pc-game.html
( فاصله رو بردارید )
با کرک 3dm
نمی دون دانلود کنم یا صبر کنم مطمعا بشم این نسخه کامله ..
so ft 98 هم کارش عجیبه :دی فیفا14 رو با اینکه کرک هم اومده بود ولی تازه دو ماه پیش گذاشت به این دلیل اینکه نسخه نصبیش نیومده حالا فیفا15 رو که کرک نداره سریع گذاشت :دینقل قول:
در ضمن گفتی : با کرک 3dm باید بگم که کرک نداره
دوستان قیمت اورجینالش واسه پیسی چقدره؟
تا چند ماه اینده کمتر میشه؟
مثلا تا دی ماه...
نقل قول:
آقا دمت گرممممممم
زدم دانلود....
فعلا پرشین کی میده 155نقل قول:
تا دی که ارزون میشه من فیفا14 رو اسفند خریدم 80 دی هم همین حدودا بود
اینی که پرشین کی زده نسخه ی مغعمولیشهنقل قول:
اونی که من واسه خودم می خوام بگیرم و به بچه ها هم پیشنهاد دادم تا براشون بگیرم،نسخه ی Ultimate Edition اش بود... نسخه ی Ultimate گرونتره 20 یورو فکر کنم
اره واسه پرشین کی نسخه استاندارد هستنقل قول:
فرق Ultimate Edition و Standared ده یورو هست
FIFA 15 Player Ratings - Top 10 Passers
محتوای مخفی: Click Here
Al Ain United Arab Emirate
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
========
Clint Dempsey Unleashes New Rap Song 'Hot Fire' During FIFA 15 Launch
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به درد من میخوره
دوستان
من چند روز فعلا به اینترنت پرسرعت و نامحدود دسترسی دارم و در روزهای آینده اینترنتم محدود میشه!
میخواستم بدونم کدوم لینک رو فعلا پیشنهاد میدید دانلود کنم که بعدن کرک بریزم!
دوستان فقط یه چیزی .من لگ ندارم......فقط وقتی نزدیک محوطه جریمه ها میشه لگ میاد.چی کار کنم؟
پیشنهاد میکنم از سافت دانلود که دوستمون لینکشو گذاشت بگیری.لینک مستقیمه،سرعتشم عالیهنقل قول:
یه سوال : اگر سی دی کی رو بخریم میشه روی چند کامپیوتر با همین سی دی کی نصب کنیم ؟ ( هدف فقط بازی افلاین هستش ) یعنی با یه سی دی کی چند نفر بازی کنند به صورت افلاین ؟
به نظر خودت میشه؟! [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]نقل قول:
معلومه که نمیشه عزیزم،اینجوری که کمپانی ورشکست میشه که [emoji12]
صفحه قبل گفتم کهنقل قول:
:دی
نقل قول:
خیلی سادس .قبل از اینکه به محوطه نزدیک بشی شوت بزن دچار لگ هم نمیشی دیگه:n02:
نقل قول:
میشه ولی اصلا پیشنهاد نمیشه . شما وقتی سیدی کی میگیری و تو اریجین وارد میکنی اون سیدی کی یا پروداکت کد انحصاری متعلق به همون اکانت اریجین میشه و دیگه نمیشه در اکانت اریجین دیگه واردش کرد . برای همین نمیشه مثلا دو سه نفر با هم یه سیدی کی بگیرن بعد هر کدوم یک اکانت اریجین متفاوت بسازن و توش سیدی کی رو وارد کنن . فقط زمانی خوبه که مثلا دو سه نفری پول میذارید یه سیدی کی میگیرید بعد یه اکانت مشترک اریجین هم میسازید که همتون هم یوزر پسوردشو بدونید حالا مثلا قرار میذارید مثلا ساعت 10-12 یکیتون 12 -14 یکی 14-16 یکی انلاین شه بازی کنه . خلاصه اینم دردسر داره و اگر احیانا یه دفعه همزمان دو نفر لاگین کنید اکانت بن میشه و ...
من نمی فهمم اینکه گذاشتن دانلود التیمیت تیمش چیه؟ اوریجینال نباشه که نمیشه رفت اونجا. :D
حالا کسی دانلود کرده؟ معتبره؟
در ضمن دوستانی که دمو رو بازی کردن، چرا حرکت دوربین پیوسته نیست و یهو جهش می کنه؟ :n27:
ما که زدیم دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به نظر من هم این که آلتیمیته زیاد منطقی نیست.....واااای خدا دیگه دارم میمیرم...........[emoji2]
این حرفی که در فروم بازی بقلی! در بازی سنتر میزنن درسته؟ که فیفا ارکید تر شده؟ از شبیه سازی دور شده؟ :n04: و به جاش پی اس شبیه سازی شده؟ جای این 2 عوض شده؟ فیفا واسه جلب متری اینکارو کرده؟! و هوادارای پی اس از شبیه سازی شدن بازی ناراحتن؟:n07:
بله امسال فیفا رفته تو خط آرکید و صرفا یک بازیه خیلی بازیه ولی pes خیلی شبیه ساز تره و به فوتبال واقعی شبیه تر.... خودتون بازی کنید متوجه میشید
جوکی بیش نیست که این حرف هم دو سه کاربر همین انجمن که اونجا هم عضون میزنن همونایی که میگفتن pes2014 عالی بوده :n09:نقل قول:
که تو این تاپیکشم کاملا مشخصه کیا هستن :دی
محتوای مخفی: ...
چقدر بدم میاد از این کلمه آرکید :n02:
این بازی فوق العاده س. یه گام بلند دیکه برداشته شده در جهت شبیه سازی فوتبال. واقعا هرچی بیشتر بازی می کنم بیشتر لذت می برم. انصافا به اندازه یک نسل قدم برداشته شده. یعنی ریپلای گلها از دوربین داخل دروازه با اون نورپردازی و تماشاگرا و ... فوق العاده س!
دو تا اشکال داره ولی بازی. یکی اینکه ضربه فنی زدن خیلی راحت شده. البته خب برای مسی زدن چنین گلهایی ساده س ولی نباید برای همه انقدر ساده باشه.
دوم اینکه رسما پاس تو عمق هوایی از بین رفته. :D
جفتشو بر عکس گفتینقل قول:
ضربه فنی زدن خیلی هم سخت شده یعنی دروازبان ها عین خفاش میپرن میگیرن مثلا با مسی تو فیفا14 بغل پا نزدیک دروازه میزدی میرفت گوشه دروازه دروازبان هم نمیتونست بگیره ولی فیفا15 دموش چند بار بغل پا از نزدیک و پشت محوطه زدم دروازبان ها اینقدر کش میدادن بدنشونو میگرفت
مورد دوم هم اتفاقا خیلی بهتر شد یه جور باگ بود طرف بازی بارش نبود از هر جای زمین l1 + مثلث میزد پاس عمق هوایی همشم میرسید همینطوری گل میزد حالا دیگه هی الکی از هر جای زمین پاس عمق هوایی بدی قشنگ نمیاد جلوی پای بازیکنت
فیفا 15 امسال خیلی عالیه و بنظرم یک گام بلند برداشته ولی بنظرم گام شرکت konami امسال خیلی بلندتره.... من تا pes15 بازی نکرده بودم همین فیفا15 رو با عشق صبح تا شب بازی میکردم و بازم میگم که فیفا 15 واقعا عالیه خودم سرش ps4 خریدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم منی که دارم بازی رو دانلود میکنم،فقط نزدیک 10 گیگ،دانلود فایل های نصب بازی تازه اونم بصورت زیپ شدس ! سال پیش تا اونجایی که یادمه حدود 5 گیگ اینا بود
گمونم بازی خیلی سنگین شده :n26::n27::n28::n29:
ورزشگاه انفیلد چون تماشاچی ها به میدون نزدیکن به خاطر همین کمی سنگین هستشنقل قول:
اولا که من منظورم ضربات راه دور بود. بله تو تک به تک ها ضربه فنی زدن از کنار دروازبان سخت تر شده. اما از پشت محوطه از فاصله 25 تا 30 متر من چند تا گل مشابه با ژاوی و اینیستا و مسی زدم. توپ زیادی دقیق از بالا سر دروازبان به شدت کات بر می داره و میره تو گل.نقل قول:
در مورد پاس تو عمق هم من نگفتم از هرجای زمین بکشی زیرش. من اصلا سبک بارسایی رو زمین بازی می کنم. ولی وقتی ژاوی مثلا در شرایط بدون فشار و مسلط به توپه، باید بتونه پاس تو عمق خوب برای نیماری که با اون سرعت استارت زده بندازه. اما عملا نمی تونه. پاسش انقدر ضعیفه که مدافع بلند میشه و هد می زنه.
اقا من تو 48 ساعت گدشته با رفیقام نزدیک 20 ساعت با ps4 بازی کردیم..... بازم میگم بازی از نظر گرافیک و نورپردازی و ریزه کاریا فوق العاده شده.... واقعا فوق العاده....
ولی..... ولی بازم میگم... من خودم فن فیفا هستمو از رو خراب کردن اینارو نمیگم.... بازی 2 3 تا مشکل داره... یکی دریبل کردن با جهت گرفتنو سرعت خیلی خیلی خیلی اسون شده توش :n03: نقطه قوت فیفا که ما همیشه بهش مینازیدیم شده نقطه ضعفش.... بچه 7 8 ساله ام مسی و برداره دستشو بزاره رو سرعت نصف یه تیمو میتونه دریبل کنه.....
مشکل دیگه شوتاس.... نزدیکه 10 تا گل فقط از فاصله 30 40 متری رد و بدل شد... شوتایی که ما اصطلاحا میگیم ول :n02: بلا استسنا دروازه بان از خط خیلی جلو تره و توپ قوس میگیره میره تو گل... دقت کنید 1 2 بار این اتفاق نیوفتادا... میگم 10 15 بار....
ایراد دیگه ای واقعا به گیم پلی نمیشه گرفت.... دوستان دقت کنید روونی گیم پلی نیست این اسمش این مورد که با جهت و سرعت میشه دریبل کرد چند نفرو ادمو یاد بازیه مسخره PES میندازه:n27:
صدر در صد موافقم.... با مسی سرعت و جلو رو بگیرید هر چند وقت یک بار هم یک چپ و راست بدین راحت دریبل میخورن....نقل قول:
الان کدوم لینک دانلود کنیم ؟ بازی کرک نداره ؟
دانلود کنیم خوب اجرا میشه بدون کرک ؟
در ضمن این دوستی که میگه با سرعت میشه دریبل زد اره اگر بلد نباشی دفاع کنی یا با اماتور بازی کنی تو فیفا14 هم این کارو میتونی بکنی . من خودم با رفیقام بازی کردم نمیذاریم بیش از چند متر بازیکن پابه توپ شه سریع با دفاع و پرس توپ میگیریم . بازی بلد نبودن خودتونو به مشکل گیم پلی بازی ربط ندید :n15:
این که مال زلاتانه :دینقل قول:
منظور ضربه فنی ه؟ چون شوت محکم رو پا رو که هرجا می زنی دروازبان می گیره! :n27: دیگه زیادی افراط شده تو اینش. دروازبانا مثل PES 2014 مثل ماهی شیرجه می زنن هرجا توپ باشه می رسن. :n02:نقل قول:
آقای فیفا بلد آقای همه فان حریفنقل قول:
چه شما پروفشنال باشی چه آماتور هرجوز دفاع بلد باشی اینا رو هممون بلدیم ولی تو 15 خیلی راحت با سرعت و دریبل ساده میشه حریف رو رد کرد اصلا و ابدا تو 14 نمی تونستی بیش از 2-3 نفر رو تو سرعت با دریبل رد کنی باید دستت رو از سرعت برمی داشتی بعد دریبل نرم میزدی اونم کار هر بازیکنی نبود با رونالدو مسی و اینیستا و نیمار و بیل به مراتب راحت تر بود
ولی تو این ورژن کرده شبیه پیس میتونی سرعت رو بگیری با دروگبا35 ساله هم دریبل بزنی در حد مارادونا
بزرگترین عیب فیفا 15 همینه( یعنی خیلی رو مخه آدم رو یاد پیس مسخره میندازه که میشد گلای انفرادی زد ) وگرنه بقیه ایراداتش جزئیه وپیشرفتش فراتر از تصور تو زمینه انیمشن - افکت ها چمن و کل المان های گرافیکی و صدا
استاد.... گرند مستر!نقل قول:
از لجندری سخت تر داریم؟
شما سعی کن هیچ وقت بازی با سی پی یو رو هر حالتی رو با بازی با Human مقایسه نکنینقل قول:
اصلا قابل مقایسه نیستن و جلو هر کدوم یه جور باید بازی کرد
در شرایط مساوی هوش سی پی یو چه در دفاع و چه در حمله پایین تر از انسانه
واقعا تشکر من تا همین 1 دقیقه پیش فکر میکردم هوش انسان و cpu یکیه!!! ممنون از راهنماییتوننقل قول:
ایشون گفتن رو پرفشیونال راحت دریبل زده میشه من میگم رو لجندری هم راحته