توی sys wow64 کپی کن نشد توی جایی که بازی رو نصبیدی کپی کن البته باید بگم که هر کدوم از این کپی ها یک ری استارت هم پشتش میخواهد که فعال بشه بعد بازی رو اجرا کن اون نرم افزارش رو هم منم باهاش کار کردم بهدرد نخورد دستی درست کردمنقل قول:
Printable View
توی sys wow64 کپی کن نشد توی جایی که بازی رو نصبیدی کپی کن البته باید بگم که هر کدوم از این کپی ها یک ری استارت هم پشتش میخواهد که فعال بشه بعد بازی رو اجرا کن اون نرم افزارش رو هم منم باهاش کار کردم بهدرد نخورد دستی درست کردمنقل قول:
این دیگه چه بازی ایه ...
پره باگه اصا نمیشه بازی کرد
با کرک سالم و اپدیت 1.4 بازم درست نمیشه
چه گیری کردیما
سلام
دوستان یه مشکلی هست بازی نسخه بلک باکس به هیچ عنوان فول اسکرین نمیشه! کسی می تونه راهنمایی کنه؟!
با ALT + enter امتحان کننقل قول:
اگه نشد تو قسمت رزولویشن بازی . فکر کنم باشه
تو قسمت رزولوشن بازی که فول اسکرین تیک داره ولی هنوز فول نیست... alt و enter هم جواب نمیده، اصلاً اونا رو که میزنم صفحه سیاه میشه...نقل قول:
از کرک زیر استفاده کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکل باز سرجاش بود
یهترین راه کار تیک فول اسکریم رو بردار و از انداره روزلویشن رو بذار رزولویشن مانیتورت
ممنوننقل قول:
ولی بازی من ریلیز بلک باکس هست و فکر نکنم کرک ریلودد روش جواب بده...!
حالا یه بار امتحان کننقل قول:
ببین چی میشه
این بیرون اومدنهای مکرر بازی خستم کرده ... یه بار ارور دایرکت ایکس رو میده یبار ارور دیگه ای .. مشکل از کرکه ؟ هردفعه یه ربع بازی میکنم خودکار میاد بیرون
درود
من بازیو نصب کردم
ولی چرا انقدر کنده ؟؟ خیلی افت فریم داره برای من .
چه کارش کنم ؟؟
مشخصات سیستم من :
i7 3632MQ
8GB DDR3
GT740 2 GB
نمیدونم چرا اینجوریه :n03:
درود
من بازیو نصب کردم
ولی چرا انقدر کنده ؟؟ خیلی افت فریم داره برای من .
چه کارش کنم ؟؟
مشخصات سیستم من :
i7 3632MQ
8GB DDR3
GT740 2 GB
نمیدونم چرا اینجوریه :n03:
سلامنقل قول:
بازی افتضاح پورت شده...
یعنی ابرکامپیوتر هم داشته باشین افت فریم داره و ادا در میاره
البته یه دستور آخر شرتکات بازی میشه نوشت که فریم ریت بالاتری بده ولی با اون هم کلا غیرقابل بازی کردن میشه
آپدیت بازی رو هم نصب کردی؟نقل قول:
اتفاقا این دستورو که میخوام بزنم ارور میدهنقل قول:
نه نصب نکردم .نقل قول:
چنتا آپدیت اومده ؟؟ کدومو نصب کنم ؟
کسی نبود کمک کنه ؟؟
آخریش 1.4 رو دانلود و نصب کن:n01:نقل قول:
سلام دوستان
من بازی رو اجرا میکنم، بدک نیست قابل تحمله فریم ریتش ولی اصلا من اینو گرفتم که آنلاین بازی کنم، ولی انگار آنلاینش پول میخواد یا اینکه اصلا نمیشه!!! چجوریه؟ من برای بازی Plants Vs Zombies Garden Warfare برنامه Origin رو نصب کردم ولی نه شد اکانت بسازم و نه بازی اجرا شد! کلا یکی میتونه بگه که با Origin میشه این بازی هارو آنلاین بازی کرد یا نه؟ اگه میشه چطوری و اینکه آیا فـــ یلتـــ ر نیست؟!
بسیار متشکرم
عزیز میشه ولی بازی باید اوریجنال بازشه و با بازی کپی نمیشه بازیهای تحت origin رو آنلاین بازی کرد!!نقل قول:
سلام دوستان...من یه مشکل دارم تورو خدا کمک کنین.اولا لپتاپم ان ۵۶ جی آر هستش با کارت گرافیک gtx760 که بتلفیلد و با تنظیمات فول اچ دی و با بالاترین گرافیک میاره.اما نمیدونم این چرا هم افت فریم داره هم توی صداش لگ میزنه...حالا هم که میخوام پاکش کنم توی قسمت کنترل پنل نیستش که پاکش کنم...
لطفا هر چه سریعتر بگین چجوری باید پاکش کرد
اولا ااین بازی کلا لگش زیاد هست،دلیل خیلی خاصی هم نداره حتی روی قویترین سیستمها هم درست و درمون اجرا نمیشه و باید با لگهاش ساخت،البته اگه این بازی رو از طریق آیکون 64 بیت اجراش کنید لگ بازی خیلی کمتر میشه ولی خوب به طور کامل رفع نمیشه!!نقل قول:
در مورد اینکه بعضی از بازیها توی control panel گزینه uninstall ندارند هم اینکه برخی بازیها به طور مستقیم روی سیستم unzip میشن و در واقع بازی فقط از حالت فشرده خارج میشه نه اینکه نصب شه به خاطر همین دیگه کلید اون توی ریجستری ویندوز ثبت نمیشه و توی control panel گزینه ای برای پاک کردن بازی ندارند،تنها راه پاک کردن این بازیها هم اینکه که کلا پوشه بازی رو delete کنید و مطمئن باشید کوچکترین مشکلی هم برای سیستمتون ایجاد نمیشه.
سلام خیلی ممنون delete کردم مشکلی هم پیش نیومد.........کلا اصلا قابل تحمل نیست این بازی لگ هاش.فک کنم همون هات پرسویت 2 رو بازی کنیم سنگینتره
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم اینه که تو دور تمرینی همون اول که ماشین حرکت میکنه یه پیغام میاده و باید page up رو بزنم تا بازی ادامه پیدا کنه. ولی هر چقد دکمه رو میزنم هیچ کاری انجام نمیشه. کسی میدونه مشکل چیه؟
این پست برای رفع نصب و اجرا بازینقل قول:
مشکل داخل بازی رو تو پست پایین مطرح کنی دوستان دیگر بهتر می تونن راهنمایی کنن
سلام
من یه نسخه از بازی NEED FOR SPPED دانلود کردم که ظاهرا در این تاریخ منتشر شده
26th of January 2007
حجم مورد نیاز هارد رو هم 8 گیگ زده
من نصب کردم ولی موقع اجرا قبل از ورود به بازی یه authentication key میخواد
کرک برنامه رو تو پروگرام فایل کپی کردم و یه فایل نودپد یود که توش سریال نوشته
Serial : NWJM-2D3U-3YDD-V5P3
هر چی این سریال رو میزنم قبول نمیکنه ظاهرا فقط عدد باید باشه
گشتم تو اینترنت چیزی پیدا نکردم البته یه جا نوشته بود: 1111-2222-3333-4444 که اونهم جواب نداد
چکار باید بکنم؟
نسخه 2007 Nfsنقل قول:
Need for Speed: ProStreet است ولی حجم بازی 8 گیگ نسیت
حجم دانلودی بازی رو جک کن _ معمولا موقع نصب اسم بازی رو می نویسه
مرسی از پاسختون..در درایوی که نصب شده حجم کل زده 7.02 گیگنقل قول:
حالا authentication key رو از کجا بیارم؟
سریال های زیر و امتحان کن_ اینترنت رو غیرفعال کننقل قول:
4WP7-67C7-CWLF-BCWL-KRLD
HB2A-TYKX-ZOND-UALA-STRS
U2EN-AMWQ-ANTS-2SUC-KSSS
FBM5-ATDW-ZONE-VRUL-ESAL
ضمن تشکر از شما کلماتش 4 قسمتی هست و اصلا حرف قبول نمیکنه و فقط عدد میگیره!نقل قول:
کرک fix پست بالا رو هم امتحان کننقل قول:
احتمالا بازی شرکتیه _ سریال خودش ومی خواد _ بازی رو دانلود کردی یا خریدی؟؟
شرمنده اسم بازی تست test drive هست اصلا دقت نکرده بودم...همون Nfs میشه؟ بازی رو هم دانلود کردمنقل قول:
دشمنت شرمندهنقل قول:
test drive خودش یه بازی جدا ازNeed For Speed است
اکثر سریال ها حروفی اند فکر نکنم کار کنه
بهتره از کرک استفاده کنی
ممنون....من این فایلم رو دانلود کردم و رفتم داخل پوشه ای که بازی اونجا نصب شده کپی کردم..ولی مشکل حل شد و دوباره همون کی رو میخواد!نقل قول:
TEST.DRIVE.UNLIMITED.V1.66A.ALL.HATRED.NOCD
تواین لینک باید چی رو دانلود کنم؟ Fixes ها رو؟ کدوم ورژن؟
بازی 2 ورژن دارد نسخه 1 و 1.66نقل قول:
البته بازی باگ زیاد داره _ با ویندوز 7 هم زیاد سازگار نیست
اگه این نسخه بازی رو می خوایی
بهتره نسخه 2 بازی رو نصب کنی _ هم گیم پلیش بهتر شده و باگ ها کم شده
من با یک مشکلی مواجه هستم که هر بار که وارد بازی می شوم می ره از اول . ویندوز 8.1 و 64 بیتی هست . کسی نظری داره ؟
سلام دوستان من نید فور اسپید نصب کردم و همه برنامه های پیش نیاز هم نصب کردم اما این ارور میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت کارت گرافیک رو نصب کن .
DirectX رو هم نصب کن حل میشه .
کارت گرافیک من اینه NVIDIA GEFORCE GT 720M چطوری از کدوم سایت آپدیت کنم لینک دانلودش کجاست؟
آخریم نسخه آپدیت nVIDIA GeForce Driver 344.75 استنقل قول:
که می تونی از سایت سافت 98 یا پی سی دانلود _ دانلود کنی
با نرم افزار IObit Driver Booster هم می تونی آخرین نسخه داریو و نصب کنی
جدا کسی مشکل ذخیره شدن رو نداشته ؟ ممکنه کسی که الان داره راحت بازی می کنه یک لینک دانلود به من بده . یا حداقل آدرس سایت (پ.خ)
سیستمت چیه ؟نقل قول:
کرک ؟