رام اندروید ال ( ورژن 5.0) پاناما روی اس 5 نسخه اگزینوس(G900H) فلش زدم حالت سایلنت به تنظیمات صدا برگشته:n01:
Printable View
رام اندروید ال ( ورژن 5.0) پاناما روی اس 5 نسخه اگزینوس(G900H) فلش زدم حالت سایلنت به تنظیمات صدا برگشته:n01:
در مورد تصویر زمینه چک کنید که مود هر دوتاتون یکی باشه.شاید برای شما دینامیک و برای برادرتون حالت سینما باشه.حتی نوع ضدخش هم میتونه فرق داشته باشه.در ضمن اینم بگم این صفحات سوپرآمولد با وجود عالی بودن باز بین خودشون هم خیلی تفاوت رنگی دارن.کافیه دو سه مدل رو بغل هم بزارید و رنگاشنو نگاه کنید خصوصا رنگ سفید.ولی در کل با این شرایط هم باز بهترینه.نقل قول:
در مورد لگ به خیلی چیزا برمیگرده.تو تسک منیجر چک کنید ببینید چقدر از رمتون مشغوله که اگه نزدیک پرشدن باشه لگ طبیعیه.اید برنامه های درحال اجرا ایشون بیشتر از شماست و لگ داره.
اگه گوشیتون دو سیمه این رام جدید قزاقستان واقعا عالی شده.هم سرعت و روونیش و هم مصرف باتریش.
نمیدونم از کجا بفهمم رامم مال کدوم کشوره؟ اینطوری نوشته:نقل قول:
مال من G900HXXU1ANG3
و اون یکی گوشی G900HXXU1ANE2
توی بعضی جاها تفاوتهای مختصری دارند مثلا صدای باز شدن قفل صفحه و همین موردهایی که بالا گفتم.
الان آخرین رام اندروید 5 واسه هند اومده به نظرتون نصب کنم؟ کسی اینجا آخرین ورژنو تست کرده؟
تعداد تغییرات رام شما 2109283و تعداد تغییرات رام برادرتون 1539356 هست و طبیعتا برای شما بیشتره و نشون میده رام شما حدود 700000 تغییر بیشتر نسبت به رام برادرتون داره و قطعا این تغییرات در جهت بهبود رام هست.نقل قول:
رام های جدید 5 هم که اومدن تغییراتشون حدود 4235524 است یعنی چیزی حدود 3 برابر رام های فعلی شما.
مدل گوشی من دو سیم هست و من ارتقا دادم خیلی راضیم هم مصرفش عالیه هم دریغ از یک ذره لگ.
برید سایت زیر میتونید تعدا چنج لیست رامهارو ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از راهنمایی کاملتون :»نقل قول:
فردا رام هندوستان رو روی گوشی خودم نصب میکنم تا تست کنم.
ضمنا کسی میدونه آخرین رامی برای این گوشی اومده و منوی فارسی داره کدومه؟ فرق نمیکنه 5 باشه یا 4.4.2
5 نصب کن خیلی عالی شده.متحول شده.منو فارسی نداره ولی حیف نیست این گوشی منوش رو فارسی کنی:n02:نقل قول:
من خودم تو هیچ گوشی از منوی فارسی استفاده نمیکنم. مخصوصا این S5 فونت فارسیش واقعا ضایعس.:n02:نقل قول:
رام فارسی رو برای یه نفر دیگه میخوام که اتفاقا اونم به شدت به منوی فارسی احتیاج داره چون انگلیسی بلد نیست. فقط رام های خاور میانه فارسی دارن؟
بله فقط اونا منو فارسی دارن.برای فونت هم به امضام مراجعه کن.نقل قول:
سلام دوستان
لطفا توضیح بدین
فرق بین G900 F پک عربی با غیر اون چی هست ؟؟؟به جز بحث انلاک فکتوری
ممنون
هیچی چرت و پرته اینا.شاید پک عربی منوش فارسی باشه فقط.اینارو یه عده شیاد در میارن الکی پول بیشتر بگیرن.نقل قول:
یه مدت هم میگفتن که اونایی که پک عربی نیستن انلاک فاکتوری نیستن و دستی انلاک شدن که من به شخصه نوت۳ پک اروپا داشتم مشکلی نداشت.
در تکمیل صحبت دوستموننقل قول:
زمانی که گوشی بدون گارانتی تهیه کنین به این مسائل برمیخورین
از نظر سخت افزاری تمام مدل های S5 مثل هم هستن به جز تک مدل G900H که تغییرات سخت افزاری داره به خاطر منطقه ای که فرستاده میشه
خیلی ممنوننقل قول:
حقیقتش یکی از دوستان میتونه از امریکا برام بیاره ( انلاک فکتوری هم هست )مدل G900 F ،
به نظر تون بگم بیاره ؟ یا از همین جا بگیرم ؟
ممنون
من نمیدونم قیمتش اونجا چقدر هست یا مالیات چقدر باید بدن یا اصلا میدن یا نهنقل قول:
شما اول بگید حتما G900F رو میخواین؟
اگه این مدل رو میخواین ایران با وجود فروشنده های محترم جای مناسبی برا خرید نیست
اگه از جایی معتبر بتونین بگیرین موردی نداره به نظر من
به نقل از یکی از فروشنده های پرشین تولز :
سلام عزیز. 4 و 8 هسته ای هر دو گوشیهای خوبی هستند. البته یه سری تفکرات غلطی هم در موردشون هست.
S5 هشت هسته ای از دوتا گروه 4 هسته ای تشکیل شده. یه گروه 2.1 هرتز و یه گروه 1.5 هرتز.
S5 چهار هسته ای هم هسته ها 2.5 هرتز هستن.
حالا توی پردازشهای سنگین عملا هشت هسته ای قوی تر از 4 هسته ای عمل میکنه. تستهای Antutu هم اینو نشون میده. پس از نظر cpu هشت هسته ای قوی تره.
و اما از نظر دما:
یه نکته مهم اینه که توی 8هسته ای لزوما هر هشت هسته همیشه فعال نیستند. یعنی برای کارهای سبک تر 1.5 هرتزی ها و برای کارهای سنگین تر 2.1 هرتزی ها فعال میشن. تا اینجا دمای گوشی حتی از S5 چهار هسته ای هم کمتره. چون توی چهار هسته ای حتی برای کوچکترین عملیات پردازنده های 2.5 هرتزی باید فعال بشن. فقط میمونه پردازش های خیلی سنگین مثل بازیهای HD که تو این حالت چون هر هشت هسته همزمان فعال میشن طبیعتا دما میره بالاتر، خوب البته شما قدرت بیشتری هم میگیری. پس توی استفاده معمولی دمای S5هشت هسته ای از چهار هسته ای کمتره. چون میتونه از هسته های سرعت پایینش استفاده کنه ولی توی پردازش های خیلی سنگین دما از 4 هسته ای بیشتره و در عوض قدرت بیشتر هم میده.
در ضمن اندروید 5 لالی پاپ هم که عرضه شده و مساله عمر باتری و مصرف بهینه را تا حد زیادی بهبود داده. من شخصا هشت هسته ای رو کاملا ترجیح میدم.
حالا نمیدونم منظورتون از این پست چی بود و آیا سوالی پیش اومده بود براتون!؟نقل قول:
ولی نسخه هشت هسته ای داراری Quad-core 1.9 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 هست نه 2.1
در مورد فعال شدن صحبتشون درسته همون داستان سی پی یوی ضعیف تو کارای معمولی و سی پی یوی قوی در کاربریهای سنگین
این قابلیت یه هدف اصلی هم داشته که مد نظر سامسونگ بوده و اون هم بهینه کردن مصرف باطری هست
این تو نسخه تا حدود خیلی زیاده از نظر کارایی نزدیک به هم هستن برای اینکه سامسونگ هردو بازار رو راضی نگه داره
پس نمیشه گفت این یکی واقعا سر تر از اون یکی مدل هست هردو گوشی تمام انتظاراتی که میشه از یه گوشی هوشمند داشت رو بدون هیچی مشکلی برآورده میکنن!!!!!
اندروید 5 هم برا هردو اومده
دیگه نمیدونم چیزی رو جا انداختم یا نه:n39:
سلامنقل قول:
ممنونم، بله این مدل چهار هسته ای رو میخوام، قیمتش به پول ما میشه حدود یک و پانصد
جایی که میخره معتبره
اگه معتبره میتونین بگیریننقل قول:
قیمت هم مناسبه
ممنون، منظور شما در پست قبلی این بود که فروشنده معتبر و کالای مطمئن اینجا کم هست ؟نقل قول:
نقل قول:
تو مدل G900F که به صورت قاچاق وارد ایران میشه جنس مطمئن سخت گیر میاد و فروشنده ها خیلی دست کاری میکنن چون پلمپ هم نیستن!
ولی اگه G900H بخواین چون گارانتی داره خیالتون راحتتر هست و مطمئن هستین
سلام دوستان عزیز
۱.ایا این رام قدیمی هست ؟
۲.چرا شماره Baseband version & Build number با هم تفاوت داره ؟ baseband version: G900FXXU1ANG8 & Build number : G900FXXU1ANH6
من چند مورد را دیدم که این دو عدد یکسان هستن
۳.در اولین استفاده از گوشی شارژ باطری باید چطور انجام بشه ؟ قبلا میگفن حتما باید ۱۲ ساعت زیر شارژ باشه گوشی !
ممنون
1.یکی مونده به آخر هست 4.4.2 الان برای اس5 اندروید 5 هم اومده!نقل قول:
2.BaseBand چیست ؟
محتوای مخفی: توضیح
3.لازم نیست 12 ساعت بذارین زیر شارژ
میزان باطری به 15% رسید بزنین به شارژ و بذارین 100% بشه
نذارین گوشی شارژ خالی کنه و بعد به شارژ بزنین ، در زمان شارژ هم ازش استفاده نکنین بهتره
سلام دوستان.
منم یک هفته ای میشه گوشیم رو به اندروید L فلش زدم. (رام پاناما)
گوشی از نظر سرعت خیلی عالی شده.واقعا عوض شده.
اگه میدونستم زود تر فلش میزدم:n02:
البته نباید فراموش کرد این کار بدون کمک و راهنمایی دوست خوبم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا ممکن نبود.:n40:
سلام سه تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید!
1- این این دوتا رام با هم چه فرقی دارن؟ من دومی رو نصب کردم
2- در مورد changelist هم یه توضیح مختصری بدین؟ هر قدر این عدد بیشتر باشه رام بهتر و بهینه تره؟
3- مگه این دوتا رام یکی نیستن؟ چرا changelist متفاوتی دارن؟
سلام دوستان
میشه آخرین رام رسمی واسه s5 رو لینک دانلودش رو بهم بدین تا دانلود کنم !؟
ادیت: برای دستگاه SM-G900H
سلام بفرمایید :نقل قول:
امروز خودم دانلود و نصب کردم. رام قزاقستانکد:http://4upld.com/1xB7q
تشکر. فقط یه سوال، الان جدید ترین گوشی های s5 که توی مغازه های ایران میفروشن ورژن 4.4.2 اندوید روشون نصبه یا ورژنه 5 ؟!نقل قول:
ورژن 5 ای که فارسی باشه نیومده. در حال حاضر (و احتمالا تا همیشه) هر گوشی یی که توی بازار میفروشن همین 4.4.2 هست و خواهد بودنقل قول:
برای رام 5 فارسی باید منتظر رام ایران یا امارات باشیم
ولی رام 5 هند رو من 2 روزه نصب کردم واقعا عالیه. از هر لحاظ راضیم ازش
منظور از فارسی منو فارسی هست دیگه ؟!نقل قول:
بله دیگه
کیبورد فارسی رو که دیگه همه ابزارهای اندرویدی دارن
سلام دوستان
اندروید رو به نسخه بالاتر آپدیت کنیم چه چیزایی از گوشی پاک میشه ؟؟؟؟
مخاطبین ؟؟ پیغام ها و یا ... ؟؟؟؟
اگه آره چطور میشه بکآپ گرفت از لیست شماره ها
وقتی ریست فکتوری و وایپمکنید برای نصب رام جدید، همه چیز پاک میشه. انگار که گوشی رو تازه خریدینقل قول:
از مخاطبهاتون که اگر اکانت گوگل کعرفی کرده باشین، اتومات آنلاین بکاپ میگیره. از مسیجها و یه سری چیزهای دیگه هم با اکانت خود سامسونگ میتونین آنلاین بکاپ بگیرین
جز اینا، برنامه برای بکاپ آفلاین هم که خیلی زیاده
مثلا Go Backup
ممنون یوسف جان
در حالت ota هم آپدیت کنیم باز داستان از همین قراره ؟؟؟
در مورد گوشی بگم من s5 رو یه 7 8 ماهی هسنش دارم همه چیزش عالی و خوبه هیچ مشکل خاصی باش نداشتم جز لرزشگیر دست که واقعا حالمو گرفته
با این قیمت فعلی تازه منطقی شده
کسی خبر نداره نسخه 5.0.1 واسه g900h کی به حالت ota واسه دانلود میاد؟؟؟
:n12:
سلام دوستان
پشت گوشی من نوشته هاش فرق میکنه ؟
دلیلش چی هست ؟
منظورم قسمت پایینی هست که یک ادرس در لندن رو نوشته و فقط نوشته Made by Samsung
درضمن، میخوام قبل از آپدیت به Lollipop از گوشی ، بکاپ بگیرم، میشه راهنمایی کنین، چطوری ؟
خیلی ممنون
سلام.
من گوشی گلکسی اس 5مدل 8 هسته داشتم و تو نت هم مدل های 4 هسته رو جعبشونو دیدم که شبیه هم هستن
الان مدل 4 هسته گرفتم چند روزه که سفارش اروپا هست و ساخت کره رو جعبه زده/
روی جعبه این مدل 4 هسته که گرفتم یه نوشته ای هست که نفهمیدم چیه؟رو جعبه های دیگه نیست و جالب اینه که برچسب نیست و بصورت کارخانه ای نوشته شده که عکسشو گذاشتم ببینید چیه؟؟؟؟
و راستی تو تنظیمات اطلاعات گوشی یجا نوشته امارات متحده عربی که اون یعنی چی؟سفارش اماراته؟خب مگه مدل 4 هسته مخصوص اروپا و امریکا نیست؟پس چطور برا آسیا زده شده؟؟
این لینک عکسا
در مورد نوشته روی جعبه فقط بگم که تاییدیه موسسه استاندارد دولت فدرال آلمانه. البته کارکردهاش با موسسه استاندارد خودمون تفاوت داره و اساسا یک نهاد مستقل از دولته.نقل قول:
اطلاعات بیشتر
آفا دمت گرم.البته خودم بعد رفتم سایتش یچیزایی فهمیدم.فقط این یعنی دقیقا همین گوشی رو تست و تایید کردن؟یا کلا گوشی اس 5 این مدل؟ چون تو سایتش یه گلکسی اس 5 رو زده بود نمره 1.7 ام مال من نمره 1.8 داره.که هرچی کمتر باشه بهتره
بعد این که اطلاعات گوشی یجا زده امارات عربی که عکس گزاشتم این یعنی سفارش اماراته؟چون رو جعبه زده فقط سیم اروپا و مدل هم مال اروپا و امریکاست .بعد جالبیش اینه که منو فارسی داره گوشی .امارات سفارش بده عربیه اما فارسی معمولا نباید این مدل داشته باشه؟؟؟؟
ممنون
سلام دوستان من یه مشکلی با باتری دارم.گوشیمو وقتی شارژش کامله و ۱۰۰ درصده کاری باهاش نمیکنم.ولی صبح که پا میشم شارژش شده ۶۰ ٪ .مشکل از کجاست؟؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
سلام به دوستان
من گوشیمو به اندروید 5 ارتقا دادم حالا یه سری از برنامه ها روش اجرا نمیشه مث اپرا موبایل،
دوستان راهنمایی کنن اگه بخام این برنامه رو داشته باشم برای اندروید 5 باید چی کار کرد؟؟
سلام من یه گوشی samsung galaxys duos2 دارم که مدام اخطار پر شدن حافظه میده ۱۶ گیگ اس دی کارت داره ولی مدام حافظه داخلیش پر میشه به نظرتون باید چیکارش کنم