کسی نیست یه لطفی بکنه این مشکل ما رو هم حل کنه :blush:نقل قول:
Printable View
کسی نیست یه لطفی بکنه این مشکل ما رو هم حل کنه :blush:نقل قول:
سلام
دوست عزیز اگر برای آدرس مخازن به مشکل برخوردی به لینک زیر مراجعه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در رابطه راهاندازی برنامههای مولتی مدیا سعی میکنم تا آخر این هفته راهنماش بنویسم
آدرسی که میخواستم رو از لینکی که دادید پیدا کردم دستتون درد نکنه ولی یه مشکل دیگه!;)
ببینید وقتی تو قسمت installation source رفتم و اون کارها رو انجام دادم بعدش رفتم تو software management و برنامه mplayer رو سرچ کردم و از اینترنت گرفتم هیچ مشکلی هم نداره و درست کار میکنه ولی وقتی software management رو بستم دفعه بعد که خواستم بازش کنم این پیغام رو داد:
Another process is accessing the package database. Package management cannot be used now.
تو قسمت installation source هم که خواستم برم دوباره همین پیغام رو داد. یک بار هم کامپیوتر رو ریست کردم گفتم شاید درست بشه که نشد:sad:
مشکل از کجاست؟ چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟:blush:
این پیغام خطا موقعی هست که شما باید اول به اینترنت وصل بشید بعدش software management رو چک کنی در ضمن یه نگاهی به refresh بکن
به اینترنت هم وصل شدم ولی فرقی نکرد! بازم همون پیغام رو میده :sad: اون ریفرش که میگید کجاست؟;)
خانوما آقایون سوزه کار سلام!
چند وقتیه که یک کامپیوتر با سی پی یو 64 بیت خریده ایم. و به تبع آن مجبور شدیم لینوکسمون رو از فدورا پنج 32 بیت به فدورا شش 64 بیت مثلا ارتقا بدیم! که مثل اسب الان پشیمونم. چون اینقدر دردسر داره این فدورا که به درد کسایی میخوره که بخوان خودکشی روانی کنند! لعنتی نه نرم افزاردرست حسابی داره و اگر هم گیر بیاری پدرت در میاد نصبش کنی. اون از add/remove که اعصاب همه رو داغون کرده. اون از مشکل کرنلش که تو نصب درایور مودم پیدا میکنه. اون از اجرا نشذن xserver در هنگام ورود. اون از احمق بازیاش برای شناسایی درایو ها . اون از مشکل بزرگ مولتی مدیا. اون از وصل نشدنش به اینترنت و........ . شنیدم که سوزه خیلی راحته و مشکل پشکل هم نداره. و برنامه های کاربردیش هم توی سی دیش (بر خلاف فدورا) به اندازه کافی هست. حالا سوال ما اینه که آیا این برنامه ها و این حسن ها در نسخه 64بیت هم هست؟ (چون ما یک نسخه 32 بیت را که داشتیم. بعد از نصب پر بود از اشکال ). اما یک سوال مهم: آیا میشه تو سوزه آپدیت کرد؟ چون ما که نتونستیم. یه بار هم تو روزنامه خوندم که نمیشه. سوال بعدی ما ربطی به اینجا نداره اما... چیز هایی درباره اوبونتو شنیدم. که یکی دو سال پیش بهترین توزیع لینوکس برای کاربرد خونگی بوده و .... نظر شما در مورد اون چیه؟ مثلا آیا بعد از نصب لازمه که برای فعال کردن mp3, vcd, dvd جون بکنیم؟ یا نه همه چی درسته! وآیا مثل سوزه شما برنامه مرنامه به اندازه کافی درش هست؟
یه موضوعی که بنظرم خیلی مهمه داشتن اینترنت پر سرعت هستش چون داشتن یه اینترنت پرسرعت خیلی از مشکلات رو حل میکنه چرا مثلا برای اجرا شدن مولتی مدیا چون اکثر کدکها دارای کپی رایت هستن و چون اکثر دیستروهای لینوکس GPL هستش منع قانونی دارن برای استفاده کردن خود کاربر مسئول هست حالا میخواد چه فدورا باشه یا سوزه
در مورد مشکلات دیگه فکر کنم با صبر و حوصله و سرچ کردن قابل حله
شما میتونی نسخه 64bit سوزه رو بگیرید یه تست کنید هم فدورا و هم سوزه به اندازه کافی برنامه و مخازن دارن مثلا لینک زیر نگاه کن
بازهم اگر سوالی بود در خدمتیم
سلام
ببخشید یه مشکلی تو تایپ فارسی در openoffice داشتم. ببینید الان که دارم این مطلب رو مینویسم هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی تو openoffice میخوام یه مطلب فارسی بنویسم ببینید چجوری میشه:
همونطور که میبینید بعضی از کلمات به هم دیگه چسبیده اند (رفتند تو هم دیگه!) و علاوه بر اون وقتی کلمات فارسی و انگلیسی رو در یک خط با هم مینویسم جای اونها (ترتیبشون) بهم میخوره مثلا همون پاراگراف دوم رو ببینید (تو همون عکس بالا) در واقع باید اینجوری باشه: "این شرکت گفت که در ششم فوریه، در استکهلم(Stockholm)، نیروی مسلح سوئد تصمیم به مهاجرت..." که اینجوری نیست;) البته باز هم میگم الان که دارم این مطلب رو مینویسم هیچ مشکلی ندارم و این مسئله فقط مربوط به openoffice هست (v2.0.4).
با تشکر...شهاب.:)
سلام
از چه فونتی داری استفاده میکنی اگر فونت مناسب نداری از لینک زیر بگیر من که از free farsi استفاده میکنم
شهاب جان لطف کن این عکسی که گذاشتی رو سریعاْ کوچیک کن یا به صورت لینکش کن
نظم تاپیک رو بهم زده
سلام
فونت free farsi رو نصب کردم و اون مشکل که کلمات به هم میچسبیدند حل شد (خیلی ممنون:happy: ) ولی هنوز مشکل به هم خوردن ترتیب کلمات فارسی و انگلیسی پابرجاست.:sad:
حالا یه مسٔله دیگه هم هست:biggrin:
ببینید وقتی میخوام کاپیوتر رو stand by کنم صفحه سیاه میشه بعد توی یه محیط متنی یه پیغام میاد که نوشته:
freezing cpus...
cpu 1 is now offline
cpu1 is down
stopping tasks: ============================================|
بعدش هم هیچ اتفاقی نمیافته. کیبرد و ماوس هم کار نمیکنه و تنها راه خلاصی ریست کردن کامپیوتر هست! ولی وقتی چند دقیقه با کامپیوتر کار نکنم بعد از screen saver خودش stand by میشه و هیچ مشکلی هم نداره.
وقتی هم که suspend to disk رو میزنم این پیغام میاد:
preparing hibernate...
suspend: snapshotting system
بعدش هم باز هیچ اتفاقی نمیافته و باز باید ریست بشه;)
کسی میدونه مشکل از کجاست؟ (زیادی سوال میپرسم نه؟:blush:)
قربان شما...شهاب.:)
یکبار با کاربر root لاگین کن بعدش ببین درست اجرا میشه
در حالت اتوماتیک standby بدرستی اجرا میشه
یه نگاهی به تنظیمات power management در YaST بنداز
فایل لاگ در مسیر زیر هست
/var/log/standby.log
/var/log/pm-suspend.log
سلام من تازه زوزه رو كنار ويندوز نصب كردم فعلان..... يه چنتا سوالي دارم
1-چه جوري بايد يه سخت افزار جديد رو نصب كنم
2-راستي حتما بايد درايور سخت افزار لينوكس بايد باشه بعد برنامش چي مثلا اسكنر
3-فايل exeرو چه جوري بايد اجرا كرد
4-چه جوري درايواي ويندوز رو تو لينوكس داشته باشيم
مرسي
شرمنده سرچ نكردم
سلام
ورود شما رو به دنیای لینوکس و نرم افزار آزاد رو تبریک میگم
۱- ما در لینوکس نصب سخت افزار به اون طریقی که در ویندوز هست رو نداریم شناسایی سخت افزار توسط هسته یا کرنل انجام میگیره و درصورت شناسایی نشدن با کامپایل مجدد یا اضافه شدن ماژول به کرنل انجام میگیره
۲- بعضی از سازندگان اسکنر سطح بالا (HP)یا درایور مخصوص لینوکس ارائه میکنن یا سورس رو در اختیارتوسعه دهندگان کرنل قرار میدن برنامه sane برای کار با اسکنر هست
۳- فایل exe در لینوکس قابل اجرا نیست ( شما دارید از یک سیستم عامل دیگه استفاده میکنید ) هر فایلی در لینوکس میتونه دارای پسوند یا بدون پسوند باشه
۴- برای دیدن دیگر پارتیشنهای هارد دیسک کافیه آنها رو mount کنید
جواب همه سوالها اجمالی بود البته با سرچ جوابهای بهتری پیدا میکنید
سلام
ببخشيد چطور ميتونيم تو نصب لينوكس حالت اتومات رو انتخاب كنيم تا از پارتيشن دليت شده ويندوز براي نصب استفاده كنه؟
لطفا دقيق كمك كنيد
آخه ما تازه ميخوايم لينوكسي بشيم
با سلام خدمت دوستان عزیز و مخصوصا آقای majrix
من می خواستم هسته لینوکس سیستمم رو مجددا کامپایل کنم
کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟
Linux Inside
سلام
برای کامپایل کرنل باید هدف کار مشخص باشه
۱- از کلیه اطلاعاتی که برای شما مهم هست یک بک آپ بگیرید
۲- از پارتیشن boot/ کپی بگیرید
۳- از pdfهای مسیر زیر استفاده کنید
/usr/src/linuxlinux-2.6.18.2-34/Documentation
/usr/share/doc/kernel
فعلا مستندات رو بخونید
اولین کار در نصب هسته داشتن اطلاعات کامل از سخت افزارهاستنقل قول:
برناه هایی مثل lspci , lsusb , hwinfo خیلی کمک می کنه (اگر نبود نصبشون کنید)
دوم آشنا بودن با سرویسها و امکاناتیه که در کرنل وجود داره و اینکه بدونید به کدوم احتیاج دارید و ...
مرسی
یه سوال دیگه
اسم فایلها و فولدرهای فارسی رو توی لینوکس به شکل علامت سوال می بینم
واسه تصحیحش باید مجددا هسته رو کامپایل کنم؟
نه ! احتمالا اونا یادگاری ویندوز هست !!یعنی تو ویندوز نام گذاری شده ! فونت و زبان فارسی رو نصب کنید و یک فولد تو دسکتاپ با اسم فارسی درست کنید ببینید می شه ...
واسه ساخت فولدر فارسی تو لینوکس مشکلی ندارم
می خوام فولدرهایی که به زبان فارسی با ویندوز درست شدن رو صحیح ببینم
من یه جایی خوندم که باید هسته رو واسه Utf-8 دوباره کامپایل کنم
واسه همین از اساتید سوال کردم که مطمدن بشم غیر از این راه دیگه ای هست یا نه
یه سوال دیگه هم داشتم
چطوری توی لینوکس یه کانکشن Vpn بسازم؟
مرسی
نه نه اینکار انجام ندهنقل قول:
در زوزه بصورت پیش فرض از یونیکد استاندارد پشتیبانی میشه
همونجور که بیاضی عزیز گفته یه فایل بانام فارسی ایجاد کن تا متوجه بشی
بخاطر مسخره بازیهای ماکروسافت الکی کرنل خراب نکن
برای استفاده از vpn میتونی از Kvpnc استفاده کنی
یا اگر تحت شل میخواهی pptp یا vpnc
راستی قبلش Ipsec باید ران باشه
سلامی دوباره:)
ببخشید یه سوال داشتم. وقتی توی قسمت installation source یک دایرکتوری رو انتخاب میکنیم (http,...) و بعد توی software management یک نرم افزار رو انتخاب میکنیم خوب خودش همه ی چیزهای لازم رو دانلود و نصب میکنه. (دستش درد نکنه:biggrin: ) ولی حالا چجوری میتونیم فایلهایی رو که دانلود کرده حفظ کنیم؟ مثلا بسته ی shahab.rpm رو دانلود و نصب کرده ولی من میخوام اون بسته ی rpmش و تمامی بسته های وابسته ای که دان کرده رو داشته باشم.
با تشکر...شهاب.
کافیه با find بسته مربوطه رو سرچ کنی تا بفهمی تو کدوم دایرکتوری ذخیره میشه
majrix جان ببخشید من خیلی توی لینوکس حرفه ای نیستم یه چیزایی بلدم ولی نه زیاد
میشه یه مقدار ساده تر بگی
چطوری ipsec رو فعال کنم و اینکه وقتی تو run می نویسم kvpnc میگه همچین دستوری وجود نداره
من از ناپیکس استفاده می کنم
سلام
سوالات مربوط به ناپیکس باید توی تاپیک خودش مطرح بشه
در مورد kvpnc باید نصب کنی
چشم majrix جان من هر سوال رو توی تاپیک خودش می پرسم
اما یه سوال دیگه
وقتی می خوای زوزه 10.1 نصب کنی وقتی سیستم رو از رو سیدی بوت می کنی اون لوگو صفحه اولش اگه دقت کرده باشی بعضی وقتا کلمه Welcome به زیانهای مختلفه بعضی وقتا هم یه پنگوئنه که هی میاد و میره
می خواستم بدونم چطوری می تونم لوگو بوت لودر رو به اون پنگوئنه تغییر بدم؟
اون لوگوی که موقع نصب میاد imageهای فایل بوت isolinux هست
اون پنگوئن فکر میکنم یه بازی باشه دکمه alt+f2 رو بزن xpenguins تایپ کن
majrix جان یه سوال دیگه
اکانت روت لینوکس من خراب شده وقتی لوگین میکنم یه error میده بعدشم signout میشه
راهی نداره من اینو دوباره درستش کنم؟
سلام
خیلی بعید این اتفاق بیافته ( احتمالا پسورد اشتباه میزنی :biggrin: )
برای تغییر پسورد روت یا از طریق دیسک زنده یا قبل از لود شدن گراب اینکارو باید انجام داد
اگر سرچ کنی توی انجمن قبلا در اینباره صحبت شده
سلام
من openSUSE 10.2 رو تازه نصب کردم.
من درایور کارت گرافیکی انویدیا رو از اینترنت گرفتم ولی موقع نصب نمی تونه منبع (source) کرنل رو بیابه.
خودش نوشته بود که از --kernel-source-path استفاده کن . من استفاده کردم حالا می نویسه که ورژن کرنل رو نمی تونه مشخص کنه.
مشکل چیه؟
ببین، مطمئنی kernel source path رو نصب کردی؟؟
تو yast سرچ بزن ببین تیک خورده یا نه؟
من که نصب کردم مشکلی هم نداره
اقا من مشکلاتی دارم در زوزه
یکی این که وقتی کارت گرافیکمو نصب می کنم یه چیزایی می ریزه بهم یه دفعه دسکتاپهام میشه 5 تا بعد میرم تو تنظیماتش میبینم زده یدونه یا بعضی وقتا دسکتاپ گنوم میاد جای KDE این از این ...
بعدش من نمی دونم برنامه هایی که می خوام دانولود کنم باید i386 باشه یا i 586 ویا ... با دستور uname -a این خرورجی رو بهم داد
بی زحمت راهنمایی کنیدکد:Linux ---- 2.6.18.2-34-default #1 SMP Mon Nov 27 11:46:27 UTC 2006 i686 i686 i386 GNU/Linux
راستی یادم رفت بگم کارت گرافیکتون روی زوزه 10.2 نصب کنید که محیطش فوق العاده میشه و ویستا باید بره بوق بزنه:46:
سلام
برای نصب برنامه بهتره با توجه به نوع cpu انتخاب کنید uname -p با این دستور نوع cpu معلوم میشه
ولی در حالت معمول بیشترها بسته روها i386 کامپایل میکنن ولی اگر شما تونستی بسته مورد نظرت رو مطابق با cpu پیدا کنی که بهتره
در مورد محیط های گرافیکی که چندتا شدن احتمالا شما xgl راه اندازی کردین
اگر شما با beryl کار کنید با توجه به نوع vga میتونید یک دسکتاپ 3D داشته باشید
سلام
من يه سوال دارم:
تو سايت خود Suse كه رفتم آخرين نسخه Suse رو براي فروش گذاشته بود پس چرا لينك دانلود اين نرم افزار همين طوري گذاشته كه همه مي تونند دانلود كنند؟
نكنه براي كسانيكه پول ميدند پشتيباني مي كنه و براي اون كسانيكه پول نميدند پشتيباني انجام نميده؟
بله درسته نسخه ی که شما بخری دارای پشتیبانی هستش
ولی نسخه دانلود شده پشتیبانی رسمی نداره
زوزه ۱۰.۳ کی میاد؟
سلام
من وقتی SUSE10.2 رو نصب می کنم بعد از اولین reboot ودرست قبل از اینکه
boot loader بالا بیاد سیستم میگه:
missing operating system و تو همون حالت می مونه!
مشکل کجاست؟
ممنون
سلام
در موقع نصب گراب شما دقت نکردی یا پارتیشن مورد نظر برای نصب گراب پر هستش
مشکل شما متاسفانه راهحلی نداره یکبار دیگه مراحل نصب رو طی کنید
برای نصب درست لینوکس مسئله پارتیشن بندی رو دقت کنید