اگه کسی این سوال رو بلده بگه مرسینقل قول:
اگه کسی این سوال رو بلده بگه مرسینقل قول:
سلام :نقل قول:
برنامه هایی که داخل سند باکس در حال اجرا هستند رو از محیط ویجت جایی که مشخص کردم میتونی ببینی...بعد از منوی کارهای سندباکس پاکسازی سندباکس رو انتخاب کن بعد هم از جایی که توی عکس دوم نشون دادم اون برنامه رو استثنا کن تا توی سندباکس اجرا نشه...کلا سند باکس برنامه هایی که امن نیستن یا ناشناس هستند رو داخل خودش برای آسیب وارد نشدن به محیط ویندوز اجرا میکنه و اون برنامه دارای دسترسی محدود به منابع سیستم هست ...
محتوای مخفی: عکس ویجت کومودو
محتوای مخفی: عکس دوم
سلام
آقا حمید قسمت اول را درست فرمودید، قسمت دوم نادرست. اون قسمتی که شما نشون دادید، اگر قسمتی اضافه بشه، اون قسمت مجازی سازی نمشه. یعنی چی؟ یعنی اگر مثلا ویروسی در محیط مجازی کومودو اجرا بشه میتونه به اون قسمت دسترسی داشته باشه. چون اون قسمت مجازی سازی نمیشه و مستقیم در اختیار ویروس قرار میگیره. در واقع اونجا مناطق اشتراکی بین محیط مجازی و محیط اصلی سیستم است. پس مواظب باشید بی جهت قسمتی را به اونجا اضافه نکنید.
======
فایلهایی که هم اکنون در سندباکس( حالا یا محیط مجازی یا اتوسندباکس) در حال اجرا هستند را از طریق ویجت کومودو میتونید مشاهده کنید، توی عکس الان هیچ فایلی در حال اجرا توی سندباکس ندارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایلهایی که اتوسندباکس می شوند به لیست فایل های ناشناخته می روند.
و برای اینکه فایلهایی که اتوسندباکس شدند را (در صورت امن بودن) درشون بیاری از قسمت فایل های ناشناخته --> انتقال به -> فایل های امن
سلام....
چجوری میشه کومودو رو تنظیم کرد تا در یک ساعت خاص شروع به آبدیت کنه و در مواقع دیگه اینکار رو نکنه .فقط سر ساعت مشخصی ابدیت بشه.
چجوری میتونم توی محیط کیوسک از برنامه snipping tool برای عکس گرفتن استفاده کنم . چون این برنامه در این محیط جواب نمیده.راهی به ذهن شما میرسه؟
در کل بعضی از برنامه ها در محیط کیوسک قابل اجرا نیستن. مثلا چیز پی ان رو باید در محیط اصلی اجرا کرد و در محیط کیوسک نمیتونی اجراش کنی.یا برنامه مثل hide ip در محیط کیوسک اجرا نمیشه و حتمی باید در ویندوز اصلی اجراشون کنی.
سلام علی جان
علی یه تست انجام میدی اگر روی ویندوز 8 هستی ؟ یا حالا دوستانی که در این انجمن هستند و از نسخه 6 فاینال بر روی ویندوز جدیدد 8 استفاده می کنند ، BB را غیرفعال بکنند و با HIPS Verbos تست کنید و ببینید در ویندوز 8 این قابلیت کار میکنه یا نه؟ اگر می توانید با این برنامه تست کنید : CLT.exe و ببینید از تمام قسمت از شما سوال می کند یا خیر؟
و اینکه باید بگم فعلا سوییت های جدید که خودم استفاده می کنم و KIS 2013 هست و با تنظیمات خیلی بالا و بعد امدم با ویروس مسعود تست کنم و همه دسترسی ها را بلاک کردم ولی باز مخرب تونست خرابکاری خودش را انجام بده و فایل های من پاک بشه و برای همین گفتم کاربرانی که در ویندوز 8 هستند با اپشن HIPS اگر خواستند مخربی تست بکنند ، خیلی و خیلی احتیاط کنند.
چون سوییت های جدید تا بیان بروی نسخه ویندوز جدید که 8 هست هماهنگ بشن شاید نسخه 2014 هر سوییت بتونه بهترین گزینه باشه ولی سوییت هایی که مانند کومودو نسخه جدید می دهند بهتر و زودتر می توانند این ناهماهنگی و مشکلات را برطرف کنند.
( چون یادمه ویروس مسعود هم با کسپرسکی ورژن 2012 بود که تست کردم و همان تنظیمات بود که جلوی مخرب را گرفت ) یا تنظیمات من مشکل داشتند یا کسپرسکی فعلا با نسخه جدید مشکل دارد ان هم با مخر بهایی که واقعا سمج هستند.
مخلصیم:n16:
سلام علیکم
میتونید از قسمت تنظیمات آپدیت، فواصل زمانی انجام آپدیت را زمانبندی بکنید.نقل قول:
تا آنجایی که من میدونم، عکسبرداری از محیط کیوسک به خاطر محیط امنی که قراره برای بانکداری آنلاین فراهم کنه مقدور نیست. من خودم نتونستم عکس بگیرم (با نرم افزارهایی عکس گرفتم، ولی عکس گرفته شده یک صفحه سیاه است).نقل قول:
من برای گشت و گذار آزاد اینترنتی از یک ابزار خاص و رایگان (منم که واسه این چیزها پول نمیدم) استفاده میکنم، که به راحتی در کیوسک هم اجرا میشه و مشکلی ندارم. فایروال فیلترنگ ایران هم نمیتونه جلوشو بگیره،
عکسی از محیط کیوسک، البته چون در محیط اصلی ویندوز نتونستم عکس بگیرم این مربوط به VM میشه، همه چیز آرومه:
سعی کن برنامه Hide IP را در کیوسک نصب کنی، بعد ببین اجرا میشه.
دلم میخواهد اینو معرفی بکنم اینجا ولی دو روز دیگه میرن میبندنش، حال ما رو میگیرن..:n02:
سلام امیر جان،نقل قول:
من فعلا ویندوز 7 دارم...... حسش نیست برم 8، اما بزودی وین 8 نصب میکنم و سعی میکنم تستهایی انجام بدم.
[QUOTE=Jadda;7407575]سلام علیکم
میتونید از قسمت تنظیمات آپدیت، فواصل زمانی انجام آپدیت را زمانبندی بکنید.
تا آنجایی که من میدونم، عکسبرداری از محیط کیوسک به خاطر محیط امنی که قراره برای بانکداری آنلاین فراهم کنه مقدور نیست. من خودم نتونستم عکس بگیرم (با نرم افزارهایی عکس گرفتم، ولی عکس گرفته شده یک صفحه سیاه است).
من برای گشت و گذار آزاد اینترنتی از یک ابزار خاص و رایگان (منم که واسه این چیزها پول نمیدم) استفاده میکنم، که به راحتی در کیوسک هم اجرا میشه و مشکلی ندارم. فایروال فیلترنگ ایران هم نمیتونه جلوشو بگیره،
عکسی از محیط کیوسک، البته چون در محیط اصلی ویندوز نتونستم عکس بگیرم این مربوط به VM میشه، همه چیز آرومه:
سعی کن برنامه Hide IP را در کیوسک نصب کنی، بعد ببین اجرا میشه.
دلم میخواهد اینو معرفی بکنم اینجا ولی دو روز دیگه میرن میبندنش، حال ما رو میگیرن..:n02:
سلام... ممنوناز پاسخ.من این hide ip رو نصب کردم قبلا گفتم که توی محیط کیوسک جواب نمیده.(توی کیوسک نصب نمیشه) حالا یه جوری اونو بهمون برسون.:n02: فدات
سلام... ممنوناز پاسخ.من این hide ip رو نصب کردم قبلا گفتم که توی محیط کیوسک جواب نمیده.(توی کیوسک نصب نمیشه) حالا یه جوری اونو بهمون برسون.:n02:فدات
سلام بر همگی
کاش یه جوانمردی آموزش استفاده و تنظیم CIS 6 را زحمت میکشید و اینجا قرار می داد برای ما تازه کارها !!! قسمتهای مختلفش را توضیخ میداد !! :n03:
ممنونم و سپاسگزار
با سلام خدمت دوستان
در نسخه 6 برای ابدیت افلاین ( بعد از ابدیت انلاین )از کدوم فایلها باید کپی بگیرم تا بعد از نصب مجدد نیاز به ابدیت انلاین نباشه 3
با تشکر
از این دو فایل فعلا بکاپ بگیریدنقل قول:
با سلام و تشکرنقل قول:
ممنون علی جان
خوب برای ابدیت این دو فایل رو باید import کرد یا در پوشه scanner کپی کرد ؟
سلامنقل قول:
Import کنید، و چند ثانیه (مثلا 20 ثانیه) صبر کنید، تا اعمال بشه......
لطفا مسیر import کردن فایل ابدیت رو هم با تصویر بزارید.اگه منتقل کنیم به پوشه جواب نمیده؟نقل قول:
لطفا یکی از دوستانی که وارد هست یه اموزش برای ورژن 6 بزاره برای امنیت بیشتر چه گزینه هایی رو بزاره تو این نسخه
سلامنقل قول:
کومودو را بزارید روی پرو اکتیو کفایت میکنه، سندباکس هم بالای محدود باشه. Limited به بالا.
یک پست در مورد تنظیمات مناسب میزارم.
من که این تصویر شما رو گشتم پیدا نکردمنقل قول:
:n13:نقل قول:
نه، ظاهراً باید یکسری تنظیمات ولو ساده را بیان کنیم. اوضاع خرابه...... شوخی
سلام و هورا!!!
یکی از مواردی که منو کمی آزار میداد حذف قسمت Summary یعنی خلاصه وضعیت، از کومودو بود. من خیلی اونو دوست داشتم. با یک نگاه اطلاعات خوبی از وضعیت امنیتی سیستم کسب میکردیم،
خیلی هم این نکتنه را به کومودو گفته شد. من خودمم خیلی پیگیر قضیه بودم و شدم.
در نهایت کومودو قبول کرده که یک پنجره خلاصه وضعیت مناسب برای ورژن 6 ارائه بکنه. این حرف جناب Egemen هست. همه کاره CIS.
تبریک. من که خیلی خوشحالم.
برید اینجا رای مثبت بدهید.
من نفهمیدم کارش چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدید مرسینقل قول:
و چند عکس از این Summary بزارید
کجا باید رای داد؟ من که جایی ندیدم توی اون پیج برا ی رای دادن؟ولی دمتون گرم. این کار باید انجام بشه که به همت شما حتما میشه.نقل قول:
شما اگه ورزن 5 رو قبلا داشتی میدونستی منظور چیه الان هم اگه بری به همین سایتی که دوست عزیزمون jadda دادن شکلش رو میبینی.... نمایی کلی از همه چیز ارایه میکرد. تعدا ویروس ها .برنامه های در حال استفاده از شبکه.برنامه های درون سند باکس و ... در واقع انگار بر همه چی مسلط بودی. بر انتی ویروی مسلط بودی و همه چی جلوی چشمات بود.نقل قول:
سلام:نقل قول:
شما باید توی فروم عضو بشید.از همون صفحه عضو بشید تا به لینکها و رایها دسترسی پیدا کنید.بعد میتونید رای بدید.عضو که شدید برید توی همون صفحه روی گزینه yes کلیک کنید.منم الان رای مثبت دادم...فعلا که 100 درصد رای مثبت دادن :n01:
پ.ن :نقل قول:
نوشته شده توسطJadda [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام و هورا!!!
یکی از مواردی که منو کمی آزار میداد حذف قسمت Summary یعنی خلاصه وضعیت، از کومودو بود. من خیلی اونو دوست داشتم. با یک نگاه اطلاعات خوبی از وضعیت امنیتی سیستم کسب میکردیم،
خیلی هم این نکتنه را به کومودو گفته شد. من خودمم خیلی پیگیر قضیه بودم و شدم.
در نهایت کومودو قبول کرده که یک پنجره خلاصه وضعیت مناسب برای ورژن 6 ارائه بکنه. این حرف جناب Egemen هست. همه کاره CIS.
منم کاملا با شما موافقم علی جان.درسته که الان سرعت شبکه بصورت دیجیتالی و علامت ورود و خروج روی تسکبار و گجت نمایش داده میشه اما درصد و تعداد برنامه های در حال استفاده و ....مشخص نیست.منم رای مثبت دادم.:n16:
شما توی همون لینک فروم کومودو که علی جان معرفی کردن برو خود علی عکساشم گذاشته عزیز...نقل قول:
من نفهمیدم کارش چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدید مرسی
و چند عکس از این Summary بزارید
بنده هم رفتم رای مثبت دادم :n01:نقل قول:
امید وارم هرچه زود تر این تغیرات اجرا بشه چون واقعا این ابزار کاربردی جای خالیش در کومودو 6 احساس میشه
از دوست عزیزمون jadda هم بابت تلاش مداومشون تشکر میکنم
امیدوارم هر چه زودتر آپدیت جدید بیاد تا من یکی حداقل بتونم دو روز روی سیستم تحملش کنم:n01:نقل قول:
پنجره پیغام ها هم خیلی بد طراحی شده دکمه ها خیلی بزرگ. جا برای متن کامل نیست. سرعت عمل مورچه ای فراهم کرده.
تو نسخه ۵ میشد یه برنامه ای خاص که از اینترنت استفاده میکنه رو ببندیم تو نسخه ۶ چجوری باید اینکار رو کرد؟:n13:
پیداش کردم killswitch بود!!!!
سلامنقل قول:
من فکر کنم تا آخر ژانویه یک دستی به اینترفیسش بکشن. البته فکر کنم قسمت Summary با طرحی جدید برگرده....
در مورد پیغامها بعید بدونم....
کلا این ورژن واسه HIPS کارها نیست(البته از لحاظ پیغامی ، وگرنه تنظیمات بهتر هم شده، فقط متن پیغامها مخفیه اینو میگم)....... همه چیز فدای Silent Protection شده، دلیلش هم اینه که کومودو کاربران معمولی را هدف قرار داده، میخواهد کاری بکنه که دیگه کسی نگه کومودو فقط برای کاربران حرفه ای است، اگر بلد نیستید به سوالات کومودو جواب بدهید، نصبش نکنید و از این حرفها ... البته عیبی نداره. ولی قدیمیها را هم نباید بپرونه:n02:
هر چند تا الان هم سعی کرده توی CIS طوری تغییر بده که Advanced User هـا باز هم دستشون باز باشه.
البته قبلا هم گفتم، من خیلی هم منتقد این نسخه نیستم. یه چند تا تغییر کوچولو بدن تمومه.
البته الان پیغامهای کومودو انصافا خیلی خیلی کم شده. حتی واسه منی که اتوسندباکسم خاموشه. اگر BB روشن باشه که پیغام نزدیک صفر میشه. ولی من به پیغامهای Hips دیگه عادت کردم.
سلام دوستان :n01:
من تازه به ورژن 6 اپدیت کردم. به نظر خوب میاد فقط یه چند روزی یه برنامه به اسم cache builder تو قسمت taskmanager هستش که مدام فعال میشه و سیستم رو کند میکنه. این برنامه چی هستش و چطور میشه خاموشش کرد؟
ممنون از راهنماییتون
سلامنقل قول:
کومودوی 6 نسخه خوبیه، قطعا نظر هر کسی را جلب میکنه، شک ندارم. اینترفیس مناسب، قدرت شناسایی مناسب، قدرت پاکسازی بهبود یافته، به همراه ویژگیهای جدیدی مثل کیوسک مجازی و BB و سرعت اسکن زیاد، اعتبار سنجی فایلها، فیلترینگ مناسب پروتکل 6 = (IPv6) (در نسخه های قبلی مشکلاتی داشت)، کم شدن سوالات، بهبود محیط مجازی سندباکس و ......
در مورد اینترفیسش ماها دنبال پرفکت هستیم. امیدوارم کومودو بهش برسه. وگرنه مشکلی نیست و اتفاقا خیلی هم شیکتر شده.
cache builder یک قابلیت جدید در نسخه 6 هست که باعث میشه موارد اسکن شده در حافظه موقت کومودو ثبت بشه، در واقع باعث بهبود در سرعت اسکن میشه. به نظر من فعال باشه خوبه.
اگر دوست ندارید، میتونید تیک این قسمت را بردارید.
خیلی ممنون که سریع جواب دادین.نقل قول:
این تصویری که گذاشتید کومودو فارسی هستش. از کجا دانلود کردید؟ یا خودتون ترجمه اش کردید؟
من از کجا میتونم این نشخه رو دانلود کنم و چطور باید نصبش کنم؟ میشه روی همین ورژن نصب کرد یا باید اول این رو آناینستال کنم و بعد اون یکی رو نصب کنم؟
باز هم ممنون
نسخه فارسی کومودو بزودی......نقل قول:
jadda جان این مشکل تبلت مود برای ما حل نشد و همچنان پا برجاست.برنامه سیلور لایت رو هم نصب کردیم و حل نشد.جریانش چیه؟:n13:
من وقتی توی محیط کیوسک میخام دانلود کنم.... توی محیط اصلی ویندوز دوتا idm برام باز میشه .... یکیدورش یک نوار سبز رنگ هست و یکی دیگه نه.... تا اینجا رو متوجه شدم که اونی که نوار سبز رنگ داره یعنی دانلود در محیط کیوسک انجام میشه... ولی گاهی هم فایلهایی رو که در محیط کیوسک میخام دانلود کنم با همون idm اصلی دانلود میشه.اصلا چرا دوتا idm باز میشه؟ و چرا گاهی با این و گاهی با اون یکی دانلود میشه؟
نقل قول:
سلام
شما ابتدا آیکون IDM را در دسکتاپ بزاید، بعد وارد محیط کیوسک شوید و در محیط کیوسک IDM را اجرا بکنید و بعداً مرورگرتون را باز بکنید و هر فایل که خواستید دانلود کنید که با IDM دانلود میشه،
البته اینبار چون شما IDM را در کیوسک اجرا کرده بودید و یک پروسه فعال در کیوسک است، بدون هیچ مشکلی فایل توسط IDM دانلود میشه بدون هیچ مشکلی.
پس راه اینه: وارد محیط کیوسک بشید و IDM را اجرا کنید ، بعد هر چی دوست دارید دانلود بکنید.
البته دانلودها در محیط کیوسک میمونه و باید از طریق پوشه اشتراکی وارد سیستم اصلیتون بکنید.
نیاز بود یک فیلم آموزشی بزارم؟
اینم پست 1000 ما ، زمان چقدر سریع میگذره ......:n04:
سلام .. نه عزیز نیاز با آموزش نیست.تشکر.پست 1000 هم مبارک:n02:
باسلام
علی جان
در پیامهای hips وقتی با هشدارiهایی مثل زیر مواجه میشیم چطور باید تصمیم گیری کنیم مثلا پیامی creat a new file in directory یا modify a protect registry key
داریم آیا یک نرم افزار سالم و در لیست سفید کومودو این تغییرات را در سیستم ایجاد نمی کند که کومودو این هشدارها را می دهد مثلا همین برنامه du meter من کرک شده هست ایا هشدار ها به خاطر همین هست یا نسخه اورجینال هم این تغییرات رو در قسمتهای مشخص شده توسط کومودو ایجاد می کند
در واقع منظور من اینه که در ایجاد تغییرات در چه قسمتی هایی از ویندوز باید حساس باشیم یا چه قسمتهایی توسط نرم افزارهای اورجینال و در لیست سفید کومودو دچار تغییر نمی شوند که در زمان ایجاد تغییر در اون قسمتها باید احتیاط کرد یا تغییر یک کلید محافظت شده ریجستری توسط یک نرم افزار چیز غیر معمولی هست یا نه
پیامهای زیر و تغییرات در قسمتهای مختلف توسط یک نرم افزار
با تشکر