Printable View
بدون شرح :
" آنهایی که بیشتر میفهمن بیشتر زجر میکشن ... "
نقل قول:
در خود چو نظر کردم خود را بندیدم زیرا که در آن مه تنم از لطف چو جان شددر جان چو سفر کردم جز ماه ندیدم تا سر تجلی ازل جمله بیان شدنه چرخ فلک جمله در آن ماه فروشد کشتی وجودم همه در بحر نهان شدآن بحر بزد موج و خرد باز برآمد و آوازه درافکند چنین گشت و چنان شد
مولانا
یه بیت شعر میزارم ... فقط اگر ما مرجع ضمیر شین رو حقیقت در نظر بگیریم ... این شعر درست در میاد تقریبا .نقل قول:
صورت گر دیبای چین رو صورت و رویش ببین ** یا صورتی برکش چنین! یا توبه کن صورت گری.شیخ شیراز .
رو = بن مضارع رفتن یعنی برو ...
یعنی انسان امروز راهشو گم کرده!نقل قول:
شب و روز میان ومیرن ولی اون هنوز توی مه(هوای سیاه ومه آلود اطرافش)جستجو میکنه ولی خودش نمیدونه به کجامیره!
وناراحت وناامید سجده کرده شاید کمکی بیاد.
حال اکثر اون هایی که دنبال حقیقت زندگی هستن ولی توی صحرای عظیم شک گم شدن!
سوء استفاده از احساسات
نقل قول:
این شهر پر از صدای پای مردمیست
که همچنان که تو را میبـوسندطنابــِ دارت را میبافند
مردمانی که صادقانه دروغ میگویند
و عاشقانه خیانت میکنند..
دکتر علی شریعتی
به نظر من مفهوم این تصویر اینه که:انسان به سوی مرگ حرکت میکنه ولی خودش فکر میکنه داره میره برای بازی!نقل قول:
سلامنقل قول:
گاهی اوقات با فریب دیگران به سوی مرگ میروی و خودت متوجه نیستی.
نه تنها زندگان ، بلکه مردگان هم از دست کلاغها آسایش ندارند .
سلام
وقتی مردی دستت جوری از دنیا کوتاه میشه که دیگه کلاغ هم ازت نمیترسه.
نقل قول:ورژن 1 :
دستم بگرفت و پا به پا برد ---- تا شيوه قتل آدم آموخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن 2 :
دستم بگرفت و پا به پا برد ---- تا شيوه قتل و کشتن آموخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن 3 :
دستش بگرفت و پا به پا برد ---- تا دار زدن به کودک آموخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلاد ز کودکي ، سر کار ---- جلاد شدن به کودک آموخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n09:
کسانی که ادم رو راهنمایی میکنند ( و به ادم توی یه راه کمک میکنند ) همیشه خیر ما رو نمیخوان !نقل قول:
نقش جبر خانواده و جامعه در بزهکار شدن افراد...نقل قول:
دقیقا" .... نقش جامعه و کشور در مجرم شدن افراد رو نشون میده ....نقل قول:
سلامنقل قول:
دقیقا" .... نقش جامعه و کشور در مجرم شدن افراد رو نشون میده ....
به نظر من اینطور نیست. از عکس برداشت میشه که اون فرد داره بچه رو با ترفندی به سوی مرگ میبره تا اونو از بین ببره. اما فکر نمیکنم خانواده و کشور و جامعه و... توی از بین رفتن افراد سودی نصیبشون بشه که بخوان آگاهانه اونا رو به سمت مرگ ببرن.
سلام
بعضی کارها اونقدر ظالمانه هست که دل موجودات بیجان رو هم به درد میاره.
نقل قول:
دائم گل این بستان شاداب نمی ماند ....:n01:
کلاغ ها وقتی چیزی از لاشه گیرشون نیاد حتی به سنگ قبر مرده هم چشم دارن!(کلاغ ها هیچ وقت ناامید نمیشن)!نقل قول:
این تصویر به افراد به اصطلاح مرده خور اشاره داره که حتی بعد مرگ شخص هم از مرده میخان سود ببرن که حتی روح مرده هم از اونا فراریه!
این تصویر به نظر من یعنی رهایی خرج داره گاهی باید براش خون داد!نقل قول:
(پاهای اسب به چوب بنده ونمیتونه حرکت کنه وبقیه عروسک ها سعی دارن آزادش کنن!ولی......)
سلام
باید از بعضی ها به خاطر تنبیه کردنمون تشکر کنیم. اما گاهی وقتها دیر میشه.
نقل قول:
زندگی آنقدر ابدی نیست که بتوان مهربان بودن را به فردا انداخت،
دوستت دارم چون شاید فردا فرصتی برای گفتنش نباشد.
( ناشناس )
اون جای چکمه نشان از دعوای بین چکمه و مرده و تنبیه و زد و خوردی سخت از سوی چکمه به مرد و عدم درک معنای واقعی اون تنبیه از سوی مرد و حسرت کنونی اما بی فایده از مرگ چکمه.
ما تو دوران مدرسه همیشه دوست داشتیم معلم هامون سخت گیر و اهل تنبیه نباشن، اما کاش همون موقع قدر سخت گیری هاشونو میدونستیم ولی الان دریغ که دیگه یا تو این دنیا نیستن یا نمیدونیم کجان.
و در آخر همدیگر را دوست بداریم، شاید فردا وقتی برای ابراز عشق نباشد
همین ...:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بعضی کشورها وقتی حاکم دیکتاتور از میان رفته یا تبعید میشود
مردم آن کشور به سبب باورهای متعصبانهی درتضاد با یکدیگر به جان هم میافتند و از کشته پشته میسازند.
ناامنی همه جا را فرا میگیرد
و آنهنگام است که آن مردم، به یاد همان دیکتاتور میافتند و آرزوی بازگشتش را دارند.
همانند کالون که یکبار از ژنو رانده شد، اما دوباره با شکوه تمام و با پذیرش تمام شرطهایش بازگردانده شد. (وجدان بیدار- اشتفان تسوایگ)
نتیجه آنکه برای رسیدن به آزادی و دموکراسی مهم برچیدهشدن نظام توتالیتر و مستبد نیست. بلکه ابتدا این افکار و باورها و عقاید ملت است که باید درست شود. و همین کافی است تا آن نظام خودبخود به پایان راه خویش برسد.
سلام، به نظر من وجود عناصری مثل سرباز، رد چکمه، و چکمه در یک عکس زیاد نمیتونه با مردم و حاکم دیکتاتور مرتبط باشه.نقل قول:
در بعضی کشورها وقتی حاکم دیکتاتور از میان رفته یا تبعید میشود
نظر به اینکه چکمه یک نشانه شناخته شده برای دیکتاتوری و حکومت نظامیان است،
سوگواری دیکتاتور رفته بجز برداشت از اینکه مردم برای نظم دیکتاتوری سوگواری میکنند، از نوعی بی خبری از رنج رفته برخود حکایت میکند.
به نوعی برام یادآور واکنش مردم روسیه به بعد از مرگ طبیعی یکی از بزرگترین آدم کشهای تاریخ، استالین بود ...
اگه به حالت دیگه ای نشون داده شده بود، میشد چنین برداشتی کرد. اما به نظرم چکمه ای که یک سرباز رو تنبیه کرده نمیتونه نماد یک دیکتاتور باشه. به فرمانده نظامی خیلی نزدیکتره. به خصوص محل ضربه! معمولاً نماد دیکتاتورها اینه که مردم رو زیر چکمه هاشون له کنن نه اینکه با لگد به ماتحتشون بزنن! :biggrin:نقل قول:
نظر به اینکه چکمه یک نشانه شناخته شده برای دیکتاتوری و حکومت نظامیان است،
نقل قول:
دیکتاتوری هم شدت و ضعف در زمان داره، و میتونه زمانی با لگد به پشت باشه و زمانی با لگد به سر(بجز اینکه فرمانده نظامی هم میتونه دیکتاتور باشه)
میتونه به خودیها به توبیخ(پشت) باشه و به اپوزیسیون به قهر(سر).
چکمه اصلی در تصویر در قاب عکسه.
انقدر چکمه های دیکتاتوری شناخته شده است که نیاز به تفسیر آنچنانی نداره....
انسان اگر به چیزی عادت کنه دل کندن از اون سخته.حتی اگر اون چیز به ضررش باشه...
بامزه بود...:n02:
نمونه ای از فقر فکری...
معمولا آدما به چیزی که آزار دهنده باشه عادت نمی کنند
مگه اینکه چوب استاد باشه...
ولی درکل چه صاحب ظالم اون عکس چکمه که به درک رفته چه اون مرد که به هردلیلی چه فقر فکری و چه هر دلیل فلسفی دنیا به زاری رسوندش هردو از نظر روانی مختل هستند
زیاد بهشون فکر نکنید توی دنیای روان پریش ها سخت میشه به نتیجه رسید
چه اونی که عقده آزار دیگران رو داره چه اونی واسه یه عقده ای دلسوزی و گریه میکنه
:n26:
منظور من لگد زدن به جایی نبود، معمولاً تعبیری که از چکمه و دیکتاتوری میشه اینه که میگن فلانی مردم رو زیر چکمه هاش له کرد.نقل قول:
دیکتاتوری هم شدت و ضعف در زمان داره، و میتونه زمانی با لگد به پشت باشه و زمانی با لگد به سر(بجز اینکه فرمانده نظامی هم میتونه دیکتاتور باشه)
جستجوی مختصری هم در مورد dictatorship symbol کردم، ولی ردی از چکمه پیدا نکردم. اگه چیزی برام معرفی کنید ممنون میشم.
این تعبیره و المان آن: چکمهنقل قول:
شما یک تصویر(کاریکاتور، کارتون، عکس و...) رو تحلیل میکنید نه یک جمله، خالق اثر میتونه از یک المان شناخته شده بصورت نوآورانه تر استفاده کنه
وحی منزل نیست که چکمه حتمن در حال له کردن استفاده بشه و حالا شکل ضربه زدنش یا جای ضربه اش خارج از چارچوب تعریفش باشه فیلد بشه، این اثری است هنری.
در این تصاویر چی برای شما جلب توجه میکنه:
اولی که از دیکتاتور بزرگ چاپلین
دومی هم که ناپلئون
نقاش چی رو برجسته کرده؟ وسط قاب چاپلین در کنار کره زمین چی میبینیم؟
موسولینی، هیتلر، صدام، قذافی، استالین و ده ها دیکتاتور بزرگ و کوچولو نصف عمرشون رو چکمه پوش سر کردن
بعد که خیلی لوث و لوس شد یواش یواش دیکتاتورها چکمه رو از پا کندن و کت و شلواری و زر وزیوری...
حالا بگیم نه بجز این حالت قابل قبول نیست :
نگاه خلاقانه است که در اثر هنری مطرحه گرامی
به نظر من شخص داخل عکس بیشتر به جیره خوار شبیهه تا یک سرباز ؛نقل قول:
... عناصری مثل سرباز ...
لباس یکدست ( شبیه لباس کارگری ) و کفشهای شیک و تمیز ! با گریه های کمی اغراق آمیز .
ظاهرا خواستار بازگشت به شرایط گذشته است ...
من فکر میکنم میخواد بیان کنه نادانی بعضی از ادمها چقدر زیاده، در حالی که خودش زخم خورده (جای اثر چکمه از پشت بنظرم بیانگر اعمال یک نوع زورگویی هست) است، بازهم در سوگ نبودن آن اجبار ،اشک میریزه! (مرگ چکمه بنظر میرسه از بین رفتن آن زور بالا سرش باشه) یا لیاقت بعضی از ادمها که همانا توسری خور بودن هست
آره، این ویژگیها که گفتید میتونه به یه سرباز شبیه نباشه. گرچه مشخص نیست کفش پوشیده یا پوتین.نقل قول:
به نظر من شخص داخل عکس بیشتر به جیره خوار شبیهه تا یک سرباز ؛
لباس یکدست ( شبیه لباس کارگری ) و کفشهای شیک و تمیز ! با گریه های کمی اغراق آمیز .
ظاهرا خواستار بازگشت به شرایط گذشته است ...
نوع رفتاری هم که اون شخص مرده باهاش انجام داده و همچنین عکسی که برای یادبودش باقی مونده بیشتر به یک فرمانده نظامی شبیهه تا یک جیره بده! :n01:
نور ماشین میتونه نمادی از علم و روشنفکری باشه که جهل و خرافات رو آشکار میکنه و سپس از بین می بره .نقل قول:
واضحه که طناب بوسیله خوده شخص بسته شده ؛ حالا چه بینا و چه نابینا ، راههای بهتری غیر از اعتماد به گربه هم هست ( برخلاف سگ ، گربه بیشتر به خودش اهمیت میده تا صاحبش ).
در این درگه که گه کَه کُه شود کُه کَه ...... مشو با جاهلان هم رَه که رَه چَه می شود چَه رَه