کاش منم نته شمارو داشتم :دینقل قول:
یکی از بچه ها میگه سه تومن به احتمال زیاد ازش میخرم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Printable View
کاش منم نته شمارو داشتم :دینقل قول:
یکی از بچه ها میگه سه تومن به احتمال زیاد ازش میخرم
یعنی کسی جواب سوال منو نمی دونه؟نقل قول:
:n28:
نقل قول:
فایل رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن، نصب کن درست میشه!
\مورد DLL حل شد اما صدای بازی نه مشکل از چیه بازی صدا ندارهنقل قول:
مشکل من رو هم اگه می دونین بگید لطفا
تا همین چند روز پیش بازی pes 2014 به خوبی اجرا می شد ولی به یکباره سرعتش کند شده و بازیکنان مثل لاک پشت حرکت می کنند و انگار صحنه آهسته شده!! pes 2013 رو هم نصب کردم خواستم تست بگیرم و دیدم نه مشکلی نیست و خوبه .
چرا یهو اینطوری شده . بازی رو هم پاک کردم و دوباره نصب کردم . دیدم دوباه مشکل لاک پشتی داره!!
نقل قول:
شما فقط فایل dll رو گرفتی، صدای بازی ها هم مربوط به دایرکت ایکس میشه، باید دایرکت ایکست آپدیت باشه!
نقل قول:
ممکنه game speed دستکاری شده باشه، یه چک بکن!
نقل قول:
نه نیست . ....
ببین با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب میده!؟!؟!؟!نقل قول:
کپیش کن تو پوشه اصلی بازی....
باشه دانلودش می کنم . خبرش رو می دم . مرسینقل قول:
دایرکت ایکس رو از کجا آپدیت کنمنقل قول:
منم این بازیو ریختم اما در نگاه اول زده شدم از بازی ،شاید چند بار بازی کنم عادت کنم بهش،اما انگار گرافیکش بچگونس هرچیم شوت میکشی دروازبان میگیره به راحتی
شما هم اینجورین؟
آدرس تو فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
Warning :
your computer doesnot meet the minimumsystem requirements to run this software
as a result, you may experience errors during operation
your video card does not meet the required specifications (GPU:VRAM 512MB)
وقتی که اجرا می کنم این اخطار رو میده
این چه وضعشه بابا کی میخواد این فیس ها درست شه.پچ 1.2 هم اومد هیچ تغییری نکرد جز کفش ها.بعد من نمیدونم کسی که تکنیک هارو واسه بازیکنا طراحی میکنه اصلا فوتبال نگاه میکنه یا نه!! اینیستا عین کلنگ 1پا 2پا میزنه اونوقت نیمار که تخصصش 1پا 2پا نیست راحت میزنه.زمانی که نیمار به دنیا نیومده بود اینیستا با 1پا2پا از اینور زمین تا اونور زمین همرو دریبل میزد.مسخرشو دراوردن.
این PES با اکثر لپ تاپا مشکل داره، باید گرافیکو بذاری رو high تا این ارورو نده، با file loader که مخصوص PES 2014 هه، میتونی تنظیماتو دستکاری کنی ولی باز اروره هست. اگه گرافیکت واقعا کمتر از 512 هه، که اون قضیش فرق داره!نقل قول:
برو تو قسمت تمرین با همه چیش آشنا میشی......نقل قول:
دوست عزیز دستت درد نکنه گرافیکم و شناخت
ممنون همه چیو زد good اما گرافیکم زد bad
نمیدونم چرا گرافیکم 2gig نسبتا بالاست
امانش هست nvidia برنامه گرافیکیم ورژنش پایین باشه؟بخاطر همین زده bad
اگه گرافیکو بذاری رو high همه چی good میشه بجز GPU که اونو زده bad .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها دروازبون چطوری میاد جلو تو این بازی؟ همیشه مثلث رو میگرفتی میومد اما حالا خیلی بیخیال شده اصن نمیاد جلو
نقل قول:
فک کنم با مربع میاد، تو تمرینشم یه نگا بنداز فک کنم همین باشه.
سلام
دوستان من درایور گرافیک اصلی رو نصب کردم و تویه تنظیمات کارت گرافیک برای PES رو گرافیک اصلی یا انویدیا گذاشتم ولی باز اینطوریه
چیکارش کنم :n16:
سلام
یعنی حالم بهم خورد از بس دنگ و فنگ داره این pes 14
من وینذوزم 8 هست
بازی رو نصب کردم و گرافیک بازی هم بد نیست از لحاظ بازیکنان و تماشگران
ولی زمینش خیلی داعونه مثل موکت شده
حالا من احتمال دادم بخاطر گرافیکش باشه و رفتم هم انویدیام رو بروز کردم و هم اینتلم رو
ولی بازم بازی گرافیک رو نمیشناسه و این دو تا عکس رو میذارم ببینید چشه
همه بازی ها گرافیک رو میشناسه ولی این بازی میگه گرافیکت Unable هست
دوستان من نسخه black box و روی ویندوز 8.1 نصب کردم ولی موقع اجرا این خطا رو میده!!! لطفا کمک کنید.
نقل قول:
با دانلود و نصب این
microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555
دوستان بنده طیق گفته دوستان برای تنظیم گرافیک بازی بصورت دستی !(برای اینکه گرافیک لپ تابم جی فورس 750) هست وارد تنظیمات گرافیک شده و فایل اجرا و تنظیم بازی یعنی هر 2رو روی گرافیک جی فورس سوییچ کردم ..ولی در ستینگ pes تغییری ندیدم و همچنان گرافیک رو نشناخته و بازی روی low هست..
ولی وقتی در همان تنظیمات گرافیک کامپیوتر کلا همه رو روی جی فورس 750 گذاشتم در تنظیمات بازی هم درست شد و رقت رو hight ،،، ولی میخوام که هکیشه تنظیمات کامپیوتر همیشه رو auto باشه و وقتی میره تو بازی بره رو گرافیک قوی.. چیکار کنم ؟
سلام دوستان عزیز
برای من cpu رو good
ram رو good
vram رو good میزنه.
اما gpu رو bad میزنه.
cpu= core i 5 2.6ghz
ram=4
graphic=2 g710
هست.
چطور gpu رو از intel به nvidia تغییر بدم؟؟؟
لطفا کمکم کنید؟
دوستان سلام
یه عالمه مشکل و درد سر بود که حل شد !
اما یدونه دیگه مونده ، من از سیستمم مطمئنم ، اما وقتی می رم تو Settings دیسپلی کوالیتی رو زده Low ، و تو تب ـه Specifications هم GPU و VRAM رو نمی شناسه !
احتمال می دم خیلی از دوستان این مشکل رو داشتن ، دایرکس 11 رو هم نصب کردم ، و 9 رو هم قبلش ، که تو فولدر نصب بازی بود نصب کرده بودم ، ممنون می شم راهنماییم کنید
با تشکر
ویرایش : حل شد !
با سلامنقل قول:
خواهشا مقادیری که برای over clock و gpu رو گذاشتین وچک کردین، ج داده را در اختیار ما هم قرار دهید
over clock کردن یه کار تخصصی هستش
ممنون
کسی نیست جواب بده...خواهشا مقادیر over clock رو که چک کردید بزارید
بچه ها من کارت گرافیک رو آپدیت کردم مشکلم حل شد...البته ناگفته نماند به رم 2گیگ اضاف کردم و ویندوز 64 bit نصب کردم...الان رم 4 گیگ کارت گرافیک 1 گیگ cpu هم 4 هسته ای اینتل...روون اجرا میشه
بچها سلا من هم همین مشگل دوستمونو دارم راهنمایی کنید
دوستان منم این مشکل رو دارم لطفا راهنمایی کنید .نقل قول:
برای من ارور میده
the dynamic library rld.dll faild to load
چیکار کنم؟
کرکتون مشکل داره یه کرک دیگه دانلود کنین ...!نقل قول:
سلام
ببخشید من وقتی پچ ورژن 2 رو نصب میکنم موقعی نصب میشه و یک سلکتور میاد و 3 گزینه داره و باید آخرین گزینه رو انتخاب کرد که بازی اجرا بشه ارور میده و اصلا نمیزاره انتخاب کرد
دلیلش چیه؟
این ارور
سلام من هم همین مشکل رو داشتم ولی حل شد.نقل قول:
شما برو توی nvidia control panel بعد از قسمت global settings روی کشو کلیک کن و بزارش روی high-performance nvidia processor و بعد روی apply کلیک کن.
سلام من هم همین مشکل رو داشتم ولی حل شد.نقل قول:
شما برو توی nvidia control panel بعد از قسمت global settings روی کشو کلیک کن و بزارش روی high-performance nvidia processor و بعد روی apply کلیک کن.
سلام دوستان من ویندوزم رو عوض کردم بخاطر همین pes اجرا نمیشه میگه not installed آیا راهی هست بتونم اجراش کنم؟ در ضمن سی دی شو ندارم که دوباره نصب کنم.:n15:
نقل قول:for 64-bit windows: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
for 32-bit windows: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
for all windows: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
....
open reg file
click on the run
click on the yes
click on the OK
open the game
سلام دوستان
لطفا هرکی میدونه راهنمایییی کنه
من بازی بدون مشکل برام نصب میشه و میتونم تو بازی برم اما تیم ها خودشون بازی میکنند تو پی اس 2013 هم نتونستم بازی کنم چون اینطوری بود خودشون بازی میکردند فکر کنم مربی بازی میکنه نه من
نمیدونم چطوری تو پی اس 14 درست کنم این کارو
کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه خیلی وقته گیر کردم :((:n03: