در صورتی که صدر نشین بشیم مرحله بعد احتمالش هست که با برزیل تو 1 گروه نباشیم ؟؟؟؟
Printable View
در صورتی که صدر نشین بشیم مرحله بعد احتمالش هست که با برزیل تو 1 گروه نباشیم ؟؟؟؟
ای بابا حالمون به هم خورد چه وضع پخش اخه همش سانسور
کلا داریم بازی رو به شکل صحنه های اهسته میبینیم:n09:
توهین به بیننده شاخ و دم میخواد ؟ متاسفم واسه خودم که مجبورم از همین شبکه نگاه کنم بازی رو :n21:نقل قول:
واقعا تا الان که از شبکه سه میدیدم نمیدونستم چند چند شده بازی . یعنی تا این حد . الان رفتم تو یه سایت ورزشی نتیجه رو تازه نگاه کردم . فکر کردم ست دوم هنوز ادامه داره :n08:
دوستانی که همسایشون ما**واره داره و دارید از اونجا نگاه میکنید :n02:میشه بگید کدوم شبکه در حال پخشه؟؟؟؟؟
منم حالم بهم خورد خدایا هرچی زن هست از روی زمین حذف کن تمام بازی ها هم ایران میزبان باشه که خانم ها ورزشگاه حق ندارند برن الهی تا اینقدر به شعورمون توهین نشه
من که تلویزیون و خاموش کردم
ست سوم و از سایت ورزش 3 میبینم
شبکهنقل قول:
Polsat sport hd /sd
البته سیسیکم میخواد و رایگان نیست
این قدر بدم میاد تا یه موضوع طرفدار پیدا میکنه و معروف میشه هزار تا صاحب پیدا میکنه
اگه روی همین والیبال تبلیغ نمیشد و به عامه نمیرسید الان شبکه hd صدا وتصویرش ناهماهنگ نمی بود
دقیقا همون لحظه ای که توپ میخواد بخوابه تصویر میپره معلوم نمیشه چی شد :n21:
مصدومیت محمودی موقعیت خوبی رو به وجود آورده که غفور خودی نشون بده و شناخت کواچ هم از تیم بهتر بشه
حتی یه لحظه هم قرا اومد تو زمین که نشونه مثبتیه چون ما باید از تمام پتانسیلی که داریم استفاده کنیم
نتیجه بازی اهمیت چندانی نداره از نظر من
همین که به عنوان بازی تدارکی برای حضور در فینال بیشترین استفاده رو از بازی ببریم شاید مهمتر باشه
یه نکته ای تو این بازی توجهم رو جلب کرد که واقعا برام لذت بخشه:
تو این 2-3 سال اخیر که ایران نامی برای خودش دست و پا کرده همیشه در بازی برابر قدرت های جهان چه بازیهایی که برنده میشدیم و چه بازیهایی که میباختیم، چه اونهایی که تو ایران بود چه اونهایی که خارج ایران بود، همیشه تیم ما بود که برای رسیدن به امتیاز خودش رو به آب و آتیش میزد
یعنی حریف که سرویس میزد، دریافت به سختی انجام میشد و معمولا هم با پاسهای بلند توپها با هزارتا و سلام و صلوات تبدیل به امتیاز میشد و در رالی بعد حریف ( همین لهستان، یا ایتالیا و ...) به یه پاس سرعتی توپ رو میخوابوندن و دوباره روز از نو روزی از نو
ولی امروز جلوی لهستان (و البته بازیهای قبلی لیگ امسال) بچه هامون واقعا راحت بازی میکنن، راحت سرویس میزنن و در واقع جای تیم برتر و تیم ضعیف تر قشنگ مشخصه که عوض شده
حالا لهستانه که هر چی داره تو زمین میذاره تا امتیاز رو بگیره
از طرفی تیممون داره با ثبات بازی میکنه و این از مشخصه های یه تیم برای قهرمانی در تورنومنتهای بزرگه
شاید به قول ولاسکو زود باشه از قهرمانی ایران حرف بزنیم ولی باید همچین نگاهی داشته باشیم
تو گروه B هم صربستان 3-0 آمریکا رو زد!
این طوری ممکنه تمام معادلات به هم بریزه
اگه توی بازی بعدی صربستان با هر نتیجه ای برنده بشه بالاتر از آمریکا قرار میگیره و اون طرف هم روسیه با کسب حداقل 4-5 امتیاز مقابل بلغارستان میتونه صدرنشینیش رو قطعی کنه
اون وقت تیم ما با صربستان هم گروه میشه و آمریکا بالکل حذف میشه!
یه حسی بهم میگه بچه های ما نمیخوان برزیل بیاد بالا..
منم هرچی میخوام اینجوری فکر نکنم نمیشه،ی طوری بازی میکنن...نقل قول:
ولی انصافا اگر ما به جایه برزیل بودیم با این بازی چه فکری میکردیم ؟ کاملا مشخص بود دو تیم از نتبجه راضی هستند ..البته خودم هم دوست دارم لهستان بیاد بالا ...
این چیرلیدر لهستان مثل اینکه خیلی دوستان صدا و سیمای رو اذیت کرده :دی
حتی با این باخت هم برزیل میاد مرحله بعد !!
در صورتی که فردا 3-0 هم ببیازیم و برزیل 3-1 ببره بازهم برزیل میاد بالا !!!!
درصورتی برزیل صعود نمیکنه که ببازه یا 3-2 ببره !!!!
برزیل اگه 3-0 و 3-1 ببره بعدش لهستان هرنتیجه ای بگیره بازهم برزیل صعود میکنه !!
:n04::n13::n29:نقل قول:
+
اقا این موسوی این چه وضعیه چرا با اعصاب ملت بازی میکنن؟ سرویس آخرش رو به تور میزد بهتر نبود؟:n21:
اصلا عبادی پور خوب نبود چقدر هم که بهش بازی دادن:n30:درسته دفاع عقب میرزاجانپور ضعیف تر از عبادی پور هست اما انصافا امتیازگیری در اسپک میرزاجانپور و اعتمادبه نفسش در سرویس ها خیلی بهتر از عبادی پور هست ((اگر دقت کنید بین بازیکن های امروز ایران میرزاجانپور و قائمی کمترین خطای سرویس پرشی رو داشتند!))
کلا فکر کنم مهدوی و عبادی پور را اوردن تا کار لهستان آسون بشه:n23:
کلا مشخص بود این بازی رو خود ایران عمدا شل گرفته ولی این کار واسه صعود اهستان واقعا ریسکیه چون اگه برزیل بازی بعدیشو سه امتیاز بگیره با هر نتیجه ای لهستان حذف میشه و برزیل میاد بالا
دوست عزیز شما موقعیتی بهتر برای بازی دادن به جوانان مستعد سراغ دارید که میگید نباید عبادی پور بازی داده میشد ؟ صعود ما قطعی شده و نتیجه بازی هم هیچ اهمیتی واسمون نداره / چنین تجربه ای در 20 سالگی به هر والیبالیستی نمیرسه ...نقل قول:
ضمن اینکه مهدوی هم واقعا پاسور خوبیست و امروز هم اصلا نمایش بدی نداشت .
ولی واقعا در مورد سرویس موسوی من هم با شما موافق هستم و درک نمیکنم چرا اینجوری زد !
جدا امیدوارم این توپ جمع کن ها در مرحله نهایی پسر باشند تا اعصاب ما 2 ساعت مداوم نابود نشه . شرت پوشیدن این توپ جمع کنا هم واسمون مایه شکنجه شده . . .
:|
واقعا نشون دادن بازی افتضاح بود خیلی عوضیا هی به ملت میگن تصویرخراب شده ارتباط قطع شده خنده داره برزیل وبه اون راحتی فوتبالشو نشون میده ولی لهستان به این نزدیکی ارتباط خوب نیست اصلا بازی ندیدیم هی صحنه تکراری دیدیم لاکردار همه زناشون لباساشون ناجوربود بازتوایتالیا یه شورت بلند زناشون داشتن میومدن زمین تمیزکنن ولی لهستان اصلا شورت نداشتن بایه شورت کوچیک ولباس ناجوربودن بعضی هاشون هم اون گوشه زمین داشتن میرقصیدن
اوف من فکرکنم تیم ملی به فکراونا بودتابازی اصلا تلویزیون بازی نشون نداد اصلا تکرارصحنه بازی ازصدتافحش هم بد تربود یانشون ندن یانشون هم میدن خوب نشون بدم من فکرکنم توبازی هایه نهایی توایتالیاهم همین وضع باشه
بازی های دور نهایی رو خدا رو شکر که rai نشون میده
داداش انگار شما کلا فقط داشتی زنا رو نگاه میکردیا:n02:نقل قول:
من که ایمان دارم این بازی رو خود ایران عمدا وا داد حالا دلیلش چی میتونه باشه یا میخواستن یجوری بازی تدارکاتی باشه یا واسه صعود لهستان
اگه اینجوری بخوایم ادامه بدیم که فاتحه این تیم خوندس
در كل فكر ميكنم تيم ملي ظرفيت بردن در بازي هايي را كه براش تشريفاتي شده نداره و اين هم يكي ديگه از جنبه هاييه كه ميشه توش تجربه كسب كرد و بهتر شد. بالاخره بايد چنين وضعيتي هم برامون پيش بياد تا بتونيم درست درمورد ايتاليا و برزيل قضاوت كنيم. حالا حال ايتاليايي ها را درك ميكنم و معلوم شد چرا از بازيكنان اصليش در بازي دوم با ايران و لهستان استفاده نكرد.
اين چيرليدرها احتمالاً باعث ميشن ما در جام جهاني لهستان هم مشكل تصوير داشته باشيم:n02:
من كه بازي را از شبكه سه ميديدم واقعاً كفرم در اومده بود. در امتيازات حساس پاياني سانسور ميكردن. ديگه من نميدونم چه اتفاقي بايد بيفته كه اين سانسورچي نسبتاً محترم از رو بره؟ اون لحظه كه تيممون ست را از دست ميده كي به تصوير تماشاگرها نگاه ميكنه كه اينها اينقدر تو حول و خوف ميفتن؟
از خنده موسوی بعد از اخرین سرویسی که خراب کرد و ایران بازی رو واگذار کرد مشخص بود که همه چیز از عمد اتفاق افتاده .
من نمیدونم چرا اصلا با این فیاضی و عبادی پور حال نمیکنم !
امیدوارم تو فینال به برزیل نخوریم . همین لهتان رو اگه بچه ها بازی واقعی شون رو انجام بدن مطمئن باشید 3 0 میزنیمشون .
تکبیر
به عبادی پور حق بدید خوب بازی نکنه
تازه تو 20 سالگی اومده برای بار اول تو لیگ جهانی بازی میکنه بین کلی بازیکن بهتر از خودش. معلومه فشار روانی نمیذاره خوب بازی کنه
کم کم خوب میشه . باید به بازیکن های جوان فرصت بازی داد .این بازیکن ها که تا ابد نمیتونن تو تیم ملی بمونند
فکر نکنم موسوی عمدا توپ رو به بیرون زد چون درست قبلش سرویس پرشی رو تو زمین لهستان خوابوند. وقتی تیم مقابل فقط یک امتیاز لازم داره منطقی نیست سرویس عادی زده بشه و باید پرشی زده بشه که البته ریسک بالا میره و امکان داره به جای شرق ؛ غرب بزنی مخصوصا موسوی که سرویس هاش کاملا بگیر نگیر داره اساسی. :whistle:
شما هم درست میگین که ایران تمام قدرتشو بکار نگرفت که اونم کاملا واضح بود. به هرحال هیچ آدم عاقلی دلش نمیخواد بجای لهستان با برزیل زخم خورده، قوی تر و باتجربه تر دوباره تو مرحله بعدی مسابقه بده.
موسوي: خوب شد که به لهستان باختيم
سرعتيزن تيم ملي واليبال ايران گفت: بهتر شد در بازي شب گذشته نتيجه را به لهستان واگذار کرديم.
موسوي: خوب شد که به لهستان باختيم
سيدمحمد موسوي عراقي پس از شکست 3 بر يک تيم ملي واليبال ايران در بازي شب گذشته مقابل لهستان در هفته هفتم ليگ جهاني 2014 درخصوص اين بازي اظهار داشت: خوب شد که به لهستان باختيم، چون با اين شرايط شانس برزيل براي صعود کمتر ميشود، اما مطمئن باشيد اين شکست عمدي نبود.
وي ادامه داد: اگر برزيل صعود نکند براي مرحله بعد قطعاً لهستان را شکست خواهيم و خيال هواداران براي اين موضوع راحت باشد.
====
این طرز فکر و اظهار نظر صحیح نیست. اولا ترس از برزیل (قطعا برزیل ترس داره ولی ما الان ترسناک تریم !) و دوما اینکه اینقدر از شکست دادن لهستان مطمئن باشیم می تونه در مرحله نهایی واسمون دردسر ساز بشه؛ غرور کاذب و خود برتر بینی.
تازه همونطور که دوستان گفتن اصلا معلوم نیست با این نتیجه هم لهستان بتونه صعود کنه. با این تفاسیر پس احتمالا امشب هم باید از الان 3-0 بازنده باشیم !
میدونم عبادی پور در حال حاضر خیلی رو اعصابه .. دقیقا مثل بعضی از بازیهای زرینی :n02:اما به شخصه معتقدم در آینده ای نزدیک همین عبادی پور یکی از بهترین بازیکنای تیم ملی و شاید جهان بشه (البته اگر خودش هم بخواد ).فعلا استرس تو چشاش موج میزنه که باید سعی کنه غلبه کنه کواچ خیلی سعی داره ازش بازیکن بزرگی بسازه چون تواناییهاشو شناخته و دیده .. وقتی میبینه عبادی پور خوب بازی نمیکنه به چهره کواچ نگاه کنید اعصابش بهم میریزه تو دلش میگه تو خیلی بهتر ازینایی پس چرا اینطوری بازی میکنی:n02:.نقل قول:
......
در ضمن این حرف موسوی برای من خیلی مسخره اومد ... یه درصد شما فکر کنید یه خبرنگار برزیلی کنجکاو بیاد این مصاحبه رو ترجمه کنه برای مردم کشورش .. کلا لهستانو دست کم گرفتند درحالی که ب موقش هیچ دستکمی از برزیل نداره و میتونه ایرانو حسابی مثل دیشب اذیت کنه .
شهرام محمودی هم ک متاسفانه دیدار فینال رو از دست داد و از الان باید نگران باشم ک آیا غفور میتونه همیشه صد در صد باشه ؟؟ خیلی فوق العادست غفور اما به باهوشی شهرام نیست و زیاد از حد اصرار بر اسپکهای قدرتی و بدون فکر داره ک در امتیازهای حساس تیم رو میتونه نابود کنه .
همیشه خدا این شبکه واسم باز بود . دقیقا دیشب سر بازی ایران هی قطع میشد میرفت رو اعصابمنقل قول:
دیشب کلا ترافیک زیادی بر روی این شبکه ایجاد شد همه سرورهای ایرانی به مشکل برخوردند ...بعد از شروع بازی فوتبال بود که مشکلش کمتر شدنقل قول:
عجب خریه این موسوی نمیفهمه که اگه برزیل سه امتیاز بگیره صعود میکنه فقط میخواد ابروی یک ملتو ببره با این بازیشون
فرستاده شده از HUAWEI G525-U00ِ من با Tapatalk
یعنی با 2 هفته استراحت نمی رسه به بازی های نهایی ؟! :n03:نقل قول:
شهرام محمودی هم ک متاسفانه دیدار فینال رو از دست داد و از الان باید نگران باشم ک آیا غفور میتونه همیشه صد در صد باشه ؟؟ خیلی فوق العادست غفور اما به باهوشی شهرام نیست و زیاد از حد اصرار بر اسپکهای قدرتی و بدون فکر داره ک در امتیازهای حساس تیم رو میتونه نابود کنه .
جایگزینی واسش نداریم واقعا؛ غفور 100% هم آماده باشه دقیقا اون هوش محمودی رو نداره.
===
آخرین خبر :
مصدوميت شهرام محمودي جدي است
شهرام محمودي که در اواسط ديدار دوم تيم ملي واليبال ايران برابر لهستان از ناحيه مچ پا آسيب ديد و به بيرون از زمين منتقل شد دو بازي برگشت تيم کشورمان برابر لهستان در هفته پاياني رقابتهاي گروهي ليگ جهاني را از دست داد؛ کواچ تصميم گرفت رضا قرا را براي بازي با لهستان جايگزين شهرام محمودي کند.
پس از انجام معاينات مربوطه و گرفتن عکس به نظر ميرسد مصدوميت شهرام محمودي جدي باشد و با اين شرايط شانس حضور وي در مرحله نهايي ليگ جهاني واليبال 2014 در فلورانس کم شد.
پيش از اين سيامک افروزي درمورد وضعيت مصدوميت پشتخط زن تيم ملي واليبال ايران اعلام کرده بود که طبق آزمايشات و MRI گرفته شده، شهرام محمودي از ناحيه ليگامان داخلي و خارجي مچ پا دچار مصدوميت شده و براي رسيدن به وضعيت مطلوب نياز به حداقل 2 هفته استراحت و انجام برنامههاي فيزيوتراپي دارد.
تيم ملي واليبال ايران شب گذشته در نخستين بازي هفته هفتم رقابتهاي ليگ جهاني 2014 با نتيجه 3 بر يک مغلوب لهستان شد و امشب از ساعت 22:45 در دومين بازي به مصاف اين تيم خواهد رفت. شاگردان کواچ پيش از اين صعود خود به مرحله نهايي را قطعي کرده بودند.
مرحله نهايي ليگ جهاني واليبال طي روزهاي 25 تا 29 تير ماه در شهر فلورانس ايتاليا برگزار ميشود. اين ششمين ميزباني ايتاليا در مرحله نهايي ليگ جهاني است.
همکنون :
شیر بچه های دلاور ایران زمین :n08:
به اون دختر ها که پشت سرویس زن از این پر ها رو تکون می دادند تیشرت داده اند که بپوشند!!!
شبکه ایگان پخش نمیکنه تو هاتبرد یا یاهست؟
خیر عزیز .......نقل قول:
چرا اینقدر مبتدیانه داریم بازی می کنیم نمی دونم ! کاش بجای این بازیکنان بی انگیزه که باختن رو خوب می دونن، تیم ملی ب رو با بازیکنان جوان برده بودیم تا حداقل کمی با انگیزه بازی می کردن و یه تجربه ای کسب می کردن .. اینطوری با شخصیت تیم هم بازی نمیشد.
نکته جالب اینجاست اگه برزیل فردا ببره میره مرحله بعد
در این صورت باخت امشب ما هم فایده نداره !!:n02:
لابد ببریم یه ذره بازی گرم بشه
اینجوری اصلا حال نمیده !!!!! :n02:
این موسوی خیلی رو اعصابه اصلا نباید بزارن سرویس بزنه . توپش 2 متر خارج زمینه داره اعتراض میکنه :n21:
دریافتهای اول در ست دوم لایق واژه "افتضاح"بود
فکر نکنم حتی 10 تا توپ هم درست به معروف رسیده باشه
ناهماهنگی بین میرزاجانپور و ظریف خیلی دیگه زیادی بود
با این حال به نظرم بچه ها با استرس بازی نمیکنن
یعنی چهره هاشون نشون نمیده که زیرفشار باشن
میشه گفت برنامشون اینه: میریم تو زمین سعیمون رو میکنیم؛ اگه بردیم که چه بهتر اگر هم باختیم، فدای سر حسن کچل:n02:
تو گروه b شرایط خیلی فشرده و حساسه
روسیه با برد امشبش اومد صدر و الان هم امتیاز با آمریکاس و صربستان هم فقط یه امتیاز کمتر داره
آمریکا، روسیه، صربستان، لهستان و برزیل: باید ببینیم کدوم دو تیم سهم ما میشن برای دور بعد
داره کم کم باورم میشه که با نبودن محمودی این تیم کم میاره اساسی! رسما زورشون به لهستان نمیرسه حتی واسه یه ست! جان مادرتون درست بازی کنید.
واقعا ظریف امروز در حد و اندازه های خودش بازی نکرد! دریافت های اول جدا ضایع بودن
Sent from my RM-914_im_india_269 using Tapatalk
اخه اینا هم کامنته که شما میدین ؟ :n08:
ایرانی جماعت واقعا که همیشه شاکیه . تیم صعود کرده و داره کاملا بی حوصله بازی میکنه ولی باز بعضی ها ته دلشون خالی شده که این چه بازی ایه که بچه های ما میکنن و ما به مشکل برمیخوریم و ...
اوضاع شده مثل فوتبالمون که با باخت جلوی بوسنی همه این چهره ها سر از خاک بیرون اوردن که کی روش برخیز و چمدان رو ببر بر در هواپیما بکوب و برو .
سلام دوست عزیز به نظر شما امروز بچه ها خوب بازی کردند ؟نقل قول: