یک مدار می خوام برای ایجاد موج انفجار برای فعال سازی تی ان تی لطفا برام میل بزنید.aidin_puursarbaz@yahoo.com منتظرم ها
Printable View
یک مدار می خوام برای ایجاد موج انفجار برای فعال سازی تی ان تی لطفا برام میل بزنید.aidin_puursarbaz@yahoo.com منتظرم ها
سلام مدار درایور Igbt رو می خواستم ممنوم اگر کمک کنید
سلام من نقشه مدار یک اسپلیتر Adsl رو می خوام اگر کسی برام بفرسته ممنون میشم به همراه قطعات مورد نیازش
یا علی
سلام
مدار تستر تریستور رو میخواستم/.
ممنون
دوستان من در حال نوشتن پروژه ای با اسمبلی هستم که موضوعش گاهنامه(تقویم)سال 1387 است وشبیه به گاه نامه های دیواریست.
در همین هین استاد مدار ما هم از ما خواسته با چیزایی که گفته یه گیت ببندیم.
تو همین هیری ویری استاد آزمایشگاه ما هم کار کردن با curciut maker یا proteus از ما خواسته
من هم می خواهم با همون اسمبلی که نوشتم روز و ماه و سال را در lcd نشان دهم.
اگه تو هر کدوم از درس ها که بلد هستید(مخصوصا avr و مدار) از ابتدا بگویید چی به چی هست و وسایلش را بگویید که بخرم.
سپاس گزار
با سلام از اساتید محترم استدعا دارم نقشه و نرم افزار پروگرمر super pru 5004gpو یا super pro 580uرا در صورت امکان به ایمیلم ارسال نمایید بسیار ضروری است متشکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من از الكترونيك و مخابرات كمتر سر رشته دارم.من مي خام يه فرستنده گيرنده داشته باشم كه شرايط زير رو داره.
1 - ترجيح مي دم كه در شعاع كم كه من مد نظرمه كار كنه مثلا 5 متر و در شعاع بيشتر كار نكنه(لطفا يه توضيح مي ديد كه اصلا چه چيزي تعيين كننده اين موضوع است(
2- 10 عدد data رو ارسال كنه
در ضمن مي خام بدونم فركانس گيرنه فرستنده به چه چيزايي وابسته است و در كار سيستم چه تاثيري دارد.
با سلام لطفا یک مدار اینورتر خوب معرفی کنید که بتواند حداقل تلوزیون ودو تا مهتابی را ساپورت کند متشکرم
اگر میشه یک ups می خواستم برق را به مدت 3 ساعت در خود ذخیره کند
ورودی 200 تا 250 ولت و خروجی آن همان 220 باشد
برای استفاده خانی می خواهم برای موقعی که برق می رود ازش استفاده کنم
سلام
آیا کسی شکل ندار های داخلی حافظه فلش( البته منظورم کول دیسک نیست) رو داره به من بده آخه برای یک پروژه به این شکل احتیاج دارم.
با تشکر
من یه فرستنده fm stero می خولم با برد 100 متر
با سلام من یه مدار می خواستم که بتونم تو یه کول دیسک یه عکس از کامپیوتر بریزم بعد این و وصل کنم به avr و avr این رو رو یک lcd نشون بده با تشکر
سلام
کسی هست که یه مدار سوئیچنگ برای تبدیل 5 ولت به 12 ولت داشته باشه البته بدون تغذیه جداگانه
سلام كسي مدار براي خوندن Smart Card ها نداره يه چيزي باشه كه اين كارتهاي رو بخونه و اطلاعاتشون رو بده به كامپيوتر..
سلام:
دوستان من يك كنبع تغذيه 0 تا 30 ولت dc حداقل 2 آمپر ...
ممنون ميشم..
سلام دوستان من در حال تحقيق در مورده يه دستگاهي كه اصطلاحا بهش ريموت فون ميگن هستم هموني كه ميشه از طريق تلفن وسايل داخل خونه رو كنترل كرد
ميخواستم بدونم كسي از روند كلي كارش خبر داره مثلا چطور سيگنال هاي تلفن و ميشناسه چطور ارتباط برقرار ميكنه بين دستگاه و تلفن
و اينكه يه شكل كلي ازش به چه صورته؟
و اطلاعاتي در مورده Ic هاي tone detector
يا tone detector Ic و عملكرد كاملش و نقشش كه فكر كنم شمارش 8887 باشه مي خوام و البته مدارات جانبي ش
ممنون
لطفا اگه مداری در مورد فلومتر یا جریان سنج آب یا فشارسنج آب یا حتی امواج آلتراسونیک دارین لطفا کمک کنین این جز اولین پستهای منه لطفا ناامیدم نکنین
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدن فرماییدنقل قول:
یکی مداری داره که با یه فرستنده گیرنده (که نیاز به خط دید نداشته باشه) بشه یه رله رو قطع و وصل کرد
با سلام به همه ی بلو بچ
آقا ما یه بیسیم جمو جور (قابل حمل) با برد حدود 3 کیلو متر به همراه کد کننده نیازمندیم(نترسید بابا قضیه نظامی نیست پول تلفن بیچارمون کرده) عملیه یه همچین چیزی
پلیز سریع جواب بدین نافرم فوریه
پیشاپیش ممنونم
دوستان کسی مداری در مورد روشن کردن لامپهای کم مصرف یا فلورسنت با استفاده از باطری ماشین (12 ولت) داره لطفا این یکیو جواب بدین
سلام من يه مدار در مرود ربات تعقيب خط قرار ميدم كه اگه لازم داريد ميتونيد بگيريد.
البته مال من نيست من هم ازيه سايت ديگه گرفتم.
اگه مشكلي داشتيد ميتونيد از ايميلي كه داخلش نوشته استفاده كنيد.
چون حجم عكس زياد بود زيپش كردم.
دانلود:کد:http://www.uploading.com/files/21G81001/2000241776731958522_rs.zip.html
سلام دوستان
من یه مدار میخوام یه led روشن خاموش شود همین:11:
سلام دوستان
من یه مدار فرستنده گیرنده مادون قرمز رو می خوام که سر راه فرستنده یه پتانسیومتر باشه .
ممنونم .
مدار محافظ یخچال با کنترل فاز و کنتاکتور را می خواستم. یخچالهای بزرگ که داخل مغازه هاست چند امبر است. برای این محافظ از کنتاکتور چند امبر استفاده کنیم.خیلی مهمه. با تشکر.
سلام
کسی مدار مهتابی با برق 24 ولت داره
کد:www.electeronicworld.blogfa.com
ببخشید کسی مدار استراق سمع رو نداره؟
با قطعات و شماتیک کامل
مرسی.
سلام من مدار یک بلندگوی دستی رو میخوام. که تو میکروفون صحبت کنی و تز بلندگو پخش بشه . مرسی ممنونم از همه اونائی که پیغام منو میخونن
با سلام اگه میشه یه نگاهی بکنید و برای دیگران هم بفرستید تا اگر آنها هم میتوانند در این مورد به من کمک کنندکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3014147#post3014147
من میخوام یک · یکسو ساز سه فاز تمام موج ( قابل کنترل ) یعنی با تایرستور بسازم کسی میتونه راجع به مدارش بهم کمک کنه.یه مدار مطمئن میخوام که جواب بده.
ممنون
سلام
کسی میتونه راجبه کاربرد عملی مدارات مقایسه گر و دیکدرها منو راهنمایی کنه؟
ممنون
آ قربان شما
کسی از شما ها می تونه مدار یه رادیوی 5 ترانزیستوری گیرنده دو موج sw & mw رو بزاره ممنون میشم
با سلام
در مورد مدار برقی فن تهویه خودرو اطلاعات میخواستم همراه با مدارش
ممنون میشم
سلام من مدار مهتابی بدون چوک واستارت میخواهم
نقل قول:
سلام مجدد
واقعا کسی نمیتونه چند مورد هم ذکر کنه؟پس این تاپیک چه فایده ای داره کسی که پاسخی دریافت نمیکنه
خوب تو مدارات الکترونیکی استفاده میشه دیگه اینکه تابلو انواع پیچیده ترش مثلا در CPU ها یا مموری استفاده میشه مدار منطقی و معماری تو رشته کامپیوتر همش از این چرت و پرتهاست .نقل قول:
با سلام خسته نباشید یه زحمتی داشتم می خواستم اگه ممکنه یه ساعت به وسیله ی گیت های منطقی برام طراحی کنید مربوط به درس معماری کامپیوتر ممنونم
مدارایفون می خواهم
با سلام یک سوال خیلی خیلی مهمه
اقا من یک دروبین ویرالیس دارم حالا می خواهیم به ند دستگاه وصلش کنم تحت شبکه
به طور مثال می گم :
چند دستگاه 1 تا 10 دستگاه دارم و 1 تا 10 کلید داریم
مثلا وقتی که کلید 1 را می زنم به دستگاه یک وصل شود و دروبین ویرالیس بیاید هر چی هست روی دستگاه نشان دهد و می خواهم چند تا دستور هم بهش بدم
حالا به نظر شما از چه برنامه و چه کار کنم که درست در بیابید
مرسی با چه برنامه ای و ای سی و از ه کسانی می توانم کمک بگیریم در چه سایتی
با تشکر