سلام دوست عزیز من اون استیم جدید را که گذاشته بودید را دانلود و نصب کردم اما حالا وقتی میخوام وارد بازی بشم صفحه سیاه میاد و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟:n01:
Printable View
سلام دوست عزیز من اون استیم جدید را که گذاشته بودید را دانلود و نصب کردم اما حالا وقتی میخوام وارد بازی بشم صفحه سیاه میاد و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟:n01:
نقل قول:سلام دوست عزیز من اون استیم جدید را که گذاشته بودید را دانلود و نصب کردم اما حالا وقتی میخوام وارد بازی بشم صفحه سیاه میاد و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟:n01:
سلام ... شما کارت گرافیک رو آپدیت کن .... اگه امکانش هست ویندوز رو هم آپدیت کن .....نقل قول:
ممنون مشکلم حل شد فقط یکم تو لود شدن مراحل و سیو کردن طول میکشه مشکل از سیستم منه؟گرافیکشم احساس میکنم کمتر از سری های قبله درسته؟نقل قول:
نوشته شده توسط ;7389790
این بازی واسه بعضی ها هنوز بالا نیومده ... بازم شاکر باش که بازی برات اجرا میشه ... حالا دیر سیو شدن رو تحمل کن ....نقل قول:
آره گرافیک بازی نسبت به نسخه های قبل افت داشته ......
این که می ره تو همان سایت قبلی گه گفتی ؟؟؟:n24::n25:نقل قول:
نقل قول:
از اینجا فایل رو دانلود کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی میکنم :n02::46:نقل قول:
آقا همان کاری که شما گفتی کردیم این خطا را می دهد:نقل قول:
the procedure entry point_except_handler4_commin could not be located in the dynami link library msvcrt . dll.:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین کار را انجام داده ام ولی همان اخطار را می دهد ؟؟؟چی کار کنم؟؟؟:n27:
نقل قول:
فایل زیر رو دانلود کن و در همون مسیر کپی کن :
سلام ! دوستان دوبار هم نصب کردم این ارور رو میده !
نقل قول:
باسلام
شما استیم رو نصب کردی ؟ اگه نه لینکش صفحه قبل هست .
نه داداش ! نصب نکردم ! صفحه ی قبل فایلی واسه نصب ندیدم ! :n13:
یافتم ! بذار ببینم جور میشه !
درست شد داداش ! دمت گرم ! :n12:
سلام دوستان من یه مشکل اساسی بر خوردم اینکه رزولیشن و کیفیت تصویر تو بازی روی 1360 هست و در روند اجرای بازی هم هیچ مشکلی نداره حتی ویدوئوهای بین بازی هم درسته اما توی بازی اجسامی که توی بازی هستش مثل شخصیتها کوهو کشتی چهره اسلحه کلاً هرچیزی که تو بازی هست کیفیت شفاف و وضوح ندارن و یعنی انگار بازی های چند سال پیش با یه کیفیت خیلی ضعیفه میشه راهنمایی کنید منو مچکرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین کار را انجام داده ام ولی همان اخطار را می دهد ؟؟؟چی کار کنم؟؟:n13::n27:
سلام
اینهمه مشکلات بازی که داشتم همش به گیم خراب بود
یکی دیگه خریدم فعلا خوب اجرا شده
داداش حالا اول بازی اجرا میشه بعدش گیر میکنه و همون ارور میاد ! مجبور میشم از تسک منیجر بازی رو قطع کنم ! بار دوم که میزنم باز شه صفحه ی آبی معروف میاد و پی سی ری استارت میشه ! :n28:
شما نرم افزار Fix dll رو تو گوگل سرچ کن و دانلود کن بعدش نصب کن و اسکن منتظر باش تا فایل های dll رو برات تعمیر کنه . چون اخطارهای شما مربوط میشه به ناقص بودن فایل های dll.نقل قول:
شما کارت گرافیک رو آپدیت کن + ویندوز رو هم آپدیت کن .نقل قول:
کسی از دوستان نمیتونه مشکل من رو راهنمایی کنه برای حلش هم ویندوز آپدیته هم کارت گرافیکنقل قول:
خوب شما کیفیت بازی و با توجه به مشکل شما مخصوصا anti aliasing رو توی بازی ببر بالا ببین بهتر میشه!!نقل قول:
ضمن اینکه بعضی از مانتیورها توی اجرای بازی در resolution غیر از ایده آل خودشون مشکل دارند،یعنی نمیتونند نظم پیکسلها رو در resolution_های غیر نرمال خودشون حفظ کنند که باعث افت شدید کیفیت تصویر خروجیشون میشه!!!
عزیز کیفیت بازی تو بیشترین مرحلست مشکل من نداشتن کیفیت اجسام موجود توی بازی خب راه حل شما چیه میشه کمکم کنیدنقل قول:
خوب این یه احتمال بود که از قرار معلوم این نیست!!نقل قول:
پس با این حساب شما یه عکس از بازی بگیر تا بهتر بشه فهمید دقیق مشکل از کجاست؟؟
بفرما عزیز اینم لینک 3 تا عکسنقل قول:
دوست عزیز این را هم که گفتی انجام دادم و آپدیت کردم ولی باز هم همون صفحه سیاه میاد و چراغ هارد روشن و خاموش میشه ولی چیزی بالا نمیاد و همونطور سیاه میمونه و با ctrl+Alt+ delete درمیاد بیرون.:n03:نقل قول:
والا باید اجرا میشد با نصب استیم و آپدیت ویندوز و گرافیک . شما کرک های مختلف رو امتحان کن . ببین کدوم بهتر با بازی شما سازگارتره .نقل قول:
در آخر اگه با کرک هم نتیجه نگرفتی . بازی رو کامل حذف کن + استیم رو آپدیت کن بعد بازی رو نصب کن ببین چی میشه .......
با سلام
من اون چهار تا خط که نشون میده کجا شلیک میکنه
یه دفعه غیب شد
چه جوری بیارمش؟
اقا ابلیس یا هر کی وارده برا اجرا کردن این بازی
من قبلا ویندوز ۷ داشتم
با نصب کرک + تنظیم تاریخ + تنظیم صدا بازی اجرا میشد
الان با نصب ویندوز ۸ بازی اجرا نمیشه
همه کارهای قبلی هم روش انجام دادم ولی هیچ
میشه کمکم کنید
یا اصلا این بازی رو ویندوز ۸ اجرا میشه یا نه ؟
اگه میشه کامل برام توضیح بدید چجوری اجراش کنم
crackاون را نصب کنم کافی هست:n13:نقل قول:
دوست عزیز از اینکه وقت میزارید و راهنمایی می کنید ممنونم ولی به نظر من یه همچین بازیی ارزش نداره اینقدر وقت بذاریم و چندبار نصبش کنیم کرک جدید بگیریم گرافیک و ... را آپدیت کنیم و آخرش هم معلوم نیست که اجرا بشه یا نه حالا یه مدت میذارمش کنار تا ببینم اگه یه سری dvd بدون مشکل این بازی اومد شاید امتحانش کنم چون واقعا این بازی با این همه مشکلاتش حوصلمو سر برده:n23:نقل قول:
والا توی این عکس که کیفیت بافتها خیلی داغون به نظر نمیرسه...کلا از این بازی انتظار گرافیک خیلی بالایی در حد moh نداشته باشی مخصوصا توی جزئیات دقیق تکسچرها ولی شبیه مشکل شما توی نسنخه های قبلی هم برای بعضی از دوستان بوجود اومده بود که ناشی از بد save شدن تنظیمات گرافیک توی خود بازی بود که با یه دستکاری فایل config توی پوشه player درست میشد ولی از قرار معلوم توی این نسخه چنین فایلی وجود نداره برای همین بهتون پیشنهاد میکنم یه سیو کامل این بازی به همراه تنظیمات بالا رو از نت بگیرید و بندازید توی پوشه player ببینید مشکلتون رفع میشه یا نه...راستش نت خودم یه کم قاط زده و اصلا اجازه دانلود هم نمیده چه برسه به آپلود وگرنه خودم براتون آپ میکردم...نقل قول:
نقل قول:سلام
راه حل کلی اجرای بدون دردسر بازی رو براتون میگم : ( خودم همین روشها رو انجام دادم و موقع اجرای بازی ها هیچ مشکلی برام پیش نیومد )
1 ) آپدیت آخرین درایورهای سخت افزاری ..... نرم افزار های زیادی برای این کار وجود داره که خودم به شخصه از نرم افزار Slimdriver استفاده میکنم .
2 ) آپدیت ویندوز ===> از طریق مسیر زیر امکان پذیره ==> Start/Control panel/Update windows/check for update
3 )نصب استیم و آپدیت کردن استیم ..... میتونید از همین لینک استفاده کنید ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 ) دانلود آخرین نسخه دایرکس و Microsoft NET Framework
در آخر ، بعد از انجام این مراحل مشکلی براتون پیش نمیاد ..... من با همین روش بازی ها زیر رو بدون هیچگونه مشکلی اجرا کردم البته روی ویندوز 7 :
PES2013
Black ops2
Need for Speed Most Wanted
Hitman Absolution
و ....
بازی برای من اصلا عکس العملی نداره چیکار کنم ؟ یعنی نه ارور نه هیچی انگار نه انگار کیلیک میکنم
درست شد فقط چه گرافیک افتضاحی داره !! با اینکه تمام آپدیت ها رو نیز نصب کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها من اینو از نت دانلود کردم باز نمیشد sp رو میزدم نرم افزار steam رو هم نصب کردم میره توی بازی ولی همون اولش این ارور رو میده
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
کرک fix رو بریزید درست میشه
سلام
برای من صدا نداره