من با لپتاپ lenovo y510p روی اخرین جزییات بازی میکنم اصلا هم کم نمیاره ، تا از 40 فریم پایین نیومده ، اکثر مواقع هم بین 50 تا 60 هست .نقل قول:
Printable View
من با لپتاپ lenovo y510p روی اخرین جزییات بازی میکنم اصلا هم کم نمیاره ، تا از 40 فریم پایین نیومده ، اکثر مواقع هم بین 50 تا 60 هست .نقل قول:
سلام
رم سیستم من 4 گیگ هست DDR3
که وقتی بازی رو 1080*1920 می ذارم بازی تو مرحله سیو شدن هنگ میکنه یا بعضی موقعه ها صفحه آبی میاد و سیستم ریست میشه
تو سایت پی سی دانلود یه کرک گذاشته که اگر رم زیر 6 گیگ باشه با این کرک میشه بازی رو انجام داد حالا واقعا میشه با این کرک با رم 4 گیگ بازی کرد
RAM Fix مشکل 4 گیگ رمو حل میکنه اما ارور صفحه آبی مال گرافیک ATI هست و به بازی ربطی نداره ...!نقل قول:
خوب این صفه ابی شدن ها و ریست شدنها وکلا فریز شدن صفحه عوامل متعددی داره از محدودیت در پاور تا اور بی پایدار پردازنده و....نقل قول:
شما یه لیست از قطعات رو اینجا بگذارید تا ببینیم قضیه چیه :n13:
سلام
بنظرم این بازی خیلی زودتر از اون چیزی که توقعش رو داریم تموم میشه
موشک بارون آخر بازی و تموم شدنش همین؟
سلام
بنظرم این بازی خیلی زودتر از اون چیزی که توقعش رو داریم تموم میشه
موشک بارون آخر بازی و تموم شدنش همین؟
بازی کم نبود اونم با 7 تا DVD ؟
اون تیکه بعد از تیتراژ پایانی رو مگه ندیدی... کاملا معلومه که نسخه بعدیش هم در راههنقل قول:
این بازی directx 11 می خواد؟
بله...نقل قول:
برای توضیحات بیشتر پست اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک رو مطالعه کنید
بچه ها راهی هست با دایرکت ایکس 10 این بازیو اجرا کرد ؟
سلام رفقا. آقا من با لپتاپ Asus N55 بازی میکنم . مشخصاتشم اینه:
رم8
سی پی و i7
گرافیک nvidia gt 635 m 2gb
ویندوز 8 هم نصبه روش.
مشکا اینجاس که بازی بد جور افت فریم داره. من همین الان hitman absoloution نصبه رو سیستمم و نسبتا راحت بازی میکنم. اسکایریم هم مشکلی ندارم. اما این بازیو حتی وقتی جزییاتشو کاملا پایین میارم تو بعضی صحنه ها 20 فریم بیشتر نمیگریم.
در ضمن درایور گرافیکو آپدیت کردم و تاثیری احساس نکردم.
لطفا کمکم کنید... :n03:
منم دقیقا لپتاپم مثل شماست و این بازی و چند تا بازی 2013 رو بشدت افت میده به حدی که بازی Dead space 3 که گرافیک خیلی ضعیفی میخواد به هیچ وجه نمیشه رو 1080P اجرا کرد زیر 10 Fps میده :|نقل قول:
این فایلو دانلود کن ...!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزشم داخلش هست ..!
سلام دوستان یک سوالی داشتم Call of Duty:Ghostکلن چند مرحله داره
مثل bf4 کوتاه که نیست:n13:
18 مرحله ، BF4 و کلا همه ی بی افارو بیشتر برای مالتی پلیرشون میسازن برا همین رو سینگل پلیر زیاد کار نمیکنن مثه اینکه ..!نقل قول:
سلام
با این که سیستم بالاتری نسبت به bf4 می خواد، اما گرافیکش چنگی به دل نمیزنه :n02:
دوستان سلام
سیو شدن مراحل در این بازی مرحله به مرحله است یا وسطای بازی هم برای شما سیو میشه ؟؟؟منظورم چک پوینت نیست
اخه من نصف مرحله اول رو رفتم و وقتی دوباره برگشتم بازی از نیو گیم شروع شد ، دوباره مرحله یک رو رفتم و این بار تمومش کردم و مرحله دو شروع شد و از اول اونجا از بازی خارج شدم
وقتی دوباره وارد شدم بازم ادامه نداشت و فقط نیو گیم بود . چرا بازی برای من سیو نمیشه ؟؟؟؟
کرک سایت رو ریخته ام روش
سلام. بچه ها من گرافیکم 4850 هستش یعنی با این فایل میتونم بازیرو اجرا کنم؟؟؟نقل قول:
اجرا میشه همراه با افت فریم ..!نقل قول:
سلامنقل قول:
لطفا جواب من رو بدین
فکر کردم امشب جواب رو میگیرم
gt 610m میتونه اجراش کنه ؟
متاسفانه خیر ...نقل قول:
حتی تو لاو ؟نقل قول:
سی پی یوم i7 2.4گیگا هرتز هست و رم 8 . اون بتلفید 4 هم تو لاو نمیشه ؟ :n03:
با توجه به سایت game-debate دارم میگم. می تونید خودتون برید ببینید:نقل قول:
[PHP]http://www.game-debate.com[/PHP]
اینکه گفتن فقط کاراتایی که از dx 11 پشتیبانی میکنن.میتونن اجراش کنن ایا حقیقت داره؟
بله اما راه حل داره واسه اجراش ..!نقل قول:
چیه راه حلش؟نقل قول:
با لپ تاپ msi ge60 2oe خیلی راحت با گرافیک اخر دارم بازی میکنم
فقط یه مرحله هست که با اسنایپ توی یک ورزشگاه هستم نمیشه ردش کنم کسی بلده
این فایلو دانلود کن ...!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزشم داخلش هست ..!
من این بازیو رو لپتاپم نصب کردم ولی وقتی اجرا میکنم خیلی طول میکشه وارد مراحلش بشه و وقتی وارد بازی میشه یهو خارج میشه!
لپتاپم 4540اچ پی هست.
لودینگ بازی خیلی طول میکشه. دقیقاً زمان طول کشیدنش در حالت High یا Low هیچ تفاوتی نداره!
با کارت گرافیک 6850 بازی کریسیس 3 رو در سطح High تقریباً به راحتی بازی کردم.
ولی این بازی ظاهراً مشکل داره. یا به قول بچه ها گفتنی کرکش ایراد داره.
من با آپدیت 3 دارم بازی میکنم و روی گرافیک بالا با اولین گیری که میکنه بازی کلاً هنگ میکنه!
روی گرافیک متوسط بازم یه جاهایی افت فریم داره!
گذاشتم روی Low و به راحتی دارم بازی میکنم!
هیچ وقت فکر نمیکردم با این سیستم cod رو روی Low بازی کنم!!!!!
ااااپنقل قول:
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
نقل قول:
به صحبت های هم تیمی هات خوب گوش کن...راحته رد میکنی...
تا جایی که یادم میاد باید زوم کنی رو یکی از طبقه های ورزشگاه چند نفر اونجان چند نفریو گرفتن دیگه یادم نیست باید بکشی یا چیکار کنی ببین چی میگهنقل قول:
نشد که:n17::n11:نقل قول:
گرافیک ati 5450 2gig میتونه این بازی رو روی high اجراکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ببخشيد اين بازي چنتا ميشن هستش؟
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم 18 تانقل قول:
این کارت گرافیک یه گرافیک 64 بیتی هست و برای استفاده های ساده و الان مورد استفاده قرار می گیره تا 4 سال پیش بدک نبود ولی دیگه الان چیزی محسوب نمی شن این کارت ها... شما حداقل یه کارت گرافیک 128 بیتی نیاز داریم دست کم باید GT630 دو گیگ یا چهار گیگ استفاده کنید که البته به جای پول دادن به این گرافیک ها یه کارت گرافیک 256 بیتی حداقل چیزی تو مایه های GTX 560 ti hawk یا GTX 660 بگیرید بهتره اینا که می گم حداقل ها هست اما در حال حاضر انتخاب خوب و مناسب برای گیمرها N660 هست که پرقدرت ولی ارزون هستند. 192 بیتی اما با ساپورت دایرککت ایکس 11.1 و Open GL 4.3 و قدرت هسته پردازنده 1098 حرفی واسه گفتن باقی نذاشتن اما اگه خیلی آینده نگر هستید و بودجه مشکلی ندارید GTX 780Ti سه گیگ با بیت ریت 384 نهایت تجربه گیمینگ رو براتون مهیا می کنه یا اگه توی خط AMD هستید R9 290Xنقل قول:
اقا برای من خیلی گیر میکنه!! تو لودینگ چه کار کنم هی لگ میزنه!!
گرافیک GTX 610
رم: 8
ویندوز: windows 8.1 - 64bit