سلام.
دوست عزیز اینکه میفرمائید میگن حساسه و خیلی زود خراب میشه اگه منظورتون اس 4 هست ،برای من این سوال پیش میاد که توی این مدت کم که این گوشی اومده کجا و چه کسایی این تجربه رو داشتن؟!!!
آخه به نظر شما نباید یه مدت لااقل چند ماه بگذره تا بشه اینجوری نظر داد؟!!!
اما اگه منظورتون کل گوشیهای سامسونگ هست باید عرض کنم که خیر اینجوری نیست و اتفاقا از خیلی از گوشیهایی که میگن از فلان جنسه و.....استحکام بیشتری داره (اینو بنده خودم تجربه کردم و به جرات میتونم بگم) اتفاقا" یکی از دلایلی که گوشیهای سامسونگ موقع زمین خوردن اسیب کمتری میبینه همین جنس به اصطلاح دوستان پلاستیکش هست که قابلیت تطابق بیشتری به هنگام ضربه داره تا جنسهایی مثل آلومینیوم!!!
بنده از انواع برندها گوشی دارم در مورد خود من توی قضیه افتادن گوشی بارها شده که اس 2 و اس 3 از دستم افتاده حتی به قدری شدید بوده که قاب پشتش باز شده باطریش هم از گوشی جدا شده اما هیچ مشکلی برای گوشی پیش نیومده (در مورد گوشیهای دیگه اینجا صحبتی نمیکنم چون جاش نیست).ولی اینو باید در نظر داشته باشی که آسیب همیشه به نوع ضربه خوردن بستگی داره که چه جوری نیرو به جسم وارد بشه ،شاید من زیادی خوش شانس بودم و به هر حال باید مواظب باشی در کل اینجوری که شما فکر میکنی گوشیهای آسیب پذیری سامسونگ نمیسازه برای اینکه مطمئن بشی میتونی بری تعمیرگاه های موبایل و بدون اینکه حتی خود طرف متوجه بشه روی میز تعمیراتش رو نگاه کنی و آمار برندهای نیازمند تعمیر رو برای خودت محاسبه کنی.:11: