بلهاونم فقط برای xbox 360 و xbox one.نقل قول:
Printable View
بلهاونم فقط برای xbox 360 و xbox one.نقل قول:
خب تریلر جدیدی منتشر شد همین 2ساعت پیش :
+
FIFA 14 - Ultimate Team Legends Trailer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20MB
:n12:
اگه تریلری رو نتونستید دانلود کنید به هر دلیلی پ.خ کنید ،لینک میدم
موفق باشید .
تریلر رودیدم
متاسفانه تغییر آنچنانی نیست
همون fifa 13 هست منتها با کمی تغییرات
ea کل تمرکزش رو گذاشته برای نسخه بعد که برای ps4 و xbox one میاد
اصلا هیچی رو درست نکنه، فقط یه دو تا قابلیت جدید تو career اضافه کنه.
عزیز این تریلر همون GAMESCOM هست که خودت صفحه قبل گذاشتی ها !نقل قول:
نه اون 400mb هستش :n02: ، اون قسمتی از کنفرانس MS هست که برداشته شده با توضیحات کاملنقل قول:
بچه ها یعنی تو کریر مود هم میشه بازیکنای قدیمی (کلاسیک) رو خرید؟
امیدوارم career کمی حرفه ای تر شه
مثلا بودجه سالیانه تغییر کنه
اینطور نباشه هر سال یه بودجه مشخص بگیری!
نهنقل قول:
فقط تو FUT و اونم فقط تو XBOXONE
بعید میدونم کوچکترین تغییر مثبتی کرده باشه.نقل قول:
یه سری تغییر داره، ولی مفید ...
واقعا دارم حس میکنم این گروه کریر فیفا پول مفت میگیرن. انقدر ایده ساده و سه سوته تو ذهنم هست که اگه رو کریر اجرا بشه، کلا زیرو رو میشه.
منظورم ساخت استادیوم و لباس جدید و اینا نیست. ایده های خیلی ساده و عملی.
توی 13 هم که ثابت نبود . بودجه با توجه به رتبه ای که هر سال توی لیگ و جام باشگاه ها بدست میارید تعیین میشه . اگه میخواست ثابت بمونه که نمیشد تیمی مثل سانتاندر رو یه تیم 5 ستاره کرد .نقل قول:
شما چکار میکنی شهروز خان ؟ کنسول جدید یا همون فیفا کارنت روی ps3 رو میخری ؟نقل قول:
جدید ترین تریلر منتشر شده از نسخه ی نسل بعدی بازی ، منتشر شد ...
طبق متنی که اول تریلر نمایش داده میشود ، تمامی تصاویر عینا از گرافیک In game بازی هستش !
طراحی جدید و دوباره ی استادیوم ها و فیس های بازیکنان و اضافه شدن جزئیات بسیار به بازی ، FIFA 14 Next generation را به یکی از بهترین شبیه ساز های فوتبال تبدیل میکند ...
یکی از نکات چشمگیری که توی تریلر خودنمایی میکند پیشرفت بسیار بالای تماشاگران و نیمکت ذخیره ی تیمها هستش .
محتوای مخفی: ...
دوست من ، من که بی صبرانه منتظرم که فیفا 14 نکست و پی اس 4 بیاد که قول میدم جزو اولین نفرهایی باشم(اگه نگم اولین ! چون امکان داره تاجر پی اس 4 ، یه دونشو واسه بچه خودش برداره! :n02:) که همون ثانیه ی اول بخرم و بازی کنم ! دارم از تو کفی میمیرم یعنی ! این فیفای نکست قولیه برای خودش ! راستی اگرم دلتون خواست هم ویدئو از آنباکس فیفای 14 نکست براتون میزارم هم از آنباکس کنسول !!!نقل قول:
راستی این تریلری که تو نمایشگاه GC نمایش داده شد و دوستان لطف کردن و لینکشو هم اینجا گذاشتن ، من یه ویدئو دیدم که 50 ثانیه قبل از اینکه این تریلر رو نشون بده،شروع میشه و یکی از مسئولای فیفا میاد حرف میزنه و معرفیش میکنه،بعدش میره تو این تریلر !
اون معرفی کردنه و اون ویدئو ای که پشتش رو صحنه نشون میده،و حرف هایی که طرف تو این 50 ثانیه میزنه،از خود تریلر واسه من جالب تر بود... در یک کلام بگم آب از دهنم میچکید !
اینم لینکش ، هرکی دوست داشت،بره ببینه ، فقط فندق شکن میخواد :n02:
راستی امسال ظاهرا PES هم خیلی خوب شده ، گیم پلی شو که دیدم به دلم نشست ، ظاهرا بدجوری از فیفا تقلید کرده ولی به هر حال خوب شده ، ما که بخیل نیستیم،رقابت این 2 رقیب هم به نفع خودشونه هم به نفع ما گیمر ها، باحال باشه،جفتشو بازی میکنیم خب !
اره یادت باشه حتما از انباکس دوتاش فیلم بگیرینقل قول:
تا حالا فهمیدی که چند در میاد ؟ مخصوصا کنسول . اگه خدا خواست ما هم یکی بگیریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تریلر بازی رو دیدم، به نظر از نظر گرافیکی خیلی تغییری نکرده، ولی کلا خیلی خوب شده!نقل قول:
فکر کنم میتونستی حرفتو بدون نقل قول کردن استارت تاپیک که طوماریه واسه خودش, بزنی !!! :5:نقل قول:
اولای این تاپیک یه بحث راه انداختم راجع به اینکه کمک کنین دست به دست هم بدیم یه نامه ای به فیفا بزنیم (که زدم) این لیگ ایران هم لایسنس کنن
همه گفتن ایران فلانه و نباید باشه و کلاس بازی میاد پایین و از این حرفا !!!
بفرما تحویل بگیر : لیگ کویت ! لیگ امارات ! لیگ عربستان هم که بود
یعنی واقعا از اینا کمتریم ؟!!!!!!!!
^^ بله در حال حاضر کمتریم.
اونا به راحتی میتونن با انگلیسیا و کاناداییا ارتباط برقرار کنن که ما نمیتونیم.تازه بر علیهشون شعار میدیم!
اونا قانون کپی رایت دارن که ما نداریم.
اونا همه چیزشون مثل آدمیزاد و برنامه ریزی دارن که ما نداریم..
و...
بین این دلیلایی که گفتین، فقط کپی رایت میتونه دلیل باشه.نقل قول:
البته بی برنامگی ها میتونن باعث بعضی مشکلات بشن.
اومدیمو قانون کپی رایت رو برداشتن شما میتونی چندتا بازی ارجینال بخری؟:دینقل قول:
در کل اینا همش حرفه و تنها دلیلش دست های پشت پرده و لابی گری های اون کشور هاست که ایرانیا استعدادشون خیلی کمه:دی
نقل قول:
فکر کنم اگه بخوای همون ثانیه ی اول بگیری ، یه 4 5 تومنی باس بزاری کنار
من تا 7 8 تومنم باشه ، حاضرم چون راستش دارم میمیرممممممممممممممم
خوب کپی رایت خیلی خیلی مهمه! و خوب برای EA هم سودی نداره که لیگ کشوری رو بزنه که هم کپی رایت درش رعایت نمیشه و هم از همه نظر تحریمه و به نوعی یک تهدید بین المللی برای امنیت جهانه!
شما پیراهن های باشگاه ها رو هم در نظر بگیرید! در کویت و امارات شرکت های تولید کننده پیرهن تیم ها هم از کمپانی های مطرحی مثل نایکی-ادیداس-پوما و آمبرو هستند! اما لیگ ایران مجید و آل اشپور...! در همین فیفا 13 چون تولید کننده لباس ناپولی شرکت ماکرون بود( قرار بود تولید کننده لباس ایران هم باشه) لباس این تیم ساخته نشده بود.!
این دیگه از اون حرفا بود.استون ویلا هم پارسال ماکرون بود. شاید یکی دو تیم دیگه هم همینطوری بودن.نقل قول:
خوب ea با خود لیگ برتر قرار داد بسته! حرفیم که من زدم اشتباه نبود. خیلی از لباس هایی که تولید کننده معروفی ندارند ساخته نمیشهنقل قول:
یعنی ما نمیتونیم ارتباط برقرار کنیم ؟ کَریم ؟ کوریم ؟ انگلیسی بلد نیستیم ؟نقل قول:
دلایل سیاسی هم قاطیش نکن... لیگ امارات و کویت چی داره که اصلا برنامه ریزی بخواد داشته باشه ! تاریخ فوتبالشون چی داره اصلا !!! بحث کپی رایت هم باشه من خودم تحقیق کردم از همه جای دنیا این داستان کپی هست و همه جا از اینکارا میکنن ! اوجش هم تو برزیل هست که میبینید سرتاپای برزیل لایسنس شده امروزم خبر دادن تیم ملی برزیل لایسنس شد تو بازه !اصلا کی کرک میکنه بازیو ؟ این مساله مربوط به ایران نمیشه
ما یه اراده قوی کم داریم برای انجام اینکار انصافا ! وقتی خودمون ، خودمون رو مسخره میکنیم به اینجا میرسه که کشورایی که فوتبالشون در سطح ایران نیست باشن ، و ما نباشیم
آرزوی اینکه یه بار کریر مود رو با ملوان شروع کنم رو دلم مونده :n02:
من خودم به شخصه هرسال نسخه ارجینال بازی رو میخرم واسه اینکه رو ایکس باکس آنلاین بتونم بازی کنم ، 2قهرمانی جهان در بخش Seasons روی دیویژن 1 دارم.
آقا شما حرفتون درباره کپی رایت تا یه جایی درسته.ولی اعراب مردم متمولی هستند و حاضرند بازی های ارجینال رو بخرند.درضمن عربها چیزی دارن که ما نداریم.پول.نقل قول:
لیگ های برزیل هم به خاطر سطح بازیشون هست که لایسنس میشه و بازیکنان بزرگی توی لیگشون هست و بود.مثل نیمار،لوکاس،گانسو،رونالدی نیو و ...
من امید دارم تا 2، 3 سال دیگه لیگ ایرانو تو بازی ببینیم.نقل قول:
تیم ملیم شاید سال دیگه.
نقل قول:داداش من میگم ما فقط یه اراده کم داریم. فکر میکنی تو جواب ایمیل من چی گفتن ؟نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتن شما دیر اقدام کردید برای لایسنس. ولی ما اسم شمارو یادداشت کردیم و برای بازی بعدی باهاتون درباره قرارداد کاری صحبت میکنیم. اگه لازم باشه از ایمیل هم عکس میگیرم میزارم اینجا
یعنی تاحالا هیچکی برای اینکار اقدام نکرده بود !!! مثلا فکر میکنی اونا حوصله دارن بشینن بازی پرسپولیس رو تماشا کنن و آورال در بیارن از بازیکناش ؟ نه برادر من ! یه نماینده میگیرن تو اون کشور اون براشون اینکارارو میکنه
ما اون یه نفرو نداشتیم و نداریم هنوز... همونطور که گفتم هنوز اراده ای وجود نداره برای اینکار متاسفانه
دوست منچستری من این کارهارو باید فدراسیون انجام بده! فدراسیون فوتبال ما هم که قربونش برم! فدراسیون نیست! عرضه کاری نداره!نقل قول:
دقیقا منظور منم همین بود.فدراسیون ما پول خلعتبری رو نداد بیاد پرسپولیس تو لیگ امارات نباشه بعد بیاد پول این چیز ها رو بده؟یعنی کسی همت نداره بره سراغ این کار ها چون توی کشور ما اکثرا فکر میکنن گیم برای بچه هاست ولی الان خیلی از گیمر های حرفه ای جز افراد بزرگسال اند.نقل قول:
نمیدونم کجا بود که میگفت یه نفر از شرکت کنندگان در لیگ بازی های رایانه ای بالای 60 سال داشته.
فدراسیون باید پول خلعتبری رو بده بیاد پرسپولیس نه ؟! :دینقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه اراده قوی باشه همه چی حل میشه. والله تو این ایمیلشون من براشون نوشتم مدیر وب سایت باشگاه ملوان هستم ، اونا قبول کردن که قرارداد کاری ببندن...
این قرارداد کاری و اینا، منظور همون سایتی هست که فیفا برای استخدام افراد برای scouting و گرفتن عکس از لباس و اینای تیمو یه چیز دیگه که یادم نیست درست کرده؟
من خودم برای چند تا تیم اقدام کردم، گفتن شما شرایطتون مناسبه ولی ایده ال نیست. (مضمون متن این بود)
با اینکار نمیشه تیما رو لایسنس کرد یا تو بازی اورد.
در ضمن، این به هیچ وجه به فدراسیون ربط نداره. فدراسیون که نباید بیاد بگه مارم تو بازی بذار. خود شرکت اگه احساس کرد حضور لیگ تو بازی اهمیت داره، باید بیاد با فدراسیون و مسئولین لیگ صحبت کنه و باهاشون قرار داد ببنده و پول بده. فدراسیون پول نمیده، شرکت پول میده.
آقا الان دمو کی میاد؟فردا یا پسفردا؟
به نظر من ما ایرانیا از هیچ نظر لیاقت اینو نداریم که لیگمون بیاد تو فیفا،مهمترین دلیلشم اینه که 99 درصدمون بازی رو کرک شده بازی میکنیم و فیفا،سرمایه گزاریش تو ایران فقط ضرره...
اون کسی که اومده پستمو نقل قول کرده:
Irmpmn
نه عزیزم نه کریم و نه کور.انگلیسیمونم خوبه.اون موردی که گفتم نمیتونیم ارتباط برقرار کنیم کاملا دلیل سیاسی داره.فرضشو کن یه شرکت کانادایی حالا هر چی, میخواد اینترتیمنت باشه یا پزشکی یا. ... بخوات با ایران همکاری کنه. . خب این خیلی خنده داره چون اونا ما رو تحریم کردن. .. یکم برو پرس و جو کن
در ضمن بنظر تو چرا بلیزارد پارسال همه ایرانیا رو از سرورش انداخت بیرون؟
بعد که همه اعتراض کردن جوابشون چی بود؟؟؟
برو در مورد این مسائل یکم اطلاعات کسب کن , بعد بیا اینجا شعار ما میتوانیم سر بده!
در ضمن اون قانون کپی رایت فوق العاده مهمه! هر کشوری که کپی رایت جزو قوانینشه میتونه انتظار داشته باشه لیگش توی فیفا باشه.اون چیزی رو هم که در مورد لیگ برزیل گفتی واقعا چه ربطی داشت؟؟ چون بعضیا کپی رایت رو رعایت نمیکنن نتیجش این میشه که تو اون کشور این قانون وجود نداره؟
مثلا تو یه کشور قتل انجام میشه تو نتیجه میگیری که قتل تو اون کشور آزاده ؟؟
LOL
منم جای EA بودم لیگ امارات رو فول لایسنس میکردم ولی لیگ ایران رو نه حالا هرچی بخواد پیشینه یا تماشاگر داشته باشه.هضم این قضیه واست خیلی مشکله؟ یا رگ غیرتت زده بالا ؟ یا الان فکردی از عربا عقب افتادی؟؟
آدم یه چیزایی میشنفه شاخ درمیاره.
دوست عزیز لیگ های عربی مخصوصا کویت ( که اصلا لیگ معتبری هم نداره) خودشون با ea مذاکره کردن برای ساخت لیگشون! فکر میکنی ea غشق چشم و ابروی عرب هاست بیاد لیگ این کشور هارو بسازه؟ اینقدر لیگ مهم تر هست که اینا توش گمن ! نمیتونه لیگ چین رو بسازه یا ارمنستان یا ازبکستان؟ یا لیگ های اروپایی مثل ایرلند؟نقل قول:
مطمئنا سودی براش داره و قول و قرار هایی از طرف اعراب گرفته!
مثلا لیگ ما چه اهمیتی داره که ea بیاد دنباالش؟ یا همین لیگ عربستان چه اهمیتی داشت؟
من فکر میکنم که در قرارداد ea با لیگ عربستان یا کویت ذکر شده که مثلا یک تعداد نسخه خاص باید حتما در بازار اون کشور فروش بره مثلا 1000 نسخه در کویت به فروش بره حتما. چنین قراردادی با فدراسیون ایران هم ببندن خوب ادم مایل میشه بره بخره
از AlexMercer تشکر میکنم حرفامو تکمیل کرد:
پس دلایلشو اینجا میگم که گیج نشی یه وقت:
1-سیاسی
2-کپی رایت
3-همکاری فدراسیون یا مجموعه های مرتبطه با لیگ ایران با شرکت سازنده بازی-همکاری مثل تضمین فروش تعدادی از نسخه اورجینال بازی - تبلیغات مختلف - برگزاری جام ها و مسابقات رسمی در سطح بین المللی و. ...
امیدوارم دیگه این بحث همین جا تموم بشه.
FIFA SOCCER 14 NEXT GENERATION GAMEPLAY MOVIE :n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12: :n12::n12::n12::n12::n12:
وای خدا
این فیفا نسل بعد عجب چیزیه
من فقط به خاطر فیفا PS4 یا XBOX ONE میگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اولا من شعار ما میتوانیم سر ندادم ، گفتم اراده ای وجود نداره که شانس مارو هم امتحان کنه
مساله کپی رایت تو همه جای دنیا هست و همونطور که گقتم مربوط به ایران نمیشه ! همونطور که نوشتم بیشترین ضرر رو شرکتهای بازی تو برزیل میکنن !!! ایران هم به ظاهر یه قانون داره به اسم "حمایت از حقوق سازنده" که همون کپی رایتی که شما میگی هست ، ولی مثل همون برزیل یا جاهای دیگه رعایت نمیشه ، مشکل ما اینه که همیشه فکر میکنیم تو ایران هست که اینجور اتفاقا میفته...
الان تو طرف اونایی و داری میگی که دمت گرم که مارو به حساب نمیاری ؟
خا باشه تو خارجی ، تو روشن فکر
خفتم میگیره دیگه طرف میشینه پشت کامپیوتر ادای روشن فکرارو در میاره ! در حالی که خودش اولین نفر میره بازی کپی رو میخره