ظاهرا داره کم کم وارد بازار میشه می تونین توی سرچ های خودتون ببینین بعضی سایتها آوردن ولی فعلا کانفیگهای متوسط :n02:
Printable View
ظاهرا داره کم کم وارد بازار میشه می تونین توی سرچ های خودتون ببینین بعضی سایتها آوردن ولی فعلا کانفیگهای متوسط :n02:
چه سایت هایی ؟
آقايون بي زحمت هر وقت تو شيراز با چيزايي كه در زير ميگم اومد يه خبر به منم بديد. ممنون ميشم
1. حتما گارانتي داشته باشه
2.FHD + touch
3. بلوري و ويندوز و مقدار فضاي هارد هم مهم نيست.
4. رم 8 به بالا + گرافيك 4
قيمت هم زير 3600 باشه و گرنه نميخوام:n26:
من تا پای خرید رفتم ولی قیمت رو کشیده بالا و میگه زیر 4300 نمیده... حالا یا داشت کلاس میذاشت یا هر چی میگفت فقط 2 تا ازش مونده!!!! تصمیم گرفتم کلا این لپتاپ رو دیگه نخرم و صبر کنم تا اینده.... هر روز قیمت رو داره میبره بالا... بازار ما بازار مشتری مداری نیست.. کلا لپتاپهایی وارد میشه که بازار پسند باشه و سود بیشتری نصیب وارد کننده بشه... با این وضعیت هیچ انتضاری نمیشه داشت... وقتی قیمت 1 لپتاپ یک سوم قیمت یک ماشین صفر هست باید بزنیم تو سر خودمون....نقل قول:
یعنی هیچکس نیست جلوی اینارو بگیره!دلار اومده پایین اینا دارن میکشن رو قیمت.یعنی اینقد بی صاحابه اینجا ؟بالاخره باید یکی گزارش بده که اینا هر کاری دلشون میخواد نکنن.همین n56vb سه روز پیش 3350 بود دیروز شد 3450 امروزم 3680...
4300 :n04:
فکر کنم فروشنده داره این تاپیک رو میخونه.
اصلا هم لپ تاپ خوبی نیست:n02:
این مدل با دلار 3500 تومانی قیمتش 3 ملیون و 700 بود چطور الان با دلار 3 تومانی 4 ملیون و 200 هست ؟؟؟!
یعنی هیچ نظارتی به فروشندگان تو بازار نمیشه عایااا ؟!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
[QUOTE=blueman200;7921361]ظاهرا داره کم کم وارد بازار میشه می تونین توی سرچ های خودتون ببینین بعضی سایتها آوردن ولی فعلا کانفیگهای متوسط :n02:
چون تاچ نیست میگین کانفیگ متوسط?کانفیگ بهترش چه فرقی با این داره?
ممنون از پاسخ
فرمايش درستي داريد
اصلا چيزي كه برخي فروشنده ها مد نظر ندارند مشتري و حقوق اون هست
ممنون
[QUOTE=m0fidi;7921876]علاوه بر تاچ بودن رم بالای8 گیگ (12و 16) و سیستم عامل ویندوز 8 اورجینال و هارد دومSSD همه این موارد میتونه به کامل تر بودن کانفیگ منجر بشه هفته آینده احتمالا تغییرات را در قیمتها با آغاز پخش مجموعه واردات جدید شاهد باشیم.نقل قول:
مطمئنید سری جدیدی که اومده همشون تاچ نیستن؟
[QUOTE=blueman200;7922338]هیچ کانفیگی هارد دوم ssd نداره...نقل قول:
[QUOTE=tonypb;7922823]کانفیگ رسمی نداره. اما کلا داره. تو آمازون هست. 500 با 24اس اس دینقل قول:
[QUOTE=tonypb;7922823]هست دوست عزیز با کمی سرچ می تونید ببینین تو ایران هارد 1 ترا بایت به همراه 64 گیگ SSD موجود هستنقل قول:
مشخص نیست ولی تا الان اون جاهایی که من پیدا کردم تاچ نبوده متاسفانهنقل قول:
باید صبر کرد ببینیم این هفته چی میشه
سرس جدید همگی صفحه تاچ دارن ، کانفیگ فولش (8/1T/vga 4+blue ray) قیمتش حدود 4.700 هست
فکر کنم اشتباه نوشتین الان با تمام این مشخصات فقط غیر تاچ دارن 4 تومن میدن،مسلما با اومدن بیشتر در بازار قیمت پایین تر هم میادنقل قول:
عمر باتریهای لیتیوم- پلیمر بر اساس چرخههای شارژ تعیین میشود. هر چرخه برابر با شارژ از ۰ تا ۱۰۰ درصد است بنابراین اگر دو بار دستگاه تان را از ۵۰ تا صددرصد، یا یک بار از ۳۰ تا ۱۰۰ و مرتبه دوم از ۷۰ تا ۱۰۰ شارژ کنید، یک چرخه را پشت سر گذاشتهاید. اما اگر میخواهید عمر باتری (تعداد چرخهها) افزایش یابد همیشه باید بلافاصله بعد از رسیدن به درجه صددرصد شارژ، آن را از برق بکشید.
مدیر عامل Cadex Electronics، ایسیدور باخمن میگوید: وضع ایدهآل شارژ برای باتری این است که شما آن را تا ۸۰ درصد شارژ کنید و سپس وقتی به ۴۰ درصد رسید دوباره آن را به شارژ بزنید تا به ۸۰ درصد برسد و همیشه سعی کنید سطح شارژ در همین محدوده بماند.با این روش عمر باتری (یعنی تعداد چرخهها) افزایش مییابد، گاهی حتی تا چهار برابر حالتی که آن را همیشه به شارژ متصل نگه دارید.
اما چرا این طور است؟هر سلول یک باتری لیتیوم- پلیمر تا سطح ولتاژی مشخص شارژ میشود. هر چه درصد شارژ بالاتر، سطح ولتاژ هم بالاتر. پس وقتی یک باتری با ولتاژ بالاتری شارژ شود، میزان فشاری که به سلولهای آن وارد میشود نیز بالاتر خواهد بود و همین فشار است که باعث میشود تعداد چرخههای شارژ کمتر شود.برای مثال یک باتری که همیشه تا صددرصد شارژ میشود عمری برابر با ۳۰۰ تا ۵۰۰ چرخه خواهد داشت ولی همان باتری در صورت شارژ تا۷۰ درصد دارای عمری معادل ۱۲۰۰ تا ۲۰۰۰ چرخه شارژ میشود.
یک عامل بسیار مهم دیگر در عمر باتری، میزان گرماست. کایل وینز از سایت مشهورiFixit میگوید: اگر گرمای زیادی به باتری وارد شود، عمرش آنقدری که امیدوار هستید بلند نخواهد بود بنابراین ترجیحا همیشه از لپتاپ روی سطوح صاف مثل میز یا هیتسینک استفاده کنید و کمتر آن را روی پا یا سطوحی که امکان تبادل راحت گرما را نمیدهند، بگذارید.
مطلب مفیدی بود.ولی بهتره خیلی فکرتون رو درگیر این مساله نکنید چون موقع کار با دستگاه، هیچکس یک چشمش به میزان شارژ باتری و یک چشمش به کار خودش نیست و این قضیه بیشتر اسباب استرس در افراد میشه.نقل قول:
ضمن اینکه بهرحال بطور میانگین بعد دو سه سال باید یک باتری نو خرید و یا با صرف 50 درصد هزینه، فقط سلولهای باتری رو تعویض کرد
اینم گفتنی هست که استفاده از باتری Lithium-Polymer خودش یک حرکت جدیده چون تابحال اکثرا از باتری نسل قبل یعنی Lithium-Ion در لپتاپها استفاده میشد.
سلام دوستان به نظرتون لب تاب N550 با هارد 1TB+256 SSD با قیمت حدود 4100-4200 معقوله؟(البته گارانتی بین الملل)
گارانتی بین الملل چیه کسی میدونه چجوریاست؟ ریسک نداره؟
N550 خودش به طور اتوماتیک قطع می کنه،نگران نباشیدنقل قول:
از کجا میوای بگیری مگه !!؟نقل قول:
خوبه دیگه همین هارد ssd کلی پولشه
فقط گارانتی بین المللی تو ایران بدون گارامتی محسوب میشه و بدردت نخواهد خورد .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
از كجا مي خواي بگيري؟؟؟؟؟؟؟:n24::n24:
درسته.وارد کردن یک mSATA SSD 256GB باکیفیت برای خود من دقیقا 1 تومن هزینه داشت!!!نقل قول:
ولی بدی N55 همینه که شیار خالی mini PCI-E نداره که بخواید mini SSD رو جا بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگر اینکه کارت WLAN رو (تصویر زیر) جدا کرده و mSSD رو جا بزنید.اسلات مربوط به درایو DVD هم که ظاهرا SATA هست نه mini SATA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(نکته: فقط در لپتاپهای سندی بریج،ایوی بریج و هاسول اگر در اسلات mini PCI-E اقدام به نصب mSSD کنید بطور خودکار چیپست اصلی مادبربورد اقدام به شناسایی شیار بعنوان mSATA میکنه و mSSD رو بعنوان هارد میشناسه)
سلامنقل قول:
از کجا می خواهی بگیری تهران؟
تاچ هست؟
فول اچ دی؟
به صورت سفارشی از دبی
شما هم اگه میتونید یا کسی رو دارید اگه از ایران نخرید خیلی واستون ارزون در میاد
این مدل با رم 8 گرافیک 4 و فول اچ دی و هارد 1TB+256 SSD هستش
در مورد ویندوز و لمسی بودنش نمی دونم البته مهم نیست چون سفارشیه هر چی خودت می خوای میتونی بگی
تو این مورد هم خود شرکت به جای دستگاه DVD هارد 1TB و به جای هارد یک ترا هارد SSD رو میزاره
البته قیمت 4200 مربوط به دو سه هفته پیش احتمالا 100 تا 200 تومن ارزون یا گرونتر شده باشه
تا سه شنبه خبرشو میدم که اگه کسی خواست واسه اونم کارش راه بیافته
متشکرم از پاسخ
راهنمائی خوبی بود
موفق باشید
سلامنقل قول:
دقیقاًَ این حالتی که فرمودین مورد علاقه من هست.
یعنی
i7/8Gig/VGA2T و فول اچ دی و لمسی
هارد 1 ترا + اس اس دی برای من بهینه ترین حالته من اصلاً به درایو نیاز ندارم.
می خواستم ببینم واقعاً میشه تهیه کرد؟ سفارشی میشه؟
آقا من قطعی می خوام البته به شرط فول اچ دی و تاچ بودننقل قول:
خبرشو بده لطفا
سلام منم میخوام 2 3 نفری با هم بخریم شاید تخفیف هم بده شماره تماس من 09128119963 ممنون با همین مشخصات
صرفا جهت اینکه قیمت دستتون بیاد من از دبی 2تا واسه دوستانم خریدم یکیش در اومد 3700 و اون یکی هم 4200
تفاوتشون فقط در تاچ و رمشون هست بقیه چیزا یکیه
به اضافه اینکه اینارو هم همراه هرکدوم هدیه دادن...
هارد اکسترنال 1ترا+هدست+موس+کیف+آنتی ویروس+شارژ بانک+تبلت
به نظر خودم به غیر از اون هارد سیگیت بقیه اشون جالب نیستن...مثلا تبلت مارک متفرقه هستش!
البته من از نمایشگاه جیتکس 2013 خریدم,پر بود از این جور آفر ها!
نمیدونم الان تو ایران چنده!
سلام، بچه ها دیجی کالا y510 لنووا اورده به نظرتون ارزش خرید رو داره با رم ۱۲ و گرافیک ۲ و باتری۶سلولی و هاسول۴۷۰۰ و صفحه معمولی قیمت زده ۳۵میلیون نظرتون چیه بخرم یا صبر کنم این بیاد تو بازار
به نظرم اگه مایه ردیفه بخر و صبر نکن.
من كه ديگه حوصله صبر كردن واسه خريد N550jv رو ندارم. اگر كسي لپ تاپي با صفحه FHD سراغ داره خبرم بده. ديگه تنها چيزي كه واسم مهمه FHD بودنه و حتي اگه Corei5 هم باشه اشكالي نداره. خواهشا اگه كسي مدلي رو سراغ داره بگه تا هفته ديگه برم بخرم.:n04:
سلام دوستانی که منتظر N550 با 1TB +256SSD بودند بیخیال شن چون فروشنده گفت 4550 که اصلا به نظر من نمیارزه!من که عمرا همچین پولی بدم:n05:
دوستان
يه سؤال
ميشه شماره ي اون مغازه هايي كه n550 رو تو شيراز داشتن بدين؟
نه عزیز.کاملا برعکسنقل قول:
خیلی هم خوب قیمت داده و بطرز عجیبی می صرفه
اولا بد نیست بدونید همون SSD 256GB بسته به کارایی بین 166 تا 223 دلار فقط قیمت خالصشه !!! البته شما حدود 100 دلار هزینه ی ارسال و پست DHL از مبدأ به مقصد رو هم بهش اضافه کن تا قیمتش در بازار ایران دستت بیاد! خودت حساب کن به پول ایران چقدر میشه اونوقت با من هم نظر میشی که خیلی خیلی منصفانه قیمت داده و باید روی هوا بزنیش
دوما از بحث قیمت که بگذریم وجود HDD با دور 5400 برای چنین دستگاهی یکجور عدم هماهنگی شدید در سرعت و کارایی ایجاد میکنه و خودش میشه گلوگاه .
همین بعدا باعث میشه در نظرتون کند بیاد و از کاراییش شاکی بشید.مخصوصا توی بوت و یا اجرای برنامه های سنگین و فراخوانی زیاد از هارد.و دیگه اونوقت براتون مقدور نیست که یک SSD 256GB با این قیمت عالی که از قبل روی دستگاه نصب شده بتونید تهیه کنید.
من جای شما باشم در خریدش %1 هم شک نمیکنم و هر طور شده کمی بودجه رو افزایش میدم و روی هوا می قاپمش.
لطفا
اگر شیراز یا تهران سراغ دارید به من هم اطلاع بدهید
سلام لطف کن آدرس سایت یا تلفن برای خریدش رو بزار ما میخریمنقل قول: