سلام.کسی میدونه چرا بعد از نصب این بازی کامپیوترم این پیعام رو میده؟
this application has failed to start because d3dx9_27.dll was not found.re-installing the application may fix this problem.
Printable View
سلام.کسی میدونه چرا بعد از نصب این بازی کامپیوترم این پیعام رو میده؟
this application has failed to start because d3dx9_27.dll was not found.re-installing the application may fix this problem.
سلام
از اهنگایه قدیمیش چیزی تو البوم جدیده هست
سلام دوست خوبنقل قول:
حتما دایرتیکس 9 رو نصب نکردی . توی دیوی دی اکثر بازی ها این دارتیکس هست که میتونی نصبش کنی . پیشنهاد میکنم هر جور شده نصبش کن واقعا بازی توپیه .
هیچ کدوم !!!!نقل قول:
سلام دوستان میخواستم بدونم Stronghold Crusader EXTREME 2008 بیشتر شبیه قلعه ی 2 یا 3 ؟
فکر کنم بیشتر شبیه قلعه 1 باشه
بله شبيه يكه.ولي بعضي مرحله هاش واقعا ديوانه كنندس.اينطور نيست؟
دوستان نقشه های جدید آپلود کردم یه سری به ادرس داخل امضا بزنید
ولی اگه شبیه قلعه 3 بود خیلی بهتر بود . اخه من با نسخه 3 خیلی خیلی حال کردم .
یعنی میگید از قلعه 1 و 2 و 3 بهتره ؟نقل قول:
بله شبيه يكه.ولي بعضي مرحله هاش واقعا ديوانه كنندس.اينطور نيست؟
از کجا شنیدید ؟
اگه بهتر باشه که من همین حالا از اینترنت میخرمش
من نگفتم بهتره.گرافيكش مثل قلعه1 هست ولي خيلي خيلي سخت تره.بدرد حرفه اي ها ميخوره من تا مرحله 6 رفتم بدش بازي پاك كردم!تازه اول بازي هستي كه يه لشكر كامل بهت حمله مي كنند. توجه:اين بازي را براي افرادي كه ناراحتي قلبي دارن توصيه نميكنيم!:41:نقل قول:
بازی زیادم سخت باشه جذابیتش میاد پایین . پس در نتیجه فایده نداره !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من نگفتم بهتره.گرافيكش مثل قلعه1 هست ولي خيلي خيلي سخت تره.بدرد حرفه اي ها ميخوره من تا مرحله 6 رفتم بدش بازي پاك كردم!تازه اول بازي هستي كه يه لشكر كامل بهت حمله مي كنند. توجه:اين بازي را براي افرادي كه ناراحتي قلبي دارن توصيه نميكنيم!
یه چیز جالب !!!
امتیاز نسخه جدیدش یعنی 4 یا 2008 از گیم اسپات شده 3.5 !!!!!!!!
پس مفت گرونه !!!!
دوستان من Stronghold و Stronghold Crusader رو تمومیدم...
من عاشق ان بازیم برای تمام عمرم.
بازیهای مورد علاقه من:
1.Crusader
2.Desperados
3.Winning Eleven
تموم بازی هایی که من تا حالا انجام دادم فقط ورژن اولشون بوده و وقتی دوم به بعد رو دیدم اسحال گرفتم.
خیلی از Stronghold 2 و همچنین 3 ناراحت شدم خیلی نامردی و عجیب بود...
راستی کسی اگه Exterme رو داره بزاره که من شدیدا دنبالشم و پیداش نمی کنم...
ممنون
یکی نیست که به من بگه مرحلی50بازی جنگ های صلیبی چه جوری
اگر نظر منو بخواهید یکش خیلی قشنگه.(ولی به پای ارباب حلقه ها نمی رسه). ولی دو و llegend خیلی شلوغ و مزخرفند . نظر شما چیست؟
نه بابا کجاش شبیه قلعه ی 1 هست این بازی شبیه stronghold crusader هست این دو تا بازی زمین تا آسمون فرق داره:21:نقل قول:
stronghold1
publisher:firefly studios
creator:god games
year:2001
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
stronghold crusader
publisher:firefly studios
creator:firefly studios
year:2002:27:
[حتما با دیدن عکسا میفهمی این دو تا بازی زمین تا آسمون فرق داره
ومعلومه که گرافیک کدوم بهتره
با سلام به شما عزیزان
من یک سوال در مورد ساخت نقشه داشتم.
و اون اینه که:
چه طور کاری کنم که در یک نقشه درخت ها ونهال ها دوباره سبز بشن؟
در نقشه های خود بازی دیدم که بعضی مواقع درخت سبز میشه. اما در یک نقشه ای که خودم میسازم، هرچقدر هم که درختها زیاد باشن با طول کشیدن بازی تموم میشن .
با تشکر
این مشکل راه حل نداره.منم هر کاری کردم درست نشد.
بازی قشنگیه مندوسش دارم
با اینکه خیلی قدیمیه اما به نظر من بهترین بازی جهانه.
از بقیه که پرسیده بودم می گفتن که همه هستن به غیر از سلطان بعضی دیگه هم می گفتن اسنیک اما هرکدوم که باشه می گن در زمان کمتر از 10 دقیقه همه با هم بهت حمله می کنن.البته من هم زیاد حرفه ای نیستم. من فقط توانستم تا مرحله ی 25 برم.خیلی سخته.نقل قول:
سلام من يه مشكل دو جنگ هاي صليبي دو دارم اينم اينه كه اون مرحله كه بايد سنگ به ايالت بغلي فرستاد(مرحله3) هستم انبارم پر سنگه ولي نمي دونم چطوري سنگ بفرستم لطفا اينو يادم بدين اگه شد باعكش يه چيز ديگه يكي تو اين تاپيك گفته بود هركه اي مرحله آخر جنگ هاي صليبي 1 رو رد كنه خداي بازي من دو هفته پيش اونو رد كردم همه هستن جز اسنيك
بر و بچ کسی ترینر Stronghold Crusader این و داره یا نه !!!!!!!!
سلام دوستان من اين بازي رو چند سال پيش تموم كردم و تمام 50 مرحله رو رد كردم.
من حقيقطا يادم نيست آخرين مرحله چه كروه هايي هستند .ولي ميدونم مرحله آخر به سختي مراحل قبل اون نيست چون من خيلي راحت تمومش كردم.
در مورد ارسال سنگ هم بايد بگم كه بايد روي يكي از يارد در منوي خودت كليك كني.
دو قسمت داره يكي ارسال مواد ديگري درخواست مواد.
بعد كه ارسال مواد رو زدي نوع ماده رو مشخص ميكني و همچنين مقدارشو بعد خودش مي فرسته البته يادم نيست كه ربطي به مغازه داشت يا نه .
روشش همينه حتي ميتوني نيرو بفرستي يا نيرو درخواست كني.
بطور كل بايد بگم كه قلعه يك خيلي خوب بود با اينكه گرافيك نداشت ولي بازي جذابي بود .و
ولي ورژن بعدي اون يعني 2 كه بنظر من هم خيلي شلوغ شده و گيچ كننده چون بايد هواي همه چيز رو داشته باشي هم شهرتون حفاظت كني هم حمله كني هم سعي كني محبوبيتت رو از دست ندي .هواي دزد ها رو داشته باشي يا حواست باشه كه قلعه آتيش نگيره.درسته كه بازي از نظر كيفي طبيعي تر شده ولي مگه يه آدم ميتونه چند كار رو با هم انجام بده.
در قلعه 3 مقداري از مشكلات كم شد صحنه خلوت تر شد.گرافيك بالاتر رفت بازي طبيعي تر شد . و بازي جذابتر هم شده.
ولي متاسفانه من هنوز كه هنوزه 4 رو بازي نكردم
کافیه تو گوگل سرچ کنی . و یه سوال :نقل قول:
ایا توی نقشه انتخابی میشه رنگ خودمون را تغییر بدیم یا نه ؟ :19:
منم همین مشکل تو را دارم من هم می خوام بدونم می شه یه همچین کاری کرد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
فقط توی multiplayer میشه رنگتون رو تغییر بدید!
ترینر را از کجا دانلود کنیم
میشه سیو مرحله 50 رو بگذارید ؟ :40::40:نقل قول:
آقا نا امید نشی منم فقط تا مرحله 26 رفتم از برو بچز خودمون پرسیدم گفتن.
نقل قول:
سیو بازی جنگ های سلیبی:11:
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/203702874/sajjads.sav.html
البته من این بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم (البته 2 -3 بار) و50 مرحله رو بردم(بدون رمز و از این جک و جونور ها که بعضی ها خودشون رو باش گول میزنن) فایل سیو هم قدیمی و امیدوارم بدردتون بخوره
اگه مشکلی بود بهم بگید
من جنکهای صلیبی 1 و قلعه 1 ،2را تمام کردم بدون کلک یا رمز تازه چنتا راه هم خودم کشف کردم. هرکسی سوال داره بپرسه ولی باید کمی درمورد مرحله ای که توش موندین توضیح بدین یا بهتر عکسش رو برام بفرستین
اقا من یه مرحله هست هر چی با ولف میجنگم نمیمیره ! لعنتی با هر چی که بگید رفتم تا به دژ حمله کنم و دیوارو بشکونم سریع با مجنیقی که بالای برج هست و خلاصه کمان دار زنبورکی دفاع میکنه
سلام
آره اگه میشه به من بفرستید
نقل قول:
are man mikham baram befresti
ترینر کدام نسخه را میخوای؟
[b]سلام دوستان من بدنبال بازی stronghold warchest میگردم اگر کسی این بازی رو داره یک اطلاعی بده خیلی برام مهمه
[/b]
دوستان عزیز من به این بازی علاقه زیادی دارم ولی از وقتی از پی سی دور افتادم و لب تاپ گرفتم دیگه سراغش نرفتم.ولی الان که این تاپیو دیدم هوس کردم .میخوام ببینم که بازی استراتژیک اونم استرانگ هولد یک واسه لب تاپ ضرر داره یا نه
میگن جنگهای صلیبی 3 هم اومده اگه درباره اونم توضیح بدین ممنون میشم.
چهارشم هم اومده...
شما خیلی عقبی..........!!!!!!!!
کمک ..... . دیروز 4 رو نصب کردم . حتی 3 تا مرحله اش رو هم سه سوت تموم کردم ولی توی مرحله چهارم گیر کردم . بیخیال شدم و اومدم کاستوم گیمش رو آوردم ببینم لورد های جدیدش چطورین . چون حال و حوصله بازی کردن رو نداشتم خارج کردم و اومدم که از ترینر استفاده کنم . فکر میکردم چون آپدیت شده قبلیش هست پس باید ترینر قبلی هم بهش بخوره . یه مقداری باهاش ور رفتم وقتی دیدم نمیشه سیستم رو خاموش کردم . الان هر کاری که میکنم هیچکدوم از دو تا فایل اجرایی نمیان . چی کار کنم ؟
جدید ترین ورژنش چی هست
من تا ورژن 3 بازی کردم