سلام
من 3 هفته پیش این مدل رو از پاساز پایتخت و فول اچ دی خریدم 16 رو 3700 با گارانتی الماس 8 داشت که بعدا فخمیدم 3300 طبقه بالا دو تا مغازه فقط داشت
Printable View
سلام
من 3 هفته پیش این مدل رو از پاساز پایتخت و فول اچ دی خریدم 16 رو 3700 با گارانتی الماس 8 داشت که بعدا فخمیدم 3300 طبقه بالا دو تا مغازه فقط داشت
خب دوستان بعد از 7 8 ماه کار با این لپ تاپ واقعا باید بگم ازش راضیم . هیچ مشکلی نداشتم باهاش .
فقط اینکه کسی تونسته گرافیک دوم یا فن دوم رو واسش پیدا کنه ؟
گرافیک دوم که چندتا سایت دیدم اگهی کرده بودن
مثلا تو آل دیجیتال دیدم اگهیشو . ولی خب با قیمت فضایی 1 میلیون ( تازه کار کرده )
ولی من اگه فنش گیرم بیاد حتما میگیرم ! این دی وی دی که هیچ کاربردی نداشته واسه ما
کانفیگ منم full hd - 24gig SSD
دوستان
آیا نرمافزاری هست که بشه با استفاده از اون طوری تنظیم کرد که به صورت همزمان، هم باتری وصل باشه و هم برق؟ و زمانی که باتری به درصد خاصی رسید، باتری رو disconnect کنه و از برق مستقیم استفاده کنه؟
دوس ندارم بدون باتری از اون استفاده کنم!
بعضی مواقع یه سری مشکلات بوجود میاد!
منم از صفحه نمایش این لپ تاپ شدید ناراضی هستم، اصلا مناسب نیست ( نسخه hd )
ولی در سخت افزار خوبی داره
و باز خدا رو شکر که Z510 نخریدم
اما کماکان پشیمونم که E531 گیرم نیومد و صبر نکردم بخاطر اون
مژدگانی به دوستی که فروشگاهی معرفی کند که y410p داشته باشد
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
سلام دوستان
من شنیدم که یه هارد هیبریدی وسترن دیجیتال زده فقط برا y510 ..که 256 گیگ اس اس دی داره و یک ترابایت 7200RPM ....
شما خبر دارین؟؟؟قیمتشو میدونید؟؟کار کردن با این هارد 5200RPM این لپ تاپ و این Mکانفیگهای قدرتمند مثل اینکه با ترمز دستی بالا رانندگی بکنی..
هاردش مناسب این قطعات نیست خیلی ضعیفه
رفقا من ویندوز سون 64 را به صورت UEFI نصب کردم اما هرچی گشتم نتونستم اکتیوش کنم
شما سراغ ندارید؟
اقایون حرفه ای !!
مطمئنین که هارد ssd ngff به اینا میخوره؟
یعنی اونایی که سوکت ssd معمولی ندارن، همه سوکت ngff دارن؟
سفارش برم برام بیارن ؟
میدونم بهترین راه باز کردن لپ هست، ولی خب کسایی که میدونن بگن خواهشا!:n12:
البته چندوقته اینقدر این تاپیک سوت و کور شده که فکر نکنم کسی بیاد ببینه :n02:
من یه رابط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براش خریدم و ssd رو گذاشتم داخلش و وصل کردم بجای دیویدی رام!پشت لپتاپم باز نمبکنی با این روش!
سلام دوستان دو روز که نور مانیتور را نمی تونم کم و یا زیاد کنم دکمه fn را همزمان با دکمه فلش بالا مگیرم نور صفحه تغییری نمی کنه ممنون
سلام دوستان لبتاب من سمت چپ کیبرد جای کلید ESc لقه یعنی قاب زیر کیبرد بالا پاین میشه وقتی بازی میکنم گرم میشه میره سر جاش و کیپ میشه باید چه کار کنم؟
کسی این مشکل داشته؟
نه والا مال من اینجوری نیست ...ببر گارانتینقل قول:
.
خوب کاری کردی.حالا سرعتش چجوریه چه تغغیری کرده؟ویندوز چند ثانیه میاد بالا؟
رابط رو چند خریدی؟؟؟
سلام دوستان خسته نباشید
یه مشکل کوچیک ولی بزرگ برخوردم با لپتابم
دو روزه کلا در همه حالات داغه میشه بدنش، مخصوصا سمت CPU :-|
اول فک میکردم مثلا چون دو مانیتوره ازش استفداه میکنم داغ پردازش گرافیکیش زیاد میشه داغ میشه، اونو جدا کردم دیدم نه تأثیری نذاشت
بعد گفتم شاید از usb ها و اینا باشه، همرو جدا کردم ولی بازم تأثیری نداشت
بعد گفتم شاید ویندوزم مشکلی پیدا کرده، درگیری داره، چیزه خاصیم نصب نکرده بودم، گفتم ویندوزو عوض کنم، ولی بازم تأثیری نداشت، حتی موقع ویندوز عوض کردن هم لپتاب کاملا داغ بود!
الان تست کردم سیستم رو همون اول f12 زدم تا توی صفحه انتخاب بوت گیر کنه، حتی توی این حالتم داغ میکنه :-|
آقا چیکار کنم ؟ Fanش که درست کار میکنه مشکل از چیه آیا >؟ نظری دارین ؟
بامنی؟!نقل قول:
رابطش حدود80 بود،ظاهرا سرعت پورت دیویدی رایتر،ساتا2هست.فقط روپورت داخلی ساتا3جواب میده ولی فرق آنچنانی نداره حدود12ثانیه ای ویندوز کاملا بالا میاد!اگر رو ساتا3نصب بشه حدود8-10ثانیه بوت شدنش طول میکشه(البته بمحض اینکه وارد ویندوز میشه میتونی با سرعت کامل هر برنامه ای رو لود کنی(مثلا فایر فاکس با 50تا تب بدون هیچ مشکلی همون اول بازمیشه)
سلام
یکی بگه بین این دو چه تفاوت بزرگی داره،کدومو بگیرم؟
1. رم 8 با هارد 8 گیگ اس اس دی با مانیتور اچ دی و ویندوز
2. رم 16 بدون اس اس دی با مانیتور فول اچ دی بدون ویندوز
با صفحه hd اصلا نگیر چون براقه و نور را انعکاس میده و کیفیت خوبی نداره....ولی fhd بگیر با ssd بهتره.........نقل قول:
مگه این کانفیگم هست؟!نقل قول:
قیمتش چنده؟
مانیتورش خیلی اذیت می کنه و داغونه؟واسه گیم نمی خوام
آره hd داغونه.......ولی fhd خوبه....آره بگرد تو بازار fhd با ssd بگیر.....نقل قول:
سلام به همه
من این لب تابو خریدم و درایور اینتلو نصب کردم حالا که می خوام درایور جیفورسو نصب کنم پیام This graphics driver could not finf compatible graphics hardware می ده.ویندوز 8 64 بیتی ورژن درایور 311.41
تو قسمت منیجر: جلوی Microsoft Basic Display Adapter علامت تعجب زرد داره
می شه راهنمایی کنین؟
به نظرتون چنتا پارتیشن(درایو)چقدی بذاریم بهتره؟
در ضمن در مورد شارژ اولیه و استفاده های بعدی در مورد باتری هم توضیح بدین.
سلام
بله با شما بودم
خیلی ممنون
خب ردیفه دیگه من الان بدون اس اس دی 1 دقیقه بوت میشه یه دقیقه هم طول میکشه تا ویندوز بفهمه دنیا دست کیه.
فقط اگه یه لطف بکنید آدرس شرکتی که رابط رو میفروشه بنویسید یا تلفن بدید.
رابط ساتا 3 هم پیدا میشه؟؟؟؟
سلامنقل قول:
بله با شما بودم
خیلی ممنون
خب ردیفه دیگه من الان بدون اس اس دی 1 دقیقه بوت میشه یه دقیقه هم طول میکشه تا ویندوز بفهمه دنیا دست کیه.
فقط اگه یه لطف بکنید آدرس شرکتی که رابط رو میفروشه بنویسید یا تلفن بدید.
رابط ساتا 3 هم پیدا میشه؟؟؟؟
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنیننقل قول:
شارژ اولیه نیاز ندارهنقل قول:
برای گرافیک هم مطمعنی درایورش درسته .درایور ویندوز 8 با 8.1 فرق میکنه ها .باید دانلود کنی.احتمالا درایور مال اون ویندوز نیست
سی دی داخل جعبه رو گذاشتم دیگه
از کجا دانلود کنم؟
اگه ویندوز 8.1 نصب کردی باید دانلود کنی براش ار اینجانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم عاملتو از بالا انتخاب میکنی .وسلام
مرسی
نه ویندوز 8 ه
بعد باتری مینیموم و ماکسش چند باشه بهتره یا بذارم خالی بشه دوباره 100
زیر 15 یا 20 نزار بشه.نقل قول:
اگه هم مدتی نمیخای ازش استفاده کنی با 60 در صر نگهش دار. خالی خالی یا پر پر مدت زیادی نزارش.
تو خونه هم کلا درش بیار.
این طرفی که واسه ما ویندوز نصب کرده اومده 5 تا درایو ایجاد کرده(350 مگ رزرو) که به نظرم مسخرست،اگه بخوام همین الان که هیچی تو درایوا بجز C نیست 2 یا 3تا پارتیشن داشته باشم چکار باید کنم که مثلا چند گیگی بدم به درایو C بقیشم 2 تا درایو دیگه(اون 350 مگم بمونه)؟(اصلا خوبه این کار؟)
بعد این که شما چه آنتی ویروسی نصب دارین؟(ایست 7 خوبه البته کرک شده!)
دوست عزیز این چیزا به کار آدم ربط داره که چند تا پارتیشن داشته باشه.من خودم 6 تا پارتین دارم.البته بگم که درایو سی رو زیر 100 گیگ نزارید چون اگه این درایو بیش از حد پر بشه سرعت سیستمتون پاسسن میاد.حد اکثر تا 70 در صد پرش کنید.آنتی ویروس هم من نورتون سکوریتی 2012 دارم .بنظرم خوبه آپدیت هم میشه. 90 روزش که بعدش کرکش باید ریست بشهنقل قول:
می دونم عزیزم سلیقه ایه
منظورم اینه ک چجوری دقیقا اون کاری که گفتم انجام بدم؟
در ضمن تو قسمت Maximum Procesor State باتری فقط On Battery رو 60 بذارم؟(تنظیمات دیگه ای واسه باتری لازم نیس؟)
حسابی سرتو خوردماا:n02:
شما در دیسک منجمنت و با استفاده از خاصیت shirink میتوانید پارتیشن ها را از هم جدا کنید.راجع به این خاصیت در گوگل سرچ کنید که آموزش تصویری هم هست اونجا.
اگه باتری رو رو 60 بزارید به محض رسی دن به شصت درصد دستگاه اتوماتیک روی برق شهر سویچ میشه و باتری از مدار خارج میشه.
حالا اینکه چه وقت این کارو کنید بستگی به کارتون داره ولی وقتی باتریتون پر شده دیگه نزارید به برق وصل باشه چون داره از باتری استفاده میشه اون موقع.
پس بهتره فعلا که تو خونم باتریو در بیارم
باتری چقد بیرون باشه بده؟
هر چی کمتر شارژ کنی باترو بهتره خب.کاریش نداری درش بیار خونه..یه ماه یبار ازش استفاده کنکه تنبل نشهنقل قول:
دوستان شما در حالت کار عادی تو تسک منیجر چند درصد cpu و memory و disc تون مشغوله؟
مال من cpu که صفره ولی رم 10 درصد اشغاله ولی disc خیلی نوسان داره که تقریبا همشم از service host:local service ه . چکار میشه کرد؟
البته بعد چند دیقه بهتر می شه...
بهتون پیام دادمنقل قول:
دوستان این استفاده از usb تو حالت خاموش بودن لب تاب به چه صورته؟تنظیمات داره؟
دوستان این استفاده از usb تو حالت خاموش بودن لب تاب به چه صورته؟تنظیمات داره؟
دقیقایادم نیست کجا ولی از بایوس دستگاه باید فعال بشهنقل قول:
سلام
چه جوری می شه فهمید گرافیکمون قابلیت sli داره؟
نرم افزار خود شرکت چرا بک آپ نمی گیره؟
یه سوال بی ربط:! درسته که آفیس 13 رو وینوز 64 بیتی باید نسخه 32 بیتیشو نصب کنیم؟
سلام دوستان
من لبتابم قسمت سیاه زیر کیبردش یکم شل شده انگار چسبش شله کسی به این مشکل بر نخرده؟