یعنی با باطری های APPLE فرقی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یعنی با باطری های APPLE فرقی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ببین با اینکه n550 جدید تر و بهتره اما هزینه اش هم پایین تر اومده. مثلا n55 یا n56 fhd حدود 1300 دلار بود اما n550 fhd فقط 969 دلاره .علتش هم میخوای بدونی برو تو page 3 همین تاپیک دوستمون parsicola در موردش توضیح داده!!نقل قول:
نه فرق نمیکنه ,باطری های لیتیوم پلیمر دارن جایگزین لیتیوم یون میشن !!نقل قول:
تو همین لینک Notebookcheck گرافیک GT750 که رو n550 هستش تو کلاس 2 قرار گرفته و زیرش نوشته که واسه اجرای بازی بصورت HD خوبه.نقل قول:
حالا رو n550 FHD مشکلی پیش نمیاد با این گرافیک؟؟
این لپ تاپ صرفا برا بازی طراحی نشده، همین باتری 4 سلولی صدق میکنه این موضوع رو!نقل قول:
البته بستگی به بازی داره، درسته GT750 یه گرافیک قدرتمندیه ولی بازیا هم بی حرکت نمیمونن و پیشرفت میکنن!
بازیای خیلی قوی که فقط رو کنسولا خوب اجرا میشه رو نباید انتظار داشت رو این سیستم اجرا بشه ولی بعضی بازیا هم هستن رو FHD بالای 60 تا فریم هم میدن!
:: Batteryنقل قول:
59 Wh Lithium-Polymer, 15 V, 4000 mAh
این N550 رو همینجوری نگاه نکن، یَلیه برا خودش :n02:
فقط این آل دیجیتال خدانشناس رفته یه قیمت نجومی گذاشته و یکم افکار عمومی رو نسبت بهش خراب کرده :n24:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه چیزی در مورد گرمای این لپ تاپ بگم!:
تو همون ریویی که کاربر خارجی گذاشته بود، گفت که تو بازیا و کارای سنگین، قسمت بالا سمت چپ کیبورد خیلی گرم میشه ولی تو همین لحظه قسمت پایینی لپ تاپ دماش بالاتر از 40 درجه (یا 45 درجه! یادم نیست!) نمیره که اتفاقا مثل اینکه هارد هم در قسمت پایین وجود داره و این خیلی مهمه! ولی از قسمت خروجی گرما، باد گرم وحشتناکی بیرون نمیاد !
در مورد صدا هم، تا 70% بدون نویزه ولی بالاتر توش نویز پیدا میشه!!! ( به گفته خودش شخص) ولی در نوع خودش عالیه مخصوصا هدفون ! ( من که ندیدم هدفون بدن باهاش، احتمالا ساب ووفر منظورش بود!)
یکی از دلایلی که میگن صداش نسبت به N56 ضعیف تره اینکه، n56 تا 90% به بالا نویز وارد صدا میشه ولی این از بالای 70% !!
این 70 % رو با اون درصد صدایی که مثلا تو KMPlayer میزاریم اشتباه نگیرید!!!!
اینا چیزایی که گفته شده، من نه رد میکنم، نه تأیید میکنم، چون خودم باهاش کار نکردم :n02:
پست دوتایی شد!!!
من hp dv6 داشتم با اسپیکر بیتس اما اصلا صداش نویز نداشت .ظاهرا اسپیکر های beats بهتره!کیفیت اسپیکر های bang&olufsen چطوره؟
ببینید حداقل کارت گرافیک واسه بازی کردن GTX 660m هست.که تو لپتاپ های y580 وge70 هست.راستی خبری از y510p نشده؟
من که n43 sl دارم و از اسپیکراش فوق العاده راضیمنقل قول:
یعنی اسپیکرهاش در حد beats هست یا بهتر؟نقل قول:
سلام
مقدار دقیق حافظه ی کارت گرافیک GTX 675M چقدره؟ چقدر توی لپتاپ gt60 msi حافظه ی اشتراکی داره؟
Beats عالیه :n12:
اما من کلا نفهمیدم منظورش از اون 70% و 90% چی بود:n13: من دو تا ریویو از N550 خوندم، هر دو گفته بودن اسپیکراش خیلی خوبن، اگه ساب ووفر وصل باشه که فوق العده ست، تو ریویو اولی داشت با N56 مقایسه ش میکرد و تو دومی با لنوو G550!
شایدم این درصد ها رو به اونا دادن، یعنی 90 % به N56 و 70% لنوو :n13:
(یکم باید بیشتر زبانم رو قوی کنم :n02:):n16:
اسم این تاپیک کم کم باید به (خریداران خیلی صبور)باید تغییر کنه
حالا باز وضعیت خیلی ها مشخصه که مثلا میخوان لپ تاپ بگیرن،من متاسفانه سیستم کامپیوترم قدیمی شده و باید ارتقا بدم،ازینورم دو به شک موندم،این n550 گرون میاد،ارزون میاد،خلاصه میترسم این همم صبر کنم آخرشم همین مدلهای فعلی رو بگیرم.نقل قول:
پ.ن : ولی قدر شرکتهای لپ تاپ رو بدونین قیمتهاشون واقعا خوبه.
کارت گرافیک 260 دلاری رو اینجا میدن 1200 !!!!:n09:
سلام
مقدار دقیق حافظه ی کارت گرافیک GTX 675M چقدره؟ چقدر توی لپتاپ msi gt70 حافظه ی اشتراکی داره؟
والا مقایسه نکردم اما برای یه لپ تاپ عالیهنقل قول:
2 گیگابایت حافظه اختصاصی کارت GTX 675M هستش. حافظه اشتراکی هم نداره.نقل قول:
آره خدائیش بچه ها خیلی صبورند. خوبه که گفتیم از اواخر شهریور منتظر ورود مدلهای معرفی شده باشین.:12:نقل قول:
سلامنقل قول:
متاسفانه بجای gt70 نیو gt70 رو گذاشتند.اما تو لپتاپ msi gt60 بالای صفحه واسه کارت گرافیک نوشته gtx 670m با 4 gb حافظه ی ddr5?????
اما وقتی به بخش مشخصات فنی gt60 هم نوشته gtx 675m 4GB GDDR5???????
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که گفتید حافظه ی این کارت گرافیک 2gb هست و حافظه ی اشتراکی نداره؟
تا اونجائیکه من دیدم 680 دارای 4 گیگ رم اختصاصی بود نه 675.
درمورد حافظه اشتراکی هم شاید من اشتباه کرده باشم و بتونه 2 گیگ دیگه رو از سیستم اشتراک بگیره که بشه کلا 4 گیگ. اما خیلی مسخره ست اونوقت! 2 گیگ رم gddr5 در کنار رم اشتراکی سیستم که خیلی کنده! مثل اینکه بگند لامبورگینی شما رو سقفش پنل خورشیدی هم داره که اگه خواستین به کمکتون میاد!
سلام.
من دنبال لپ تاپ i5-4gb-500- با گرافیکی مثل جی فورس 610 هستم، بالاتر بود مشکلی نیست، اما پاینتر نباشه.
مهم اینه که بدنش زود خش برنداره، کثیف نشه، اثر انگشت کمتری روی اون بمونه، ساعات زیادی باید روشن باشه و بهتره کمتر داغ کنه(البته کارم آفیس و پی دی اف و اینترنت هست) باتری هم هرچه بیشتر ، بهتر
مهمتر از همه، کیفیت ساخت بالا هست. قدرت پایینتر شد، حتی i3 مهم نیست، اما کیفیتش بالاتر باشه.
خودم k56cb و k56cm و s550 را دیدم. دوست دارم asus باشه.
حالا، صبر کنم مدل های جدیدتر بیاد، یا مدل های جدیدتر برای این رنج لپتاپ ها نیستن؟
قیمت 2500 تا 2800
دوستان با اینکه قیمت جهانی n550 حدود 969 دلار است و نسبت به n56 حدود 350 دلار ارزونتره امکانش هست این نمایندگی ها و فروشندها بی انصافی کنن و به دلیل جدید بودن این مدل هر قیمتی که دلشون خواست رو این مدل بذارن؟
جدید ترین و بهترین لپ تاپ اچ پی hp envy m6 1201 حدود 2600نقل قول:
sony vaio f23b9e: i5 2430 gt540 1G ram4 hard 640
این سری کیفت بدنه بالایی داره
اگه میخواین زیاد با لپ تاپ کار کنید و روشن بمونه این بهتره اما از نظر باطری کمی ضعیفتره و سنگین
حدود 2800
سلام. تشکر از راهنمایی تان
اما آیا صبر کنم برای هاسول؟ تا کی میاد توی بازار؟
سلام
ببخشید کارت گرافیک gt750m چند GB حافظه ی تصویری داره؟کلا از کجا میشه این جور اطلاعات رو درباره ی کارت گرافیک ها بدست آورد؟متاسفانه اطلاعات کاملی نیست تو سایت انویدیا!
دوستان ما شدیدا تو آمپــــــاس گیر کردیم :D الان میخواهم K46CB بگیرم اما اینجور که میگید قراره سری جدید K از Asus با هاسول ارائه بشه ؟!
ما چیکار کنیم الان ؟!
مدل k450 از سری k هم عرضه شده اما بهتره سراغ سری n بری.
سلام دوستان عزیز
اقا الان Msi gt70 با کارت گرافیک gtx 675m وارد میشه یا gtx 670m????
بالاخره هر چی باشه 512 mb با هم فاصله دارند از لحاظ VRam.
1.5gb زود قدیمی میشه.چون یادمه بازی نزدیک به GTA IV 1.2gb حافظه ی گرافیکی نیاز داشت.حالا GTA V رو خدا میدونه!
با هیچکدوم. کارتهای گرافیکی که گفتین برای سری قبله. الان با سری 700 ارائه میشند.نقل قول:
msi gt70 حدودا دو الی 3 کانفیگ مختلف داره که فعلا ماتریس نماینده اون در ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ارائه کرده (ضعیف ترین). با کارت gtx 770m و 3 گیگ حافظه اختصاصی. که خودش غولیه و از دوتا کارتی که شما اشاره کردین قوی تره
جون به مرگ بشن انشا.... دلیل اینکه هنوز مدلهای جدید رو ارائه نمیدن واسه همین اختلاف قیمته. آقایون نذر دارند تا تموم سری قبلشون رو که ضعیفتر و گرونتره رو تموم نکردند مدلهای جدید رو ارائه نکنند. اینها توی یه دوراهی فلسفی گیر کردند وگرنه دلیلی نداره جنسی که مثلا 300 دلار ارزونتره رو گرونتر از مدلهای قبلی بفروشن. تو سایتهای خارجی و کشورهای دیگه مدلهای قبلی رو قیمتشو پائین آوردند تا فروش بره و همزمان مدلهای جدید رو هم ارائه کردند. این یه روال همیشگی هستش. اینجا اما از این خبرها نیست و اونقدر صبر میکنند تا مدلهای قبلی تموم بشه. تازه اگر نامردی نکنند و همون مدلهای قبلی رو که تو حراجه را واسه سود بیشتر از خارج وارد ایران نکنند. سال گذشته هم مزید بر علت شد و به دلیل کاهش توان خریداران ایرانی میزان فروش لبتاپ در ایران خیلی کم شد و خیلی مدلها رو دست نمایندگی ها باد کرد. حالا خدا میدونه کی رضایت بدند و دست از رفتار مغازه ای بردارند و مثل یه نماینده واقعی رفتار کنند. اما نباید نگران بود چون چوب خطشون داره پر میشه و با تموم شدن تابستان فروششون بازهم کمتر میشه و باید عجله کنند.نقل قول:
پس از این بابت خیالمون راحت باشه مثلا n550 رو گرونتر نمیفروشن؟من دلم رو خوش کردم که با 3تومن هم میشه خرید .اگه آشنا داشتم میگفتم از اونور آب واسم بیارن!!
یه سوال کلی داشتم،میدونم شاید بی ربط به تاپیک باشه ولی سوال خیلی هاست،
یه لپ تاپ با مشخصات ثابت که هم 14 داره هم 15،فرقشون چیه ؟ منظورم اینه که تو مادربورد،کیفیت تصویر و خنک کنندگی هستش
مثلا من خودم بین میخوام k56cb بگیرم،ولی نمیدونم چه تفاوت هایی با k46cb داره،کدومشون دمای بهتری دارن ؟
ممنون میشم دوستان یه جواب درست حسابی به من بدن.
سلام
این لپتاپ Asus n56vz که تو بازار هستند رو صفحه کلیدشون حروف فارسی هم هست؟
مگه هنوز N56VZ تو بازار هست اصلا؟!!!نقل قول:
چقد تاپیک خلوت شد یهو...
انگار همه فقط منتظرن!!!!!!!!!
اقا یه خبر خووووووووووووب دارم.....
بلخره یکی هاسول وارد کرد تو ایران....:n19:
فقط قیمتو نگاه نکنین قلبتون نگیره یوقت....
GT70 وارد شده توسط ماتریس و با قیمت 8370000 به فروش میرسه!!!!!!!!!!!:n30:
اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از قیمت n550 کسی اطلاعی داره؟
من که هر جا رو چک کردم 1100-1250$ قیمتشه! فکر میکنین بیاد ایران کمتر از 4تومن باشه؟
قیمت جهانیش 969 دلاره!اون قیمتی که تو سایت های مختلف دیدی برای کشور های مختلفه . تو کشورهای دیگه هم با اضافه شدن مالیات و غیره یه 200 دلاری میاد روش امیدوارم ایران هم همینطور باشه!!
چرا فروم یهو انقد سوت و کور شد؟؟؟!!!!:n04: