من هم آپدیت کردم
مشکل تاچش که حل شده
احساس میکنم یه مقدار روونتر شده سیستم عاملش
در مورد دفترچه تلفن هم یه چند دقیقه ای نوشت در حال آپدیت کردن بعد درست شد
خلاصه عالی شده
دوستان برن با خیال راحت آپدیت کنن
Printable View
من هم آپدیت کردم
مشکل تاچش که حل شده
احساس میکنم یه مقدار روونتر شده سیستم عاملش
در مورد دفترچه تلفن هم یه چند دقیقه ای نوشت در حال آپدیت کردن بعد درست شد
خلاصه عالی شده
دوستان برن با خیال راحت آپدیت کنن
مشکل کم بودن حجم صدا هم تا حدی درست شده و سعی شده که از هردو اسپیکر هم صدای بلند بیاد.
سلام
من cg372 دارم . به اندروید ۴.۴.۲ اپذیتش کردم . حالا نمیتونم اصلا دیگه با برنامه هایجانبی رو اس دی کارت بنویسم!پس اجبارا باید روت کنم.
کسی این مدل رو روت کرده مشکلی نداره!؟میشه انروت کرد یا نه ممنون
سلام دوست من نه هیچ مشکلی نداره روت کنید خیالتون راحتنقل قول:
سلام دوستم من،،من اپدیت کردم وبسیار عالی شده محیط کاربری بسیار زیبا و روون و حل شدن مشکل تاچ و هاتاسپات، و خیلی چیزای دیگه و من بهتوناطمینان میدم اپیت کنین پشیمون نمیشید:n26:نقل قول:
بزرگترین مشکلش همون عدم دسترسی برنامه های جانبی به اس دی کارته!
وگرنه خودش عالیه
سلام دوستان کسانی که میخوان اپدیت کنن این نقد و بررسی رو نگاه کنن در مورد مشکلات قبلی باید بگم که ههمه حل شده مثل هات اسپات و تاچ رابط کاربری بسیار زیبایی داره که در برخی قسمت ها باگ داره که خیلی کمه در کل بهتپون میگم که اپدیت کنین پشیمون نمیشید
کسانی هم که در مورد این اپدیت سوالی دارن در خدمتم و میتونم جوابشونو بدم
سلام ، بله مشکل تاچش هم حل شده خیالتون راحتنقل قول:
سلام
من امروز سعی کردم با برنامه های kings , root دستگاه 372cg رو روت کنم اما نشد و هر دو فایل دادن!(شانس اوردم مشکلی پیش نیومد) حالا راهی غیر این دو تا هست!؟
پایتخت هم تقریبا هیچ کس روت نمیکرد مگر دو یه نفر که اونا هم در حدود ۴۰ تومن میگرفتن!چه کنم!؟
سلام روت این تبلت واقعا سخته من از کسی که این تبلت رو روت کرده سوال کردم قرار بود فایلی برام بفرسته که تحریم بودیم که خودشم شانشی روت کرده بود در اخر میگم کار هر کسی نیست اگه هم خواستی روت کنی از یه حرفه ای که بلده بآگو این کارو واسط انجامم بدهنقل قول:
این روهم یادم رفت که بگم باvroot هم میشه این کارو کرد که خیلی سخته
تو تهران کسی رو سراغ ندارید!؟نقل قول:
یارو میگه ۴۰ تومن میگیره اخرش معلوم نیس که بهم وجر تحویل میده یانه!!!
سلام والا من ساکن تهران نیستم ولی تا اونجایی که میدونم تو تهران به کسی اعتماد نکنین ولی شما رو واتس به این شماره پیام بدین ۰۹۱۶۳۱۸۱۹۷۳ این اقا روت کردن و میتونن بهتون کمک کنننقل قول:
سلام والا من ساکن تهران نیستم ولی تا اونجایی که میدونم تو تهران به کسی اعتماد نکنین ولی شما رو واتس به این شماره پیام بدین ۰۹۱۶۳۱۸۱۹۷۳ این اقا روت کردن و میتونن بهتون کمک کنننقل قول:
سلام
آقایون یه مشکل بزرگ پیش اومده
کل friend های fecebook رفته دفترتلفن الآن 300 تا شماره تو دفترتلفن هست چی کار کنم؟ باید تک به تک حذفشون کنم؟:n21:
[QUOTE=Hosseinspell;8293739]سلام
آقایون یه مشکل بزرگ پیش اومده
کل friend های fecebook رفته دفترتلفن الآن 300 تا شماره تو دفترتلفن هست چی کار کنم؟ باید تک :n21:
متاسفم تنها کاری که باید بکنین همینه راه دیگه سراغ ندارم:n13:
اقا این ورژن جدید ۷۰۰ مگی که خودش سر خود دانلود کرده و نصبیده گویا باطری زیاد مصرف میکنه منم زیاد ازش خوشم نمیاد . کسی همچین مشکلی نداره باهاش؟
راستی تو این ورژن جدید وقتی میخوام حالت دپ آف فیلد عکسبرداری کنم هیچی نمیگیره و بعضی وقتام دوربین ارور میده.تو استفاده از برنامه آینه هم ارور میده
منکه چنین مشکلی ندارم
سلام بله باطری زیاد مصرف میکنه ولی در کل باحالهنقل قول:
مصرف باطري چند برابر شده تو اين ورژن.
اگه يبار دوربين رو تو حالت معمولي باز کنيد و ببنديد مشکل برنامه Mirror حل ميشه.
کلا سياست کيت کت بر استفاده کمتر از باطري بوده ولي گويا بر عکس شده-منم مشکل دارم با مصرف بيش از حد.
ممنون از لطفتوننقل قول:
اما این بنده خدا کمی سرشون شلوغه فکر کنم !
در کل ایا کسی روت کرده و مشکل اس دی کارتش رفع شده یا نه!
ضمنا دوستان راست میگن کمی مصرف باطریش بالا رفته!!!
درسته گفتم خیلی شانسی روت کرده بود و الانم دیگه فایلاش گیر نمیاد که دانلود شه حتی خودشم روتشو برداشته و اپدیت کردهنقل قول:
در مورد سوال دومت بله مصرف باطریش کمی بالا رفته ولی نه در اون حد
خب بله قبول دارم که احتمال میدم این بخاطر اینه که قبلا کمی نور صفحش پایین بود ولی الان پر نور شده ولی من بهتون میگم نورشو رو حالتAuto بزارید که فکر میکنم مصرف باطریش بهتر شهنقل قول:
روتش که هست من روت کردم،دنبال چی هستی؟
من اين تبلت رو تازه گرفتم قراراه شنبه برسه دستم. مدل 8 گيگ سفارش دادم دو سيمكارته هم هست. اولين كاري كه بايد باهاش انجام بدم چيه ؟
رم 32 گيگ كلاس 10 بندازم روش مشكلي پيش نمياد كه ؟
وصل شدن به اينترنت با واي فاي باطري بيشتر مصرف ميكنه يا با سيمكارت ؟
اگه دوتا سيمكارت بندازي روش مصرف باتري زياد ميشه ؟
سيمكارت ها قابليت آفلاين شدن ( Airplane Mode ) مثل گوشي ها رو دارن ؟
كي برد فارسي داره خودش يا بايد دانلود كرد ؟
يه كيف كيبرد دار هم گرفتم پورتش يو اس بي ميني هست به نظرتون اگه وصلش كنم مصرف باتري رو افزايش ميده ؟
و يه سوال مهم اين كه آيا استفاده همزمان از تبلت در حال شارژ شدن به دستگاه آسيب ميزنه ؟
سلام اگه مدل دوسیم سفارش دادین خب کار اشتباهی کردین به خاطر این که هم از لحاظ CPU ضعیف تر از مدل تک سیمه هم اینکه مشکل وای فای داره و به وای فای خونتون متصل نمیشه که باید شما برا رفع این مشکل سیمکارت نزارید توش برید داخل تب وای فای رو روشن کنید ایسوس برا مشکل وای فای اپدیتهایی داده شما اونارو باید انجام بدی تا درست شه در مورد سوال دوم خب معلومه با وای فای خب بیشتر باطری مصرف میکنه خیالتون رم 32 گیگ هم بزارید هیچ مشکلی به وجود نمیاد کیبرد ایسپس خوذش کیبرد فارسی هم داره که باید از تو تنظیماتش درست کنین و لازم نیست که دانلود کنید بله سیمکارت ها قابلیت افلاین شدن هم دارن ،،نه اگه کیف کیبردی وصل کنید مصرف باطری رو افزایش نمیده برا شارژ اولیه خب معلومه مشکل ایجاد میکنه ولی برا زمان های دیگه نه مشکلی ایجاد نمیکنه من خودم همش این کارو میکنم ولی مشکلی پیش نمیاد،، اگه هم دوتا سیمکارت بزارین روش نه مصرف باطری زیاد نمیشه خیالتون راحت در اخر بهتون میگم که باید مدل تک سیمشو میگرفتین چون از هر لحاظ بهترهنقل قول:
مدل تك سيم كارته و دو سيمكارته چدر تفاوت قيمت دارن ؟ اين مشكل واي فاي كه فرمودن رو چطور بايد حل كرد ؟ امكاناتش و سي پي يوش واسه من كافيه كاري به جز نت گردي انجام نخواهم داد. راستي OTG همون mini USB هست ؟ اين كيف هاي داراي كيبورد از كدومش هستن ؟ درضمن چندساعت ميشه باهاش وبگردي از طريق GPRS داشت ؟
گارانتي دروغ گفته به نظر من. ممكن نيست با سرعت 15 كيلوبايت اين تبلت بتونه فروش بره در كشورهاي خارج. مخصوصا كه اين تبلت محصول تايوان هست و تايوان و كره و ژاپن بالاترين سرعت هاي اينترنت دنيا رو دارن اينطوري اگه باشه يعني اين تبلت فقط به درد ايران و عراق و افغانستان و .... ميخوره !نقل قول:
سلام مدل دوسیمش حدود دویست هزار تومن تفاوت قیمت داره مشکل وای فایو که براتون توضیح دادم شما که تبو خریدین خاستین راش بندازین سیمکارت داخلش نندازین برید تو تب چون با سیمکارت وای فایو نمشناسه خب روشن که کردید برید تو قسمت سیستم اپدیت و چک رو بزنین اودیتهایی پیدا میگنه که مشکل وای فایو حل میکنه ،، شما میتونی حدود 6 7 ساعت وب گردی کنی باهاش،، بله OTG همون USBminiنقل قول:
سلام شما روتش رو بردا. و به کیت کت اپدیت کن مشکلت برطرف میشه اما اگه نه خواستی روتشو برداری و اپدیت به کیتکت کنی یه بار فکتوری ریست کن مشکلت رفع میشهنقل قول:
منم دقيقا همين مشکل رو دارم.نقل قول:
با سيم رايتل در بهترين حالت سرعت از 30 بالاتر نميره-نميدونم چرا-در صورتيکه من براشون مدرک معتبر هم فرستادم و سرعت 1مگ الان براي من فعاله :n13:
تبلتم روت نيست و ريست فکتوري هم کردم.
سلام این مشکل فکر نمیکنم از تبلت باشه چون من دیدم که یکی از دوستان باهمین تبلت رایتلش سرعت بالایی داشت حالا نمیدونم چرا واس شما اینجوریه:n13:نقل قول:
ميشه از مکاني باشه که من دارم ازش استفاده ميکنم؟ مثلا آنت دهي ضعيف باعت اين مشکل بشه؟نقل قول:
راستي وقتي وصل ميشم به نت علامت H اون بالاي صفحه مياد. درسته يا چيز ديگه اي بايد بياد؟
بله ممکنه بخاطر همین موضوع باشه ولی شما مثلا جایی رفتی که انتن دهیش خوبه امحان کن ببین چی میشهنقل قول:
در مورد سوال دومت اون بالا که بایدEبیاد شما مطمئنی که Hمیاد؟!
آره مطمئنم H ميادنقل قول:
اين اطلاعات رو تو گوگل پيدا کردم:
نقل قول:
G = 1G (GPRS)
E = EDGE (2.5G)
3G =3G
H (High Speed Downlink Packet Access) = 3.5G (HSPA+), HSPA 14.4 (really just a 3G standard, marketed as 4G)
آقا این سیستم عامل جدید چه مرگشه وقتی تبلت رو خاموش میکنی یا اینکه ریستارت میکنم سیم کارت رو نمیشناسه
برا شما هم این مشکل وجود داره؟ من چیکار باید بکنم؟