مصدومیتش طولانی نیست . به احتمال زیاد به بازی بعدی میرسهنقل قول:
Printable View
مصدومیتش طولانی نیست . به احتمال زیاد به بازی بعدی میرسهنقل قول:
آرسنال 3 بازی پیاپی با اورتون، من سیتی و چلسی دارهنقل قول:
آرسنال هم فعلا دست بردار صدر نیست اما مطمئنم که در وسط راه آرسنال کم میاره و صدر جدول برای خودمونه
اگه میخواد قهرمان بشه باید از این بازیا سربلند بیاد بیرون
ارسنال این فصلم نهایتا سوم میشه.رقابت قهرمانی بین چلسی و من سیتیه.اگه مورینیو بتونه سیستم دفاعی تیمو درست کنه شانس اولیم. دیشبم تو بازی که 3تا گل مفت خوردیم هازارد بهترین بازیشو انجام دادنقل قول:
البته بهترین بازی هازارد نبود:دینقل قول:
تو همه ی بازیا تغریبا بهترین بازیکن تیم و زمینه
دفاع تیم هم خیلی کند هست به نظرم تری تو کارای سریع کم میاره و بیشتر به درد کارای ایستایی میخوره
از لوییز چرا استفاده نمیکنه ؟
دفاع تیم واقعا ضعیفه. کیهیل یه مدافع خیلی معمولیه، تری هم سنی ازش گذشته و همیشه نمی تونه عالی باشه. لوییز هم مصدومه گویا ولی اونم تو دفاع آخر زیاد مطمئن نیست. ایوانویچ رو باید بزاره کنار تری دفاع وسط، آزپیلی راست و اشلی کول هم چپ. برای فصل بعد هم صد در صد باید یه مدافع خیلی خوب مثل Mangala از پورتو یا Subotic رو از دورتموند بگیره. دفاع چپ هم باید بگیره، اصلا از اینکه آزپیلی رو میزاره چپ خوشم نمی یاد، دفاع چپ باید چپ پا باشه وگرنه تو کار هجومی هیچ نقشی نداره.
قبل از دفاع باید روی مهاجمامون کار کنیم، به قول دوستان ما تا الان با گلهایی که هازارد و لمپارد زدن خودمونو بالا نگه داشتیمنقل قول:
سوارز تا الان با 9 بازی 13 گل زده، هر سه مهاجم ما توی لیگ روی هم 4 تا بیشتر نزدن
نقل و انتقالات یه مهاجم خوب نگیریم کلامون پس معرکست، مگه اینکه شانس بیاریم و خط هافبکیمون تا آخر فصل همینجوری به گلزنی ادامه بدن
متاسفانه تو روزی که میتونستیم خودمونو از مدعیان جدا کنیم از استوک شکست خوردیم!
بی دقتی های مدافعان و مهاجمان داره کار دستمون میده اینهمه موقعیت گل داشتیم اما 2 گل بیشتر نتونستیم بزنیم
روی گل اول استوک پیتر چک اشتباه کرد و خروج اشتباهی انجام داد گل دومشون هم روی اشتباه داوری فکر میکنم زده شد اما گل سوم دیگه نظری نمیشه در موردش داد و هیچ دروازه بانی نمیتونست بگیرتش
شورله دیروز خیلی خوب و آماده نشون داد و 2 گل زد و یکی هم به تیر دروازه زد
اما مصدومیت لوییز دست مورینیو را بسته و دائما از زود کیهیل و تری استفاده میکنه که هر دو در چند بازی قبل پراشتباه ظاهر شدند
مورینیو حیا کن، چلسی رو رها کن! ما منتظر یورگن کلوپ هستیم!
با این وضعی که تیم بازی میکنه، جزو 4 تا بشه شاهکاره!
مورينيو: چلسي تيمي فيزيکي نيست
سرمربي پرتغالي چلسي پس از شکست شاگردانش برابر استوک سيتي اعتراف کرد آبيپوشان لندن به دردسر افتادهاند و لازم است که پيشرفتي شگرف در اين تيم او به وجود آيد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چلسي شب گذشته (شنبه) درهفته پانزدهم ليگ برتر انگليس، در خانه استوک سيتي با نتيجه 3 بر 2 تن به شکست داد و به رده سوم جدول سقوط کرد. اين شکست به معناي آن است که فاصله چلسي با صدر جدول به 7 امتياز افزايش پيدا خواهد کرد اگر آرسنال امشب در خانه خود اورتون را شکست دهد.
ژوزه مورينيو در کنفرانس خبري پس از اين بازي به انتقاد از عملکرد شاگردانش پرداخت و اذعان داشت که آنها به دردسر افتادهاند و غريزه کشندگي خود جلوي دروازه رقبا را از دست دادهاند.
مورينيو اظهار داشت: من آنقدر احساس راحتي نميکنم که به شما بگويم چه حسي درباره اين بازي دارم. ما به دردسر افتادهايم. بعد از 30 دقيقه از شروع بازي ما بايد 3 بر صفر يا 4 بر صفر جلو ميافتاديم اما اينطور نشد. زماني که اينقدر خوب بازي ميکنيد و براي پيدا کردن فضاي حمله کار سختي نداريد، زماني که 3 بازيکن پشت مهاجمان عالي کار ميکنند، بايد کلک حريف را بکنيد اما ما اين کار را نکرديم.
وي افزود: ما در اين ابتداي بازي حيرتآور کار کرديم. خوان ماتا، ادن هازارد و شورله بسيار، بسيار خوب بازي کردند اما ما به اندازه کافي گل نزديم و علاوه بر آن مرتکب اشتباهات دفاعي شديم و گل خورديم. فکر ميکنم تيم ما تيمي است که در هر بازي ميتواند 3 گل بزند. چلسي با توجه به شيوه بازياش بايد از موقعيتهاي که به وجود ميآورد نهايت بهره را ببرد، چون ما يک تيم فيزيکي نيستيم.
آقاي خاص تصريح کرد: چلسي تيمي نيست که شرايط دفاع برابر تيمهاي فيزيکي را داشته باشد و به همين خاطر است که ميگويم وقتي بازي در دست ما است بايد کار حريف را يکسره کنيم.
با وجود اين شکست مورينيو تاکيد کرد که ذهنيت شاگردانش را دوست دارد هرچند عملکرد آنها در دقايق پاياني بازي پايينتر از حد استاندارد بوده است. او خاطرنشان کرد: تيم ميخواهد حمله کند. تيم ميخواهد توپ را در اختيار داشته باشد و حملاتش را آغاز کند. در بخش پاياني بازي اما ما خوب کار نکرديم، چرا که به شيوهاي بازي کرديم که استوک اجازه کنترل بازي را به دست آورد.
به گزارش تسنيم
دوست عزیز مورینیو یک استوره واسه باشگاه چلسی به حساب میادنقل قول:
یه موی گندیده مورینیو به صد تا مربی دیگه میارزه
:n12:
فوتبال حرفه ای چیزی به نام اسطوره نمیشناسه. اگه تیم کوچکترین پیشرفتی از خودش نشون میداد تو این مدت، حداقل میشد به آینده امیدوار بود ولی هیچ نکته مثبتی دیده نمیشه. از تیم بیستم جدول 3 گل خوردن کار هر تیمی نیست.نقل قول:
فرصت دادن به یه مربی که بعد از چند سال اومده به تیم هم خیلی مهمهنقل قول:
نمومه بارزش مویس منچستر که وضعشونو میبینید
یا زمان رافا بنیتز وضع تیم چجوری بود؟
کلوپ هم که مثال میزنید چند سال با دورتموند کارکرد تا به اینجا رسوند
مورينيو: در ژانويه مهاجم نمي خريم
ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي، اعلام کرد اگرچه مهاجمان تيمش در نيم فصل اول انتظارات او را برآورده نکردند اما قصد ندارد در ژانويه مهاجم جديدي به خدمت بگيرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبي ها در حال حاضر با 5 امتياز اختلاف نسبت به آرسنال، در رتبه سوم ليگ برتر قرار دارند و سه مهاجم اين تيم، فرناندو تورس، ساموئل اتوئو و دمبا با، در مجموع تنها 4 گل به ثمر رسانده اند.
مورينيو به خبرنگاران گفت:" اگر به من بگوييد که آگوئرو تا به حال 10 يا 12 گل زده، نگردو 12-10 گل زده، ژکو 5-4 گل زده، روني 10-8 گل زده، ژيرو 10-8 گل زده، استوريج 10-8 گل زده و سوارس 12-10 گل زده و اينکه دوست دارم مهاجمانم 8، 10 يا 12 گل بزنند، بايد بگويم، بله.
اگر مهاجمان ما 8، 10 يا 12 گل زده بودند، ما حالا در صدر جدول ليگ برتر بوديم. اين يک واقعيت است اما مهاجمان من هرکاري بتوانند انجام مي دهند و تيم هم سخت کار مي کند.
من چه کاري مي توانم براي مهاجمان انجام بدهم؟ ما مي توانيم به کار کردن ادامه بدهيم. اين تنها کاري است که من بلدم و مي توانيم انجام بدهيم.
البته ما مي خواهيم بهترين نتايج ممکن را بگيريم اما من منتظر آمدن بازيکن جديد نيستم؛ از باشگاه نمي خواهم که بازيکن جديد بخرد.
اين يک دوره براي باشگاه و تيم من است که ما بايد تلاش کنيم تا بهترين شويم و با بهبود عملکرد بازيکنان، تيمي براي آينده بسازيم.
اين بازيکني هستند که من در اختيار دارم. چه خوب و چه بد، اين تيم من است. البته ما بي عيب نيستيم اما به هر حال تيمي است که من در اختيار دارم و تا آخرين روز با آنها کار مي کنم.
انتقاد کردن کمکي به من نمي کند. با انتقاد از بازيکنانم چه چيزي به دست مي آورم؟ هيچ چيز."
به گزارش گل
ژوزه مورینیو اسطوره باشگاست.کدوم باشگاه انگلیسی رو سراغ دارین که بیان یه تیر تو طول بازی واسه مربیشون شعار بسازن((ژوزه مورینیوو...ژوزه مورینیو...ژوزه مورینیو.......ژوزه مورینیو...))...هر چند علاقه ایی به روش کار این مربی ندارم.اما یکی از بهترین مربیان تاریخ فوتبال هستش...
مشکل چلسی مهاجم نیست.عدم ارتباط خوب بین هافبک و مهاجم ها هستش...کسی به یحیی توره به درد تیم میخوره...موسا سیسوکو...
اسطوره هست ولی تصمیماتش این فصل افتضاح بوده. چرا وقتی کسی مثل لوکاکو هست، این رفته اتوئو پیرمرد رو گرفته و لوکاکو رو انداخته بیرون؟ چرا وقتی همه میدونن که مشکل چلسی، نداشتن مهاجم خوب و همچنین همون هافبک طراح هستش، این رفته ویلیان رو خریده؟ چرا ایوانوویچ که یه دفاع وسطه، همیشه دفاع راست میزاره؟ چرا آزپیلی کوئتا رو میزاره دفاع چپ؟ چرا با ماتا دشمنی میکنه؟ چرا دی بروین رو بازی نمیده؟ چرا اینقدر عاشق لمپارد و تری هستش که چشمش رو به واقعیتها میبنده و همیشه اونا رو بازی میده؟!!نقل قول:
کلا چلسی برای موفقیت باید یه سری بازیکناش مثل میکل، اسین، تورس، اتوئو، کیهیل، ویلیان و حتی پیتر چک رو رد کنه برن. پیتر چک امسال خیلی معمولی بوده، از اونور هم که تیبوا کورتوا داره عالی کار میکنه پپس وقتشه که کورتوا برگرده چلسی فصل بعد. مورینیو هم اگه بخواد بمونه باید تغییر رویه بده وگرنه همین تماشاگرا براش بدترین شعار هارو میسازن!
کاملا مشخصه هیچ اطلاعی از تیم و همچنین فوتبال نداری !نقل قول:
اولا لوکاکو رو کسی ننداخت بیرون ! درخواست خودش بود که بره به یه تیم دیگه تا بیشتر بتونه بازی بکنه و پیشرفت بکنه ...
اتوئو هم بصورت ازاد اومد به تیم ! مشکل هافبک طراحه ؟ چندتا بازی از چلسی دیدی ؟ ماتا ، شورله ، هازارد ، ویلیان همشون هر بازی دارند پیشرفت میکنند ! مخصوصا هازارد .
چون اشلی به شدت افت کرده ازپلی رو برده به چپ که واقعا هم جواب داده ! لوییز هم مصدومه یه مدت پس مجبوره ایوانوویچ بره راست . ماتا هم 3 یا 4 بازیه که فیکسه . چرا به تری و لمپارد بازی میده ؟ واضح نیست ؟ اینا ریشه های تیمن ، مگه میشه تیم بدونه ریشه باشه ؟
خداروشکر که شما تصمیم گیرنده ی تیم نیستی :) چلسی داره بازی به بازی بهتر عمل میکنه... این تیم فوقلعاده جوونه و نیاز به زمان داره.
منظورت از بازی به بازی بهتر شدن، خوردن 3 گل از تیم بیستم جدوله یا باخت به استوک یا باخت مفتضحانه به بازل بدون حتی یک شوت به سمت دروازه؟!! خود مورینیو هم گفنه we are in trouble. ایوانوویچ از اول فصل دفاع راست بازی کرده، ربطی به مصدومیت لوییز نداره. به ماتا هم به خاطر مصدومیت اسکار فعلا بازی میده، اون که برگرده ماتا رو میزاره بیرون. منظورم از هافبک طراح هم، پست لمپارده که با 35 سال سن دیگه اون کارایی قدیم رو نداره و نمی تونه همه بازیها بازی کنه. یه تار موی لوکاکو به صد تا اتوئو و تورس می ارزه، چرا نباید به لوکاکو بازی می رسید؟ تورس مثلا تو این چند سال چه غلطی کرده که از لوکاکو بیشتر بازی کنه؟ اتوئو که رفت دو سال تو روسیه خورد و خوابید، وضعش بهتره یا لوکاکویی که پارسال تو وست بروم فوق العاده بود؟!! از خوردن هفت گل تو دو بازی مشخصه که چقدر دفاع تیم جواب داده! گیگز هم ریشه منچستره ولی مگه همه بازیها رو بازی میکنه؟ کجای این تیم فوق العاده جوونه؟ چک، تری، کیهیل، ایوانویچ، لمپارد، رامیرس، میکل، اشلی کول، ماتا، تورس، اتوئو، ویلیان و دمبا با کجاشون جوونه؟!!! فقط هازارد و شورله و اسکار جوونن و دی بروین که بهش اصلا بازی نمیده.نقل قول:
تو فقط داری نتایج و دنبال میکنی ! 3 گل از اون 2 گل که کاملا شانسی بود !!!! دوم اینکه خط دفاعی تیم به شدت خسته بود... چون چندتا بازی پشت هم بازی میکرند.نقل قول:
پست ماتا و لمپارد و اسکار یکیه ! با این تفاوت که لمپارد میتونه تدافعی هم بازی کنه و اسکار و ماتا هم میتونند به عنوان بال چپ و راست بازی کنند. من مطمئنم که اگه جای بازی دادن به اسکار فقط به ماتا بازی میداد باز ایراد میگرفتی که چرا به اسکار بازی نمیده :دی
اون تصمیم خوده بازیکن بوده ! میتونست توی تیم بمونه و مبارزه کنه برای فیکس بودن ! لوکاکو خودش نخواست بمونه.
رامیرس و ماتا و ویلیان جوون نیسن ؟ :n04: یا خدااااا !
بازیکن های جوونه تیم : ازپلی ، برتاند ، لوییز ، اسکار ، ماتا ، شورله ، هازارد ، ویلیان ، رامیرس ، کوین ، ابی میکل (همشون زیره -27-26 سال دارن )
پیر های تیم : چک ، تری ، اشلی ، لمپارد ، اسین ، تورس ، اتوئو
دیگه خودت تصمیم بگیر تیم جوونه یا نه:n01:
ماتا با لمپارد هم پست نیست ولی اسکار میتونه جای لمپارد بازی کنه که دقیقا همین کارو باید بکنه مورینیو یعنی اسکار وسط باشه، ماتا هم جلوش بازی کنه. ولی مورینیو انقدر لجبازه که این کارو نمی کنه. انقدر به لمپارد بازی داده که کارایی لمپارد به خاطر خستگی خیلی پایین اومده و به زودی مصدوم هم میشه اگه بخواد همین طور پشت سر هم بهش بازی بده.
مورینیو به لوکاکو هیچ اعتقادی نداشت وگرنه نمی رفت اتوئو ی فسیل رو بگیره. اگه یه مهاجم خوب مثل لواندوفسکی، فالکائو یا هیگواین رو گرفته بود میشد رفتن لوکاکو رو توجیه کرد ولی به خاطر اتوئو خنده داره. لوکاکو هم خوب کرد رفت وگرنه میشد مثل دی بروین و مورینیو نابودش میکرد. کوین دی بروین هم ژانویه باید بره وگرنه خیلی احمقه.
رامیرس و میکل سنشون بالا نیست ولی کلی تجربه دارن و مثل شورله و هازارد جوون نیستن، میکل که بعد از تری و لمپارد و چک، باسابقه ترین بازیکن تیمه! ویلیان و ماتا هم همینطور، ویلیان که چندین سال تو شاختار تو champions league بازی کرده و خیلی هم با تجربست اتفاقا.
من دیگه نیازی نمی بینم بیشتر از این بحث کنم، نتایج تیم خودش نشون دهنده همه چیز هستش.
لوکاکو قبل اینکه اتوئو به چلسی بیاد به صورت قرضی از چلسی جدا شد ! یعنی زمانی که لوکاکو توی تیم نبود به خاطر کم نیاوردن تیم مورینیو مجبور شد یه مهاجم بیاره . وگرنه خوده مورینیو واسه ی لوکاکو برنامه داشت.
ماتا دقاقا پست اصلیش با لمپارد یکیه !
ما بحث تجربه نداشتیم ! بحثه جوون بودن تیم رو داشتیم :n01:
آقا...
ما بهترین مربی دنیا رو داریم...
تصمیم گیرنده هم ایشونه...
الکی دعوا نکنید...
بعلاوه اینکه فوقش این فصل نشد فصل بعد، تیمی که الان داریم نسبت به زمانی که مورینیو توی چلسی بود تغییرات زیادی کرده، هم بازیکانی اصلی فرسوده شدن و کارایی قبل رو ندارن، هم یکی مثل دروگبا رو دیگه نداریمنقل قول:
این فصل نشد، مطمئنن تا فصل بعد مورینیو تیم دلخواهش رو جمع میکنه و فصل بعد رو با قدرت بیشتری شروع میکنیم
هرچند هنوز راه درازی تا آخر فصل داریم و ما هم امیدوار
به امید پیروزی های بیشتر.
درود بر دروگبای کبیرررررررررررررررررررررر ررر
چه پاس گلی داد امروز در بازی گالا و یوونتوس . هر جا این فرد میره واقعن موثر هست
دیگه خواهشا تاریخو تحریف نکن. لوکاکو روز آخر نقل و انتقالات اتفاقا تو ساعات آخر قرضی رفت اورتون در حالی که اتوئو چند روز قبلش به چلسی اومده بود. ماتا پستش با لمپارد یکیه؟!!!!!!!!!! مطمئنی بازیهای چلسی رو دیدی؟!!!!!!!نقل قول:
واقعا دیدن بازیهای دروگبا لذت بخشه. تو 35 سالگی فوق العادست، کاش تو چلسی میموند. یکی از بهترین مهاجم های تاریخ جهانه بدون شک.نقل قول:
ترکیب تیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Schwarzer; Ivanovic,, Terry (c), Cole; Mikel, Lampard; Willian, Oscar,[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]; Ba.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Subs:,[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ],[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ],[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ],[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ],[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ],[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].
این آمار رسمی رو هم تو کامپیوتر خودتون داشته باشین بعدا نشون بچه هاتون بدین بگین ما یه همچین اسطوره ای داشتیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره اسکار برگشت و ماتا رفت رو نیمکت. دی بروین هم رو که اصلا آدم حساب نمی کنه که بخواد بهش یه بازی بده. ایوانوویج هم که همچنان دفاع راسته و هر چقدر هم که اشتباه کنه، تاثیری روی نظر مورینیو نداره.
ترکیبی که باید می چید، اینه:
شوارتزر
اشلی کول - ایوانویچ - لوییز - آزپیلی کوئتا
میکل - اسکار
ویلیان - ماتا - دی بروین
دمبا با
هازارد هم استراحت میکرد این بازی رو.
و با تساوی یا باخت احتمالی صدر جدول رو از دست میدادیم!نقل قول:
شرایط تیممون اون قدر خوب نیست که با هر ترکیبی برنده بیرون بیایم
این بازی ریسک پذیر نیست
یه بازی ضعیف دیگه از چلسی. فکر کنم آرزوی تمام تیم هایی که تو گروهشون دوم شدن اینه که دور بعد به چلسی بخورن. بازم ماتا نیمکت نشین شد، ولی استاد مورینیو لطف کردن و به دی بروین ده دقیقه بازی دادن!
چرا این توپا گل نمیشد؟:n04:
خدایی اون خط سه نفره پشت مهاجم از هر نظری کامله
استوا هم فکر کنم یه موقعیت خطرناک و جدی داشت روی دروازه و با بازگشت لوییز وضع دفاع بهتر شده بود
مورینیو خیلی راحت میتونه سه نفر پشت مهاجم رو سیستم چرخشی کار کنه که دقیقا هم همین کار رو میکنه
اگه هازارد رو فاکتور بگیریم میشه گفت ماتا و ویلیان و اسکار شورله در یک سطح حالا یکم بالا و پایین قرار دارن و میشه از چرخشی استفاده کرد
با هم خیلی خوب بود
فقط این گل نشدن اون موقعییتا خیلی عجیب بود:n13:
دی بروین هم هویجه دیگه؟!!!! کوین از ویلیان و شورله، خیلی بهتره. اسکار رو هم چرخشی استفاده نمی کنه، همیشه فیکسه. چند بازی مصدوم بود برای همین مجبور بود به ماتا بازی بده.نقل قول:
از کدوم موقعیتها حرف میزنی؟!!!! بازی دیشب که یه بازی خواب آور بود که مخصوصا نیمه دومش، چلسی فقط فکر حفظ نتیجه بود.
عزیز من ضربه سر ایوا ضربه سر هازارد گل افساید دمبابا ضربه ابتدای بازی اسکار و چند موقعییت دیگه...نقل قول:
البته من نیمه اول رو ندیدم، شاید موقعیتها نیمه اول بیشتر بوده. دمبا با به نظر من حقشه که فعلا فیکس باشه، هر چی باشه از تورس بهتره.
دوست عزیز نمی دونم شما طرفدار واقعی چلسی هستی یا نه ولی در هر صورت بیشتر انتقادهای شما رو کسی از طرفداران نمی تونه قبول کنه!نقل قول:
یه بازی ضعیف دیگه از چلسی. فکر کنم آرزوی تمام تیم هایی که تو گروهشون دوم شدن اینه که دور بعد به چلسی بخورن. بازم ماتا نیمکت نشین شد، ولی استاد مورینیو لطف کردن و به دی بروین ده دقیقه بازی دادن!
اون چیزی که مشخصه مورینیو کار خودشو بلده و ما نمی تونیم جای مربی ها تصمیم بگیریم و اون مربی ها که با تیم هستن با توجه به شرایط ترکیب می چینن
دی بروین بازیکن خوبیه و می تونه بیشتر بهش بازی بده ولی مسئله اینه که بازیکنای هم پست اون همه عالین و اینکه شما میگی از ویلیان و شورله بهتره هم قبول ندارم و فعلا جا برای پیشرفت زیاد داره
+
انتقاد در مورد لمپارد و تری اصلا وارد نیست!
حالا به جز اینکه این دو بازیکن جزو اسطوره های باشگاه هستن مسئله اینه که لوئیز مصدوم بود و از زوج تری و کیهیل استفاده میشد و به جز تری نمیشد دیگه از بازیکنی استفاده بشه دیشب هم از زوج تری و لوئیز استفاده شد که زوج خیلی خوبیه و از زوج کیهیل و لوئیز کمی بهتره
در مورد لمپارد هم اینکه شما میگی همیشه اونو می ذاره برای من جالبه که چند تا بازی ها دیدم جای اون از میکل استفاده کرده و اینجوری نیست که همه بازی ها فیکس بازی کنه ولی در هر صورت زوج رمیرس و لمپارد زوج بهتریه و فقط بازی هایی که لمپارد خسته ست روی نیمکت بشینه بهتره
+
اینکه توی دور بعد همه تیما دوس دارن به چلسی بخورن اصلا حرف جالبی نیست و یعنی تقریبا ما ضعیفترین تیم بین 16 تیم هستیم درسته؟!
والا من فقط مشکل اصلی تیم رو نبود یه مهاجم نوک درجه یک می دونم وگرنه با این بازیکنا شانس قهرمانی هم داریم...
اگه بخوایم مهاجم بگیریم هم گزینه مناسب فالکائو هستش که فکر کنم توی لیگ قهرمانان هم می تونه برامون بازی کنه
با تشکر از وحید عزیزم :n12::n02:
واقعا دفاع چلسی داغونه امسال. به هیچ تیمی نه نمیگه!
خب خدا رو شکر ایوانویچ پنجمین کارت زرد فصلشو گرفت و بازی بعد نیست و بالاخره میتونیم آزپیلی رو تو پست اصلیش ببینیم.
در مورد خط دفاع موافقم ولی لطفا این تفکرات فوتبال ایرانیزه رو بذار کنار!نقل قول:
بازی کردن بازیکنایی که دوست داری به هر قیمت؟؟
کوین، آزپلیکوئتا و ... رو منم علاقه دارم بازی کنند و ببینم چند مرده حلاجن (مخصوصا کوین) ولی هیچ وقت مثلا حاضر نمیشم لمپارد مصدوم بشه که به کوین بازی برسه یا مثل الان ایوا محروم باشه که آزپلی بره تو بازی
+
فصل قبلی که آزپلی بیاد تیم با بحران دفاع راست روبرو بود و تو خیلی از بازی ها ایوا دفاع راست بازی میکرد و با این پست آشناست
آزپلیکوئتا هم بعد اومدنش هیچ وقت فوق العاده نبوده که بتونه مربی رو مجاب کنه حتما بازی کنه
قبول دارم که آزپیلی یه مدافع معمولیه ولی ایوانویچ هم تو دفاع راست خیلی معمولیه. از بعد بازی با آرسنال تو capital one cup هم تو همه بازیها بازی کرده ایوانویچ. استراحت هم حاضر نیست بهش بده. مطمئنم اگه محروم نمیشد ایوانویچ، تا آخر فصل بدون وقفه بازی میکرد. ایوانویچ تو دفاع وسط عالیه که یکبار هم این فصل اونجا بازی نکرده متاسفانه.نقل قول:
بازم دفاع تو این بازی بهتر از دیدارهای قبلی ( استوک و ساندرلند ) ظاهر شد وگرنه این بازی هم 2-3 تا گل میخوردیم
از اونطرف یه توپایی رو گل نمیکنیم عجیب !! نمونش فرصت 3 به تک ( شایدم 4 به تک بود دقیق نمیدونم ! ) که رامیرس از دست داد !
با باخت آرسنال اختلاف در صدر به 2 امتیاز رسید. هفته دیگه بازی تعیین کننده ای تو امارات با آرسنال خواهیم داشت
امیدوارم ژوزه به همه اصلی ها جلوی ساندرلند در کاپیتال وان کاپ استراحت بده چون بعدش بازی حساسی داریم
تا اینجای لیگ هم سیتی بیش از هر تیمی مدعی نشون داده با نتایج خوبی که جلوی بزرگان گرفته (منهای باختش به ما)
امسال خیلی بازیهای جزیره نزدیک تر دنبال میشه و واقعآ پیش بینی کردن نتایج سخت شده !
خداییش لیگ قشنگیه ! :n02: