دوستان کسی تا حالا 12 آیکونی کرده گوشیش !!لبته واسه من فقط باعث شد چند برنامه از چند منو خارج بشه!!!
اگه خواستین براتون بزارم شما هم امتحان کنید؟؟!!!
دوستان کسی تا حالا 12 آیکونی کرده گوشیش !!لبته واسه من فقط باعث شد چند برنامه از چند منو خارج بشه!!!
اگه خواستین براتون بزارم شما هم امتحان کنید؟؟!!!
حتما بزار... مرسی...
راستی گوشی من گم شد. بیچاره شدم الانم دست یه نفره چون وقتی زنگ میزنم بعد از دو سه بار زنگ خوردن اشغالی میزنه... اینم از شانس ما !!!
راستی یه SEEM ندارید برای پیدا کردن گوشی :d:d
از دوستانی که لطف کردن و جواب سوالای منو دادن ممنونم. ;)
اینم اگه لطف کنید و جواب بدین که معایب اصلی این گوشی چیه، خیلی لطف کردین. :)
البته هرچی دقیقتر، بهتر!
شاید از نظر بعضی ها عیب باشه از نظر بعضی ها حسن ...
مثلا همین جاوا بودنش هم عیبه هم حسن ...
ولی در کل به نظر من بزرگترین عیبش ... نمیدونم فکر نکنم عیب خاصی داشته باشه به اون صورت . حالا هر کی این گوشی رو داره بیاد بگه من که v3x ندارم :D
salam ba ejaze hameye asatid
.shahyad jan bebin dogmeye focus goshit balast ya na tohalate normal baayd bala basheha(dogmeye baghale dorbin dakhelio migam)
age paein bashe tar ax mindaze
bebakhshid bazam
goftam shayad moshgelet in bashe
bazam az hamaye asatid mazerat mikham
rasti bacheha yani dige v3xemon eshbae shod
sedasho ke ziad kardim
keifiate filmbardarisho bordim bala
narmafzaro bazio skin
yani hamina
chize digeei nist vase baghie berokh bekeshim
torokhoda darse jadid bedid
makhsosan shoma metalikaye aziz
akhe midonid motorola kheili to iran mazlom vaghe shode
اولا بابت راهنماییت ممنونم . خودم کلا یادم رفته بود . آره شاید مشکل دوربین همین ماکروفوکوس باشه. رو قسمت گل باشه فوکوس رو فواصل نزدیکه و رو کوه برای فواصل دور که معمولا وسط متمایل به بالا میزارن ...نقل قول:
دوما مطمئنا اینطور نیست و هنوز جا داره فریمورهای جدیدش هر چند مدت میان با امکانات بهتر البته خوب همینطوریشم خیلی جای پز دادن داره ... کدوم گوشی رو دیدید که اینقدر انعطاف پذیر باشه ؟
دوست عزیز اگه شما تونستین همه seem ها رو بخونی شاید و شاید و شاید ...یه خورده از راه رو با هم رفته باشیمنقل قول:
تازه من امروز تونستم دست و پا شکسته seem 0032_0001 رو تموم کنم.
عزیزم این کارو کردم...اونم چند بااااااار...نقل قول:
ولی... :sad:
ان شا الله پیدا میشه×××سیم کارتت و یادت نره بسوزونی!!!نقل قول:
نقل قول:
خیر از جوونیت ببینی عزیزم...من واقعا در عجبم که چرا به فکره خودم نرسیده بود...
با اینکه با دکمه فوکوسشم کار کردماااااا...ولی خب...الان یه هفتست که سر این موضوع قاطی بودم..!!! :laughing: :rolleye:
همش از علائمه پیریه..! :sad:
راسی چقدر معذرت میخوای...اگه نبودی من همچنان در خماری بودم..! :blink:
ممنون از تو و بقیه دوستاااااااااان... :blush:
اول این فایلو بریز تو a/mobile/system/(البته از قبلیه یه بکاپ بگیر)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اینم یه اسکین 12 آیکنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته: 1این اسکین استقلال که کار خودم
2اول باید P2kCommanderنصب کنین
3بعد شما تو فایل esteghlal دوتا install دارید 1installخالی عکس پشت گوشی رو هم عوض میکنه اما install(without back screen) عکس پشت گوشی عوض نمیکنه
این هم منبع: یکی از دوستان کابر به نام dj_javad(چون من عادت دارم قوانین کپی رو رعایت کنم!!!)
دوستان من استقلالی نیست!!! این اسکین کار اون شخص!!!! البته هوای هواداران هم دارم!!!
m-metalica از اینکه seem دائمی کردن delivery report رو گذاشتی یک دنیا ممنون
خدا خیرت بده
منم عیبه خاصی به ذهنم نمیرسه...نقل قول:
جز این که بگم این گوشی خیلی حرفه ایهو پیچیده است..!!!!!
شاید خنده دار باشه ولی تا دو هفته داشتم دنبال بلوتوثش میگشتم..!!! :tongue:
و مطئنم که الانم خیلی از امکانات و کارایی های این گوشیو بلد نیستم...
و کاشکی یه جایی برای این موتورولا میذاشتن که بروبچ حرفه ای مثله متالیکا و...هرچی از امکانات و کارایی های قسمتای مختلف این گوشی بلد بودنو برای ماهم میگفتنننننننن... :sad: :rolleye:
سلام
من یک گوشی v3i دارم میخوام فلشش کنم میشه به من توضیح بدین به صورت کامل که باید چیکار کنم ممنون از لطفتون.
سلام
من یک گوشی v3i دارم میخوام فلشش کنم میشه به من توضیح بدین به صورت کامل که باید چیکار کنم ممنون از لطفتون.
khahesh mikonam
ghabeli nadasht
ye hadse sade bod
to in jor mogheha bayad ehtalato kenare ham gozasht
khodaro shokr karet rah oftad
rasti ye monshie telfoni vase v3x kam darim
aslan mishe
age are ke komak konid
متاسفانه منشی رو باید بی خیال شد ...
pas in ansewring mashine ke to seem 0032_0001
ezafe mishe chie
سلام m-metalica جان
این سیم delivery report کار نکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
نقل قول:
نیاز ی یه ساختن فولدر جدید نیست چون فولدر Kjava بصورت Hiden از قبل وجود دارد ! :)
با سلام
چند نکته ابتدایی در مورد flash در گوشی V3x :
1. ابتدا از پر بودن شارز باطری مطمئن شوید.
2. قبل از شروع به کار از SMS ها و Phonebook پشتیبان تهیه کنید.
( با استفاده از MPT یا mobile edit یا سایر برنامه ها)
3. تمام Phonebook را پاک کنید.
4. گوشی را خاموش نموده و کارت حافظه ( Tran flash) را خارج کنید ( این کار بسیار مهم
و ضروری می باشد )
5. گوشی را روشن نمایید. سپس آن را به کابل USB متصل نمایید.
6. برنامه RSD Lite 3.2 را راه اندازی کنید.( نسخه 2.7 نیز آزمایش شده و به درستی کار می کند)
7. مشخصات گوشی خود را با کلیک بر روی گوشی شناخته شده توسط برنامه می توانید مشاهده نمایید.
8. دراینجا Monster Pack مورد نظر را که دانلود کرده ایید انتخاب نمایید.
9. بسیار مهم : دقت کنید که شماره BootLoader گوشی شما ( طرف چپ ) و MP ( طرف راست )
مشابه باشد ( BootLoader های 0682 و 0681 مشابه تلقی می شوند )
10. ODM Serial را تیک نزنید.
11. کلید Start را بزنید : گوشی وارد Flash mode می شود و مشخصات firmware , Boatloader
فعلی را نمایش می دهد وکار شروع می شود و اگر جمله sw upgrade … را مشاهده
فرمودید تمام مراحل را درست طی کرده اید. برای اتمام کار حدود 10 دقیقه زمان لازم است و گوشی
Restart خواهد کرد.
در مورد اشکالات تمام مراحل مثل Restart های پی در پی و نشناختن گوشی و upgrade ورژن
85 به 86 و بلعکس و ... بعدآ توضیح خواهم داد.
اون روی v3i , v3x جواب نمیده!!نقل قول:
با تشکر از دوستانی که لطف کردن و جواب سوالای منو دادن.
می خواستم بدونم که به صورت استاندارد چه لوازم جانبی داخل جعبه V3x هست؟ برای این می پرسم که یه وقت موقع خرید چیزی کم نباشه. درضمن مموری که همراهش هست ظرفیتش چقدره و کلا قیمت مموری این گوشی تو بازار برای ظرفیتهای مختلف چنده؟
ممنون می شم اگه جواب بدین.;)
ممنون آقا مصطفی اطلاعاتت جالب بود!!! فقط اگه ممکنه برای راحتی بچه های کلوپ لینک برنامه هارو هم بزار!!!
من مدت زیادی دنبال تکمیل کردن اطلاعاتم در مورد فلش کردن بودم که وقتی خواستم این کار کنم!!! به دلیل سرعت پایین نتونستم فایل فلش
مطابق با s\w گوشیم رو دان لود کنم!!!
ولی دارم الان دان میکنم!!!
من با گوشی های v3x که کار کردم . معمولا این فولدر رو نداشتن!!! نیاز به ساختنش بود!!نقل قول:
منظورت v3x ؟نقل قول:
عزیز چون خیلی ها یه رم غیر از رم رو خود گوشی میندازن روش ( مثلا 512 یا بیشتر ..)چون قیمتی نداره الان و این رم ها که دیگه شاخه kjava روشون نیست واسه همین گفتم یه شاخه باید بسازید...نقل قول:
با چه برنامه ای رو seem ها کار میکنی ؟ بعد از اینکه این seem رو تغییر دادی و reset کردی گوشی رو ... دوباره seem رو لود کن ببین تغییری که دادی هنوز هست یا برگشته به حالت اول....نقل قول:
با leader GL ولی هیچ تغیری نکرد
همه کارا هم درست انجام دادم
تو خودت انجام دادی؟ کار کرد؟
ببین اصلا نیازی به seem نداره یه راه دیگه بهت میگم الان باید برم فردا حتما برات توضیح میدم باشه ؟
سلام دوستان امتحانات داره شروع میشه و کمتر میشه وقت اضافه گیر اورد ولی اینترنت شیطون قطع!!!!!!!! که بچه های تاپیک خستگی ناپذیرند:)
در مورد عیب v3x باید بگم که
1:نداشتن نمایندگی تو ایران (من الان یه ماه دنبال یه شیشه برا لنزش می گردم)
2:نداشت منشی تلفن
3:عدم امکان زوم بر روی عکس(که امیدوارم به زودی حل خواهد شد);)
4:هر روز مجبوری برا یه عده یه ساعت توضیح بدی که باباجون موتورولا گوشی معروفی و تو ایرانه که همه عقده ی نوکیا دارند و این یکی از گوشی های موفق:biggrin: :angry:
مزیت ها
1:کوچیک
2:صفحه نمایش با کیفیت عالی
3:دوربین قوی
4:صدای بلند
.
.
.
.
.
.
.
.
997:امکان قفل گذاری بر روی هر قسمت
998:قابلیت مانور با flex گوشی
999:داشتن دو انجمن حرفه ای
1000:این گوشی را اونایی میخرند که گوشی ها رو می شناسند پس با یه عده سر و کار دارین که تونستن به باورهای کورکورانه ی مردم نه بگند(مخصوصا نوکیا وسونی اریکسون):ohno:
1001:این گوشی را دست هر کسی نمیبینی بنابراین برا یه مدت طولانی تازگی خودش رو حفظ میکنه
دیگه فکر نمیکنم بیشتر 1001 تا مزیت داشته باشه:rolleye: :biggrin:
سلام
کسی از دوستان میتونه یه بازی شطرنج درست و درمون برای V3x بزاره؟
مرسی
نقل قول:
با تشکر از زحمات شما دوست خوبمان سعی کنید ادامه بدید:)
در مورد دفتر تلفن هنگام فلش کردن باید بگم که من گوشی خودم را که فلش میکنم فقط sms هام پاک میشه و به دفتر تلفن یا کلی تر بگم به حافظه ی خود گوشی اصلا کاری نداره حتی مشخصاتی هم که برای هر فرد تعیین کردم مثل عکس دستنخورده باقی میمونه طبیعی هم هست چون فلش تو ROM گوشی میشینه
در ضمن باید اینهم بگم که با فرمت کردن تلفن دفتر تلفن شما پاک میشه
در هر حالت عقل سلیم حکم میکنه که همیشه از اطلاعات خود یک back up داشته باشین:ohno:
راستی اگه در مورد ODM serisal اطلاعاتی دارین یه توضیحی بدین باتشکر:happy:
یه دونه باحالشو تو سیستمم دارم خونه رفتم آپلود میکنم برات .... بعد از مدتها یه سر به hello moto زدم یه اسکین به اسم symbian داشت خیلی حال کردم باهاش لینکشو براتون میزارم...نقل قول:
حتما از phone book گوشی back up بگیرید چون درسته بعد از فلش کردن پاک نمیشه اما دیگه edit contact رو از دست میدید.نقل قول:
salam bacheha chandta soal va khahesh dashtam
aval soal mo miporsam
1-mogheye flash kardan bayad sim kar roham dar avord
2-toye ghesmate tools activation list chie va chi kar mikone
3-to ghesmate picture camera off image ke toye apply as haste chie
4-toye java setting java app loader ke hamishe peghame inser cable now ro mide chie
5-toye security-certificate Mgmt-root certificate-male man interopera tarikhe enghezash fara reside va kenaresh zarbdar khorde
aslan chi hast va yani chi
ounaei ke kenareshon ghofl darand chi
hala khahesha
1-barnameye RSD Lite 3.2 ya 2.7 ro bezarid
2-file flashe goshimo az koja begiram lotfan linkesho bezarid
age amozeshe koli ya chizi to in mayeha darid dar zamine flash bezarid
vaghan sharmande kheili ziad shod ba tashakor az hamaye bacheha