چطور باید direct x رو آپدیت کنم و کرک رو عوض کنم؟:n28: میشه بیشتر توضیح بدید؟:n30:نقل قول:
ضمن اینکه بازی رو از رو دی وی دی نصب کردم:n02:
Printable View
چطور باید direct x رو آپدیت کنم و کرک رو عوض کنم؟:n28: میشه بیشتر توضیح بدید؟:n30:نقل قول:
ضمن اینکه بازی رو از رو دی وی دی نصب کردم:n02:
کسی میتونی فایل رجیستری بازی رو واسه ویندوز 64 آپلود کنه ؟ که دیگه به نصب دوباره بازی نیاز نباشه و بعد از نصب یندوز راحت اجرا بشه
مال من مال 32بیت هست
سلام دوستان
من نسخه Reloaded رو دارم
پج 3.4 هم نصب کردم ولی لباس همه تیم ها یه رنگ هست
مشکل از کجاست چه جوری میتونم درستش کنم؟
ممنون
برای آنلاین بازی کردن ،
بازی میگه که باید نسخش بروز باشه راهی نیست که یه فایلی چیزی رو توی پوشه بازی بریزم این مشکل حل بشه
آخه پچ های بازی خیلی حجمشون زیاده نمیتونم دانلود کنم
بچه ها این صدای گزارشگر فهیم بازی قطع شده؟!
صدای موزیک میاد اما مزدیک میرزایی صداش قطعه!!
چکار کنم؟
آقا خوندم که بالا گفتین فلان فایل رو دان کنم خب مگه این فایل توی خود دی وی دی نیست؟میشه همون رو استفاده کرد اگه راه داره؟
من مشکلم حل شد:
اول برای صدای گزارشگر نیازی نیست چیزی دان کنید فقط دی وی دی دوم بزارین تو کامپیوتر و پچ بازی رو دوباره نصب کنید.
دوم برای رفع مشکل شوت زنی غلط، نمیخواد ستینگ رو کامل حذف کنید.در حین بازی برین توی ستینگ و گزینه شوت دستی!(فکر میکنم)رو اف کنید.
برای من اینجوری 2تا مشکل حل شدن.
کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
:n04::n28::n27::n13::n03::n14::n29::n30:
سلام
من بازیو از کسی گرفتم ولی مشکل اینجاست که اصلا اجرا نمیشه .
کرک Skidrow رو ریختم و Crack Fix ش رو هم دانلود کردم و ریختم ولی هنوز وقتی اجراش میکنم هیچی نمیشه ! (توی قسمت Process یه pes2013 میاد ولی خوب کاری نمی کنه)
سلام
من دو تا دی وی دی دارم اصلا کرک نمیخواد.قبلا نصب می کردم اتومات بالا میومد
آما الان این error رو میده
کسی میدونه هدف از این ارور ناجوانمردانه چیه؟
the program cant start because d3xdx9_30.dll is missing from your computer.try reinstaling the program to fix this problem
باید direct x رو نصب کنی احتمالا تو پوشه بازی هست!نقل قول:
سلام .دوستان من فردا ميخوام كارت hd5450 رو بخرم ، اين كارت توان اجراي بازي رو روي تنظيمات high داره ؟؟؟
بله. مشکلی نباید داشته باشه.نقل قول:
دقیقا دوست عزیزمون مسی جواب کامل را داد.نقل قول:
سلام
چرا وقتی ویندوزم 7 هست نمیشه تو تنظیمات pes حالت high رو انتخاب کرد ولی وقتی xp هستش میشه با حالت high بازی کرد؟
البته همه سخت افزارا رو بطور کامل نصب می کنم.
ممنون
سلام یه مشکل هنگام اجرای بازی دارم اینکه گیر داره به میزان خیلی کم که حس بازی رو میگیره
اما گاهی اوقات خیلی راحت اجرا میشه تو منو بازی مشکلی نداره فقط موقع game plan و شروع بازی این مشکل رخ میده
اقا سلام.من قبلا با ویندوز 7 به راحتی میتونستم بازی رو نصب کنم و بازی کنم.حالا ویندوز 8 ریختم دیگه نصب میشه ولی نمیتونم بازی کنم.چی کار کنم؟
کدوم قسمت مشکل داری ؟نقل قول:
کلا وارد بازی نمیشی ؟
چند روزه سایت ( دانلودها ) یک پچ فارسی گذاشته که فکر کنم قدیمیه به هر حال گفته این پچ متعلق به سایت (pesbaz ) میخوام بدونم کسی تا حالا تونسته این پچ فارسی بدون موشکل نصب کنه؟
و اگر لینک گزارشگر فارسی دارید مخصوصا اگر فردوسی پور باشه ممنون میشم بدید
اره داداشم.نصب میکنه هیچ اروری هم نمیده.بعد میرتو بازی وارد نمیشه.
خوب شما بگو کدوم قسمت رو اجرا نمیکنه.نقل قول:
یعنی شما روی فایل pes2013.exe که کلیک میکنی میره تو بازی یا ارور میده ؟
اگر که میره تو بازی تا کجاش میره و بعد ارور میده !
کلیک میکنم ارور میده اصلا تو نمیره.حتی تو pes settingهم خواستم برم اول اررو داد بعد باز کرد.ولی pes exeارور میده و باز نمیکنه.از چند نفر پرسیدم یکی گفت ماله وینوزه.یکی گفت باید پتچ بریزی.نمیدونم واقعا
اه. خوب بگو چه اروری میده تا بهتر راهنماییت کنیم.نقل قول:
یه عکس از همون ارور بذار اینجا .
( این ارور میتونه هزاران تا دلیل داشته باشه. شما هم باید همه ی هزارتا راه رو امتحان کنی ! ! !
تا ندونی متن ارورش چیه که نمیشه گفت چه کار باید کرد.)
راستش من سیدیشو ندارم.الان دارم از p30دانلود میکنم.یا اگهه سیدیشو گیر اوردم نصب میکنم بهتون میگم
كسي نميدونه مشكل از كجاست؟نقل قول:
داداش من تو pes 10 , 12این مشکلو داشتم.رممو ارتقا دادم درست شد.به احتمال زیاد ماله رمته
سلام
دوستان کسی در مورد پچ اطلاعاتی داره !!
هر پچی رو میریزیم لباسها خراب میشن
تغییرات اعمال نمیشه
بازی مال SKIDROW هست
الان پچ 3.8 رو گرفتم
انگار نه انگار
همه چیز قاطی میشه
قبلا خیلی خوب بود
رم سیستم من هشته، چند باید باشه؟
سلام
داخل بازی میره. منوی انتخاب تیم که میرسه از بازی میاد بیرون و باید dont send رو بزنم. تا دیروز درست بود. یهو اینجوری شد. فایل کرش رو هم دوباره ریختم اما فایده نداشت. چیکار کنم ؟
درود.
دوستان کسی اینجا کلید رجیستری سالم رو داره که دیگه حوصله نصب دوباره ندارم!!! :n15:
من PES2013 رو نصب کردم اول بعد از نصب وقتی می خواستم اجراش کنم پیغام می داد که بازی نصب نشده ولی بعد در یکی از سایت های PES reg رو دانلود کردم و اجرا کردم و کارت گرافیکم رو هم آپدیت کردم ولی بازی رو اجرا می کنم صفحه ای از اجرا برام نمی یاد و در Prossess در task manager می بینم که بازی فعاله بدون اینکه اجرا بشه تو رو خدا لطفا راهنماییم کنید:n13:
منم همینطور تورو خدا کمک کنید کسی میدونه مشکل از کجاست؟نقل قول:
اگر پچ جدید نصب کردید از همونه.نقل قول:
با یک پچ دیگه و جدیدتر بازی روآپدیت کنید.
در ضمن نسخه SKIDROW مشکلاتی داره. ولی اگه بازی Reloaded باشه مشکلی نباید داشته باشه
نه من کاریش نکردم فکر کنم مال من reloaded نیست.نقل قول:
تو پوشه بازی نگاه کن یه فایلی هست ببین اون با سام Reloaded هست یا SKIDROW !نقل قول:
اگه SKIDROW بود دوباره نسخه Reloaded رو بگیر.
با سلام.
دوستان من DLC v6 رو دانلود کردم اما نمیدونم چجوری میشه رو کنسول بریزم؟
ps3 دارم.
یه فایل img هستش که تو سیستم هم باز نمیشه.فکر کنم این فقط مخصوص pc باشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام .خسته نباشید
من یه مشکلی با این بازی دارم . وقتی که بازی رو نصب میکنم بدون مشکل اجرا میشه .
اما وقتی آپدیت ( pesedit ) رو نصب میکنم ، زمانیکه وارد بازی میشم باید به اینترنت وصل باشم . وقتیکه لودینگ میاد یه نوشته ای کنار لودینگ میاد به نام ( Establishing Communications ) .زمانیکه این نوشته میاد باید به اینترنت وصل باشم .وگرنه از بازی میاد بیرون .
دوستان مشکل چیه ؟
چاره چیه ؟
تا حالا 2 تا آپدیت ورژن 2 و 3.8 رو امتحان کردم . حتی بازی یه شرکت دیگه رو هم امتحان کردم .اما مشکل پابرجاست .
مشکل چیه ؟
ممنون
اون اوایل که بازی رو آپدیت میکنی همینجوریه.نقل قول:
قبل از اجرای بازی کلا مودم رو خاموش کن درست میشه.
سلام دوستان ... رو لبتاپ HP4540 ویندوز 8 رو نصب کردم با تمام درایور های مورد نیاز ! حتی درایور مربوط به ATI هم از سایت خودش دانلود کردم و کاملا بروزه !
اما میخوام دلیل اینو بپرسم که PES2013 رو که نصب کردم ، راحت نصب شد اما بعد از نصب چه رو ستینگ چه رو آیکون خود بازی میزدم ؛ هیچ اتفاق خاصی نمی افتاد.. نه اجرا میشد و نه اروری میداد !
احتمال دادم که این نسخه PES با این ویندوز همخوانی نداره .. PES2010 رو نصب کردم .. نصب می شد اما دقیقا شبیه به 2013 وقتی روش دبل کلیک میکردی اتفاقی نمی افتاد ..
در صورتی که بازی های دیگه راحت اجرا شدن .
مشکل پی ا اس چی میتونه باشه که اجرا نمیشه هیچ ؛ اصلا ارور هم نمیده ..
همین PES رو روی PC دارم بازی میکنم ..بابت کرک و اینا هیچ مشکلی نداره
((( لب تاپ PES2009 رو اجرا کرد )))
salam
هرکاری میکنم بازیم تاره پچ تاری هم زدم تاثیری نکرد:n27:
سلام دوستان ببخشد لپ تاپ من dell vostro 3550 هستش و قبلا ویندوز 7 روش داشتم الان ویندوز 8 نصب کردن و گرافیکم رو نصب کردم ولی نه تو بازی pes 2013میشناسه نه تو خود ویندوز جدید ترین آپدیت رو هم از سایتamd گرفتم در ضمن گرافیک ضعیف تر لپ تاپم3000 intel hd ghraphicsوگرافیک اصلی amd readon hd 6600 هستش. به دری زدم نشد مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا سریعتر کمکم کنین خیلی اعصابم رو خورد کرده.:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr ::grrr: