علي جان(نامدار) داداشم چون امين يوسفنژاد ميياد شما ميوني بياي و با امين برگردي
راستش اين هفته ديگه نميتونيم ساعت رو عوض كنيم اما هفته ي ديگه يه جوري برنامه ميريزيم شما هم باشي اگه نتونستي اين هفته بياي
Printable View
علي جان(نامدار) داداشم چون امين يوسفنژاد ميياد شما ميوني بياي و با امين برگردي
راستش اين هفته ديگه نميتونيم ساعت رو عوض كنيم اما هفته ي ديگه يه جوري برنامه ميريزيم شما هم باشي اگه نتونستي اين هفته بياي
سلام .
خب ميبينم كه تقريبا همه موافقا .
همه چيز رديفه پس.
يك بار ديگه قرار ملاقات و مي نويسم كه جاي هيچ گونه بهانه اي نباشه :
قرار ملاقات اين هفته جمعه 19/8/85 ساعت 5 عصر درب روبه روي سجاد .
حضور همه اعضا اختياري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( هركي نياد با من طرفه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها سلام
خواستم بگم قرار جمعه ساعت 5 می باشد ، پی خواهشن کسی مثل دفعه پیش دیر نکنه
یادمه دفعه پیش من برام یه مشکلی پیش اومد بخاطر همین 30 دقیقه زودت سر قرار آمدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما بجز چند نفر ، همه دیر اومدن
راستی به محمود کسی درباره قرار چیزی گفته ، لطفا اونایی که چند جلسه هست نمیان این دفعه رو حتما بیان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیر دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون من یک مشکلی الان برام پیش اومد که جمعه کلا گرفتار شودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده من نمیتونم بیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشاالله هفته بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش رو بنویسید ها وگرنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبچس مشهدي از عكس ارسالي ممنون با تشكر (( رفيق امين ))
سلام به همه برو بچ مشهدي باحال كه امروز اومدن و همه برو بچ مشهدي بي معرفت كه امروز نيومدند .
حاضرين در قرار امروز
ميلاد - امير - محمود - بهنام
خدايش خجالت نمي كشين .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه اگه از اين بيشتر بخوام بنويسم ممكنه كار به جاهاي باريك برسه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره واسه نيومدنتون دليل قانع كننده اي داشته باشين . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا اميييييييييييين !!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
از موقعی که این طرقه رفته نمیدونم چرا امین هم نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بهنام توجه کردی این اسمیلات خیلی ضایعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیر دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم واقعا از كسايي كه نيومدن شاكيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين رو هم بگم كه يهدوست جديد امشب بين مون داشتيم كه فقط من و محموداونو ديديم و چون عجله داشت زود رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كيان عزيز اومد ايشون سربازه و حدود 23 سال سن داره خييييييييييلي پسر توپي بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ايشالله تو قراراي بعدي بهتر ميبينيمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از همه عذر میخوام .
زودتر از ساعت 10 نمیشد برگشت . متاسفانه به دلیل هوای خراب به تاریکی خوردیم . تمام دره زشک رو هم توی تاریکی و با هزار تا دعا و صلوات اومدیم !!!
ولی جاتون خالی . 4 تا ماهی قرل آلا گرفتیم و یک شکم سیر خوردیم !!!
شرمنده که نیومدم . ایشالا دفعه دیگه ...
آخه بابا با چه عقلی قرارهارو میزارین جمعه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تنها وقتی که واسه همه آزاد و خوبه 5شنبه هستش...........امیدوارم دیگه این موقعها قرار نزارین و یه وقتی بزارین واسه همه آزاد باشه
آقا قرار هفته بعد رو یه جوری بزاریم که پیشی هم بتونه بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشی جان تو هم بیا یه پیشنهادی بده دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل قرار جمعه فقط برای محمود خوبه :blink:
سلام امیر جان من چی بگم آخه ؟
3 شنبه ساعت 6 کی موافقه ؟
من تا 5.30 کلاس دارم بعد میام اونجا هر کی موافقه اعلام کنه.
البته این پیشنهاد من 100% نیست چون کارهای من حساب کتاب نداره اما توی این ساعت به احتمال 99.99% میتونم بیام.
خوب شد داداش امیر ؟
آقا سلام من دارم واسه 4 شنبه میام مشهد انشاالله
آگه خواستین قرا بذارین فکر من هم باشین ممنون از همه شما
بهتون قول میدم امين رو هم بیارم !!!
سلام
ميگم جمعه صبح با يك بازي واليبال تو پارك نظرتون چيه ؟ ساعت 7 يا 8
مهدی جان فکر کنم هنوز 2 هفته نشده که رفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط torgheh
ولی خوب چیکار میشه پیر جمعی دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا چقدر الان معادله مشکل شد : امین (پیشی) با 3 شنبه موافقه ، مهدی(طرقه) تازه 4 شنبه میرسه ، نوید (نوید منصور)فقط 5 شنبه ها میتونه بیاد و برایه محمود(مستر دیتا) هم جمعه ها از همه بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما برا حل شدن این مشکلات یکم به تجربه رجوع میکنیم : جمعه اصلا حال نمیده ، هم سوت و کوره ،هم یه جورایی حال گیری
4 شنبه که اصلا روز قرار نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مونده بین 3 شنبه و 5 شنبه البته اگه 4 شنبه هم بشه بد نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما که گیج شدیم بقیه هم بیان نظر بدن
سلام به همگی!
میلاد جان دمت گرم ! بابا خدا رو شکر یکی اقلا به فکر ما بود!!! :) چشم ایشالا میام و آقا امین رو زحمت میدم ;) .
بچه ها واقعا خوشحالم از این همه مهر و صمیمیت! :biggrin:
به امید دیدار!
من با هر روزي غير از جمعه موافقم !
من با هر روزی غیر از 5 شنبه مخالفم
و همین طور معادله پیچیده و پیچیده تر میشود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
پیشنهاد منم که کسی حتی سیخ بیابون هم حساب نکرد .
سلام.
پیشنهاد منم که کسی حتی سیخ بیابون هم حساب نکرد .
در ضمن منم همون 3 شنبه فقط برام بهترین .
روزهای دیگه احتمال اومدنم 1 درصد هم نمیشه اما 5 شنبه هم میتونم بیام اگه قرارتون 4.30 یا 5 باشه .
و پیشی معادله را حل کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امین جون (پیشی)من تو پست 455 به صحبتات اشاره کردم : پس ببین سیخ بیابون کجا و تو کجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -----@@@@@@@@@-----------&&&&&&&&& [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معادله حل شد قرار 5 شنبه ساعت 5 درب سجاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چه حرکتیه ؟ :puke: :blush: :biggrin: :rolleye:نقل قول:
نوشته شده توسط Braveheart
آقا من موافقم ولی خب ظاهرا نوید جان نمی تونه بیاد
خودش گفت
سلام
كسي نظر مارو همندونست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سیخ بیابون
آقا ميلاد ميخواست يك قرار بزاره كه علي نامدار بتونه بياد منم گفتم چه بهتر از صبح جمعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال براي من كه بعد از ظهر ها بهتره چون صبح ها سر كار ميرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر موقع شد مهم نيست فقط بعد از ظهر باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك نكته داخل پرانتز فقط آقا امير بخونه ها
((((((((((((دستت درد نكنه آقا امير مگه نگفتي من موافقم بگو خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يكي طلب ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))))))))))))
ببخشید انقدر معادله پیچیده شده بود که واقعا حواسم نبود :blush: ، ولی بنظر من هم 5 شنبه بیایم قرار هم جمعه ، ورزش صبحگاهی رو مهمون پی سی باشیم :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط majjidd
با تشکر شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا حرف میزاری تو دهنم ..... (سانسور,تو قرار بهت میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
نوشته شده توسط torgheh
برادر من گفتم که با هر روزی غیر 5 شنبه مخالفم,یعنی اینکه من فقط با 5شنبه ها موافقم.........خب برا همینه که انجمنت به اون وضع در اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا تو قرار میبینمت........قربانت نوید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Braveheart
نوش دارو بعد از مرگ سهراب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ديگه لوس بازي ميشه حالا كه اكثريت با 5شنبه موافقن همون خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشاالله سال ديگه كه هوا گرم تر شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
پس شد قرار 5 شنبه ساعت 5 دم در دانشگاه ما :d
امین جون (پیشی) باز داری کلک بازی در میاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
قرار که شد دم درب سجاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی برا من فرقی نداری اگه داش پیشی بگه حاضرم بیام دم در دانشگاه (فقط به خاطر تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ولی از این جهت میگم درب سجاد که محل قرار ها ثابت بشه
بازم مخلص همه برو بچ مهربون مشهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشکر امیر(شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام به همگی!
آقا من اون موقع که جواب قبلی رو میدادم وقت کم داشتم ندیدم صفحاتو !!! حالا که میبینم بابا عجب شیر تو شیری شده ! هنوز نوتونین یه قرار درست و حسابی بزارین ؟! چرا سر و کله همو میشکونین؟! :sad:
آقا احسان خیلی ممنونم از اینکه گله ام رو مطرح کردی. :rolleye: از میلاد عزیز هم ممنونم.خداییش خیلی شماها و بقیه رو دوست دارم.آقا بهنام و آقا مجید دستتون درد نکنه با این نمک ریختنتون ! عجب آیکونهایی میارین ها ! (ما که نفهمیدیم اینها از کجا میان! ) :laughing:
بهرحال خوشحال میشم عصر 5 شنبه بیام البته قبلش به امین یوسف نژاد میگم و هماهنگ میکنم.اگه صبح جمعه میزاشتین بهتر بود. :happy:
به امید دیدار! :)
من هنوز هیچی نمیگم !
میترسم بگم میام ، اما سر از کلات در بیارم !!!
آقا قرار بالاخره چی شده درست بگین و گرنه بابا بزرگ نمیاد !!!!
قابل توجه پدر بزرگ (طرقه) و دیگر عزیزان (حال کردین لفظ لغتو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ):نقل قول:
نوشته شده توسط torgheh
قرار شد 5 شنبه ساعت 5 دم درب سجاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مهلت اعتراض به قرار هم تا 24 ساعت قبل از قرار می باشد و بعد از آن هیچ اعتراضی پذیرفته نمی باشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی که موافقن حتما اعلان کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر امیر
ایول نوید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوید اون موضوع قدردانی دیگه چیه ؟
من پنج شبه شرمنتونم نمیونم بیام من یه روز وقتم خالیه اونم جمعه س [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر جور شد جای من رو خالی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم اگر کارم تا ساعت 4 تموم شد سعی میکنم بیام وگرنه دیگه شرمندتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی امیر جون برای اون کاری که قرار بود انجام بدی چی کار کردی نتیجه رو تو دانشجو برام پیغام خصوصی بزن
یا علی و بای بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من میام میلاد نمیاد.
میلاد میاد من نمیام.
میلاد تو با من مشکل داری یا من با تو :d ?
قدر دانی هم میگه نمیدونید دیگه از من میخواد بشه .
چون این نوید یکبار به من گفت جمیله !
یادته نوید !!؟؟؟
توی اون تاپیک رقص !؟
میبینیم همو !
سلام . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي جان اين شكلكها اصلا قابل شما و نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم كه همتونميدونستين پنجشنبه نميتونم بيام ولي باز هم قرار و واسه پنجشنبه گذاشتين . پس نتيجه مي گيريم كه دوست ندارين من بيام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه بدون من بهتون خوش بگذره .
راستي احسان جان تو حتما بيا اون سي دي عكسها هم بيار اگه ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه يادت موند و آوردي بده به امير .
خباميدوارم قرار اين هفته به همتون خوش بگذره .
راستي تا يادم نرفته...
من كه نميام ولي قابل توجه كساني كه ميرن :
هركي اين امين و ديد از طرف من يك مشت و مال حسابي بهش بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بعدا با هم حساب مي كنيم . با تشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
د بيا ! نشد که قرار رو من تنظيم کردم مثل اينکه اين درس تنظيم خانواده رو استاد غلط کرده منو پاس کرده اينجوري نشد که همه نميان ! پس کي موند ؟ احسان پر ميلاد و بهنام پر پر داداش علي هم نيم پر ! عجبا
سلام به همگی!
بابا این چه وضعیه ؟! مگه میشه پدربزرگ نیاد؟! (میلاد رو میگم!) :) آقا بهنام خیلی ناراحت شدم نمیای.ایشالا به زودی میبینمت ;) .همینطور بقیه رو.این امین آقا کجا غیبش زده؟! خودش شروع کرده حالا نیست! :sad:
بهرحال این هفته که هیچی! ولی از هفته دیگه صبحها میزاریم که هم روشنه هم گرمه هم همدیگر رو میبینیم! (چون تو تاریکی دیده نمیشیم!) حالا فکراتونو بکنین! آقا نوید چی میخوای بیاری ها ؟! :blink:
به امید دیدار! ;)