اینجا شده اسپم کده ؟ :n15:واقعا که
اقا ایران کارش تو جام تموم شد دیگه . این تاپیک رو ببندین تاپیک جدید باز کنین واسه جام جهانی 2018 . همونجا توی فوتبال داخلی .
Printable View
اینجا شده اسپم کده ؟ :n15:واقعا که
اقا ایران کارش تو جام تموم شد دیگه . این تاپیک رو ببندین تاپیک جدید باز کنین واسه جام جهانی 2018 . همونجا توی فوتبال داخلی .
کفاشيان: يا کيروش يا مربي داخلي
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: اگر با کيروش به توافق نرسيم قطعا سرمربي آينده تيم ملي داخلي خواهد بود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي کفاشيان پس از جلسه وزير ورزش با مديران عامل باشگاهها در خصوص تمديد قرارداد کيروش اظهار داشت: سرمربي تيم ملي هزينهاي بالغ بر 16 ميليارد درخواست کرده بود که اين موضوع مربوط به قبل از جام جهاني بود که پس از جام جهاني اين مسئله بيشتر شده است. وزارت ورزش در اين زمينه قولي به ما داده است و قرار است امروز و فردا در اين باره به ما جواب دهند و استعلام بگيريم.
به نقل از فارس، رئيس فدراسيون فوتبال خاطرنشان کرد: ما به دنبال کمک وزارت ورزش هستيم و آنها در اين زمينه به ما قولهايي دادند. فردا هم با کيروش جلسهاي داريم و شرطهايي در خصوص حضور او خواهيم داشت ما خوشحال ميشويم که تفاهم صورت گيرد.
وي در مورد اينکه کيروش پس از بازگشت به ايران به صورت تلويحي خداحافظي کرده، گفت: سرمربي تيم ملي تا کنون به صورت قطعي چيز به ما نگفته است که نميخواهد در ايران کار کند به هر حال ما فردا با او جلسه داريم و در اين زمينه با او صحبت ميکنيم.
وي در مورد اينکه از عملکرد کيروش راضي است، تصريح کرد: قطعا در سه سال و نيم حضورش از عملکرد کيروش راضي هستيم اما آينده شرايط خاص خود را دارد و در مورد برخي مسائل بايد به تفاهم برسيم.
وي در مورد اينکه آيا خواسته وزير ورزش ابقاي کيروش است، گفت: من نميدانم از خود وزير بپرسيد.
کفاشيان در مورد اينکه بودجه فدراسيون فوتبال چقدر است، يادآور شد: اين مسئله به طور دقيق معين نشده و به هر حال درآمدزاييها و مسائلي وجود دارد سال گذشته هم بودجه مشخصي تعيين نشد اما پول دريافتي ما خيلي کم بود.
رئيس فدراسيون فوتبال در مورد اينکه آژانسي که قرار بود خبرنگاران را در سفر به برزيل حمايت کند، به تعهداتش عمل نکرده، يادآور شد:بدون ارائه مستندات نميتوانيم حرفي بزنيم. بايد به ما مستنداتي ارائه دهند تا در اين باره تصميم بگيريم که در چه بخشهايي به تعهدات خود عمل کرده و در چه بخشهايي اين کار را انجام نداده است. همين طوري نميتوانيم در اين باره تصميم بگيريم. ما هنوز بخشي از پول اين آژانس را پرداخت نکرديم و اگر ببينيم آنها به تعهداتشان عمل نکردند اين پول را پرداخت نخواهيم کرد.
رئيس فدراسيون فوتبال در خصوص اينکه چرا صبح امروز به استقبال مليپوشان نرفته،گفت: من در برزيل با آنها بودم کمردرد شديدي داشتم و به همين دليل نتوانستم به فرودگاه بروم.
وي در مورد اينکه اگر با کيروش به توافق نرسند سرمربي آينده تيم ملي ايراني خواهد بود يا خير،گفت: طبيعتا وقتي با کيروش به توافق نرسيم به دنبال مربي داخلي خواهيم بود. زيرا بهترين گزينه خارجي ما کيروش است اگر بخواهيم سرمربي خارجي ديگري بياوريم زمان زيادي طول ميکشد تا با شرايط تيم ملي وفق شود.
وي در مورد حمايت خبرنگاران از کيروش و اينکه آيا اين موضوع ميتواند تاثيري داشته باشد،گفت اميدواريم تاثيرگذار باشد کيروش را از نظر کاري قبول داريم اما سلايقي وجود دارد که در مورد آن بحث ميکنيم که بايد چگونه باشد. حق سرمربي است که بهترين امکانات را داشته باشد. به هر حال کيروش در ساير موارد هم درخواستهايي دارد هزينهها و اردوهايي که برگزار ميکند.
کفاشيان در مورد اينکه اختلاف قيمت فدراسيون با کيروش چقدر است،تصريح کرد: هماکنون نميتوانم در اين مورد صحبت کنم به هر حال بحثهايي در مورد حضور دستيار ايراني در کادر فني هم وجود دارد. مبالغي هم ما مطرح کردهايم که قطعا زير 16 ميليارد است.
رئيس فدراسيون فوتبال در مورد اينکه کيروش هم اکنون تمامي مبلغ خود را نميخواهد و آيا اين موضوع ميتواند باعث قرارداد اين سرمربي شود، تاکيد کرد: اکگر بخواهيم با کيروش قرارداد ببنديم بايد قراردادمان سه ساله باشد و براي جام جهني آينده تلاش کنيم ضمن اينکه کيروش درخواستهايي در خصوص اردوها و که مبالغي ديگر دارد که هزينههاي بالايي در بر ميگيرد همين اردوي پيش از جام جهاني هزينههايي بالايي داشت که البته تيم ملي را آماده کرد.
وي در مورد درآمدزايي فدراسيون فوتبال تصريح کرد: ما به دنبال اين هستيم تا از بخش تبليغات و حق پخش بهترين مبالغ را امضا کنيم صحبتهايي صورت گرفته و در اين باره تصميمگيري ميکنيم.
کفاشيان در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر اينکه برخي باشگاهها نسبت به تعيين سقف بودجه معترض هستند و آيا اين امکان وجود دارد که در اين سقف شکسته شود، گفت: اين يک سقف پيشنهادي بوده است که برخي باشگاهها آن را قبول کردهاند اما اگر باشگاههايي دلايلي بياورند که نياز به هزينه بيشتري دارند اين مسئله قابل بررسي است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیانیه جالب مربیان ایرانی: کیروش همان علی پروین است/ این تیم مثل ۲۴سال قبل بازی میکند
آی اسپورت- در حالی که بحث ماندن یا رفتن کیروش به مهمترین بحث فوتبال ایران تبدیل شده و بسیاری از علاقهمندان فوتبال و اصحاب رسانه معتقدند باید تمام تلاش مسئولان در جهت راضی کردن کیروش به کار گرفته شود؛ کانون مربیان فوتبال ایران با انتشار یک بیانیه دیدگاههایش را در این زمینه مطرح کرد.
مربیان فوتبال ایران در این بیانیه مدعی شدهاند فوتبال ایران نباید برای پیشرفت خودش بر روی یک فرد متمرکز شود. ضمن اینکه با انتقاد از سبک بازی تیم ملی در بازیهای اخیر چنین عنوان شده که این سبک بازگشت به سبک بازی ۲۴ سال قبل تیم ملی در زمان پروین است.
متن کامل این بیانیه را به نقل از فارس بخوانید:
درود بیکران برتمامی عاشقان و ایثارگران کشور عزیزمان ایران و سلام بر بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران که صداقت و فداکاری را در طول بازیهای جام جهانی معنا کردند.
تنها بعد از چند روز از بازگشت تیم ایران از جامجهانی برزیل، تقابل دو جناح به جهت تاثیرگذاری روی تصمیمات آینده برای فوتبال کشور بسیار نگرانکننده به نظر میرسد. سوال اینجاست که چرا باید در فوتبال ما بحث روی فرد باشد؟ آیا بزرگ یا کوچک کردن یک فرد و نادیده گرفتن تمام ظرفیتها و پتانسیل های موجود منصفانه است؟ مسلما در پشت تمام این جناح بندیها و جنجالها منافع فردی نهفته است.
کانون مربیان فوتبال ایران برخود لازم میداند جهت روشن شدن و قضاوت منصفانه افکار عمومی مواردی را به عرض مردم شریف و فوتبال دوست ایران برساند.
اولا در فوتبال ما متاسفانه هنوز جایگاهی برای برنامه و طرحهای توسعه و پیشرفت وجود ندارد. بر همین اساس فکر میکنیم برای دستیابی به موفقیت، متوسل شدن به برخی نامها راهحل بهتری است.
با نگاه اجمالی به کارنامه بازیهای تیم ملی از دوسال گذشته در مییابیم که از طرف سرمربی محترم تیم ملی دیدگاه مدیریتی بهتری به فوتبال ارایه شده اما در خصوص سبک بازی و ایجاد نسل جدیدی برای فوتبال کشور تاثیر اثربخشی برای آینده دیده نمیشود. روش بازی تیم ملی در سه بازی آخر دور مقدماتی و سه بازی در طول جام جهانی بیانگر نوعی شیوه بازی تخریبی که اساساً برای گرفتن نتایج و خوشیهای زودگذر بوده است که هیچ توشهای برای آینده فوتبال کشور نخواهد داشت و در این خصوص نمونههای بسیاری در فوتبال ایران و جهان موجود است.
ثانیا سبک بازی ارایه شده یک کپی قدیمی از بازی 24 سال پیش ایران در بازیهای آسیایی پکن که منجر به قهرمانی ما در آسیا و همچنین بازی سه سال پیش ما در جام ملتهای آسیا در مقابل کره جنوبی است. بنابراین راه انداختن جنجالهای تبلیغاتی روی این موضوع که مربی تیم ملی به هر شکل و قیمتی به واسطه نتایج باید حفظ شود، تنها میتواند برآمده از منافع شخصی در بدنه نه چندان مطلوب فوتبال کشور باشد.
کانون مربیان فوتبال ایران معتقد است ابتدا باید اهداف فوتبال کشور برای آینده مشخص شود و چگونگی پیشرفت پایدار در فوتبال تعریف شده و براساس آن یک برنامه زمانبندی شده با در نظر گرفتن اصل پیشرفت پایدار تهیه و بعد مربیانی که در این راه می توانند به فوتبال ما خدمت کنند به کار گرفته شوند. از نگاه کانون مربیان فوتبال ایران هرکس بتواند منشا خدمت ، شادی و موفقیتهای با ثبات و پایدار برای کشورمان باشد قابل احترام و عزیز است. همانطور که برای همیشه تاریخ نگاه احترام آمیزی به خدمتگذاران فوتبال کشور داریم.
حذف شود لطفا
خاویر آگیره سرمربی تیم ملی ژاپن شد
قرارداد این مربی 4 ساله و تا جام جهانی روسیه خواهد بود
همانطور که از شایعات پیدا بود نهایتا خاویر اگیره به عنوان مربی ژاپن برگزیده شد و با این تیم تا سال 2018 قراردادی 4 ساله به امضا رساند.
پس از دو فصل هدایت اسپانیول، آگیره تصمیم گرفت تا قرارداد خود با این تیم را تمدید نکند. آگیره جانشین زاکه رونی در تیم ملی ژاپن خواهد شد که همراه این تیم در جام جهانی برزیل نتایج مطلوبی کسب نکرد.
او وظیفه دارد تا ژاپن را در جام ملت های آسیا که از 9 تا 31 ژانویه 2015 در استرالیا برگزار می شود قهرمان کند و نیز آنها را به جام جهانی 2018 روسیه برساند.
پ.ن: ژاپن سرمربی تیمش انتخاب کرد
شادابیان هم در فکر اینه چجوری رقم قرارداد کیروش بیاره پایینتر یا تیم بسپاره به دست سرمربی های تاریخ مصرف گذشته داخلی:n21:
دوستان یه سوال مهم
این آهنگ تیم ملی ( دروازه های دنیا ) این همه پول خرجش شد، اصلا پخش شد؟
فکر کنم یه بار بعد از بازی با ارژانتین پخش شد . همون جا که یه سه چهار تایی اهنگ پخش کردن . الان بیشتر اهنگ محسن یگانه رو بورسه که خیلی قشنگ هم خونده انصافا . کسی لینکی ازش داره ؟نقل قول:
نشنیدم. لینکی ازش دارید؟!نقل قول:
98 آهنگای خوبی دادند بیرون... فکر کنم آهنگ اندی بودش که خیلی قشنگ بود...
منظورتون این آهنگه که دیشب بعد پیروزی والیبال پخش کرد ؟!نقل قول:
نشنیدم. لینکی ازش دارید؟!
"یا علی بگو حماسه ای به پا کن دوباره/یا علی بگو خدا هوامونو داره..."
من سرچ کردم خواننده یکی دیگست ، ولی صداش خیلی شبیه محسن یگانه است...
این آهنگ هم داستان داره!نقل قول:
گفته شده احسان این آهنگ رو بدون دستمزد خونده اما فدراسیون 30 میلیون برای آهنگ هزینه کرده!
برنامه عادل اینا هم این آهنگ رو پخش نکرد و آهنگ سیروان رو به جاش پخش کردن.
از قرار معلوم ترانه سرای این آهنگ با خواننده های اون ور آب همکاری داشته و پارسال هم دستگیر شده!
به همین دلیل اجازه پخش ندادن.
چند تا از کارهای این ترانه سرا بدون ذکر نام تو تیتراژهای مختلف پخش شده!
اره فکر کنم همونه . جدا محسن یگانه نیست . خیلی صداش شبیهه . گفتم چرا محسن یگانه خودش خبری نداده بود از این اهنگ .نقل قول:
نقل قول:
پ ن : اگه خدا هوای ما رو داره پس کی هوای آرژانتین و نیجریه رو داره؟! ;)
خب معلومه : داور :n03:
خوانندش حامد محضر نیاستنقل قول:
محتوای مخفی: حامد محضر نیا
یعنی نکونام از حاج صفی و آندو بهتر بوده؟:n19:نقل قول:
واقعا نمی دونم روی چه حسابی این طوری محاسبه می کنن.نقل قول:
به نظر من آندو جزء سه تای اول ایران بوده ( توش شک ندارم ) ولی متاسفانه دهمه توی ایرانیا...:n02:
بهترینای ایران از نگاه من:
1. مهرداد پولادی
2. آندو تیموریان
3. رضا قوچان نژاد
4. اشکان دژاگه
5. سید جلال حسینی
6. احسان حاج صفی
بالاخره بازیکنی که پیراهن مسی را گرفت مشخص شد
بعد از قرعه کشی جام جهانی و اینکه مشخص شد تیم ملی ایران در کدام گروه قرار گرفته جنجال ها سر پیراهن لیونل مسی آغاز شد.
داستان اینکه کدام بازیکن صاحب پیراهن لیونل مسی می شود شد دست مایه ساختن جک ها و سوژه ای شد بین فوتبالیست ها که کدام بازیکن پیراهن شماره 10 آلبی سلسته را از آن خود خواهد کرد.
گفتگوی نکونام با مسی در ابتدای بازی این تصور را به وجود آورد که کاپیتان ایران، با مسی قرار گذاشته تا پیراهن او را بگیرد اما نکونام به صراحت گفت در تمام مدتی که در اسپانیا مقابل مسی بازی کرده هم پیراهن او را نگرفته است.
اما اولین بازیکنی که عکسش را با مسی در صفحات اجتماعی منتشر کرد محمدرضا خانزاده بود. پیراهن قرمز در دست مسی در آن عکس باعث شد خیلی ها فکر کنند خانزاده پیراهن مسی را گرفته و پیراهن خودش را داده اما این بازیکن هم اعلام کرد پیراهن مسی دست او نیست.
چند روز بعد از بازی ایران با آرژانتین عکس های یادگاری بازیکنان ایرانی با بازیکنان آلبی سلسته منتشر شد. بازیکنانی مثل حاج صفی و خانزاده عکس های خود را منتشر کردند و هنوز معلوم نبود پیراهن مسی دست کدام بازیکن است.
شاید کسی فکرش را هم نمی کرد مهرداد پولادی ستاره ایران در جام جهانی باشد اما این اتفاق افتاد و شاید پیراهن مسی کمترین پاداش برای نمایش درخشان او مقابل آرژانتین باشد.
پولادی بعد از بازی بی سر و صدا پیراهن مسی را از او گرفت و جالب است که بقیه ملی پوشان هم از این اتفاق باخبر نشدند تا مدافع چپ تیم ملی سوغاتی ارزشمندی با خودش از آرژانتین بیاورد.
:n16:
چقدر جالب
نکونام: پيراهن مسي را من گرفتم
کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران چند روز پس از اينکه گفته بود پيراهن مسي را نگرفته اعلام کرد که پيراهن کاپيتان آرژانتين اکنون در خانه او است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالي که جواد نکونام پس از بازگشت به ايران بعد از مسابقات جام جهاني 2014 گفته بود پيراهن ليونل مسي را نگرفته اما اين بار در اظهار نظري کاملا متفاوت اعلام کرد که پيراهن کاپيتان تيم ملي آرژانتين را گرفته است.
نکونام پيش از اين گفته بود: «من بازيهاي ملي زيادي دارم. مقابل آلمان و برزيل در گذشته بازي کردهام و ميتوانستم پيراهن بازيکنان بزرگي را بگيرم اما اين کار را نکردم و اينکه گفته شده من پيراهن مسي را گرفتهام، صحت ندارد. من 6 سال در لاليگا مقابل مسي بازي کردم و به راحتي ميتوانستم در آن زمان از او پيراهن بگيرم. داشتن پيراهن مسي افتخار است و کساني که در مورد گرفتن پيراهن از مسي حاشيه درست کردهاند اگر مسي را ببينند گريه ميکنند. پيراهن تيم ملي ايران با ارزشتر از پيراهن مسي است.»
نکونام اما امشب در برنامه زنده تلويزيوني 2014 گفت که پيراهن مسي را پس از بازي با آرژانتين گرفته و اکنون در منزلش است.
اينکه کدام بازيکن ايران پيراهن مسي را دريافت کرده سوالي بود که پس از بازي با آرژانيتن مطرح شد که امشب مشخص شد لباس مسي به نکونام رسيده است.
امشب تو برنامه 2014 گفت !!!!
واقعا ملت رو چی فرض کرده ؟؟
بعد از بازی معلوم نیست به چه دلیلی دروغ گفته که پیراهن رو نگرفته
ولی الان میگه که گرفته !!!
به حرف اینم نمیشه اعتماد کرد !!:n15:
آقا کل بازی رو ول کرده بود چسبیده بود به پیراهن مسی !! :n29:
ولی خوبیش اینه که دادش به پولادی ( البته قول داد )
این جواد خان نکونام از اونجایی که یادمه پاچه خوار مسی و ژاوی و اینستا بوده از 10 سال پیش تا الان.......
اون تیکه اش باحال بود که میگفتن مسی تو بازی به پولادی هی اشاره میکرده "پس هدیه چی شد ؟ هدیه من کو ؟" :n08:
وقتی همه از پکرمن حرف میزنند؛ آیا او به ایران میآید؟!
به جز شما تیمهای دیگری هم هستند که دلشان مربی بینالمللی، جوانگرا، موفق و درجهیک میخواهد
آیاسپورت ـ خوزه نستور پکرمن مربی آرژانتینی تیم کلمبیا سالهای سال است که مطرحترین چهره مربیگری فوتبال آرژانتین به همراه مارچو بیلسا محسوب میشود. این مربی که تیمملی جامجهانی 2006 هم محصول کار او بود، پس از جدایی از تیمملی آرژانتین حالا دوباره کیفیت مربیگری خود را در کلمبیا به نمایش گذاشته است.
این مربی آرژانتینی توانایی ویژهای در کار با جوانان دارد و یک گزینه ایدهآل برای هدایت تیمهای ملی است. در حال حاضر کشف او جیمز رودریگز آقای گل غیرمنتظره جامجهانی است که در صدر اخبار خودنمایی میکند.
به گزارش آیاسپورت، پکرمن که حالا دوباره یکی از نقاط درخشان مربیگری در جامجهانی است قطعا با اتمام جام خواستگاران بیشماری خواهد داشت؛ کشورهایی که به دنبال ساخت تیمهای تازه و بزرگترند.
طی چند روز گذشته در مباحث مربوط به موافقت یا مخالفت با پیشنهاد کارلوس کیروش نام پکرمن به عنوان یک مربی ارزان تر از کیروش و البته فردی که می تواند کارایی بیشتری برای تیمملی ایران داشته باشد آورده شده است. امروز حتی محمد احسانی عضو کمیته فنی فدراسیون اعلام کرد که با بودجه ای که فدراسیون در اختیار دارد می شود پکرمن را سرمربی تیمملی ایران کرد. اما این حرف عجیب در حالی بر زبان وی جاری شده که فعالان حوزه نقل وانتقالات فوتبال می دانند استخدام مربی ای مثل پکرمن آنقدرها هم ساده نیست.
به گزارش آیاسپورت این مربی که قبلا هم مورد توجه فدراسیون های متمول فوتبال جهان بوده به منطقه خاورمیانه سفر کرده و پیشنهاد تیمملی عربستان را بررسی کرده است، اما پکرمن که مثل خیلی از آرژانتینی ها ریشه یهودی دارد قبول نکرده که در عربستان به کار مشغول بشود که در آن زمان رسانه های عربی علت امتناع پکرمن از همکاری با عربستان ریشه های مذهبی وی عنوان کردن چیزی که البته هرگز اثبات نشد.
در نهایت غرض از بازگو کردن این مطلب رسیدن به این نقطه بود که وقتی شما قصد استخدام مربی ای مثل پکرمن را دارید نباید فراموش کنید که به جز شما تیم های دیگری هم هستند که دلشان مربی بین المللی، جوانگرا، موفق و درجه یک می خواهد بنابراین تا قبل از نشستن پای میز مذاکره با پکرمن نمی شود از او برای کوبیدن به سر کیروش استفاده ابزاری کرد!
وای که چه رویایی میشه اگه پکرمن سرمربی ایران بشه!:n12:
ژاپن که مربی دیگه ای استخدام کرده
به احتمال زیاد استرالیا ، روسیه ، آمریکا تیمهایی باشند که به پکرمن فکر میکنند !!
این قضیه که فدراسیون (جمهوری اسلامی) اجازه نمیده مربی تیم کراوات ببنده حقیقت داره؟! (خیلی مسخرست به پکرمن بگی شما حق استفاده از کراوات رو نداری! :n21:)
داشتم فکر میکردم این 3 دوره اخیری که ایران به جام جهانی صعود کرده دوره هایی بوده که کشور میزبان یکی از تیمهای مدعی بوده ! :n02:
فرانسه ، آلمان ، برزیل
و جامهایی که میزبان ژاپن و کره و و آفریقای جنوبی بودند رو نرفته
پس با این حساب حد اقل 2 دوره ی آینده (روسیه ، قطر) نمیریم احتمالا :n02:
روسیه و آمریکا با کاپلو و کلینزمن تمدید کردن/می کنن ...نقل قول:
ولی در کل کیروش بمونه خیلی بهتره ...
تا کسی مثل پکرمن بخواد فوتبال ایرانو بشناسه، جام ملت ها هم تموم شده
یکی از دوستان حرف خوبی زده بودش... میشه با کی روش تا پایان جام ملتها قرار داد بستنقل قول:
و توی این چند ماه به دنبال گزینه های جانشینی بگردیم که قرارداد 4 ساله تا پایان جام جهانی 2018 و آسیا 2019 ببندیم ...
با پکرمن و اسکار تابارز فدراسیون باید رایزنی های لازم رو انجام بده ...
به armin veh هم اعتقاد دارم. مربی ای که اشتوتگارت رو 2007 قهرمان بوندسلیگا کرد ....
گزینه خوب دیگه هم همون مصطفی دنیزلی خودمون میتونه باشه که آشنایی خوبی هم با فوتبال ایران داره ... به احتمال قریب به یقین از همه ی این گزینه ها هم مقرون به صرفه تر و اقتصادی تره ...
احتمالا اگه بگردیم، زمانی که کیروش رو هم می خواستیم بیاریم از این تیترهای جذاب زیاد زده بودیم ! پکرمن هم بیاد همین آش و همین کاسه هست ! به نظر من خیلی احمقانست اگه شرایط رو برای موندن کیروش فراهم نکنیم بخوایم دوباره این قصه رو با یه مربی دیگه شروع کنیم.نقل قول:
وقتی همه از پکرمن حرف میزنند؛ آیا او به ایران میآید؟!
هلند هم میتونه یکی از تیمهای به دنبال پکرمن باشه ... چون فن خال میره منچستر...
یک گزینه جالب برای مربیگری تیم ایران:دی
جالبه از سال 2010 که با فرانسه کارش به اتمام رسی دیگه تیمی هم سراغ این عاغای خرافاتی نرفته:n02:
درخواست برزيل براي بازيدوستانه با تيمملي ايران
رئيس فدراسيون فوتبال از درخواست برزيليها براي انجام ديدار دوستانه با تيم ملي ايران خبر داد.
علي کفاشيان درباره وضعيت تيم ملي ايران پس از جام جهاني گفت: در حال حاضر به پول نياز داريم تا بتوانيم هم قرارداد کيروش را تمديد کنيم و هم ساير امور را پيش ببريم.
وي ادامه داد: فدراسيون فوتبال برزيل براي ديدار دوستانه به ما درخواست داده است، اما مسلما نياز به پول داريم تا بتوانيم يک بار ديگر با برزيليها بازي کنيم.
ورزش3
گاس هیدینک بعد جام جهانی مربی هلند میشه، به صورت رسمی هم اعلام شده. پکرمن بعیده از کلمبیا جدا بشه چون سنش هم دیگه جوری نیست که تازه بره یک قاره دیگه و از صفر شروع کنه.نقل قول:
کسی خبر نداره این مجید جلالی چی از جون فوتبال این مملکت میخواد ؟؟:n23:
قبول دارید داره چرت و پرت میگه ؟؟؟ :n23:
بعد بازی با بوسنی زد تیم ملی و کیروش رو کوبید الان دید که همه موافق موندنش هستن حرفش رو عوض کرده !!! :n29::n23:
زمانیکه پاس رو قهرمان کرد مربی باهوشی بود... الان به علت کهولت سن مغزش پکیده...نقل قول:
وقتی که خداداد در موردش میگفت این اقا اینقدر خرافاتی بود که رمال میاورد رو نیمکت تیم دیگه تا تهش رو بخون .نقل قول:
کیروش دیشب دلیل خط زدن خلعتبری رو فصل ناموفقش در پرسپولیس اعلام کرده.یعنی پولادی و داوری و حقیقی و شجاعی فصل موفقی داشتن؟!!!!ملت رو چی فرض می کنن
داوری و حقیقی و شجاعی هر چی باشه لژیونر هستن، داوری بهترین بازیکن تیمش بوده، شجاعی هم همینطور؛ بهترین هم نباشن یکی از بهترین ها بودن ! به حقیقی و پولادی اعتماد کرد و دیدیم که جواب هم داد.
به فرض اینکه خلعتبری رو هم برده بعید بود بازی بهش برسه، حتی تعویض های تیم هم تقریبا مشخص شده بود.
اتفاقا همین سوالو دیشب ازش پرسیدن و جواب خوبی هم داد ولی یکم مفصل بود امیدوارم دیده باشینشنقل قول:
توی به نیم فصل هفت تا گل زد.نقل قول:
سه یا چهار تا پاس گل دیگه چی کار کنه؟
اونم با تیمی که اولین بارشه بازی می کنه، با بازیکنا و تاکتیک تیم هنوز مچ نشده و ...
همين مونده كه جلالي و پرويز مظلومي بيان كروش رو نقد كنن.كل اگر طبيب بودي سر خود دوا نمودي.
شخصيت يعني حسين فركي.
Sent from my iPhone using Tapatalk
گفت احساس کردم در اون زمان افراد دیگه آماده تر هستن و بیشتر به درد تیم میخورن. البته من هم با شما موافقم حداقل از شجاعی که کارش لو دادن توپ بود خیلی بهتر بود:n05:نقل قول:
- به عقیده من این تیم اگر دست عباسآقا هم بود همان تدارکاتچی زحمتکشی که کارلوس کیروش در مورد امید نمازی اسم او را به میان آورد باز هم تیم او چهارم میشد و پنجم نمیشد.
- ما در مقابل آرژانتین در دقیقه 92 گل خوردیم یعنی در زمانی که کیروش تعویضهایش را انجام داده بود اما هیچ کس به این مسئله نپرداخت که گل آرژانتین بعد از تعویضهای کیروش زده شد اما اگر مربی ایرانی بود همه میگفتند تعویض او اشتباه بوده و ما گل خوردیم. همین فردوسیپور چنین حرفی را میزد. البته از دید من تعویض کیروش درست انجام شد اما اگر مربی ایرانی بود برای آنکه او را بکوبند، از تعویضهایش ایراد میگرفتند.
- کیروش میگوید زمین کمپ تیم ملی کیفیتش خوب نیست همین زمین که ایشان از آن ایراد میگیرند در دوره سرمربیگری من یک رویا بود. ضمن اینکه فیلم اردوی تیم ملی در آفریقای جنوبی را ملاحظه کنید. زمینی که در آنجا ملیپوشان ما تمرین کردند بسیار بدتر از زمین کمپ تیمهای ملی بود. پس چرا هیچ صحبتی در این زمینه نشد؟ پس شاید بده بستانی وجود داشته است.
- وقتی نمازی از تیم ملی رفت کیروش او را با عباسآقای زحمتکش تدارکات تیم ملی مقایسه کرد. این توهین به مربی ایرانی بود.
- كيروش وقتی همراه تیم ملی به اردوهای خارجی میرفت به ایران برنمیگشت. حتی وقتی فاصله اردو با پرتغال هم زیاد بود به ایران برنمیگشت و به کشورش میرفت اما اکنون چگونه با اینکه قراردادش تمام شده و پرتغال و برزیل خیلی با هم فاصله ندارند، به ایران برگشت. مگر قراردادش تا پایان جام جهانی نبود؟ کیروش و عواملش دو سه ماه قبل از شروع جام جهانی مدام فشار میآوردند و میگفتند که همه کشورها و باشگاهها او را میخواهند از آفریقای جنوبی گرفته تا باشگاههایی مثل منچستر یونایتد و تاتنهام و اگر با او قرارداد امضا نشود وامصیبتا خواهد شد. همه عواملش میخواستند زور کنند تا کیروش بماند. آیا این جریانسازیها طبیعی است؟ روزنامه منتسب به دولت مربیان ایرانی را موتور گازی مینامد پس شاید سایر مسئولان کشور هم باید از خارج کشور بیاوریم و لابد ما آدم لایق در این مملکت نداریم.
- تریبون به طور یکطرفه در اختیار فردوسیپور و عواملش است و عوامفریبی میکند. کجای دنیا بر اساس نظرسنجی مربی انتخاب میکنند؟ نظر سنجی زمانی قابل اعتماد و اتکا است که ابتدا نظرات مخالف و موافق شنیده شود و سپس به رای گیری گذاشته شود، نه اینکه از 25 روز قبل خوراک یک طرفه داده شود و بعد نظرسنجی انجام شود.
- من با آن مربی (قلعهنویی) اختلاف سلیقه دارم اما وقتی او در جام ملتها در ضربات پنالتی به کره جنوبی باخت، فردوسیپور در برنامهاش دادگاه تشکیل داد که همین آقای حاج رضایی هم حضور داشت و آن مربی را محاکمه کردند. اما شب گذشته سه ساعت وقت به کیروش داده شد و پس از آن وقتی جلالی آمد سه به یک و غیرمنصفانه با او صحبت کردند، این مناظره نبود.
- کیروش میگوید امید ابراهیمی را به خاطر سپاهان خط زده است، اما مگر رحمان احمدی و احسان حاج صفی عضو تیم سپاهان نبودند و جالب است وقتی این حرفها را کیروش میزد فردوسیپور محو تماشای جمالش بود، اما اگر مربی ایرانی بود فردوسیپور چه چیزهایی که نمیگفت. من عادل را دوست دارم زیرا او هم ایرانی است.
- باید از صدا و سیما و شخص ضرغامی و همچنین فردوسیپور، رضا جاودانی و همه عوامل برنامهای که جام جهانی را پخش میکنند، تشکر کنم. زیرا زحمات زیادی میکشند و در هیچ جای دنیا مسابقات جام جهانی به این خوبی پوشش داده نمیشود و وظیفه دارم به عنوان یک ایرانی از آنها تشکر کنم، اما ما در برزیل به جای پوزپلنگ موش ایرانی شدیم ولی فردوسی پور گفت که باید به احترام این تیم کلاه از سر برداریم در حالی که سه گل از بوسنی خورده بودیم.در جام جهانی 2006 در بازی آخر که مقابل آنگولا یک بر یک مساوی کردیم و مقابل پرتغال و مکزیک با همه ستاره های آنها بازی کردیم، همین مجری گفت: خداحافظ اقای برانکو. و به شدت از تیم ملی انتقاد کرد اما در جام جهانی برزیل به شدت جوسازی مثبت انجام داد.