سلام من w700 دارم امکانش هست که auto focusw800 را بهش اضافه کنم؟
سلام من w700 دارم امکانش هست که auto focusw800 را بهش اضافه کنم؟
سلام شما احتمالا درایور Flash USB رو نصب نکردیننقل قول:
نوشته شده توسط FOXY
تو همین تاپیک دنبالش بگردی پیدا میکنی. من درست نمیدونم کدوم صفحه بود
اگه سیاوش خودش بود . . . اون بهتر میدونه
سلام. شما هم باید آخرین پلاگین سونیاریکسون رو برای FAR بگیریننقل قول:
نوشته شده توسط se-k750i
از همون صفحه اول تاپیک. اونجا گفته شده چیکارش گنین
سلام اقا سياوش
من ميخوام w810 رو آپديت كنم
دو تا فريمور مورده نيازش هم دارم يعني :
W810_R4DB005_MAIN_HN.DVT
و
W810_R4DB005_FS_EU2.DVT
ولي نرم افزاره مورده نيازشو ندارم clint1.64 هم كه پوليه
در ضمن نميخوام از طريق update servise online اين كارو انجام بدم چون فريمورشو كه دارم
آيا نرم افزاره ديگه اي است كه اين كار رو واسه من انجام بده
ممنون ميشم جواب بدين
با تشکر از سياوش جان از بابت اين تاپيک خيلی خوب...در ضمن بنده مطالب اينجا را در فرومی ديگر استفاده ميکنم ولی رسم امنتداری را حفظ کرده ام
با سلام اگه ممكنه بفرماييد اسكينهاي كا 750 را كه داراي پسوندهاي رر هستند چطور و در چه پوشه اي بايد نصب كنيم و يا اينكه اول بايد كا 750 را به دبليو 800 تبديل كنيم و بعدش اين كار را بكنيم لطفا پاسخ بدهيد. با تشكر :happy: :rolleye: :blush:
یکی جواب به ما نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
نه دوست عزيز به نظرم اين كار غير ممكنه
میشه یکی از دوستان اون فایل اصلی W800 رو که هنگام ورود به گوشی نمایش داده میشه رو اینجا آپلود کنه ؟
( همون فایل که بعده وارد کردن Sim Lock هنگام ورود به گوشی نمایش داده میشه یا هنگام خاموش کردن گوشی نمایش داده میشه )
ببخشيد من بار اول نيست كه با فار كار ميكنم همه آموزشهاي اين تاپيك رو هم انجام دادم :biggrin: ولي اين 1 كار رو نتونستم انجام بدم... :sad: شما بازم ميي ممكنه از پلاگين باشه؟ امتحان ميكنم نتيجه رو اطلاع ميدم ;)نقل قول:
نوشته شده توسط hemo
ميشه بيشتر توضيح بدي ؟نقل قول:
نوشته شده توسط مهستی
منظورت اسكين مديا پليره يا منوها؟
اگه اشتباه نكنم منظورت اون تصويريه كه نهايتا تبديل به لوگوي واكمن ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط arash_a
من اسم فايلشو نميدونم اگه اسم فايلشو بدوني شايد بشه يه كاري كرد
در ضمن فكر كنم اوني كه موقع روشن شدن مياد با اوني كه موقع خاموش شدن نشون داده ميشه
يكي نيستن
سلام
ميخواستم بگويم كه من هروقت كه دكمه c را نگه ميدارم و كابل usb را وصل مي كنم در انتهاي كار اين error به من ميده((unable to open device:EPIUSB
chek for EPIUSB.SYS installed))
در ضمن گوشي من w800 هستش
اگر مي شود مرا راهنمايي كنيد :blush: :blush: :blush:
لطفا اگر زحمتي نيست مرا راهنمايي كنيد
شديدا نياز دارم
مشكل منم همينه منتها من k750 دارم
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
ميخواستم بگويم كه من هروقت كه دكمه c را نگه ميدارم و كابل usb را وصل مي كنم در انتهاي كار اين error به من ميده((unable to open device:EPIUSB
chek for EPIUSB.SYS installed))
در ضمن گوشي من w800 هستش
اگر مي شود مرا راهنمايي كنيد
برگشتم
پوزش بخاطر غیبت چند روزه
و یه تشکر ویژه از hemo بخاطر کمک هایی که در نبود من کرد
پست ها رو خوندم و سعی می کنم بترتیب به همه پاسخ بدم
usb flash driver رو نصب کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط kharkhon
این مشکل رو قبلا دوستان معرفی کرده بودن و پاسخ هم داده شده بود
لطفا پست های قبلی رو مطالعه کنید
خیرنقل قول:
نوشته شده توسط digitalbass
W700 با CID 49 ارائه میشه و امکان نفوذ به گوشی وجود نداره (برای هر تغییری)
این فایل ها رو دوستان می تونن تو این مسیر پیدا کنننقل قول:
arash_a میشه یکی از دوستان اون فایل اصلی W800 رو که هنگام ورود به گوشی نمایش داده میشه رو اینجا آپلود کنه ؟
SHUTDOWN_IMAGE_SEMC
STARTUP_IMAGE_SEMC
FS\tpa\preset\system\settings
برای آپدیت باید از SEUS استفاده کردنقل قول:
نوشته شده توسط N91
اما برای استفاده از فایل های فلش (Mainو FS) از داوینچی که پولیه یا باکس های فلش کننده که قیمت های بالایی دارند باید استفاده کنید
برای فلش کردن با داوینچی و استفاده از DVT ها از داوینچی با ورژن های پایین هم می تونید استفاده کنید
ممنون بخاطر امانتداری شما و البته بخاطر اینکه این مطالب رو با ارزش و قابل ارائه می دونیدنقل قول:
نوشته شده توسط harzaabe
منظور شما اسکین های مدیا پلیر بود؟نقل قول:
نوشته شده توسط مهستی
اگر بود باید اون فایل rar رو اکسترکت کنید و برای مدیا پلیر اون عکس ها رو توی مسیر زیر کپی کنید(قبلا گفته شده)
FS\tpa\system\multimedia\mp
برای توضیح کامل لطفا تاپیک رو مطالعه کنید
سلام سياوش جان
اينبوكس اس ام اس هاي من ديگه مسيجي رو سيو نميكنه
منظورم اينه كه بيشتر از 111 اگه اشتباه نكنم مسيج نميگيره
راهي هست كه بشه حافظه اينبوكس رو زياد كرد
فكر نكنم حافظه 470 مگي با اين چنتا مسيج پر بشه!!!!!!
گوشي من دابليو 900 سوني اريكسنه
ممنون ميشم اگه فوري جواب بدي
خيلي ممنون. :blush:
آقا سیاوش جواب منو ندادی!تو صفحه 43 یا 44 بود که سوال پرسیده بودم.
ممنون میشم راهنمایی کنی!
سياوش جان من كابل USB رو نصب كردم اما وقتي C رو نگه مي دارم و كابل رو وصل مي كنم بعد از SEARCH ميگه epiusb.sys رو پيدا نمي كنه مشكل كجاست راهنماييم كنيد.
يه چيز ديگه وقتي گوشيم خاموشه كابل رو كه وصل مي كنم خود به خود گوشي بالا مي ياد همه k750 ها اينجورين؟
سلام جناب سیاوش
عزیز بنده این مطالب شما رو توی چند تا سایت دیگه هم دیدم . واسه همین اومدم از شما راهنمایی بخوام !
راستش بنده میخواستم این k750 ــهمو به w800 تبدیل کنم . برای این کار این فایل رو دانلود کردم :
و طبق دستورالعمل مراحل رو انجام دادم . آخرش هم این کارو انجام دادم :
بعدشم هم نرم افزار آپدیت سونی اریکسون رو دانلود کردم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . بعد از نصب و متصل شدن به اینترنت شروع کرد به دانلود فایل آپدیتی که به نظر میومد مربوط به خود برنامه باشه و نه فرمویر . اما تا 96 % که رسید برنامه قطع شد و بسته شد . پس از اون هر چه برروی آیکون برنامه کلیک کردم بازنشد !!!!!!!!نقل قول:
اگر پیش فرض های برنامه رو تغییر دادین Enter رو بزنین و برای ثبت کلید Q
این نرم افزار هیچ چیزی رو توی گوشی شما وارد نمی کنه! خیالتون راحت
آخر سر کابل رو جدا کنید و برنامه رو ببندین
یادتون باشه بعد از این کار باتری رو در نیارین!!!!!!!!!!!!!
4 بار این کارو تکرار کردم و هر دفعه به 70 - 80 یا 90 درصد رسید قطع شد و دیگه برنامه کار نکرد و من هردفعه برنامه رو از نو اینستال کردم !
حالا به نظر شما مشکل از کجاس ؟!
آیا ربطی به گوشی داره یا نه مشکل از سرویس پک 2 هست ؟! یا مشکلی دیگر ؟!!!
پ.ن : ایضا بنده یکی دوبار جاوا رو نصب کردم اما باز هم نشد و دودفعه ی دیگه چون دیدم خود برنامه فایل جاوا رو نصب میکنه فایل خودمو پاک کردم و دوبار هم اینطوری امتحان کردم اما باز هم افاقه نکرد !
منتظر پاسخ شما هستم ...
نقل قول:
نوشته شده توسط hemo
منظور من همون فایل های درون پوشه ی :
FS\tpa\preset\system\settings
هست .ممنون میشم یه جایی آپلودشون کنید .
متاسفانه گوشی شما CID49 هست و غیر قابل نفوذ برای تغییر توسط farنقل قول:
نوشته شده توسط MTD_GOLD
بفرما:نقل قول:
نوشته شده توسط arash_a
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از درایور ها و یا چیزی مثل اون نیستنقل قول:
نوشته شده توسط mahmood1102002
راستش خودم تا حالا با این مشکل روبرو نشدم
ولی هر چی هست از windows شماست چون یه برنامه تحت جاوا رو اجرا نمیکنه
بهتره برنامه های راه انداز جاوا رو نصب کنی
و ببخشید برای تاخیر در پاسخ
اول یه log با داوینچی بگیر تا مشخص بشه که گوشی CID36 با CID49 هستنقل قول:
نوشته شده توسط ehsan900
بعد اگه 36 بود شما usb flash driver رو نصب نکردی
نقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
مرسي از جوابت دوسته عزيز
ميشه يه لينك بدي كه پولي نباشه و بشه آپديت كرد البته به جز seus چون آنلاين چند نفر آپديت كردن گوشي به هم ريخته من در حقيقت ميخوام آفلاين آپديت كنم بدون اينترنت فريمورها هم كه هست فقط اگه يه لينك نرم افزار بدي ممنون ميشم
مرسي
بله همین مطالب و لینک ها رو بردن کپی کردن (بدون اجازه)نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes
و اما مشکل شما به ویندوز ربطی نداره چون شروع رو قبول می کنه
از دوستان شنیدم که از سرور سونی اریکسن توی این چند روز اخیر گله میکردن ولی خودم چیزی ندیدم شاید مشکل از اون باشه
هنگامی که reinstall می کنید فولدر قبلی رو کاملا پاک کنید
یا با یه یوزر که نام فارسی نداره کانکت بشید
ممنون از hemoنقل قول:
نوشته شده توسط arash_a
ولی آرش جان تو se-nse که برات آپ کرده بودن!!!!
لینک برای فایل های فلش (Main و FS)؟نقل قول:
نوشته شده توسط N91
یا فلشر؟
فلشر رو که قبلا لینکش رو گذاشتم روش کار با اون رو هم گفتم ولی شما با فار هم میتونی این کار رو انجام بدی فقط پست های مربوطه رو بدقت بخون بعد فلش کن
برای داونلود فایل های فلش از سایت topsony.com میتونی داونلود کنی یا با کلینت جدید داوینچی تو تب فلش فایلز گوشی مورد نظرتو انتخاب کن و main و fs رو برات داونلود میکنه
من فايل هاي main , fs رو دانلود کردم اما این جوریه :
W800i_CXC1250093_EMEA6_R1BC002_Red36.cw8fs
W800i_CXC1250092_EU1_R1BC002_Red36.cw8sw
حالا نمیدونم تکلیف چیه !!!
ممنون سیاوس جان .
مشکل حل شد . بگم چجوری حل شد شاید به درد آیندگان خورد !
من دوبار دیگه امتحان کردم و هر دوبار همون مشکل پیش اومد !!!!!!!!!!!!! برنامه ای هم نمونده بود که نبسته باشم ! حتی آنتی ویروس و ... رو هم بستم .اصلا از 6 دفعه 5 دفعشو رفتم توی تسک منیجر و هر چی پروسس که میشد بستم ! اما باز افاقه نکرد .اما بار آخر فکری به ذهنم خطور کرد و اونم این بود که از ------ استفاده کنم . به همین دلیل یه بار دیگه برنامه رو آنینستال و اینستالش کردم و وقتی دیسکانکت بودم برنامه رو اجرا کردم تا اون پیغامه استفاده از ------ رو بده . آی پی پورتو زدم و کانکت شدم و دکمه ی OK رو زدم تا دوباره تلاش کنه برای دانلود . شروع کرد به دانلود و رسید به 96 و قطع نشد و 97 و قطع نشد و همینجوری تا 100 رفت و قطع نشد و من قند تو دلم آب شد ! بعد از اینکه 100 درصد رو پرکرد اتوماتیک خارج شد اما ایندفعه خودش دوباره اجرا شد و به بنده دکمه ی استارت رو نشون . حالا دوباره روز از نو روزی از نو ! وقتی رسید به صفحه ای که میگه c رو نگه دارین و usb رو متصل کنید من هرچه این کارو انجام دادم نشد ! از اینترنت خارج شدم . اکثر درایورای گوشی رو از توی پوشه ی درایور فولدر system32 پاک کردم .بعد گوشی رو زدم به usb و ایندفعه با یه سری درایور که برادرم به تازگی از سایت سونی گرفته بود گوشی رو به سیستم شناسوندم !بعدشم به پیشنهاد برادرم برنامه ی pcsuit رو نصب کردم . سپس اتصال به اینترنت و تلاش دوباره ! تا رسید به گرفتن دکمه ی c . اینبار که این کارو کردم براحتی گوشی رو شناخت ( گوشی رو یک گوشی W800 شناخت ! ) و 12 - 13 مگ چیز میز دانلود کرد و بعدش خودش کارارو کرد و گفت گوشی رو در بیار . ما هم همین کارو کردیم و با روشن کردن گوشی دیدیم که چی جلومونه ؟! یه گوشی با ظاهر k750 اما با باطن W800 !
به هر حال ممنون .
برادران عزيز دقت كنيد:
هك كردن عملي است كاملا غيراخلاقي و از نظرشرعي كاملا حرام و دور از انسانيت.
اين مكان براي چه است؟ براي آموزش يا تخريب فرهنگي؟
بهتر است ديگر پست دادن در اين تاپيك رو بيخيال شويد.
محسن جان اگه واسه شما حرامه استفاده نكن. شايد دوستان بخوان كارهاي حرام بكنند
من از سياوش عزيزم بابت فعاليت خودش تو اين تاپيك و زحمتي كه ميكشه تشكر ميكنم
باشد كه اين برادر رستگار شود
سیاوش جان حالا چند تا سوال و مشکل دیگه !
گوشی فرمویرش تبدیل شده به : R1bc002 اما ورژن دووربینش هنوز 4.5 مونده ! به نظرت مشکل از کجاس ؟ البته این رو هم بگم که موقع آپدیت سیم کاروتو در نیوردم . ممکنه به خاطر همین باشه ؟!
دیگه اینکه توی مدل اینفو هنوز گوشی رو K750 مینویسه . این عادیه یا باید بنویسه : W800 ??? اینو دوستانی که این کارو کردن هم میتونن جواب بدن . ممنون میشم دیگر دوستان هم جواب این سوال رو بدن .
فعلا همینا !