تیونر داخلی یعنی چی در ledها ؟؟
Printable View
تیونر داخلی یعنی چی در ledها ؟؟
اقای پروویژن میشه ادرس نمایندگی و دفتر فروش تهران رو به همراه تلفن ذکر کنید
نقل قول:
راستش ما روی پشت بام 2 تا انتن داریم که به وسیله یه بوستر سیماران با هم میکس شدن.
من دستگاه رو به خروجی بوستر وصل کردم و سیگنال دیجیتال رو هم دارم.
تنها معضلی که بد هم هست همین مکث تصویر هست. حالا به نظر شما ایا باید انتن رو عوض کنم !؟!
یا اینکه فکر میکنید مشکل بخاطر وضعیت تست در مازندرانه !؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
می تونید به آدرس Provision.ir مراجعه کنید:10:نقل قول:
امیدوارم از این پست به عنوان تبلیغ برداشت نشه.
خواستم بگم کیفیت سیگنال دیجیتال واقعا عالیه. در حد کانهای ماهواره. سمت ما که اینطوره. تنها معضلم همین مکث هست که گاهی اوقات پیش میاد. امیدوارم حل بشه.
خواستم از نمایندگان فروش محصول پروویژن و بخش پشتیبانی تشکر کنم. بنده چندین بار تماس گرفتم و هر دفعه با صبر و شکیبایی پاسخ بنده رو دادند. خدا رو شکر امروز هم با راهنمایی ساپورتشون مشکل دریافت سیگنال دیجیتال برای من حل شد.
ممنون و سپاسگذارم. فقط اگه نرم افزار توتال مدیا اپدیت شد لطفا اینجا اطلاع رسانی کنید.
در ضمن من از سیگنال انالوگ استفاده نمیکنم اما متوجه شدم زمانی که از برنامه توتال مدیا برای دیدن کانالهای انالوگ استفاده میکنیم صدای شبکه ها قطع هست. در حالیکه وقتی از برنامه های دیگه مثل progdvb یا speed tv player استفاده میکنم همه کانالهای انالوگ صدا دارند.
لطفا به این قضیه هم یه نگاهی بندازید.
راستی یک سوال هم داشتم در مورد دستگاه هایبرید
این دستگاه هایبرید رو وقتی من به یو اس بی وصلم یکنم داغ هست. البته نه خیلی زیاد. میخواستم ببینم این گرم شدن دستگاه طبیعی است یا خیر؟
دستگاه BOX --- تونر رو تو جمهوري قيمت كردم ميگه 120 تومن...:33::18:
واقعا ارزش داره؟؟؟
هر كسي ديگه الان رسيور داره...يه ديش و ال ان بي شرو تش ميشه 15000 تومن.
اونهايي هم كه ندارن ميتونن با 70 تومن بهترينش رو بگيرن.
دوستان رسیوری که ستاپ باکس باشه هم میشناسند ؟
یه ----- که قابل اپگرید هم باشه. (برای جام جهانی میخوام)
نقل قول:
Strong 4910
(----S, ----S2, ----T)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download Patch file:
website:کد:http://www.digital-target.org/upload
قیمت حدود 750کد:http://www.strong-technologies.Com
برای اون دوستانی که دی وی بی تی رو برای کامپیوتر میخوان.
طی تستهایی که روی چند نرم افزار مختلف انجام دادم. به نظرم بهترین نرم افزار همون نرم افزار معروف progdvb هست که امکانات زیادی داره. (البته اختصاصا برای پخش کانالهای دی وی بی تی)
اما از جناب provision گرامی یک سوال داشتم.
الان در مازندران سطح سیگنال دریافتیم ن 33 درصد هست. میخواستم ببینم در تهران برای دوستان سطح سیگنال دریافتی چند درصده؟
در ضمن میتونید از نماینده مازندارن هم در این مورد سوال کنید ؟ میخواستم ببینم انتن ما چقدر افت سیگنال داره.
ببخشيد آقاي پرو ويژن چند تا سوال داشتم!
1.دستگاه شما در آينده تغيرات سخت افزاري مي كنه؟(مثلا خروجی پورت شبکه Ethernet بهش اضافه بشه يا...)
2.تلتكست فارسي داره؟
3.دارای قابلیت برنامه ریزی برای روشن شدن و ضبط برنامه ها در ساعاتی مقرر در طول هفته (مثلا ساعت 10تا12ضبط كنه)
4.از پورت usbروي دستگاه مي توان عكس ,آهنگ و فيلم با فرمت هاي مختلف مثلا ياmkv,datمشاهده كرد
5.ساعت بروي نمايشگر خود دستگاه وقتي كه خاموشه داره؟
واينكه اين چيز هايي كه خودتون در زير گفتين رو بهش اضافه كردين؟
1 - transparency کردن صفحات منو
2- فارسی سازی کامل برنامه در تل تکست
3- زیرنوس فارسی هنگام پلی کردن از روی کول دیسک
4- اضافه کردن فورمت های مختلف هنگام پخش فایل
5- کوتاه کردن به انتخاب کاربر هنگام تعویض کانال info
6- اضافه کردن نمایشگر اندازه کیفیت سیگنال دریافتی از فرستنده
ممنون
نقل قول:
1.دستگاه شما در آينده تغيرات سخت افزاري مي كنه؟(مثلا خروجی پورت شبکه Ethernet بهش اضافه بشه يا...)
تا اطلاع ثانوی و بعد از ایام عید این سرویس اضافه نخواهد شد.
2.تلتكست فارسي داره؟
بله - دارد و بزودی از طریق فایل آپ دیت ارائه خواهد شد.
3.دارای قابلیت برنامه ریزی برای روشن شدن و ضبط برنامه ها در ساعاتی مقرر در طول هفته (مثلا ساعت 10تا12ضبط كنه)
در ورژن جدید نرم افزار این موضوع دیده شده
4.از پورت usbروي دستگاه مي توان عكس ,آهنگ و فيلم با فرمت هاي مختلف مثلا ياmkv,datمشاهده كرد
بله - با بهترین کیفیت ممکن
5.ساعت بروي نمايشگر خود دستگاه وقتي كه خاموشه داره؟
در ورژن جدید نرم افزار بله - خواهد داشت.
واينكه اين چيز هايي كه خودتون در زير گفتين رو بهش اضافه كردين؟
1 - transparency کردن صفحات منو
بله
2- فارسی سازی کامل برنامه در تل تکست-
درحال اقدام
3- زیرنوس فارسی هنگام پلی کردن از روی کول دیسک
در حال بررسی و خرید لایسنس
4- اضافه کردن فورمت های مختلف هنگام پخش فایل
لطفا مثال بزنید- اکثر فورمت ها قابل استفاده است
5- کوتاه کردن به انتخاب کاربر هنگام تعویض کانال info
این کار انجام شده
6- اضافه کردن نمایشگر اندازه کیفیت سیگنال دریافتی از فرستنده
در حال طراحی می باشد
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
سلامنقل قول:
مشکلی نیست
---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
سلامنقل قول:
به منظور اطلاع رسانی مطلوب آدرس همه نمایندگان در سایت قرار خواهد گرفت
از ارائه شماره تلفن در این سایت به منظور جلوگیری از تبلیغات معذوریم
لطفا به سایت مراجعه فرمایید
با سلام
در دفترچه راهنما در صفحه 29 ساپورت هارد دیسک را بدون اعلام ظرفیت هارد دیسک و فقط با فرمتFAT32
اعلام نموده است با توجه به اینکه پشتیبانی از فرمت NTFS ذکر نشده ایا میتوان بطور تضمینی فرمتهای تصویری را با فرمت NTFS دید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا کسی نبود جواب سوال من را بدهد :41:
یه مساله
دیشب سطح سیگنال دریافتی 26 درصد بود. هوا ابری بود و بارونی -- اما مکث های پیاپی کم بود
امروز هوا افتابی و صاف بود. سطح سیگنال دریافتی 38 درصد بود. اما مکث های پیاپی تصویر زیاد بود. حتی صدا هم بعضی مواقع قطع میشد.
به نظر شما علت این قضیه چی میتونه باشه ؟؟؟
(سخت افزار سیستم من خیلی قویه و بعید میدونم بخاطر سخت افزار کامپیوتر باشه.)
.دارای قابلیت برنامه ریزی برای روشن شدن و ضبط برنامه ها در ساعاتی مقرر در طول هفته (مثلا ساعت 10تا12ضبط كنه)
در ورژن جدید نرم افزار این موضوع دیده شده يعني داره ديگه؟
- زیرنوس فارسی هنگام پلی کردن از روی کول دیسک
در حال بررسی و خرید لایسنس منظورتون از لايسنس چيه؟
- اضافه کردن نمایشگر اندازه کیفیت سیگنال دریافتی از فرستنده
در حال طراحی می باشد يعني نرم افزاري يا سخت افزاري؟
وچند چيز ديگه !:31:
دستگاه شما به صورت پلپ هست؟:20:
دستگاه شما ساخت كجاست؟
من تهران هستم وبراي خريد از شما بايد چه كار كنم!؟:13:
قيمتش براي ما 100تومن هست ديگه!نه؟ويه هدست!؟؟!:10:
ببخشيد كه زياد سوال ميكنم!:31:
ممنون از پاسختون
دوستان یه سئوالی میپرسم خواهشآ بدون تعصب و دقیق پاسخ بدید
آیا تفاوتی از لحاظ کیفیت تصویر درشبکه های دریافتی با این دستگاه و تصاویری که از طریق ماهواره اینتلست و با ----- دریافت میشود وجود دارد؟
یعنی عملا کیفیت تصاویری که با این دستگاه دریافت میشود بهتر از کیفیت تصاویری است که با ماهواره دریافت میشود و یا اینکه فرقی نمیکند؟
منم همین سوال رو دارم.:10:نقل قول:
چون کدک آن mp4 می باشد به طور نامحسوسی از ماهواره پائین تر استنقل قول:
در مازنداران فعلا کدک mp2 هست. متاسفانه یه مشکل هم که هست اینه که مکث تصویر داریم که گاهی اوقات رو اعصاب میره.
متوجه شدم که این قضیه هم ربطی به سطح سیگنال دریافتی نداره. چون دیشب سیگنال دریافتی من 26 درصد بود اما مکث کمتر بود.
امروز بین 40 تا 36 درصد متغیر بود اما دائم مکث ایجاد میشه تو تصویر.
شاید اگه کیفیت رو ببرن رو Mp4 این مکث تصویر برای ما از بین بره
با سلامنقل قول:
میشه بگید چطور روی سیستم ویندوز 7 نصب کردید من روی 32 بیتی نتونستم فقط برنامه ها نصب شد و درایور نصب نشد .
ممنون از شما
نقل قول:
برای ماهواره چه کدکیه؟
اون دوستی که میخواست روی ویندوز 7 نصب کنه
توی فولدر درایور یک فولدر هست به اسم x64
اون درایور مخصوص ویندوز ویستا و ویندوز 7 64 بیت هست. اون جا فایل ستاپ داره و از اون طریق نصب میشه.
mpg2 codecنقل قول:
نقل قول:
در کیفیت تصویر هیچ تفاوتی با ماهواره وجود ندارد چرا که کیفیت منبع تصویر ارسالی از صدا و سیما ثابت است! حالا اگر حتی روی سیستم ----S2 یا همین MPEG-4 H.264 AVC نیز پخش شود تصویر همان است که در ماهواره های اینتلست و آسیاست است!
اما متاسفانه کیفیت صدا و به قول معروف Bit Rate Streaming سیستم دیجیتال زمینی ----T نسبت به ماهواره پایین تر است. در ماهواره BitRate صدای کانالهای تلویزیون صدا و سیما 96 کیلوبیت است اما در سیستم زمینی دیجیتال ----T به شدت این صدا کم کیفیت تر است به نحوی که Bitrate آن حدود 56 یا 64 کیلوبیت است!
البته پایین آمدن کیفیت صدا چند ماهی است که روی ----T اعمال شده! قبلا اینطور نبود. منتها من هر چه قدر با صدا و سیما مکاتبه کردم هیچ اعتنایی نکردند و هیچ پاسخی ندادند!
شایان ذکر است که بیت ریت صدا روی کانال های اکثر کشورهای جهان به دلیل کیفیت بالای صدای استریو یا 128 کیلوبیت است و یا 192 و حتی 256 کیلوبیت یعنی در سطحی بالاتر از کیفیت CD های صوتی باکیفیت! آن وقت در صدا و سیما همان 96 کیلوبیت را هم پایین تر آورده اند، ضمن اینکه صدای تلویزیون اصلا و ابدا استریو نیست! در قرن 21 و سال 2010 متاسفم که این را می گویم!
دوست عزیز
ضمن تشکر از توضیحاتتون
این مکث پی در پی تصویر به نظرتون چه علتی میتونه داشته باشه ؟!
نقل قول:
دوست عزیزم گیر کردن تصاویر هیچ ربطی به MPEG-2 یا MPEG-4 بودن ندارد! اگر گیرکردن همیشگی است دو حالت متصور است! یا کامپیوتر شما قدرت پردازش لازم تصاویر تلویزیون دیجیتال را ندارد یا کدک ها و گراف های روان کننده ی پخش تصویر کانال ها روی کامپیوتر شما نصب نشده و یا به درستی تنظیم نشده است!
ضمنا شما یک مورد بسیار مهم در دریافت دیجیتال زمینی را اصلا به آن توجهی نکرده اید و آن آنتن شاخکی پشت بام است! شما می بایست برای حل این مشکلات با حدود 10 هزار تومان هزینه کردن، بهترین آنتن شاخه ای باند UHF را خریداری کرده و در صورت امکان به صورت مستقیم به کامپیوتر خود متصل نمایید و قبل از آن مدت ها جهت تنظیم دقیق آن جهت دریافت تصاویر دیجیتالی در پشت بام وقت صرف کنید!
جهت آنتن در دریافت شبکه های دیجیتال در مناطقی که سیگنال ضعیفی دارند بسیار ضروری است و تنها با پنج یا شش دقیقه در پشت بام بودن آنتن تنظیم دقیق نخواهد شد.
سیم مناسب و با کیفیتی استفاده کنید، سعی کنید سیم یک سره به کامپیوتر وصل شده باشد و دارای قطعی و غیره نباشد!
برای تک تک این موارد باید وقت صرف کرد و مطمئنا پس از آن صاحب تصویر دیجیتال بدون برفک و سایه و مکث و فریز و قطعی خواهید شد.
فقط یک مورد برای آن علاجی نیست و آن هم پوشش بسیار ضعیف سیگنال دیجیتال در منطقه است که اگر شما به این مشکل دچار باشید فقط صدا و سیما باید برای حل آن سیگنال خود را قوی تر کند یا شما باید سطح آنتن خود را بالاتر ببرید تا به فرستنده UHF دید مستقیمی پیدا کند!
والا ما تقریبا در مرکز شهر ساری هستیم بعید میدونم سیگنال ضعیف برسه اونجا مگه اینکه به قول شما سیگنال از پایه ضعیف باشه که چون مازندران در حال تست هست شاید اینطور باشه. البته احتمالش ضعیفه
در مورد کامپیوتر . حقیقتش فکر نکنم سخت افزار لپتاپم ضعیف باشه. سی پی یو کور 2 دو 2.8 گیگا هرتز 6 مگ کش + 4 گیگ رم دی دی ار 3 + 2 کارت گرافیک 9600 ان ویدیا با مجموع حدود 800 مگ رم دی دی ار 3 فیزیکی بعید میدونم برای پردازش کانال دیجیتال مشکل داشته باشه
اما در مورد انتن و سیم. راستش رو بخواید ما 2 انتن داریم. یو اچ اف و وی اچ اف که توسط یه بوستر با هم ادغام شدن. طبیعتا به دلیل استفاده از بوستر سیم ها در جاهایی که وارد بوستر یا از اون خارج میشن قطع شده اند و خب از این گریزی نیست.
بوستر ما دو خروجی داره که یکیش به تلویزیون عادی وصله و دیگری رو هم وصل کردم به این دستگاه هایبرید.
یک سوال. این انتنهای کوچک که قابلیت چرخش هم دارند و در تلویزیون هم تبلیغ میشه ایا برای این کار مناسب هستند یا خیر ؟
و این تبلیغاتی که بنده در مورد دیجیتال شنیده بودم اینطور بود که اصلا نیازی نیست انتن شما جهت مشخصی داشته باشه. همینکه تصویر انالوگ برفکی هم داشته باشید برای دریافت دیجیتال کافیه. خب اگه قرار باشه این انتن ها هم مثل دیش ماهواره با یکی 2 سانتی متر اختلاف تصویرشون از بین بره که نمیشه. چون جایی که من هستم باد شدید میاد و خب روی انتن تاثیر میذاره.
امشب اگه بتونم با یکی از کسانیکه در صدا سیما کار میکنند صحبت میکنم.
ممنونم از توجهی که داشتید به پست بنده
از برنامه های لینک زیر استفاده کنیدنقل قول:
کد:http://www.daryacomputer.com/TVCard_Software.htm
بوستر یعنی تقویت کننده اونی که شما دارید میکسر استنقل قول:
آن انتنهای کوچک که قابلیت چرخش هم دارند بوستر هستند که آنالوگ بوده وبدرد شما نمی خورد
اگر سیگنال خوب به شما برسد بدون آنتن هم تصویر دارید
بله این نکته رو میدونم که بوستر یعنی تقویت کننده
این بوستری که ما استفاده میکنیم علاوه بر تقویت میکس هم میکند. به این صورت که تو دستگاه بالایی 3 ورودی vhf ، uhf و vl داره که همه میرن توی بوستر و یه خروجی میاد بیرون که میره توی دستگاه پایینی بوستر (بقل تلویزیون)
اینطوری هم 3 تا انتن مختلف رو با هم یکی میکنه هم سیگنالش رو تقویت میکنه.
من لپتاپ رو بردم پشت بوم و وصلش کردم به انتن (بدون بوستر و بدون قعطی سیم) اما هر کاری کردم نگرفت که نگرفت.
آقای کریمی پور provision لطفا در مورد فورمت فایلهای video که مدل T7 در حال حاضر با firmware فعلی پخش میکنه توضیح بدین .ممنون.
سلام جناب پرو ویژن .... میخواستم بدونم Set Top Box های جدید رسیدن ؟؟؟؟
ممنون
راستی یه سوال آیا شما تله تکست فارسی رو می تونین ببینین؟
ضمنا دوست خوبم اون فردی که گفته آنتن در هر جهتی باشه سیگنال دیجیتال رو می گیره در شرایطی حرفش درسته که سیگنال در اون منطقه قوی باشه. الان بنده توی تهران با هزار بدبختی سیگنال رو می گیرم. چون اصولا در شهرهای ایران نقاط کور سیگنال تلویزیون بسیار زیاده! چون بلندی و کوتاهی ساختمان ها موانع پر دردسرسازی برای رسیدن سیگنال باکیفیت به مقصد هستند.
اما اصولا یه قلق هایی برای گرفتن سیگنال دیجیتال وجود داره که در هر شهر و هر فرستنده با هم متفاوت هست. مثلا در تهران اگر منطقه ای می خواد بدونه که آیا سیگنال دیجیتال درش وجود داره یا نه باید تست کنه ببینه آیا شبکه خبر که روی کانال 49 به صورت آنالوگ هست رو می تونه بدون سایه و برفک دریافت کنه، اگر جواب مثبته، مطمئن باشه که سیگنال دیجیتال رو هم می تونه خوب دریافت کنه چون دقیقا سیگنال دیجیتال روی کانال 37 که سابقا شبکه خبر روش بود داره پخش می شه!
تصویر دیجیتال نسبت به تکون خوردن آنتن کمی حساسه
توجه داشته باشید آنتنتون کاملا فیکس باشه و باد تکونش نده
ضمن تشکر از شمانقل قول:
این انتن 2 شاخه ها یا این انتن های کوچک که توی تلویزیون تبلیغ میشه. (قابل چرخش هم هستند) برای این کار کفایت میکنه ؟!
پس جواب ما چي شد؟:41:نقل قول:
این نرم افزارهایی رو که اینجا بود بنده دانلود و تست کردمنقل قول:
متاسفانه مشکل حل نشد. در ضمن اون نرم افزار TiVme V1.01.10.0072 اصلا دیوایس رو نمیشناخت. بنابراین اصلا چیزی پخش نکرد.
TiVme رو که نوشته بود انحصاری کاورلد هست شما با لب تاب جاهای مختلف شهر بیشتر مناطق باز با آنتن کوچک چک کنید ظاهرا مشکل فقط سیگنال ضعیف است.نقل قول:
راستش فکر میکنم مشکل از انتن های ماست. تصمیم گرفتم یه انتن 2 شاخه بگیرم. دارم در موردشون توی اینترنت سرچ میکنم.
به نظر شما چه انتنی خوبه ؟ مثلا انتن هانی انتن خوبیه ؟
آنتن هانی تهران تست کردم سیگنال دیجیتال نمی گیره لینکه یه بوستره دیجیتاله:نقل قول:
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=8995