نمیدونم چه اصراری داری بگی برای گیم مناسب نیستنقل قول:
همونطور که تو اون عکسی که گذاشته بودم میتونی ببینی چندتا بازی روش نصب هست
بعد منظور از بازی چیه ؟؟؟
کرایسیس 3 هم جزء همون بازیایی هست که من رو این لپ تاپ تست کردم
Printable View
نمیدونم چه اصراری داری بگی برای گیم مناسب نیستنقل قول:
همونطور که تو اون عکسی که گذاشته بودم میتونی ببینی چندتا بازی روش نصب هست
بعد منظور از بازی چیه ؟؟؟
کرایسیس 3 هم جزء همون بازیایی هست که من رو این لپ تاپ تست کردم
دوستان، توصیه میکنید که این لپ تاپ را با گارانتی هماهنگ بگیریم که بیمه بدنه داره یا گارانتی سازگار که گرانتره؟ البته من سابقه خرابی هارد در گارانتی سازگار را داشتم که بلافاصله برایم عوض کردند. در مورد لپ تاپ ولی نمیدانم چطور هستند.
به نظر من سازگار بهترین گارانتیه. من خودم با گارانتی هماهنگ گرفتم چون دنبال کانفیگ با هارد اس اس دی بودم و سازگاری که من دیده بودم اس اس دی نداشت. اگه داشت حتما سازگار می گرفتم.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
اقا عبدالرضا شما میتونی یک شات از نرم افزار gpu-z بزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
متاسفانه کارت گرافیک بسیار ضعیفیه من گول اسمش 740 رو خوردم فک کردم چون جدیده باید قوی باشه اما خیلی ضعیفهنقل قول:
شاید الان بازی ها رو روی high اجرا کنه ولی مطمئنا جوابگوی بازی های دو سال دیگه رو نخواهد بود
بله دوست عزیز. نسخه ۶۴ بیتی این گرافیک از نسخه ی قدیمیش که ۱۲۸ بیتی بود حدود ۱۰-۱۵ ٪ ضعیف تره. اما این دلیل نمیشه که گرافیکش کلا ضعیفه. درضمن فکر نکنم کسی با این هزینه ای که میکنه انتظار داشته باشه بازی های دو سال اینده رو روی high اجرا کنه.نقل قول:
سلام دوستان
من وقتی بازی میکنم و سرعت فن میره بالا ، وقتی میام بیرون سرعت فن تا وقتی که باهاش کار معمولی میکنم نمیاد پایین ، خنک خنک میشه ولی بازم سرعت بالا میپرخه
حتما باید باهاش یه ده دقیقه کار نکنم صفحه خاموش شه بعد بیاد پایین
واسه شمام اینجوریه؟
( ci7 ویندوز 8.1)
سلام
من به خاطر یه برنامه که فقط با XP سازگاره مجبورم XP نصب کنم
ولی درایوراشو نمیتونم پیدا کنم مخصوصآ درایور گرافیک
ممنون میشم کمک کنین
دوستان حتمآ شنیدین که intel در سری اول معماری haswell دچار باگی شده که مشکلاتی رو با ابزارای usb3 به وجود آورده. قطع شدن بعد از برگشتن از حالت sleep یکی از اونهاست که باید دیوایس رو جدا و دوباره وصل کرد. در سریهای بعدی این مشکل حل شده اما سری اول این معماری رو جمع آوری نکرده و به نظر کشورهای جهان سوم که امکان تعویض ندارن بهترین مکان برای به فروش رسوندن این محصولات بوده. سوال من از دارندگان این محصول اینه که مشکلی رو در هنگام کار دیدن یا نه؟ که بدونیم سری وارد شده به ایران مشکل دار هست یا خیر:n13:
هیچکدام از گارانتی سازگارهایش هارد sshd ندارد؟نقل قول:
اگر بخواهیم با هارد sshd بگیریم، بهترین گارانتی کدام میشود؟ همین هماهنگ یا گارانتی دیگری پیشنهاد میدهید؟
باید بگردید. اصلا معلوم نیست کدوم گارانتی با هارد هایبرید میده.نقل قول:
اگه مثل من اولویت شما هم هارد هابرید هست، اگر پیدا کردید، با هر گارانتی بود بگیرید بنظرم.
امروز 2 تومن خریدم از کرج cor i 5 ram 8 گارانتی آوات
سلامنقل قول:
بله درسته ولی z510 بعد از رفع باگ usb در cpu های هاسول ساخته شد و مشکلی ندارن
این ویندوز 8 چقدر چرته :| خیلی رو اعصابه ، ویندوز 8.1 هم همینطوره ؟
یه استارت نداره ! برم درایورای سون دانلود کنم که سون نصب کنم .
اگه بخوام ویندوزش رو عوض کنم ، حتما" باید درایوراشو هم دانلود کنم ؟
درایورای همین سی دیش نمیشه رو سون نصب کرد ؟
منم از ویندوز ۸ خیلی بدم میامد و اصلا فکر نمی کردم بتونم باهاش کار کنم. اما الان باهاش کاملا عادت کردم و بسیار سریع تر از ویندوز ۷ هست.نقل قول:
۸.۱ هم از نظر ظاهر همینه.
اون دیسک هم فقط برای ویندوز ۸ هست و برای بقیه ویندوزها باید از سایت درایور دانلود کنین.
برادر ویندوز 8.1 نصب کن دکمه استارت هم برگشتهنقل قول:
آپدیت رسمی ویندوز 8.1 هم چند وقت دیگه میاد دیگه میترکونه
باطری این لپ تاپ در نمیاد؟
نه عزیز باتریش در نمیادنقل قول:
پس اگه مشکلی به وجود بیاد که هیچ رقمه نشه برطرفش کرد ( هنگ کردن ) راه حل جایگزین نداره؟نقل قول:
( مثلا گوشیهای جدید که باطریشون در نمیاد یه روش جایگزین برای برطرف کردن مشکلاتی مثل هنگ کردن دارن )
با نگه داشتن دکمه پاور خاموش میشه دیگه. من تو این چند سالی که لپتاپ داشتم هیچ وقت نیاز نشد با در اوردن باتری خاموشش کنم و هروقت هنگ میکرد با همون دکمه پاور خاموشس میکردم.نقل قول:
دوستان من میخوام این لپ تاپ یا یه مدل از ایسوس رو بگیرم که تو کیفیت لنووو شک کردم ، چون تو بعضی سایتها و انجمن ها یه مقدار از کیفیت ساخت و مخصوصا صفحه نمایشش راضی نبودن .
میخواستم بدونم نظر شما به عنوان دارنده این لپ تاپ چیه؟ ( بیشتر طول عمر مد نظر هست )
آیا همچین چیزی رو تایید میکنید یا تکذیب ؟ ==> کیفیت ایسوس فدای قدرت لنووو
جا داره همینجا از دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تشکر کنم که خیلی منو در رابطه با این موضوع راهنمایی کرد.
اگر یه موقع شما تصویر صفحه نمایش رو به غیر از خود لپ تاپ منتقل کنید و اون مانیتور یا هر چیز دیگه نتونه اونو نشون بده شما باید فقط یه صفحه خاموش رو ببنید.:n04:نقل قول:
این موقع هست که در آوردن باطری جواب میده .
البته این یه نمونش بود که خودم قبلا باهاش مواجه شده بودم :n27:
سلام.دوستان یه سوال در مورد تاچپد این لپتاپ،من برای یکی از دوستان این مدل گرفتم ولی تاچپدش قاطی داره یعنی بعد از نصب درایورش زمانی که میخوای موس تکون بدی خودش هی پشت سر هم کلیک میکنه،تنظیمات خاصی داره یا مشکل از جای دیگست؟
آره داداش تو تنظیماتش برو درستش کننقل قول:
تشکر،امکانش هست توضیحات بیشتری بدی؟نقل قول:
خب دوست عزیز بازم میشه با نگه داشتن دکمه پاور خاموشش کرد. چه دلیلی داره ادم باتری لپتاپ دربیاره. درضمن برای اون مشکل فکر کنم با زدن یه کلید میشه تصویر برگردوند به لپتاپ.نقل قول:
به نظر من تو تنظیمات این مشکل رفع نمیشه.نقل قول:
من تاحالا این مشکل نداشتم. البته دقت کنین که با فشار دادن تاچپد هم کلیک میکنه ها. یعنی تاچپدش سه تا دکمه داره. یکی کلیک چپ یکی کلیک راست و یکی هم کل صفحه اصلی تاچپد. ممکنه وقتی دارید باهاش کار می کنید بهش فشار بیارید و کلیک کنه. در این حالت صدای کلیک کردن رو هم باید بشنوید.
مبارکه. با رم 8 بنظرم خیلی خوب خریدی.نقل قول:
هاردش معمولیه؟ یا sshd?
سلام دوستان منم این لپ تاپو خریدم... دیروز به دستم رسید... i5 و رم 6... خوبه ولی یه بدی ای که داره اینه که هاردش قیژ قیژ میکنه و حسابی رو اعصابه... هارد pc دیده بودم صدا بده ولی نه لپ تاپ!!!
ولی در کل راضیم با توجه به بودجه ای که داشتم بهترین گزینه بود :n05:
داداش با تنظیمات میشه درستش کرد ، منم دیروز یه همچین مشکلی داشتم تاچپدش سرعتش کم بود ولی سرعت کلیکش زیاد :| رفتم تو تنظیمات تاچپد درستش کردمنقل قول:
اگه درایوش نصب باشه بری تو تنظیماتش ، ایکونش تو تسک بار هست ، برنامه اش رو باز کنی ، خودش حرکات دست رو تاچپد توضیح داده ببین کدوم حساسیت کلیک کردنه ، کم زیادش کننقل قول:
دوست داشتم برات با اسکرین شات و توضیح دقیقتر راهنماییت میکردم ، اما شرمنده دارم ویندوزش رو عوض میکنم نمیشه
خیلی ممنون ، والا معمولی برای SSHD گشتم اما پیدا نکردمنقل قول:
سلامنقل قول:
کیفیت بدنش که خوبه ، مشکلی نداره ولی صفحه نماییش زیاد تعریفی نداره
اینم که میگید کدوم رو بگیرید بستگی به نحوه استفادتون داره ، یعنی اگه قراره کاری بکنید که به صفحه نمایشش با کیفیت احتیاج دارید مثل فیلم نگاه کردن ، خب اون ایسوس رو بخرید
ولی اگه نه ریاد براتون مهم نیست ، همین رو بگیرید
بازم میگم در صورتی که کار اصلیتون رابطه مستقیم با صفحه نمایش داره بهتره اون ایسوس رو بگیرید ولی اگه برای نرم افزارهای سنگین یا نت گردی و کارهای معمولی هست ، z510 عالیه
امروز از یک فروشنده چیز عجیبی شنیدم.
دنبال این مدل با هارد sshd بودم که یک فروشنده گفت که این حافظه 8 گیگ ناندی که روی هاردهای sshd است، فقط وقتی که ویندوز اریجینال داشته باشی قابل استفاده است:n04:
حالا موندم از اون حرفها بوده یا واقعا نکته ای در پس این گفته وجود داره؟ :n13:
8 گیگ ssd به چه درد میخوره؟
درایو c که حداقل 40 گیگ باید باشه!
من اولین باره که چنین چیزی میشنومنقل قول:
حتما قرضی پشت این قضیه وجود داره :n13:
طرف قطا این مدلو نداشته این حرفو زده
دوست عزیز این 8 گیگ به عنوان کش عمل میکنهنقل قول:
و سرعت رو بالا میبره
سلام دوستان من امروز از دی جی کالا گرفتم با گارانتی 2ساله سازگار اما کارت گارانتی داخل جعبه نبود جریان چیه؟
برای یکی دیگه ازکاربرا همین مشکل پیش اومده بودنقل قول:
دیجی کالا به تازگی دزد شده اند
حتما پیگیری کنید تا گارانتیتون رو بگیرید
زنگ بزنید و سفت و سخت پیگیر باشید
سلام دوستان
یه سوال درباره باتری
باتری این لپ تاپ حدودا وقتی که 100، درصد باشه درواقع استفاده معمولی چقدر نگه میداره
با تشکر
آره. خودش این مدل را نداشت و البته هیچ مغازه دیگری هم با هارد sshd پیدا نکردم.نقل قول:
حالا واقعا ارزش داره که بیشتر بگردیم دنبال مدلهایی که هارد sshd داره یا نه؟
سلام
به خاطر یه برنامه که فقط با XP سازگاره مجبورم XP نصب کنمبرنامه من نیاز به گرافیک داره چطوری میشه گرافیک لپ تاپو بشناسه راهی داره
ولی درایوراشو نمیتونم پیدا کنم مخصوصآ درایور گرافیک
تو سایت لنوو نبود
بعد با vmware ویندوز xp نصب کردم بازم گرافیکو نمیشناسه
ممنون میشم کمکم کنین
اگه میشه زودتر جواب بدین
حرف اون فروشنده کاملا غلطه/نقل قول:
با گارانتی هماهنگ هم نداشت؟
بنظر من یه تماس با دیجی کالا بگیرید، من وقتی خرید کردم یهم گفتن فقط رنگ سفید این لپتاپ با گارانتی هماهنگ هارد هایبرید داره.
بنظر من ارزش داره کمی بگردید.
درضمن این اضافه کنم که من i5 ش رو گرفتم که هارد هایبرید داره.