شما تو صفحه مسیجتون از گزینه More میری رو Add Item بعد میری رو Picture(other)r ( آخرین گزینه) و تصویر Wbmp رو انتخاب می کنی و تمام.نقل قول:
نوشته شده توسط shervin0311
Printable View
شما تو صفحه مسیجتون از گزینه More میری رو Add Item بعد میری رو Picture(other)r ( آخرین گزینه) و تصویر Wbmp رو انتخاب می کنی و تمام.نقل قول:
نوشته شده توسط shervin0311
خیلی ازتون ممنونم :)نقل قول:
درست شد :biggrin:
با استفاده از چه برنامه ای میشه فیلمهایی که با گوشی گرفتیم رو تو کامپیوتر ببینیم؟
بعدشم میشه روی کا 750 فارسی ساز ریخت؟ یعنی بشه sms فارسی نوشت.
نقل قول:
این فرمت (wbmp) رو با چه نرم افزاری میشه درست کرد؟
سختهنقل قول:
بعدا یه تاپیک درست میکنم واسه آموزش این کار .امیدوارم به درد بخوره
چطور ميتونم فونت نوشته هاي گوشي رو تغيير بدهم؟ (سوني اريكسون K750)
سلام
آيا راهي وجود داره كه فونت نوشته هاي گوشي را عوض كنم؟ مثلاً به جاي فونت Times New Roman آن را روي Tahoma يا Koodak بگذارم؟ با برنامه هاي Theme Creator امتحان كردم اما آن برنامه ها فقط رنگ ها و تصاوير را عوض مي كردند و گزينه اي براي تغيير فونت نداشتند.
لطفاً راهنمايي كنيد.
خيلي ممنون
با سلام دوستان
من گوشي 3650 داشتم فروختم حالا مي خواهم يه كا750 بخرم رفتم تو سايت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش تصویریشو گذاشتم اینجانقل قول:
گوشيهاي سريال اصلي حدود 230 هزار و گوشي هاي سريال غير اصلي، 25 هزار تومان ارزانترند. تنها تفاوت سريال اصلي با غير اصلي اين است كه گوشي هاي سريال اصلي به صورت قانوني وارد كشور شده و مخابرات شماره آنها را در سيستم خود ثبت كرده است در حالي كه سريال غير اصلي، به صورت غير قانوني آمده و ثبت نشده است. مخابرات تهديد كرده كه سريالهاي غير اصلي را از كار خواهد انداخت. اما از آنجا كه اولاً فعلاً اين تهديد خود را عملي ننموده و ثانياً اگر هم عملي كند، حتماً راه حلي براي رجيستر كردن گوشي هاي غير اصلي فراهم خواهد آورد، توصيه مي شود همان غير اصلي را بخريد.نقل قول:
با سلام دوستان
من گوشي 3650 داشتم فروختم حالا مي خواهم يه كا750 بخرم رفتم تو سايت
قيمتها فرق مي كرد وپايين اومده بود
آيا اينها ريجستر اصلي اند يا دستي؟
فرق آنها چيست؟
با این برنامه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کسی تا حالا از مدیا پلیر 11برای ریختن موزیک توی گوشی استفاده کرده؟با استفاده از ویژگی sync مدیا پلیر 11؟
اگه آره،لطفا بگید که:
آیا تونستید فرمت فایل رو به دلخواه عوض کنید مثلا mp3 یا wav یا aac ؟بیت ریت رو چطور؟و در آخر موزیک توی گوشی اجرا شد؟
لطفا جواب بدید چون من می خوام مدیا پلیر 11 رو دانلود کنم(فقط به خاطر اینکه ورژن 10 این کارو درست انجام نمیده) و چون حجمش زیاده قبلش می خوام بدونم با k750i هماهنگی داره یا نه؟
من می دونم که راه های دیگه ای هم هست اما می خوام از مدیا پلیر استفاده کنم چون هم راحتتره هم کلاس کارش بالاتره!
البته اینو هم من اضافه کنم گوشی های رجیستر دستی در صورتی که سرقت شوند هیچ گونه سندی مبنی بر اینکه گوشی مال شماست ندارید و گوشی رد یابی نمی شودنقل قول:
گوشی های رجیستر دستی زمانی که آپدیت بشوند رجیستر آنها از بین می رود ولی وقتی رجیستر اصلی باشد رجیستر آنها سالم می ماند
گوشی های رجیستر اصلی به راحتی فلش می شوند ولی رجیستر دستی باید دوباره رجیستر شود
پس گوشی رجیستر اصلی بهتره
با همون cd گوشی می تونی فیلم ها رو تو کامپیوتر ببینی. همه نرم افزار های cd رو نصب کن.نقل قول:
چطور میشه اس ام اس رو محدود به افراد خاصی کرد؟مثلا اگر من نخوام از یه نفر اس ام اس بگیرم چطور باید اینکارو بکنم؟
اي ي ي كه الآن وگفتي يعني چه؟نقل قول:
گوشی های رجیستر اصلی به راحتی فلش می شوند
سلام به همه
6630 بخرم یا K750 ؟؟؟
خیلی بد جور بین این دوتا موندیم:sad:
چقدر راهنمایی کردین
واقعا !
به نظر من k750 بگير. چون كه:نقل قول:
سلام به همه
6630 بخرم یا K750 ؟؟؟
خیلی بد جور بین این دوتا موندیم
1- مدت نگهداري شارژ K750 (در حالت استندباي) معادل 350 ساعت در حالي كه 6630 فقط 250 ساعت است.
2- ابعاد k750 كوچكتر از 6630 است. 9*5*2 (سانتيمتر) و 10*6*2 سانتيمتر
3- كيفيت دوربين كا750 معادل 2 مگاپيكسل در حالي كه 6630 فقط 1.3 مگاپيكسل است.
فقط عيب كا750 نسبت به 6630 نداشتن سستم عامل symbian است. با اين وجود به نظرم كا750 ارجح است.
مشخصات هر دو را مي توانيد از اين سايت مور كنيد:
اشتباه پست دادم معضرت
من تا حالا 2 تا قاب کریستالی خریدم در عرض 2 هفته زود ترک برداشته!
ایا همشون اینطوریند؟
قاب دیگه ای هم هست؟
اکثر کریستالهایی که برای این گوشی موجودند،اینطورین.نقل قول:
من که چند وقته بیخیال کریستال و این جور چیزا شدم.
بابا خود گوشیو عشق است. حیف نیست ظاهر قشنگشو با کریستال خراب کنی!:happy:
این واژه به معنی اینه که گوشی های رجیستر دستی پس از فلش کردن حالت رجیستر خودشونو از دست می دن و باید دوباره رجیستر بشند ولی رجیستر اصلی ها دیگه این مشکلو نداره حا فهمیدی یا وفهمونمتنقل قول:
اگه مث من دوربین گوشی واست مهمه شک نگن به 750نقل قول:
در ضمن نداشتن فلاش در 6630 خیلی محدودیت میاره
کسی جواب منو نمیده؟؟؟آخه فوریه!نقل قول:
سلام
آیا راهی برای افزایش کیفیت فیلمبرداری 750 هست؟ آخه n91 هم دوربین 2مگا داره ولی کیفیت فیلمش خیلی بهتر از این گوشیه.
ممنون می شم کمکم کنین.
باز هم سلام
راهی واسه برداشتم محدودیت زمانی واسه زنگ اس ام اس وجود داره؟
من اونو نميگم. اي ي ي كه الآن وگفتي:نقل قول:
این واژه به معنی اینه که گوشی های رجیستر دستی پس از فلش کردن حالت رجیستر خودشونو از دست می دن و باید دوباره رجیستر بشند ولی رجیستر اصلی ها دیگه این مشکلو نداره حا فهمیدی یا وفهمونمت
اي يعني چه؟نقل قول:
فلش كردن
ممنون
نقل قول:
چطور میشه اس ام اس رو محدود به افراد خاصی کرد؟مثلا اگر من نخوام از یه نفر اس ام اس بگیرم چطور باید اینکارو بکنم؟
فكر نمي كنم راهي داشته باشه. ولي اگه فهميديد لطفاً به ما هم بگيد.نقل قول:
کسی جواب منو نمیده؟؟؟آخه فوریه!
به خصوص ميخوام بدونم راهي هست كه تماس هاي تلفني بعضي مخاطبين رو مسدود كنيم؟
ممنون
سلام دوستان من گوشيم k750 است.
هيچگونه فارسي هم در قسمت Language نداره اگه ميشه فايل فارسي ساز كردن اين مدل رو برام بذاريد چون براي SMS فرستادن خيلي لازم دارم حداقل اگه فارسي بنويسه خيلي خوبه
متشكرم از سايت بسيار خوب و پر فايده تان.
منتظرم.....
تا اونجايي كه ميدونم اين هم راه حلي نداره. البته شما بايد توي تنظيمات دوربين، picture size رو روي Large و Picture Quality رو روي Fine بگذاريد. شايد كمي بهتر بشه.نقل قول:
آیا راهی برای افزایش کیفیت فیلمبرداری 750 هست؟ آخه n91 هم دوربین 2مگا داره ولی کیفیت فیلمش خیلی بهتر از این گوشیه.
ممنون می شم کمکم کنین.
منظورتون از محدوديت زماني چيه؟ يعني مثل بعضي گوشيهاي ديگه، اگه اس ام اس رو نخونديم، هر 5 دقيقه يك بار بهمون يادآوري كنه؟ اين هم فكر نمي كنم امكان پذير باشه. كلاً K750 عليرغم امكانات زيادي كه داره، اختيار زيادي در شخصي سازي تنظيمات به كاربران نميده. مثلاً (با روش هاي معمولي) نميشه صداي دوربين رو قطع كرد، يا ولوم صداي keypad رو كم و زياد كرد.نقل قول:
راهی واسه برداشتم محدودیت زمانی واسه زنگ اس ام اس وجود داره؟
سلامنقل قول:
من 750 دارم و وقتی روی سایلنت می زارم صدای دوربینش موقع عکس گرفتن قطع می شه.
در ضمن منظورم از محدودیت زمانی اینه که زنگهایی که خودش واسه اس ام اس داره همه زیر 3 ثانیه هستند. زنگهایی رو هم که خودمون می تونیم بزاریم از گالری فقط چند ثانیه ی کوتاه صدا می خوره و تا آخر نمی خونه .
XYZ عزيزنقل قول:
سلام دوستان من گوشيم k750 است.
هيچگونه فارسي هم در قسمت Language نداره اگه ميشه فايل فارسي ساز كردن اين مدل رو برام بذاريد چون براي SMS فرستادن خيلي لازم دارم حداقل اگه فارسي بنويسه خيلي خوبه
متشكرم از سايت بسيار خوب و پر فايده تان.
ورود شما رو به p30world خوشامد ميگم. گوشي من K750 هست و منوي فارسي هم داره. احتمالاً شما هم اگه گوشيتون رو به يه مغازه بديد بايد بتونه براتون برنامه فارسي روش نصب كنه. اما يه امتحان كنيد ببينيد وقتي داريد اس ام اس مي نويسيد، اگه دستتون رو روي دكمه # چند ثانيه نگه داريد، جزو فهرست زبان هايي كه مياد «Arabic» هم هست يا نه. و اگه هست آيا ميتونه حروف فارسي مثل گ چ پ ژ رو هم بنويسه يا نه. چون روي گوشي من اينطوري هست كه بايد زبان اس ام اس رو روي عربي بگذارم تا فارسي بنويسه. هيچ مشكلي هم نداره.
شما عربی رو از قسمت زبان ها انتخاب میکنی و سیستم T9 رو هم غیر فعال میکنی.حالا میتونی کاملا فارسی بنویسی.نقل قول:
سلام بچه های
من می خوام یک گوشی حدودهای قیمت 200 تا 250 بخرم
به نظرتون k750 بهتره یا w550 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از شکل w550 خیلی خوشم می یاددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددد
میشه حتما راهنمایییییییییییی کنید
سلامنقل قول:
من هر دوی اینها رو داشتم
از نظر دوربین 750 خیی سرتره
750 مموری خارجی می خوره که 550 نمی خوره و فقط 250 مگ رم داره که این واسه یه والکمن محدودیت می یاره.
از نظر صدا 550 یه خورده صداش بلندتره. ولی باز صدای 750 هیچ ضعفی نداره.
ممنون
نقل قول:
با سلام
شما شك نكن كه K750 خيلي بهتر از W550 هست
فقط K750 بگير
توي اين هم اصلا شك و ترديد نكن
حالا فهميدم منظور شما رو. ما هر آهنگي كه براي sms بگذاريم، بيشتر از 3 ثانيه پخش نميشه. ولي اين هم فكر نمي كنم راه حلي داشته باشه. همونطور كه گفتم، k750 عليرغم امكانات زياد، اختيارات زيادي براي تنظيم همه جزئيات نميده.نقل قول:
سلام
من 750 دارم و وقتی روی سایلنت می زارم صدای دوربینش موقع عکس گرفتن قطع می شه.
در ضمن منظورم از محدودیت زمانی اینه که زنگهایی که خودش واسه اس ام اس داره همه زیر 3 ثانیه هستند. زنگهایی رو هم که خودمون می تونیم بزاریم از گالری فقط چند ثانیه ی کوتاه صدا می خوره و تا آخر نمی خونه .
من هم مثل شما چنين گوشيي مي خواستم. از ظاهر w550 هم خوشم مي اومد. ولي رفتم k750 گرفتم. چون كيفيت دوربينش بالاتر بود. حالا شما هم اگه كيفيت دوربين عكاسي براتون مهم هست، بهتره k750 بگيريد (هر چند به هر حال، دوربين موبايل، مثل دوربين ديجيتال عكاسي نميشه) ولي اگه عكسهايي رو كه با گوشي مي گيريد، اكثراً مي خواهيد فقط با خود گوشي مرور كنيد و نه با PC و يا اگر زيبايي براتون مهم تر از اندكي اختلاف كيفيت عكسها است، همان w550 را بگيريد.نقل قول:
سلام بچه های
من می خوام یک گوشی حدودهای قیمت 200 تا 250 بخرم
به نظرتون k750 بهتره یا w550 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از شکل w550 خیلی خوشم می یاددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددد
مشخصات هر دو گوشي رو ميتونيد اينجا ببنيد:
در ضمن w550 بازي هاي سه بعدي دارد اما بازي هاي k750 دو بعدي است.
دوباره سلام:
دوستان من به شما گفتم گوشي من هيچگونه فارسي يا عربي نمينويسه و خودم ميدونم كه ميتونم از موبايل فروشي ها براي فارسي كردن استفاده كنم
من با خودم گفتم شايد بشه تو اين سايت كسي به من كمك كنه كه بتونم با نصب برنامه مربوط به زبان فارسي گوشيم فارسي بشه..
حالا اگه ميشه حداقل لينك به روز رساني جديد ترين فايل fireware گوشي k750 به من بديد.
آخه من تو يه سايتي رفته بودم كه به من گفت اگه بري و ثبت نام كني مي توني با نصب اون فايل فارسي تايپ كني من رفتم ثبت نام كردم ولي مي خواستم دانلود كنم نگذاشت و متاسفانه نام سايت رو هم گم كردم
تو رو خدا به من كمك كنيد.