در پست های قبلی گذاشتم
Printable View
در پست های قبلی گذاشتم
بهترین بازیکنی که تونستم مفت بخرمش و هر سالم جزو سه تا گلزن برتر فصل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نتیجه کار من به طور خلاصه.الان فصل پنجمم نه جام بردم و نه سهمیه اروپا بردم تا حالا ولی امسال شانسم خیلی زیاده برای سهمیه اروپا.تو جام حذفی هم به نیمه نهایی رسیدم.رئیس باشگام تو قرارداد کلی شروط برام گذاشته که تو عکس زیر هست.
نه اگه میشه لینک اپدیت رو دوباره بدید لطفا
اگر کمی به تایپک های قبلی میرفتید گذاشته بودم
تنبلی نکنید اما بفرمائید باز هم گذاشتم
لینک اپدیت بازی
یه اپدیت نقل و انتقالات بازی پیدا کردم توسط هواداران ایجاد شده. حتی مهرداد اولادی به استقلال اومده رو هم توش هست . مجیدی خداحافظی کرده............ کلا به روزه به روزه. و اپدیت نقل انتقالات همه جهانه
ممنونم اما این آپدیت دو ماهی هست که موجوده
باز ممنونم که از نو گذاشتید تا دوستان دانلود کنند
دوستان اگه کسی میتونه لینک لیگ ایران رو بذاره و نحوه استفاده ش رو هم توضیح بده.0
من قبلن این بازی روی سیستمم نصب بود و بدون هیچ مشکلی بازی میکردم، یه مدت پاکش کردم، الان که دوباره نصب کردم دیدم اسامی تمام بازیکنان و مربیان Fake شده و هیچ کدوم اسم ارجینال خودشون رو ندارن، از گزینه های پیش فرض تنظیمات هم هیچکدوم رو دست کاری نکردم، به نظرتون مشکل از کجاست؟ :n13:
نسخه ریلودد داری؟
بله ریلودد هستنقل قول:
ریلوود اینجوره اسامی ساختگیه
از کرکی که اینجاس استفاده کن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان کسی لیگ ایران رو نداشت؟
بی زحمت نحوه استفاده ش رو هم توضیح بده !نقل قول:
copy کن و برو اینجا paste کن !!!
C:\Users\Your Computer Name\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2014\editor data
خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بزرگترین عیب بازی هوش مصنوعیشه
خیلی اعصاب خورد کنه کلی تنظیمات انجام میدی بعد بازیکنت تو موقعیت عالی سانتر فقط میخواد کرنر بگیره ( کدوم ابله اینو به بازی اضافه کرده )
اگر هر 11 بازیکن تیمت رو برای مارک کردن یک نفر بگذاری تنها بازیکن حریف که بهت گل میزنه همون یک نفره
حیف نیست بازی به این خوبی این عیب های اعصاب خورد کن رو داشته باشه
كلا عيب داره بازي به نظر من
چرا من با اينكه بازيم اصله crush dump ميشم؟
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چندساله که فیفا منیجر بازی میکردم ولی فیفا که اعلام شد قراره آخرین نسخش باشه تصمیم گرفتم بیام سراغ فوتبال منیجر.
چندتا سوال؟
مث فیفا قابلیت تکست پلی رو داره؟یعنی بازیا رو در قالب گزارش متنی ببینی؟چون من حوصله دیدن خود بازی رو ندارم به طور کامل و گزارش دقیقه به دقیقه رو ترجیح میدم.
کادر فنی تیما تو لیگای معتبر اسامیشون درست هست یا مثل فیفا منیجر(به جز لیگ برتر) اسامی الکیه؟
کدوم نسخه رو باید دانلود بکنم؟نسخه ریلودد؟
اره بردیا جان. تکست پلی هم داره.نقل قول:
کادر فنی فقط اسامی سر مربی هاشون درسته. اسامی مربی دروازبانا و اسکات و ماساژور و .. رو نمیدونم. اما من اکثرشون رو تغییر دادم و مربی های با قابلیت های بهتر رو جایزگزینشون کردم
همه چی درسته فقط قیافه بازیکنان درست نیست. البته بعضی تیم ها قیافه هاشون درسته
بازی هم اصلا سخت نیست. فقط کافیه براش وقت بگذاریم. نه اینکه یک فصل رو توی یک هفته تموم کنیم
فکر کنم اسامی مربی ها و .. هم درست باشهنقل قول:
حداقل لیگ برترو اطمینان دارم که درسته
لیگ ایتالیا و فرانسه هسچ کدوم درست نیست
نکته خیلی مهم توی فصل نقل و انتقالات اینه که با بازیکنای مستعد و البته مجانی قرار داد ببندید. مثلا اول ژانویه که میشه میتونید سرچ کنید بازیکناییی رو که 6 ماه دیگه قراردادشون تموم میشه. و ببینید کدوم بازیکن ارزش داره که باهاش قرارداد ببندید. تابستان هم این موضوع برای لیگ های برزیل و ارژانتین مهمه. چون 6 ماه بعد لیگشون تموم میشه و میتونید بازیکن مجانی بخرین ازشون
الان من نسخه reloaded رو دانلود بکنم یا نکنم؟
صفحات قبلی خوندم که یکی گفته بود مشکل داره و اسامی کادر فنی رو تماما چرت نوشته.
+
مث فیفا منیجر هست که کلی فن سایت داشته باشه که براش انواع و اقسام پچ ها و آپدیت ها رو بدن؟
من یادمه فیفا منیجر کل لیگای اروپا به جز انگلیس رو اسامی اسکات هاشون رو هم حتی درست داشتم به خاطر پچایی که فورومای هواداری درست کرده بودن.
من هرچی گشتم 2014 رو پیدا نکردم تو شیراز مجبور شدم 13 رو بنصبم چقدر تفاوت داره؟
همه ي همه ي همه ي ديتا بيس دقيقة..حتي فك كنيد مدير تيمهاي پايه با مربيانشون
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که این چند وقت هر لینکی پیدا کردم ملت یا نوشته بودن کرکش کار نمیکنه،یا اسامی فیک هستش.
آخرش از خیرش گذشتم
به نظر من در کل fifa manager از football بهترهنقل قول:
آپدیت جدید را لینکشو ندارید؟
قیاسشون اشتباه است.فوتبال منجیر برای کسایی مناسبه که خیلی حرفه ایی فوتبال رو دنبال میکنند.یعنی فرق 1-3-2-4 رو مثلا با 1-4-1-4 بدونن...یا بدونن مهاجمای قدرتی برای فوتبال مستقیم بهتره تا مهاجمان تکنیکی و سریع...اما فیفا منجیر شاید واسه کسی مناسب باشه که فوتبال واسش فقط یه بازیه که اخرش ممکنه تیمش ببره و ببازه و مساوی کنه!نقل قول:
آفرین سهیل جان موافقم
من این ورژن از بازی رو بازی نکردم...ورژن قبل رو رفتم از استیم خریدم ارجینال...تا سال 2021 رفتم ولی بعد کرش دامپ شد و هیچ وقت هم درست نشد...از اون موقع خورد تو ذوقم نمیدونم چرا....
آقا من بالاخره موفق شدم از یه وبلاگ نمیدونم بنگالی بود یا هندی،کرک سالم دانلود بکنم
الان همه اسامی بازیکنا و همچنین سرمربیا تا جایی که چک کردم درسته
فقط یه چیزی
توی منو صدا نداره مثل فیفا منیجر؟
ویرایش:الان خوندم که منو صدا نداره و هر آهنگی خودت بخوای میتونی بزاری.بد شد،تو فیفا منیجر هم میتونستی از آهنگای دیفالت خودت استفاده بکنی هم از طریق خود بازی،به پلی لیست کامپیوترت دست پیدا بکنی.
چرا بازیکنا عکس ندارن؟
حداقل بوندسلیگا که چک کردم اینطوری بودش،حتی بایرنیا هم عکس نداشتن.
ویرایش:اینم خوندم،از قرار معلوم چون لایسنس لیگا رو ندارن عکس ندارن بازیکنا و سرمربیا.
چطوری میتونیم فیس پک رو اینستال بکنیم و رو بازی نصب کنیم؟
مثل فیفا منیجر فایل exe دیتابیس جدا نداره که خودمون دستی یه سری تغییرات توش بدیم؟
+
من هنوز بازی رو جدی شروع نکردم چون میخوام این مسائلش رو درست کنم،به خصوص عکسا
خب یه سایتی پیدا کردم که توش کلی فایل دانلودی داره برای هرچه واقعی کردن جزئیات حاشیه ای بازی
تا حالا من کیتای لیگای اصلی اروپایی،+یه سری فیس پک رو ازش دانلود کردم و همه رو به بازی وارد کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم گذاشتم شب دانلودش کنم،کم حجم ترین چیزی بود که پیدا کردم که در عین حال گستردگی هم داشته باشه
مرسی تو تاپیک 2013 ادرس این سایت بود ولی بازم ممنون
سالهاست من از این سایت دانلود میکنم به نظرم توی ابزارهای رایگان همتا نداره
الان بخام يه نسخه خوب دان كنم كدومه كه كرش نشه؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
من نسخه سایت دانلودها رو گرفتم و کرک رو هم ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم که البته هیتلرهنقل قول:
یه بار البته کرش کرد که خب ریلود کردم مشکلی نداشت.
+
از کجا میتونم فقط تکست پلی رو بیارم؟
اینایی که تست کردم یا خود بازی رو نشون میده یا اینکه به صورت مهره نشون میده.
بعدشم اینکه من هرچی با تیمم حرف میزنم برای حرفم تره هم خورد نمیکنن:n02:
مونشن گلادباخ رو برداشتم
آقا چرا من نمیتونم هیچ پیشنهاد قرض دادنی رو قبول بکنم؟
یه سری از بازیکنای جوونم رو گذاشتم توی development list ولی وقتی پیشنهادی براشون میاد هیچ آپشنی برام باز نیست به جز رد کردن اون پیشنهاد.
قرارداد هم دارم براشون حداقل برای 2فصل پس میتونم یه فصل قرضشون بدم ولی آپشنش باز نیست واسم.
تا حالا چندتا بازیکن این اتفاق واسم افتاده.
چون بازیکنایی رو که میزاری development پیشنهادایی که میرسه managing director بررسی میکنه .. از گزینه ترانسفر loan رو فعال کن یا اینکه خودت به باشگاههای دیگه پیشنهاد قرضی بده که اونجا گزینه های خوبی داره اینکه بازیکنت تیم اصلی باشه و پستی که قرضی بازی میکنه هم مشخص کنی که توی اون پست پیشرفت کنه
نقل قول:
سهیل جان سایت top2download دو نسخه برای دانلود گذاشته نسخه reloaded متاسفانه اسامی بازیکنا fake هست ولی اون یکی نسخه خوبه و من تا 2021 باهاش رفتم و کلا شاید 2-3 بار کرش کرده