یه سری اطلاعات هت که از گوگل، ویکیپدیا و این جور چیزا نمی تونیم پیدا کنیم.نقل قول:
.
.
اینکه فردوسی پور طرفدار انگلیس هست رو می دونستم اما از برزیل نشنیده بودم.
Printable View
یه سری اطلاعات هت که از گوگل، ویکیپدیا و این جور چیزا نمی تونیم پیدا کنیم.نقل قول:
.
.
اینکه فردوسی پور طرفدار انگلیس هست رو می دونستم اما از برزیل نشنیده بودم.
محمد حسین میثاقی ؟؟نقل قول:
اتفاقا هروقت بازی ای رو گزارش میکنه خیلی جذابه
یکی از محبوبترین گزارشگر ها
خیلی جالب و جذاب گزارش میکنه
اول اینکه خیلی از این آمارها رو نمیشه تو گوگل و ویکیپدیا پیدا کرد
و ضمنا
پیدا هم بشه کرد باید فرد مورد نظر بتونه با لحن خاصی حرف رو منتقل کنه که جذاب به نظر برسه !!!
در حال حاضر هم از خیلی از گزارشگر های مذخرفت صدا و سیما بهتره (( مزدک - خیابانی - علیفر - احمدی و .... ))
آدم عقده ای نیست
تو گزارشش هم هیچوقت نمیره رو اعصاب بیننده و از تیمی حمایت بیجا نمیکنه (( چیزی که خیلی از گزارشگر ها رعایت نمیکنن ))
فقط حیف گزارش شبکه 3 رو نگرفته تاحالا
در مورد حرف های میثاقی
شکست نخوردن تیم های بزرگ
5-1 نتیجه خاصی نیست که بخواد اونقدر ها ازش یاد بشه
چون هم اسپانیا کاملا نابود شده بود و هم از اینجور نتایج و یا حداقل تفاضلش رو دیدیم
و ضمنا
تفاضل 4 تایی هم خیلی دیدیم !!!
ولی اینکه یه تیم 7 تا به برزیل بزنه اونم کشوری که این همه ادعای فوتبال داره با اینهمه قهرمانی و افتخار
کار هر تیمی نیست
به خصوص اینکه برزیل میزبان بود !
سوما
نتیجه 5-1
4-0
و .... تو مرحله گروهی بود
و اون 8 تا گل عربستان هم تو مرحله گروهی
ولی هیچ تیمی تو مرحله نیمه نهایی فکر نکنم حالا حالا بتونه 7 تا بزنه
بجز اینکه هندوراس باشه !!
چون تیمایی که به این مرحله میرسن باید جزو برترین ها باشن و همچین نتایجی سخته که رقم بخوره
ولی برزیل به لطف امتیاز میزبانی به اینجا رسید و نشون داد همون مراحل قبل حذف میشد سنگینتر بود !!
از میثاقی بدم نمیومد ولی در طول این برنامه(تمام شب ها) کم شر و ور نمیگفت
آخرین شاهکارش :
فردا ممکنه هلند به آرژانتین بگه آقا ما نمیخوایم بریم فینال شما بفرمایید ، آرژانتین بگه نه آقا شما برو فینال!!!!!
کلأ تو این برنامه کارش لودگی بود همون خبرنگاری تلویزیون رو ادامه بده موفق تر خواهد بود تا اجرا
میثاقی فکرمیکنه خیلی بچه باحالو خوشمزس!!!
دقیقا این جمع سه نفره بهم میان:n02:
درسته اطلاعات باید به انسان وحی بشه از طرف آسمان!!نقل قول:
فردوسی پور هم طرفدار انگلیسِ نه برزیل -
فردوسی پور بارها گفته در باشگاهی طرفدار لیورپوله و در ملی طرفدار برزیل و انگلیس !!
میثاقی = آرژانتین - اسپانیا
جاودانی = آرژانتین
من در طی سالیان زیاد این ها رو از زبان خودشون یادمه دقیقا
این میثاقی مگه گزارش هم میکنه بازی ها رو ؟ چطور تا حالا ندیدم . حالا شبکه ورزش یا شبکه سه ؟نقل قول:
الان اینی که گفته کجاش لودگیه ؟ جمله اش فرقی با اون تیکه های Fun اش میکرد ؟ خیلی هم به جا بود و طنزش هم خوب بود . انصافا این Fun هاش رو که ادم میبینه سرحال میشه .نقل قول:
الان اینی که دیشب گفت خیلی شیک و مجلسی هلند و آرژانتین رو مسخره کرد حالا شما میخوای اسم مسخره بازی و لودگی رو بذاری فان و طنز به جا(!!!) با خودتهنقل قول:
چند سال پیش تو یه برنامۀ شبکۀ 4، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته بودن: «مجریای که میگه تایم (time) نداریم، به زبان فارسی آسیب میزنه». (نقل به مضمون بود)
حالا تو برنامۀ 2014 چندین بار از اصطلاحات خارجی استفاده کردن. دیشب یه 20 باری کلمۀ save رو گفتن.
تو صدا و سیمای رسمی کشور نباید اینجوری باشه.
Double Save - نویر - عادل :n09:نقل قول:
نقل قول:دوستان ایشون رو یکم دسته کم گرفتید..نقل قول:
ایشون از پخته ترین مجری ها (حالا اگه بگیم مجری) هستن، با دانش و معلومات بالا.. سر زبون خوب و تند (و نه شل و ول)
بسیار با انرژی و بشاش (آدم خوابش نمیگیره، چیزی که در مورد مجری های دیگه اتفاق میفته)
تـا جایی هم که شنیــدم ایشون به چند زبـــان مسلط هستند. یعنــی عادل و رفقا همینجوری نرفتن توی خیابون یه کسـی
رو بلند کنن بزارن اونجا. این عنوان کاملن درخور ایشونه.
ظاهرشونم در نوع خودش جالبه. احتمالن به خاطر نوع فرم صورتشون همین حالت با ریش خیلی بهتر بهشون میاد.
میثاقی اصلا به درد گزارشگری فوتبال نمیخوره . یکی دو تا بازی با گزارش اون دیدم اصلن خوب نبوده و یکسره نظرات خودشو بجای گزارش توی بازی اعلام میکنه .
از طرف دیگه تن صداش هیچ جوره به یک گزارشگر نمیخوره و توی 90 دقیقه بدجوری رو اعصاب میره . برای من که اصلن قابل تحمل نبود .
برای مجری بودن شاید مناسب باشه ولی گزارشگری اون اصلن قابل تحمل نیست .
تن صداش که بد جور تو مخه منه ...طولانی حرف میزنه سر آدم درد میگیره...:n15:
در نهایت احترام این میثاقی کاراکترش جفت فروشنده های شال و روسری زنونه اس
البته فن بیانش خیلی خوب و قویه
میثاقی در حال حاظر بهترینه حتی بالاتر از عادل ! :n12:
من نمیدونم چیه میثاقی بچه ها رو اذیت میکنه؟ بنده خدا کارش اینه که بیاد اخبار و ارقام و امار رو سریع طی یک مدت زمان کم به ما بده که این کار رو هم عالی انجام میده. بیچاره این اصلا گزارش گر نیست و تو بعضی از بازیها تو شبکه ورزش میذارنش!
حالا بعضی وقتها یه مزه هایی هم میریزه که من ندیدم نیش دار باشه! خیلیم خوبه
شما بزار به حساب اینکه ملت ما کلا دوست دارن چهره ها تخریب کنن . بهترین مجریهای دنیا هم بیان ما ایرونی ها باید از سر تا پاشون ایراد بگیریم .نقل قول:
عادل سروره و حالا حالاها کسی رو دستش نمیادنقل قول:
من شخصا به جز یکی دو مورد که از میثاقی دیدم مشکلی باهاش ندارم:n02:نقل قول:
من نمیدونم چیه میثاقی بچه ها رو اذیت میکنه؟ بنده خدا کارش اینه که بیاد اخبار و ارقام و امار رو سریع طی یک مدت زمان کم به ما بده که این کار رو هم عالی انجام میده.
یه بار سر یکی از بازیهای یونان بود(فکر کنم با کاستاریکا) که خیلی یونان رو کوبید و خرابش کرد.
برای مجری خوب نیست که از طرف یه جمعیت میلیونی قضاوت کنه و بگه " هیشکی یونان رو دوست نداره"
دیگه ضایه های گزارشگری و مجری گری هم اینطوری حرف نمیزنن.
موردش بعدیش هم همین دیشب بود که گفت هلند و یونان به هم تعارف میکنن که آقا شما بیا برو فینال. ما نخواستیم!
این دومیه خفیف تر بود ولی وقتی به مرحله حساس جام میرسیم باید دقت کنیم روی حرفهایی که میزنیم و روی اعصاب طرفدارای تیم ها راه نریم با تریبونی که در اختیار داریم.
بعدشم صدای میثاقی خیلی دلچسب نیست که اونم دیگه نمیشه کاریش کرد و طبیعیه.چون جثه خودشم کوچیکه صداش هم زیـــره و انعطاف لازم رو به نظرم نداره و یه خط سیر مستقیم داره صداش.
اما اشتباهات کم با سرعت بالا و دقت زیادش در ارائه مطالب واقعا ارزش تمجید داره و من نتونستم نفر دومی براش پیدا کنم
همون طوری که دوستمون گفتن، میثاقی خیلی با سواده و اطلاعات خیلی بالایی هم داره.
.
من خودم دو سه بار گزارش ها شو از شبکه ورزش دیدم، بد گزارش نمی کنه.
اگه بخواد تمام قوت شو بزاره سر گزارش گری قطعا بهتر از اینم میشه!
.
مطمئن باشین در آینده جای عادل رو میتونه پر کنه.
شما مثل اینکه عادل رو دستِ کم گرفتید :n02:نقل قول:
عادل مار تو آستین نمیپرورونه
البته من با میثاقی مشکلی ندارم حداقل از جاودانی که نقش بلوط رو ایفا میکنه بهتره.
میتونست ۲۰۱۴ برنامه پخته تر و بهتری باشه
اما باز همین برنامه هم اگر فردوسی پور نبود روی آنتن نمیرفت.
من فقط برنامه اول با كافو رو فقط كامل ديدم! هم خنگ بودن جاوداني (كه قطعا فقط صداوسيما تحمل يك چنين شخصيت بي استعدادي رو داره) هم
چرند گويي بيش از اندازه برخي كارشناسان به حد كافي دافعه ايجاد كرده! طبعا فردوسي پور مخلوط اين عناصر هم نمي تونه باعث ايجاد جاذبه باشه! ولي ميثاقي يا هيچ مجري گزارشگر ديگه اي نمي تونه به گرد پاي عادل برسه:n15::n22:
خب اگه به اینه که ما از خود عادل و دار و دستش بارها دیدیم و تیکه پرونی هاشون به طرفدارای رئال تمومی نداره ( البته فقط رئال نیست مثال عرض کردم) .نقل قول:
موردش بعدیش هم همین دیشب بود که گفت هلند و یونان به هم تعارف میکنن که آقا شما بیا برو فینال. ما نخواستیم!
این دومیه خفیف تر بود ولی وقتی به مرحله حساس جام میرسیم باید دقت کنیم روی حرفهایی که میزنیم و روی اعصاب طرفدارای تیم ها راه نریم با تریبونی که در اختیار داریم.
کلا میثاقی در حد هموناست و یکم بالاتر به نظر من. نباید یک مجری کم تجربه و تازه کار رو اینجوری کوبید.
آره اون جمله هیشکی یونان رو دوست نداره خیلی جالب بود!نقل قول:
حالا تو از کجا می دونی کسی دوسش نداره شاید یکی پای تلویزیون بود دوسش داشت از حرف تو عصبانی شد
خود فردوسی پور هم گهگاه علایقش رو دخالت میده در حرفاش و گزارشش البته چند وقتیه کمی بهتر شده ولی اون سال های اول که اومده بود خیلی سلایقش رو بروز میداد
یادم نرفته چقدر نسبت به آلمان مسنقیم و غیرمستقیم ابراز نفرت میکرد و علنا میگفت من از آلمان بدم میاد!
دقیقا یادمه فینال یورو 2004 که بین یونان و پرتغال بود قبل بازی فردوسی پور تو استودیو گفت یونان یک آلمان نوینه! یعنی از این توهین بدتر نمی تونست به آلمان بکنه یعنی ببین چقدر آلمان رو داغون فرض کرده بود که میگفت مدل نوینش میشه یونان!
گزارش نیمه نهایی 2006 بین آلمان و ایتالیا رو هم که مستقیم از ورزشگاه گزارش می کرد همه یادشونه که چقدر آلمان رو می کوبید و یه جوری گزارش می کرد که انگار ایران با اسراییل بازی داره که روز بعدش روزنامه ها هم ازش انتقاد کرده بودن
یا روز فینال 2002 که قبل گزارش بازی تو استودیو شبکه 1 شفیع ازش پرسید دوست داشتی چه تیمی قهرمان بشه اقای فردوسی پور اونم گفت اولویت اولم انگلیس بود دوم برزیل و اونی هم که اصلا دوست نداشتم قهرمان بشه آلمان هست که رسیده فینال بعدم زد زیر خنده
یه نکته ای که گزارشگر باید رعایتش کنه این هست که نباید با اطلاعات شخصی بره رو اعصاب بیننده
و نظرات خودشو در گزارش تحمیل کنه (( مثل طرفداری از تیم خاص و کوبیدن تیم حریف ))
چیزی که امثال خیابانی - مزدک و حتی عادل رعایت نمیکنن ولی میثاقیان هیچوقت همچین چیزی نداشته !!
بله گزارش میکنهنقل قول:
Gregar
این میثاقی مگه گزارش هم میکنه بازی ها رو ؟ چطور تا حالا ندیدم . حالا شبکه ورزش یا شبکه سه ؟
شبکه ورزش
همچنین میثاقیان تو برنامه 120 که از شبکه ورزش پخش میشه بخش FUN رو در دست داره و میشه گفت عالیه
لحن فوق العاده ای داره و واقعا عالی و وخوب کار خودشو انجام میده !
عادل که ماشاالله حرفش حرف دهن مردمه ، هرچی میگه پس فردا طوطی وار توی کوچه و بازار تکرار میشه
جاوداني ميگفت 7 تا خوردن برزيل از آلمان عجيب نيست! چون اعتراضات مردمي هست عجيب شده:|
امشب ساعت 21 رودگولیت میهمان برنامه جام از نگاه 2
امروز یه برنامه ورزشی تو شبکه ورزش یه سوتی در رابطه با قرعه کشی مسابقات پیامکی داد که نتیجه گیری با خودتون:
مجری اسم برنده دیروز رو خوند و گفت باز هم از همدان،بعد برنده اومد رو خط و مجری به برنده گفت جالبه شما هم مثل چندتا از برنده های قبلی ما از همدان هستید.طرف گفت اتفاقاً من نمی خواستم تو مسابقه شرکت کنم اما همکارتون آقای X که همشهری(یا دوست)منه گفت شرکت کن...مجری یه لحظه جا خورد و دیگه چیزی نگفت
گفتم نتیجه گیری با خودتون
از این کانال SRG ادم بازیا رو نگاه میکنه تازه میفهمه فوتبال چیه خدایی
گزارشگر اصلا حرف اضافه نمیزنه .فقط بازیو گزارش میکنه و تفسیر نمیکنه واسه خودش . زیادی هم صحبت نمیکنه و هر از گاهی چند کلمه میگه. صدای ورزشگاه رو هم کامل پخش میکنن آدم حس میکنه تو ورزشگاست.
فوتبال گزارش کردنشونم با ما فرق میکنه این جهان اولیا:n15:
کسی از دوستان میدونه چه طوری میشه از حمایت شماره 9090 انصراف داد؟ :n16:
برو پست بانک غیر فعالش میکنن .
ارسال j off به 9090نقل قول:
پس با این حساب گزارشگران انگلیسی که خیلی هم حرف می زنن و هیجان زیادی می دن از یه کشور جهان سومی اومدن!!!!!!نقل قول:
خیلی ممنون:n16: واقعا تاسف باره که برای عضویت خیلی راحت میتونی عضو بشی ولی نه روی سایت تیم ملی و نه روی سایت همراه اول هیچ راهی برای لغو عضویت نیست!! این شرکت همراه اول برای پول درآوردن چه کارهایی که نمیکنه:n15:نقل قول:
سرویس تبلیغات همراه اول هست ؟؟
عدد 1 رو به 8999 بفرست
زیاد حرف زدن مشکل نداره . به موقع حرف زدن مشکل داره . شاهکار استاد جواد خیابانی توی فینال جام قهرمانان دیگه ترکوند . رئال گل میزد ایشون بعد از چند دقیقه میگفت گل .نقل قول:
یه چیز بگم عجیب!!!خودم که مخم سوت کشید
سایت برنامه 2014.ir هست
خوب قطعاً اگه بخوان برای جام جهانی بعدی هم سایتی داشته باشن آدرسش میشه 2018.ir
خوب این سایت الآن ثبت شده که چهار سال بعد احتمالاً با قیمت خوبی بفروش برسه
سایت 2022.ir هم ثبت شده که هشت سال بعد احتمالاً با قیمت خوبی بفروش برسه
سایت سه تا جام جهانی دیگه که مربوط میشه به 12 سال دیگه هم ثبت شده
اما قسمت عجیب ماجرا اینجاست که دامنه آی آر 100 تا جام جهانی دیگه هم ثبت شده یعنی برای 400 سال بعد
دیگه از اینجا به بعدشو حوصلم نگرفت نگاه کنم
یا من بد موضوع رو گرفتم یا اینا فکر می کنن عمر نوح دارن و می تونن اون زمان سایتشون را با قیمت خوب بفروشن...اصلاً یه وضی ولش کن.من بد گرفتم قضیه این ثبت سایت ها رو :n13:
وقتی با دلار دلالی میکنن ، دلالی دامنه که چیزی نیست.نقل قول:
بیشتر دامنه های خوش نام توی ایران خیلی سال قبل خریداری شدن ولی بلا استفاده و برای فروش هستن
یعنی میشه دیگه ریخت این جاودانی رو نبینیم؟!
کلا رو اعصابه این بشر:n21: