اره منم ویندوز 8 رو نصب کردم واقعا سریع بود ، ولی درایورهاشو کامل نداشتم که نصب کنم .نقل قول:
شما کامل نصب کردید درایورهاشو با وای فای و بلوتوث مشکلی نداشتید ؟
Printable View
اره منم ویندوز 8 رو نصب کردم واقعا سریع بود ، ولی درایورهاشو کامل نداشتم که نصب کنم .نقل قول:
شما کامل نصب کردید درایورهاشو با وای فای و بلوتوث مشکلی نداشتید ؟
به احتمال زیاد فردا عازم میشیم برای خرید این 4540 با رم 6 ش....
ویندوز 7 64بیت بریزه؟!
این مشکلات گرافیک و بلوتوث ی که دوستان درگیرش بودن و چه باید کرد؟؟
بگارانتی چی بگیرم؟؟
درایورای 4540s رو کسی داره روی سی دی برای من بفرسته؟هزینشو تقدیم میکنم :|(ویندوز 7 32-64 بیت,xp هر کدوم باشه میخوام )
توی سایت انقدر درایور ریخته آدم سرش گیج میره!
همه رو دانلود کنم؟
دوستان سرعت دانلود درایورا از سایت hp خیلی کمه، چرا؟؟
کلی جمله های عجیب غریب تو idm مینویسه، بعد چند دقیقه هم قط میشه دانلود
منم نتونستم دانلود کنم !نقل قول:
از دوستان کسی درایورهای ویندوز 8 رو نداره ؟
من برای ویندوز 7 رو هم ندارم اگه کسی داره ممنون میشم برای بفرسته با هزینه البته که تقدیم میکنم:n16:
مشکا رفع شد خیلی ساده:n02:نقل قول:
تو سایت hp رجیسترر کنید و مطمئن بشید موقع دانلود، لاگین هستید، مثه جت دانلود می کنه:n16:
دوستان، مانیتور لپتاپتون رو چجوری تمیز میکنید؟
آیا ماده خاصی هست برای این کار؟
با دستمال خاصی باید این کارو بکنیم؟
دادا من واسه 7 و 8 دارم البته 64 بیت..خواستی پ.خ بده باهات هماهنگ کنم...نقل قول:
سلام ببین بنظرم بگو 8 نصب کنه که هم زیباتره هم سرعت بالاتری داره...مشکلات همه حل شدن و فقط بخااطر نصب بد درایور ها بوده..نقل قول:
گارانتی والا من بدون گارانتی خریدم شما هر جور راحتی
همه چیزاش اوکی هست فقط نمیشه نور ال سی دی رو کم و زیاد کرد نمیدونم چرا...کل کلید ها fn درسته بجز همین کم و زیاد کردن نور ال سی دینقل قول:
در ضمن سرعت ارسال فایلش هم بیشتر از قبل شده...
آره یه کیت تمیز کننده مخصوص براش بخر...نقل قول:
من با سوکس دانلود کردم خیلی سرعتش بالاتر از وقتی بود که با آی پی ایران وارد شدمنقل قول:
یک کیت با یه دسمال نرم (مخملی بهتره) و اسپری بدون مشتقات الکلنقل قول:
من 8 enterprise n 64 bit دارم تمام کلید های fn کار می کنه از mobility center ویندوز هم میشه کم و زیاد کردنقل قول:
همه چیزاش اوکی هست فقط نمیشه نور ال سی دی رو کم و زیاد کرد نمیدونم چرا...کل کلید ها fn درسته بجز همین کم و زیاد کردن نور ال سی دی
در ضمن سرعت ارسال فایلش هم بیشتر از قبل شده...
دوستانی کهپ.خ میدین..لطفا آی دی تونو برام بفرستین تا باهم چت کنیم...من نمیتونم پ.خ بفرستم نمیدونم چرا!!!!
چی هست این کیت؟نقل قول:
مغازه های لوازم جانبی همگی دارن؟
جنس خوب و بد نداره؟ قیمتش چه حدوده؟
بعد یه سوال دیگه هم اینکه شما اگه آشغال بره توی کیبوردتون چکار میکنید؟
والا یه کیت تمیز کننده هس که یه دستمال نرم داره و مایع مخصوص ..اسم خاصی نداره ،بگو کیت تمیز کننده واسه ال سی دی برات میارن...نقل قول:
من که تاحالا 2 بار همه کلیدامو درآوردم و زیرشو تمیز کردم و زدم جای خودش... ولی خیلی مراقب باش احتمال شکستن خیلی زیاده...
یکی از دوستام یک سی دی ویندوز8 رو کپی کرد رو فلشش بعد که وصل کرد به لپتابش(زد580) ریست کرد و گزینه بوت شدن از روی فلش براش اومد و به راحتی نصب کرد
اما برای من با همون فلش نشد، راه خاصی داره؟؟؟
با سلام و تشکر
لطفا یکی جواب منو بده ،، میگم کسی از دوستان تونست بالاخره بلوتوث RALINK RT5390R رو راه بندازه ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام .ما که همگی واسمون atheros هست...درایور هاش رو از سایت دانلود کردی؟؟؟نقل قول:
چجوری نصبش کردی؟
سلام
من دیشب این لپتاپ رو خریدم. واقعا گزینه خوبیه فکرش رو نمیکردم اینقدر مناسب باشه تو این رنج قیمت .
بعد از نصب ویندوز آیکون بلوتوث پرید و دیگه نمیاد حتی تو Properties هم رفتم نتونستم درستش کنم.
آیکون بلوتوث چطوری برمیگرده؟
برنامه خاصی داره؟
راستی درایور گرافیک intel HD هم نصب نشد پیغام خطا داد ویندوزم 7 Ultimate 64bit هست.
چیکار کنم؟
کمک.....کمکنقل قول:
همین جوری کپی کنی که نمیشه با نرم افزار win usb maker میتونی فلش رو بوتیبل کنینقل قول:
سلام
بچه ها یه چندتا سوال دارم! کیفیت صفحه نمایشش چطوره؟ و اینکه از لحاظ وزنی چگونه است! به نظز به سبکی لپ تاپ های 14 اینچ می یات.
کیفیت و بلندی صداش مطلوب؟
و اینکه الان چه قیمتی و با چه گارانتی پیشنهاد می کنید و ایا جایی تو تهران می شناسید که قیمت منصفانه بده و خیالم از هر لحاظ راحت باشه و بتونم این چند روز تهیش کنم؟
با سپاس فراوان
سلام دوستان
پیشاپیش عیدتون مباااااااارک
بلوتوث من ralink هست درایورشو از اچ پی دانلود کردم و با وای فای روشن نصبیدم ولی انگار نه انگار.....
حالا از کجا باید فهمید که اصلا نصب شده یا نه
خسته شدم بخدا
سلام به همه عزیزان. من این لب تاپو چند وقته دارم. بلوتوث با وای فای یکیه. اگه مشکلی تو نصب دارید 9352715541 خوشحال میشم کمک کنم.لازم نیست راه سختو انتخاب کنید. بلوتوث با یه اتو درایور نصب میشه.
با دست کاری بایوس، شدنقل قول:
میشه راهنمایی کنید چطوری نصب کردید و ایا مدل بلوتوث شما هم مدل رلینکه یا خیر
دوستای گلم یه مشکلی داشتم ... این بود که ترکیب کلید (fn +f2/ fn + f3/ fn +f4/ fn +f5)
که برای تنظیم نور و قفل کردن استفاده میشه کار نمیکنه!!!!
آیا باید تنظیمی انجام بدم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و نصب کنید درست میشه.مال خود 4540 هستنقل قول:
موفق باشید
دوستان برای نصب بلوتوث یه سایت پیدا کردم که دو تا نرم افزار برای ویندوزهای 32 و 64 بیتی گذاشته که خودش خودکار سخت افزار بلوتوث رو نصب میکنه منتها باید نرم افزارهایی که قبلا نصب کردید برای بلوتوث رو از کنترل پنل پاک کنید من یه نرم افزار نصب کرده بودم که هر کاری کردم پاک نشد و یه خطایی میداد و فکر کنم باید ویندوز رو کامل عوض کنم ولی فعلا حوصله نصب دوباره نرم افزار ها و درایورها رو ندارم از دوستان میخوام در صورت امکان تست کنند ببین جواب میگیرند یا خیر
این هم ادرس سایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک نرم افزار نسخه 32 بیت:
این هم لینک نرم افزار نسخه 64 بیت:
دوستان هيچ آپديتي براي كارت گرافيك ati اين نيومده ؟ در ضمن مثلا بازي تام ريدر ميخوام بازي اصلا نميشه روي ati بازي كنم ؟ همش اينتل ؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
دوستان هيچ آپديتي براي كارت گرافيك ati اين نيومده ؟ در ضمن مثلا بازي تام ريدر ميخوام بازي اصلا نميشه روي ati بازي كنم ؟ همش اينتل ؟
دوستان این نرم افزاری بیخودی ویندوز 8 رو چطوری از کار بندازم؟؟
وقتی نت وصل میشم الکی ترافیک میگیره
کودوم؟؟؟.........نقل قول:
برای فعال کردن استفاده از فینگر پرینت .... به جای وارد کردن پسوورد هنگام لاگین شدن.....با اثر انگشت بشناسه.....
چه باید کرد؟؟؟
سلام .
امروز بازی نید فور اسپید هات پورشت رو روی لپ تاپ نصب کردم خیلی راحت و روون روی تنظیمات بالا اجراش کرد . یه مقدار ناراضی بودم از لپ تاپ ولی الان کلا نظرم عوض شد
فقط بلافاصله بعد از ورود به بازی چراغ کنار وبکم خود به خود روشن میشه توی اپشن بازی هم یه گزینه برای وبکم بود ولی هرچی روش اینتر می زنم عمل نمی کنه . نمیشه قبل از ورود به بازی از محیط ویندوز وبکم و چراغش رو غیر فعال کرد ؟
درایور و نرم افزار مربوطش رو دانلود کن از روی سایت خود hp
ممنون نرم افزار تصب شد و مشکل رفع شد...نقل قول:
آیا میشه به عنوان قفل روی فولدر ها هم استفاده کرد؟؟
در سایر مدل های لپتاب هم موردی که شما ذکر کردید مشاهده شده، یک عکس الکی بدید بهش بیخیال میشهنقل قول:
نصب HP ProtectTools Security Manager 7.0.0.1199 همراه با Validity Fingerprint Sensor Driver 4.4.228.0نقل قول:
اینم پیج دانلود نرم افزارهای مربوطه
ویندوز خود را انتخاب و درایورهای مورد نیاز خود را دانلود و نصب کنین.
امیدوارم مفید واقع شده
من 8 نصب کردم درایوراشم دارم حالا نمیدونم چقدر کامل هست!نقل قول: