چندمین باره دارم میپرسم:
آپدیت جدا واسه دانلود هستش؟
یکی جواب ماروهم بده لطفا :44:
Printable View
چندمین باره دارم میپرسم:
آپدیت جدا واسه دانلود هستش؟
یکی جواب ماروهم بده لطفا :44:
من لینک مستقیم رو نتونستم پیدا کنم یعنی لینکی که حاوی اپدیت دو گیگاباتی باشه نه کل بازی...نقل قول:
فایل تورنت اپدیت رو دادم به سایت zbigz مستقیم کرد و دانلود کردم مشکلی نداشت
اگه متوجه نشدی یه نگاهی به پست 389 بنداز
ممنوننقل قول:
پس همین فایل تورنت جواب میده دیگه؟
فقط آپدیت بازی بصورت جداگانه هستش،درسته؟
بله جدا هست و بعد از اکسترکت فقط کافیه محتویات رو کپی کنیدنقل قول:
از هرجایی هم که خواستید بگیرید حدود 2 گیگ هست
سافت 98 هم بازی کامل رو گذاشته که اپدیت شده هست و متاسفانه اپدیت جدا رو نزاشته
ممنوننقل قول:
همون تورنت رو زدم 1.88گیگه.
آره میدونم همه جا بازی رو با آپدیت کامل گزاشتن،دنبال آپدیت بصورت جداگانه بودم که خوشبختانه اینجا پیدا شد :20:
من اینو 10گیگی (همه زبونارو داره) دانلود کردمو تا الان بدون کوچکترین کرشی با تمام جزئیات بازی کردمو میکنم،فقط دنبال آپدیتش بودم که اونم حل شد:20::11:
ممنون :11:
سلام
من career قسمت مربی رو بازی می کنم، یه مقداری که بازی کردم به یه تاریخی که میرسه بدون این که ارروری بده از بازی خارج میشه
مشکل از چیه؟
بله ، نصب کردم ، اما نمیاد ...نقل قول:
مشکل از خود بازیه و باگ داره . قرار بوده که با پچ از طرف EA برطرف بشه ولی همچنان مشکل پابرجاست .نقل قول:
سلام
من career قسمت مربی رو بازی می کنم، یه مقداری که بازی کردم به یه تاریخی که میرسه بدون این که ارروری بده از بازی خارج میشه
مشکل از چیه؟
اونایی که خوش شانس هستن به این مشکل برخورد نمیکنن ولی اکثر کاربران این مشکل رو دارن .
دوستان بازی نصب کردم و گرافیک رو هم به 306.97 اپدیت کردم .
اما نمیدونم چرا بازی (حتی در کمترین جزئیات و رزولیشن ) بیشتر از 10 الی 15 فریم اجرا نمیشه.که تو فیفا 2012 هم من این مشکل داشتم که بیشتر از 25 تا نمیداد و بعضی موقع ها کمتر هم میشد.
عزیزان سایت این سیستم منه به نظرتون مشکل از کجاست .
Cpu : Intel PentiumDual-Core E5200 (45nm) 2.5Ghz \ 2MbCashe \ Bus800Mhz
VGA : XFX (Fatal1ty) 9600GSO \ 768mb DDR2 \ 192bit
Main : Asus P5QL¬-PRO Chipset P43+ICH10 \ FSB-1600Mhz \ DDR2-1066Mhz
Ram : UMAX 4GB Bus800
Hard : Maxtor 15OOGB \ 32mbuffer \ 7200rpm (Sata2)
Power : Green 535wattReal (Model : 535AD)
DVD\RW : Suzuki 22X Sata
با تشکر :11:!؟
و ارزوی نشاط :happy:و سلامتی:40: و موفقیت:thumbsup:....
شما در فیفا کانفیگ گزینه Vsync رو غیر فعال کنید . و همچنین تیک Windows Aero Disable رو فعال کنید .
این بازی بصورت معمولی به 2 گیگ رم احتیاج داره و خود ویندوز Se7en هم 2 گیگ رم احتیاج داره .
پس ... برنامه هایی که با استارت آپ ویندوز فعال میشن رو در صورت غیر ضروری بودن , بسته یا غیر فعال کنید .
تیک Vsync رو برداشتم تیک Windows Aero Disable رو هم زدم و MSSAOPTION رو هم OFF کردم رزلیشن رو 800*600 گذاشتم و جزئیات رو HIGH گذاشتم اما بازم زیر 10 فرم بهم میده.نقل قول:
بعدشم بعید میدونم گرافیکم و CPU ضعیف باشه چون با همین سیستم NFS جدید رو با جزئیاتHIGH و رزلیشن600*800 بالای 25 فرم بازی میکنم . فقط نمیدونم چرا تو این بازی افت فرم شدید دارم.
با تشکر فراوان :11:!؟
و ارزوی نشاط :happy:و سلامتی:40: و موفقیت:thumbsup:....
دوستان من fifa2013 را از سایت p30world دانلود کردم بعد از حالت زیپ هم خارجش کردم اما گزینه setup یا install را پیدا نمیکنم یکی راهنمایی کنه
آقا تورو خدا مشکل منو حل کنید من بازی میکردم سالم بود اما امروز وقتی وارد بازی میشم تیم انتخاب میکنی میرم به بازی صفحه بازی سیاهه یه چیزایی از بازیکنا معلومه اما اصلا نمیشه بازی کرد تو رو خدا مشکل منو حل کنید به جاهای حساس بازی رسیدم:41:نقل قول:
دوست عزیز این بازی نیاز به نصب نداره . فقط کافیه که فایل های رو Extrac کنیدنقل قول:
من خیلی وقته بازی نصب نکردم,بعد از اکسترکت دقیقا چیکار کنیم؟ :sq_24:نقل قول:
مورد خاصی نداره . فقط کافیه پوشه بازی رو از داخل فایل rar توی هم درایوی که میخواین Extrac کنین.
بعدش هم کرک بازی رو در داخل فولدر گیم کپی کنین و بازی رو اجرا کنین .
باتشکر,ولی منم همین کارو کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم این یارو روی موس میچرخه ولی هیچ اتفاق خاصی نمیوفته...نقل قول:
آخرین نسخه آپدیت کارت گرافیک رو نصب کنین
توی فولدر FIFA 13 یک فولدر دیگه وجود داره با نام installer_ که باید محتویات اون رو نصب کنید که شامل DirectX , VC , .Net Framework میشه .
درورد
دوستان این بازی مشکل خاصی (کرک ، فریز کردن و ...) نداره ؟
بریم بخریم؟
تنها مشکلش مربوط به کریر مود میشه که کرش میکنه ولی بازی مشکل دیگه ای نداره :20:
من بازی را اکسترک کردم کرک را هم کوپی کردم اما وقتی روی ایکون بازی کلیک میکنم چنین پیغامی میده
the program cant start because ridea.dll is missing from your computer .try rinstalling the orogram to fix this problem
خواهش میکنم راهنمایی کنید
من بازی را اکسترک کردم کرک را هم کوپی کردم اما وقتی روی ایکون بازی کلیک میکنم چنین پیغامی میدهنقل قول:
the program cant start because ridea.dll is missing from your computer .try rinstalling the orogram to fix this problem
خواهش میکنم راهنمایی کنید
فایل کرک رو کامل کپی نکردین . توی پوشه نصب بازی یک پوشه دیگه باید باشه با نام Crack که داخل اون دو فایل با نام های FIFA 13.exe و rldea.dll وجود داره.
این دو فایل رو در در پوشه گیم کپی کنین تا مشکل برطرف بشه
تو بازی نمیره . همه کاراشو میکنم لود میشه که بازی شروع شه بسته میشه کلا . اینم سیستمم . مشکل از کجاس ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما وارد بازی میشین و Play Match میزنین و خارج میشه ؟! یا این که لوگوی فیفا میاد ولی توی بازی نمیره ؟!
کاملن تو بازی میرم تیم انتخاب میکنم و ترکیب هم درست میکنم اما وقتی لود تموم میشه و باید بره تو مسابقه نمیاد .
شما آخرین آپدیت کارت گرافیک رو از سایت مربوطه بگیرین و نصب کنین تا مشکلتون برطرف بشه.
آپدیت کردم و بازم جواب نداد :sq_3:
درود
دوست عزیز صفحات قبل همین تاپیک رو هم یک دور مرور کنید . یک سری توضیحات در صفحات قبل دادم.
اونا رو انجام بدید . شاید مشکلتون رو برطرف کنه.
بچه ها سلام.. وقتی بازی رو کلیک میکنیم و هیچ اتفاقی نمی افته مشکلش از چی هست ؟
شما نرم افزارهای موجود در پوشه Installer_ رو نصب کردین ؟!
دوستان من فایل های مربوط به گزارش زبان آلمانی رو میخوام....هرچی سرچ زدم پیدا نکردم...ممکنه 2 تا فایل های big.* و bh.* رو به من بدید ؟
فیفا 13 - پی سی
با سلام خدمت تمام دوستای گلم و با تشکر از سایت خوبتون
آقا من همین الان تمام فایل های بازی fifa13 رو دانلود کردم ولی نمیدونم چهطور نصب میشه
اصلا انگار فایل setupرو نداره؟؟.............
میشه لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟
نصبی نیست دوست عزیز . کافیه پوشه فیفا 13 رو در یکی از درایو های مورد نظرتون Extrac کنین و بعد از اون اقدام به کپی کرک کنین .
موفق باشید.
ويبره ي گيم پد شما فعال هست توي بازي؟
مال من نيست چرا؟
مدل گيم پد من PS TO PC CONVERTER
وايرلس دؤال شوك
با برنامه x360 هم فايل ini طراحي كردم روي hook هاي مختلف از ٠ تا ٣ اما باز نشد كه نشد.
اميدي هست؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
سلام
من برای نصب فیفا13 مشکل دارم.چند وقتیه dvd rom ام مشکل پیدا کرده ور دی وی دی ها رو نمی خونه.برای همین از کامپیوتر دیگه دی وی دی های بازی فیفا رو روی فلش ریختم .دی وی دی اول رو نصب کردم ولی وقتی می گه دی وی دی 2 رو وارد کن از انجایی که browse وجود نداره نمیتونه دی وی دی 2 رو که رو فلش ریختم بخونه .باید چی کار کنم؟ممنون میشم کمکم کنید!!! :41:
این جور Setup ها که فایل های بازی رو قسمت بندی میکنن رو نمیشه با کپی فایل های DVD رو فلش کپی کرد .
بهتر بود از dvd طرف ایمیج میگرفتی بعد به کمک نرم افزارهایی نظیر daemon tools بازی رونصب میکردی....نقل قول:
سلام دوستان عزیز
من تایپیک رو دنبال نمیکنم اگه سوالم تکراریه ببخشید
دسته های من رو بازی میشناسه ولی انالوگ راستم کار نمیکنه
یعنی نمیتونم حرکت تکنیکی انجام بدم دروازبانم هم موقع پنالتی نمیپره
باید چیکا کنم
دستم هم سالمه
از این نرم افزار برای تنظیم Joystick و آنالوگ سمت راست استفاده کنین .
حجم : 574 کیلوبایت
تنظیمات آنالوگ راست رو هم طبق تصویر زیر انجام بدین .