دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید
نقل قول:با سلام وتشکر از جوابتون در صورتیکه این فرمایش شما درست باشه باید زمانی که قابلیت 3D رو فعال میکنیم بلوتوث فعال شود ولی بلوتوث تلویزیون همیشه فعاله! پس به نظر میرسه کارآیی های دیگری هم داشته باشه، خصوصا امکان اتصال هدفون یا پخش فایل...
گاهی هنگام دیدن فیلم از روی فلش یا دیدن برخی شبکه های ماهواره ای مانند شبکه 3، آوای تلویزیون با افزایش آن تا 50-60 هم بسیار کم است. چرا؟
دوست عزیزنقل قول:
این بسته به فرمت صدا که براساس دسی بل بلندی صدا ضبط شده و هم چنین ارسال آن نسبت به سیکنال ارسالی متفاوت است و ربطی به تلویزیونتان ندارد
دوست عزیزنقل قول:
بلوتوث تلویزیون شما برای عینک - کیبرد- ماوس - و دیگر وسایل جانبی که تلویزیونتان از آنها پشتیبانی می کند کار برد دارد.
استاد ماوس بلوتوث اگه هست معرفی میکنید؟نقل قول:
Sent from my LT18i
دوست عزیزنقل قول:
در بازار ماوسهای بلوتوث در اندازه و رنج قیمت و برند متفاوت هستند و شما بر اساس بودجه تان می توانید خرید کنید و از قیمت 50 هزار تومان تا 400 هزار تومان است
به این سایت رفته و تعدادی از آنها را ببینید
با تشکر از جوابتون، چطور میشه موس یا کیبرد یا دستگاه دیگری رو، به تلویزیون متصل کرد یا اصطلاحا PAIR کرد؟!نقل قول:
اگر این امکان باشه باید بشه هدفون بلوتوث هم متصل کرد و صدا رو دریافت کرد.
دوست عزیزنقل قول:
برای مثال در رابط با کیبرد
1- صفحه کليد بلوتوث را به وضعيت آماده به کاربگذاريد
2- از مسیر سيستم > مدير دستگاه > تنظيمات صفحه کليد > انتخاب صفحه کلید صفحه کليد بلوتوث را اضافه کنید.
صفحه نمايش صفحه کليد بلوتوث ظاهر خواهد شد و به طور خودکار اسکن برای صفحه کليد ی که در دسترس است می کند
اگر صفحه کليد تان تشخيص داده نشده بود ، موقعيت صفحه کليد را نزديک به تلويزيون و بعد از آن تازه کردن را انتخاب کنيد.
اين آغاز دوباره يک اسکن برای صفحه کليد در دسترس است.
۳- صفحه کليد بلوتوث را از ليست اسکن انتخاب کرده و پس از آن جفت کردن را انتخاب کنيد. تعدادی بر روی صفحه نمايش ظاهر می
شود وبه صفحه کليد مورد نظر متصل شويد.
۴- شماره را روی صفحه کليد بلوتوث وارد کنيد.
انتخاب کنيد بله را برای تغيير گزينه های صفحه کليد و يا نه تا به همان عنوانی که آنها هستند.
در مورد ماوس هم همین شرایط را باید اعمال کنید
هنگامی که يکUSB و يا بلوتوث ماوس به تلويزيون متصل می شود، يک اشاره گر بر روی صفحه تلويزيون ظاهر می شود. شما می
توانيد اين اشاره گررا با کنترل تلويزيون تان به مانند آنچه که در يک کامپيوتراست استفاده کنيد.
و در مورد هدفن باید تلویزیونتان این قابلیت را پشتیبانی کند
روزبخیر دوستان
قصد خرید ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل6850 f رو دارم 46 اینچ
قیمت بازارش رو کسی میدونه بهم بگه ؟
دوست عزیزنقل قول:
به این سایت سامسونگ مراجعه کنید
سلام ، من یکماه هست که 46 f8880 گرفتم. تصاویرش پرش داره و تیک میزنه. هم کانالهای اسران ، هم ماهواره و هم فیلمهایی که با اچ دی پلیرم میزارم. البته نسبتش فرق میکنه. وقتی تصویر سریع میشه مخصوصا خیلی خودشو نشون میده. این مشکلو من حتی تو سری 6 هم به این شدت ندیدم. باید چکار کنم به نظر شما؟ حسابی هم تنظیمات رو بالا پایین کردم اما فرقی نمیکنه. لطفا کمک کنین.
بهترین تنظیمات برای صدای تلویزیون 6450 را می خواستم.
در حالت استاندارد صدا کمی بم به نظر می رسه و از لحاظ بلندی صدا هم اون قدرت لازم رو نداره.
جلوه های صوتی هم به اون شدت جوابگو نیست. برای بهترین تنظیمات از اکولایزر، نمونه مشخصی وجود داره؟
دوست عزیزنقل قول:
فکر کنم با آبدیت مشگلتان حل شود با کابل لن بصورت آنلاین آبدیت کنید.
برادر بخاطر تنظیمات motion plus تصویر هست که در حرکات سریع خودشو نشون میده..با گزینه های اون بازی کن تا ببینی کدوم حالت بهترهنقل قول:
Sent from my LT18i using Tapatalk
دوست عزیزنقل قول:
بنظر بنده هر دو آیتم جلوه صوتی را روشن کنید و اکو لایزر را بدین ترتیب تنظیم کنید.
120 hz را روی 10
500 hz را روی 6-
1.5 khz را روی 5
5.0 khz را روی 12
10.0 khz را روی 12
درود
یک سوال داشتم در مورد LED 6450
من برای کنترل ماهواره با کنترل LED وقتی میخوام مدل ماهواره رو به LED بدم میگه همچین مدلی نیست (Xcruiser 400HD) آیا با آپدیت حل میشه؟
با سلام خدمت اساتید گرامی
من یکدستگاه سامسونگ 6850 سری اف 46 اینج 3 بعدی دارم تصاویر رو در هر حالتی که میزارم چه پویا چه استاندارد رنگ قرمز مخصوصا در مورد صورت انسان بیشتر از حد معموله در حالی که همان تصویر در 6450 که تست گرفتم بسیار با کیفیت تر و واقعی تر به نظر میرسد کلیه تنظیمات رو هم دستکاری کردم ولی به اون چیزی که میخاستم نمیرسم یه جورایی رنگ قرمز یا چطوری بگم بادمجونی تو تصاویر خیلی بیشتره که کیفیت رو بهم نمیده چند بارم تنظیمات کارخانه کردم ولی نشد که نشد یک راه حلی چیزی تو قسمت تنظیم رنگ قسمت تینت ( g/r) به r50 و یا g50 روشنه و با بازی کردن باهاش بهتر نمیشه در حالیکه در 6450 این قسمت خاموشه و کیفیت فوق العاده است
دوست عزیزنقل قول:
از این آیتمهای استفاده کنید.
تنظیمات برای کالیبره کردن تصویر: در سری 6 ورژن F
Picture Mode Movie
Backlight 16
Contrast 96
Brightness 47
Sharpness 13
Color 50
Tint G50/R50
Advance Settings
Dynamic Contrast Off
Black Tone Off
Flesh Tone 0
RGB Only Mode Off
Color Space Auto
10pt White Balance On
Gamma +1
Expert Pattern Off
xvYCC Off
Picture Options
Color Tone Warm2
Digital Noise Filter Off
MPEG Noise Filter Off
HDMI Black Level Normal (Low if available)
Film Mode Off
Auto Motion Plus Off
LED Motion Plus Off
10pt White Balance On
Interval Red Green Blue
1 0 1 0
2 1 0 -2
3 0 0 2
4 0 0 0
5 -1 0 +1
6 0 -1 0
7 -1 -2 -2
8 0 2 1
9 1 0 0
10 2 1 0
White Balance
Setting Value
R-Offset 25
G-Offset 25
B-Offset 27
R-Gain 19
G-Gain 22
B-Gain 21
Screen Adjustment
Picture Size Screen Fi
نقل قول:
اگه میشه راهنمایی کنید...
آپدیت کن فریمور رو. تصویر بهتر میشه.نقل قول:
درود
سوال قبلی من که همینجوری موند رو هوا
یک سوال دیگه داشتم الان یه سریال گرفتم میخوام ببینم LED ریست میشه فایل رو نمیخونه مشکل چیه (6450)
نقل قول:نقل قول:
با سلام اقا هم راه اول هم راه دوم اپدیت کردم قرمزی تصویر و رنگها خیلی تنده لامصب تغییری مشاهده نشد به نظرتون یعنی تی وی مشکل داره اخه هنوز 6 ماه نشده راه حلی چیزی
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیون با هاله ای از رنگ قرمز و یا تصاویر با رنگ قرمز نمایش داده می شود ممکن است که قسمت تولید رنگ مین بردتان مشگل داشته باشد و اگر گارانتی دارید از آن استفاده کنید.
از این تنظیمات هم استفاده کنید ببینید مشگل حل می شود.
اقا دمت گرم که اینطوری مجدانه پاسخگویی اول کمال تشکر و در ادامه اینکه چند تا عکس گرفتم از کیفیت تصویر خودت یه نیگاه بندازی میفهمی من چی میکشم
تو این عکس سوم جان من ببین رنگ تخم مرغ رو اخه اون تخم مرغه معمولی سفید کجاست
اینم 2 تاعکس از نمای چهره انسای و قرمزی پوست بدن
حال چه کنیم ؟ کیست مرا یاری کند ؟ به اخرین ورژن هم اپدیت شده تی وی
باتشکر فراوان
همین نیم ساعت پیش تصویر تلویزیون رو مجدد عوض کردم.
شما باید از نصابی که کنترل و یو اس بی مخصوص تنظیمات تلویزیون رو داره کمک بگیری که با ابزارش وارد منو مخفی میشه و تنظیماتی رنگ مثل سفیدی و قرمزی رو می تونی تغییر بدی.مشکل بنده با رنگ سفید بود که بیش از حد سفید بود از 145 آوردم رو 120 بهتر شد
اینم بگم با منو و تصویر خود تلویزیون زیاد کاری رو پیش نمی بری فقط نصاب می تونه کمکت کنه.
دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه مشگل شما مربوط به قسمت رنگ مین بردتان است و بایدترازیستور و یا آی سی قسمت GRB که همان قسمت رنگ است تعویض شود .و فکر می کنم ربطی تنظیمات ندارد. با یک تعمیرکار مجرب مشورت کنید.
با سلام.
من یک تلویزیون Samsung Smart UA40F5570AM خریدم.
اول اینکه چجور تلویزیونی هست (از لحاظ امکانات و قدرت پردازش)
دوم اینکه من چجوری لیست کانال هارو تغییر بدم؟ مثلا دیجیتال اسکن کردم 20 تا کانال آورد از 800 تا 820. حالا میخوام اینارو جمع کنم از 1 تا 20 و شبکه 1و2و3 رو هم بیارم اول.
سوم هم اینکه من فریمور این دستگاه رو تازه آپدیت کردم(از خود تلویزیون) ولی نمیتونم برنامه و یا گیمی رو دانلود کنم. حتی اگه دانلود هم بشن وقتی شروع رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته.
چهارم اینکه من مدل تلویزیون رو تو سایت خود سامسونگ پیدا نکردم. چه ایرانی چه فارسی. >>> Samsung Smart UA40F5570AM تا برم قسمت ساپورت این تلویزیون.
خواهشا کمکم کنید.
با تشکر از تمامی دوستان.
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیونی در رنج خودش خوب است . و برای تغییر و ویرایش کانال وارد اسمارت هاب شده و روی آیکون دیش که برای کانال است کلیک کرده و در منوی وارد شده از روی کنترول دکمه tools را زده و از منوی آن ویرایش شماره کانال را انتخاب کرده و وارد منوی آن شده و پس از انتخاب کانال مورد نظر و از روی کنترول با دکمه > حرکت کرده و کانالها را بطور دلخواه شماره گذاری کنید
و نام گذاری ایران برای تلویزیونتان UA40F5570 و نام گذاری اصلی آن UA40F5300 است . وفریمورتان را ازاینجا دانلود کنید.
http://www.samsung.com/ae/support/model/UA40F5300ARXZN
و برای دانلود apps وارد اسمارت هاب شده و از قسمت apps برنامه های که قابلیت اجرا در تلویزیونتان را دارد را دانلود و نصب کنید.
یک مشکل دگه هم اینکه من فیلم هارو که با زیرنویس با نوع SRT میخوام از فلش نگاه کهم زیرنویس فارسی درس نمیندازه. از تنظیمات زیرنویس هم فارسی یا عربی پیدا نکردم همش غربی اروپایی و... بود. این مشکلو میشه برطرف کرد؟
بازم تشکر میکنم از راهنمایی های بی نظیرتون.
دوست عزیزنقل قول:
برای زیر نویس از این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
F8880 دارم. چگونه میتونم بفهمم که ساخته و مونتاژ کجاست؟
دوست عزیزنقل قول:
از برچسب پشت تلویزیونتان و از منوی مخفی منوی option و اینکه f8880 در ایران اسمبل شده
و شما می توانید از این تایپیک هم استفاده کنید.
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=632655[/HTML]
update ................
با سلام خدمت دوستان عزیز
چند روزی هست یه دوربین سونی wx70 خریدم به همراه کابل hdmi که یه سرش hdmi mini type c هستش و به دوربین میخوره و طرف دیگه اش hdmi type a که به تلویزیون می خوره، تلویزیونم سامسونگ ال سی دی 32 سری 6 ساخت مالزی مدل la32650t1r هستش که anynet+ فعال داره، از روزی که خریدم هر کاری کردم به تلویزیون وصل نمیشه که نمیشه، کابل هم بردم مغازه ازش تست گرفتیم کاملا سالمه و روی تلویزیون ال سی دی سونی مغازه دار بالا اومد، ولی نمی دونم چرا با سامسنگ من بالا نمیاد، این دوربین از قابلیت bravia sync برای ال سی دی های سونی برخورداره ، که فکر کنم مثل همون قابلیت anynet+ برای سامسونگ باشه،من هر دو تای این قابلیت ها رو در تلویزیون غیر فعال کردم جواب نداد، مال تلویزیون رو فعال و دوربین رو غیر فعال کردم جواب نداد، مال دوربین رو فعال کردم و تلویزیون رو غیر فعال کردم بازم جواب نداد، فقط موقعی که دوربین رو خاموش می کنم روی تلوزیون می نویسه check the cable for signal و موقعی که دوربین رو روشن می کنم می نویسه no signal ، هر چی هم توی نت سرچ زدم چیزی پیدا نکردم فقط میگن bravia sync و anynet+ با هم کانفلیکت دارن
دوستان آیا راهی هست که بتونم راش بندازم؟ یکی هم اینک اگر نمیشه از این کابل استفاده کنم از چه کابلی استفاده کنم؟ آیا کابلی هست که از micro usb یا hdmi mini type c که دو تا درگاه این دوربین هستن تصویر رو بفرستم به ال سی دی؟
لطفا راهنماییم کنید
ممنون
یا علی
سلام من به ES5960 دارم قبلا فیلمهایی با فرمت mkv از طریق USB می دیدم الان مدتیه یکسری از همان فیلمها رو پخش نمی کنه میشه راهنمایی بفرمایید ممنون
دوست عزیزنقل قول:
آیا شما در قسمت منو ---> سیستم ---> ویدیوی درخواستی divx تان را دستکاری کردهاید چون ظاهراً آن قسمت دستکاریشده و لایسنس آن غیر فعال شده و باید فعال سازی یا از این سایت و از آخر همان صفحه فریمورتان را آبدیت کنید.
و یا از این تایپیک برای فعال سازی استفاده کنید.
<p>
دوست عزیز</p>نقل قول:
<p>
اولاً اینکه استفاده ازanynet+ فقط در محصولات سامسونگ و آنهم در صورتی که این قابلیت برایشان تعریف شده باشد کار برد دارد .و دوم اینکه چون شما دو برند متفاوت را می خواهید به هم ارتباط بدهید فکر می کنم با ید از پورت USBتلویزیون برای این منظور استفاده کنید و لازمه آن استفاده از کابل مبدل و یا خود مبدل HDMI به USB است.</p>
دوست عزیزنقل قول:
برای این منظور شما باید وارد اسمارت هاب شده و از روی کنترول دکمه TOOLS را زده و وارد منوی آن شده و سپس از قسمت تنظیمات آن حساب کاربری خود را ثبت نام کرده و سپس از قسمت SAMSUNG APPS در اسمارت هاب وارد شده و نرم افزارهایی که دوست دارید را دانلود ونصب کنید.
باسلام.نقل قول:
من نرم افزار نمیخوام که، اگه دقت کنید نوشتم خود smart hub این امکانات رو نداره. تو تصویر زیر هم مشخص کردم.