نقل قول:
رام رسمی یا کاستوم ؟
نقل قول:
رام رسمی یا کاستوم ؟
رام رسمی N7100XXALJ3
الان اینو دارم N7100XXALIH
اونو بریزم یا همین خوبه؟؟؟
گفتم اگر مولتی ویندوز داره همین خوبه.
به هر حال اگر خواستید عوض کنید ، میشه full wipe نکرد گوشی رو و اطلاعات سر جاش بمونه.
بچه ها Need For Speed Most Wanted دیروز اومده.....حتما دانلود کنین..گرافیک فوق العاده عالی.... بدون لگ و روون
پیشنهاد می کنم برای اینکه مطمنن بشین ارا میشه فایل APK رو دانلود کنید بعد بزارید بازی خودش Data رو دانلود کنه( تقریبا 580 MB ) و بعدش از بازی Back up بگیرید
من خودم یه DATA 483 MB ( تنها DATA موجود تو اینترنت) رو دانلود کردم بعد بازی رو اجرا کردم ماشین ها بودن ولی جاده سیاه بود...بعدش با خود بازی دیتا رو دانلود کردم مشکل حل شد
می خواستم فایل دیتا خودم رو براتون آپلود کنم...گفتم شاید رو بقیه دستکاه ها جواب نده
فایل APK رو آپلود کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی فعلا فقط به صورت آنلاین میاد بالا و بعد از update Checking میتوند دکمه Home رو بزنید ، از بازی خارج بشین و اینترنت رو قطع کنین و بازی رو ادامه بدید
دیتا Mali هم اومد....(نسخه آفلاین)
از این لینک دانلود کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا چقدر سوت کور شده
لوازم جانبی من هنوز اینجا هیچی پیدا نکردم
من امروز علائدین بودم...
تقریبا اکثر مغازه ها توت 2 رو داشتن...قیمت = 2.280 با گارانتی
یکی از دوستام که اونجا فروشنده هست بعد از یکم حرف 30یاسی گفت حدود 70 تومن از هفته قبل ارزون تر شده
و اینکه میگفت از فروشش ناراضی هست و از وقتی اورده 3تا بیشتر نفروخته
با گوشی هم کار کردم.. از نوت1 بهتر بود:sq_1:
اما وقتی نوت1 و گذاشتیم کنارش انصافا نوت 1 خوش قواره تر بود و طول صفحه ی نوت 2 خیلی زیاد بود
چیزی که هست اینکه قیمت سایتا خیلی بالاتر از علائدین و.. هست فعلا...
راستی آیفون 5 هم انصافا خیلی خیلی شیک بوت (:
دوستان کابلهای ارتباطیش از قبیل MHL و USB Host و... رو از کجا میشه گیر آورد؟ کابلهای GS3 به نوت2 میخوره؟
من که میگفتم قیمتش بالاخره تدریجاً مثل همه ی گوشیهای دیگه میاد پایین. البته هنوز شروع کاره!نقل قول:
قابل توجه دوستانی که هی میگفتن قیمتش دیگه هیچوقت پایین نمیاد!
بقول معروف: نخوابیدید، شب درازه!
دوست عزیز باید هم از فروشش ناراضی باشه.نقل قول:
با این آشفته بازار دوستت میخواد روزی 50 تا بفروشه از این گوشی!!!!(مردم نزدیکه نون و شیر و ماست نتونن بخرن چه برسه به گوشی 2.500 تومنی)
2.500 مگه کم پولیه؟پارسال با 2.500 یه لپ تاپ با کانفیک خرکی میشد خرید ولی امسال 2.500 شده قیمت گوشی!!!
من باهاش کار کردم نوت2 واقعا عالیه و بنظرم فعلا بهترین گوشی آندروئیدیه بازاره.
قربونت برم کجا ارزون شده ما خبر نداریم!؟ :sq_2:نقل قول:
همون اولا که اومد برای یکی از دوستان 2 میلیون و 100 خریدم البته بدون گارانتی.
s3حدودا 4 ماه پیش با گارانتی اصلی از نمایندگی خریدم 1280 الان با گارانتی رفته بالای 1700.
حالا دقیقا چجوری ارزون شده توضیح بدی ممنون میشم :sq_24:
فکر میکنم منظور دوستمون نسبت به 1ماهه ی افتضاح اخیر هستش نه قبل از اوننقل قول:
نوت2 هم اول 2100 -2200 بود بعد رفت تا 2500 -2600 و دیروز که من از علائدین قیمت میگرفتم
با گارانتیش حدود 2150-2250 بود
حتی سایتهای اینترنتی هم که قیمت 2 هفته قبلشون 2600 بود
الان با گارانتی پارس سامتل قیمتو رسوندن به 2290 ( سایت موبایل. آی آر - فروشگاه هنرمندان )
وگرنه کسی منکر گرونیش نمیشه و هنوزم قیمتا اینجوریه :sq_14::sq_24::sq_3:
آل دیجیتال : سام تل : 2558
دیجی کالا: بدون گارانتی :2289
دیجی کالا : سام تل : 2549
مرجع موبایل: از 2290 تا 2500
علاالدین هرمزگان : 2150
آپدیت:
دیجی کالا : بدون گارانتی :2259
دیجی کالا : سام تل: سفید :2279
دیجی کالا : سام تل : تیتانیوم :2339
الان بازار موبایل بودم. با گارانتی مایکروتل میداد 2404 تومن.
در مورد رنگ ها هم بگم که رنگ تیتانیوم ـش لک ( اثر انگشت و خش ) رو تابلو تر نشون میده و برعکس ، سفیدش نسبتا زیبا تره.
اگه خدا بخواد روز یکشنبه دیجی کالا میاره برام
هروقت قیمت آمد زیر 2 تومان تازه میشه گفت آمده پایین ! چون در بدو ورودش به ایران 1950 هم مشاهده شده بود. من خودم 2040 خریدم که هنوزم 100 تومان از قیمت کف پایینتره. این پایین آمدن درصد ناچیزیش مربوط به نرخ جهانی هست (حدود 50 تومان) بقیش مربوط به قیمت ارز هست که خدا رو شکر یه خورده ترمز گرفته. وگرنه اگر دوباره بکشه بالا باز همون آش و همون کاسه !!نقل قول:
اون که آره بابا N91 رو من سال 85 خریدم وقتی می خواستم برم دانشگاه یادش بخیر!!!و اولین گوشی من بود!و فعالا هم زنده است!!!نقل قول:
یه زمانی گوشی بود!!!نقل قول:
[
ولی وقتی موبایل رو از جیبم میارم بیرون و نگاه بقیه رو میبینم ......در حد فحش !!
آدم وقتی 2 میلیون می خواد بده برای گوشی انتظار داره معجزه بخره!!!درسته که پول بی ارزش شده ولی برای من هنوز 2 میلیون همون معنی گذشته اش رو داره!!!
ولی واقعا خودم هم از گوشیم حالم به هم می خوره !!!این قدر فرسوده شده که اصلا انگیزه کار کردن با هاش رو ندارم!!!سعی می کنم پیش هم کلاسی از گوشیم استفاده نکنم!!!!
من وقتی پست های دوستان روخوندم ترسیدم که نتونم با گوشی کار کنم چون مثل اینکه خیلی دنگ و فنگ داره!!!
از نصب نرم افزار و بازی تا....
تو فروم قسمتی نیست که آشنایی با اندروید رو توضیح بده؟؟؟
الان مثل اینکه 2.200-2.300 هست!!ولی واقعا گرونه!!!
آیا ممکن ارزون بشه؟؟؟
گوشی بازار : (سفید و تیتانیوم) بدون گارانتی : 2320
پ.ن: هدفم از اینکه پست جدید میدم دو تاست:
1- کاربرانی که میان آخرین پست راحت تر قیمت رو پیدا کنن
2- تاریخچه ای از قیمت ها در تاپیک بمونه
سوء برداشت نشه، نمیخام اسپم بدم! :sq_25:
سخت نیست شما بخر....نصب برنامه که مثل آب خوردنه فایل APK رو دانلود میکنی بعد تو گوشی میزنی install میشه.... مثل همون سیمبین که داری....نقل قول:
بازی هام معمولا بحث پبدا کردن فایل مناسب گوشی خودته......وگرنه اونم بخوام ساده توضیح بدم اصلش همون یه copy و paste کردنه....حالا بحث روت و کرنل و تعویض رام و اینام کم کم آشنا میشی.....(حتی میتونی اصلا آشنا نشی و خیلی عادی استفاده کنی از گوشیت)
چون خدارو شکر سامسونگ تو این گوشی خودش اکثر امکانات رو گذاشته....
ملتی که میرن تو فیس بوک کامنت میزارن چراغ ماشین روشن شه ، برات مهمه که چجوری به گوشیت نگاه کنن ؟:)نقل قول:
قیمتش بستگی به ارز داره،اگر بیاد پایین.اینم میاد
متاسفانه دزد بازاریه تو ایران، و نمیشه قیمت خوب چیزی تهیه کرد.
اما در مورد گوشی. انتظار معجزه نداشته باشید،معجزه رو نرم افزار ها انجام میدن،مثلا پیدا کردن یک پلیر توی سیمبین ،مخصوصا گوشی شما، کلا شبیه شکنجس در حالی که برای اندروید با یک سرچ و دوتا کلیک پیدا میشه. فرقش اینجا معلوم میشه
سلام دوستان .
مرورگر این گوشی همه ی قابلیت هایِ مرورگر لپ تاپ رو داره؟
مثلاً آیا میشه با رایت کلیک روی یک عکس url image location رو کپی کرد .
آیا دکمه ی image در این فروم فعال هست در مرورگرش و میشه عکس گذاشت تو مطلب ارسال شده ؟
آیا رنگ حروف و اندازشون رو میشه تغییر داد در موقع ارسال مطلب در همین سایت ؟
آیا مطلبی که ارسال میکنید در همین سایت , سطرها از بین نمیره و جملات به هم بچسبه؟
آیا دکمه ی ویرایش کار میکنه در تاپیکهای این سایت؟
آیا در سایتهائی مثل یوتیوب میشه مستقیما کلیپ رو تماشا کرد ؟
آیا میشه دانلودش کرد؟
آیا میشه از سایت رپیدشر دانلود کرد؟
با تشکر از وقتتون
:11:
عرض شود که هنوز کمتر از یکماهه وارد ایران شده. قبلاً هم گفتم نباید عجول باشید.نقل قول:
دیگه حتی مردم عوام هم میدونند و تجربه کردند که اوایل ورود هر مدل گوشی جدید به بازار، نوسانات قیمتش بطور طبیعی شدید خواهد بود اما تدریجاً بهای اون تعدیل میشه. حالا که به مشکلات ارز آزاد هم خورده بمراتب نوساناتش مضاعف شده.
البته گوشی جزو کالاهای IT قاعدتاً نباید حساب شه و جزو کالاهای لوکسی در رده ی خودرو قرار میگیره. پس اختصاص ارز مبادلاتی به اون خیلی دور از ذهنه و نباید توقع قیمت های خیلی پایین داشته باشید.
ولی قیمتی مابین 1.5 تا 1.7 تا اواخر سال شمسی جاری دور از ذهن نیست. ضمن اینکه رامهای اصلاح شده تری هم تا اون موقع برای گوشی معرفی شده.
فقط همین یه نکته رو داشته باشید سایت دیجی کالاهم دیشب 300 تومن گوشیو ارزون کردنقل قول:
از 2.580 به 2.279 تومان
گارانتی 1 ساله شرکت سام تل (نمایندگی رسمی سامسونگ در ایران) | رنگ سفید
البته بازم از قیمت 2150 بازار گرونتره ولی سایتا هم اکثرا این یکی دو روزه 200-300ت قیمتو پایین آوردن
و قیمت سایتا اومده رو 2.220
غیر از آل دیجیتال
ضمنا توجه کنید که قیمت بدون گارانتی این گوشی 200-250 تومن پایینتر باید باشه...
من که 1.7 بشه درجا میخرمش مثل خیلیای دیگه (ایشاله که بشه )
عمرا زیر 1900 بیاد
البته بستگی به دلار هم داره باید دید چی میشه
وگرنه با این وضع بعید میدونم زیر 1900 بیاد
نقل قول:
مثل این که گوشی هارو میخوان از گروه کالاهای لوکس خارج کنند و به نرخ ارز مبادله ای حساب کنند کافیه یه سرچ برنید
خیلی به شایعات و اینجور خبرها حتی توی خبرگزاریها توجه نکنید.نقل قول:
هر وقت در عمل دیدید اختصاص داده شد اونوقت قبول کنید.
چیزی که توی کشور ما زیاده حرف و وعده و وعیده و چیزی که کمه عمله!
البته منطقی هم بخواید نگاه کنید چون ارز مبادله ای همین الانش هم بعضاً داره بعضی روزها کم میاد دیگه اگه بخواد به واردات گوشی هم اختصاص پیدا کنه دیگه مردم جلوی مرکز مبادلات از یکماه قبل رختخواب میندازن!
خوبیش اینه که فروشنده ها هم بیصبرانه منتظر ارزون شدن این گوشین
این دوست ما که تو علائدینه میگفت فروش نوت1 فعلا خیلی بیشتر از نوت 2 هست
و ملت وقتی میبینه 2.150 باید پای یه گوشی بده دیگه بی خیال تفاوت سی پی یو 1.4 با 1.6 و... میشه
و همون نوت1 و میگیره (منم کم مونده بود 4شنبه نوت1و بگیرم و خلاص)
و این مییشه که یه فروشنده تو مرکز به اون بزرگی همش میتونه 3تا نوت2 بفروشه تا الان
در صورتی که هممون میدونیم اگه 400-500 ت دیگه ارزون بشه این گوشی فروشش فوق العاده میشه تو ایران
به هر حال باید یکم منتظر بمونیم (:
به نظرم فوق العاده به انتخابات امریکا هم ربط داره نرخ اوشلوق
واقعیت اینه که عامه ی مردم یعنی چیزی حدود 90 درصد نه تنها پول بیش از 1 ت رو به گوشی نمیدن بلکه این فبلت با ابعادش اصلاً به دردشون هم نمیخوره.نقل قول:
عمدتاً قشر تحصیلکرده ایکه با فناوریهای روز سروکار دائمی دارند(مثل خودم! دی: ) و یا بخشی از قشر دانشجو و یا جماعت گوشی باز که دنبال گوشیهای جدیدند میرن سراغ چنین گوشیهای هوشمندی.
اینا که حاضرند سراغ چنین فبلتی برن جمعاً 5 درصد مردم رو تشکیل میدند.
نسخه 32 مثل اینکه یه خورده کم یاب شده
32 خیلی کمهنقل قول:
هر چند گیر میاد
64 هم که فعلا نیومده اصلا
کلا یه سیاستی که هست اینه که یه گوشی جدید وقتی میاد اول 95% نسخه ی مثلا 16 گیگشو میدن
بعد که فروششو کرد تا دیدن داره فروشش کم میشه نسخه ی 32 و به همین ترتیب بعدش 64 رو هم بیشتر میدن
و مثلا نسخه ی 64 گیگ قیمتش میشه = نسخه ی 32 سابق بر اون
و نسخه ی 32 و 16 قیمتاشون میره پایینتر
و اینطوری نمودار فروش و مهمتر از اون قیمت رو در یه حدی که میخان نگه میدارن
این سیاستیه که اکثر شرکتها تو فروش اجرا میکنن و یه امنیت فروش رو تا چند ماه بعد که محصول مشابه جدید بزنن بهشون میده
(کلا الان دلبل اینکه 32 گیگش نیست + بدون گارانتیشم خیلی کمه فقط = قیمته
الان دیجی کالا مثلا بدون گارانتیشو هم زده ولی قیمتش 20 تومن زیر گارانتی پارس سامتل ه!!!!
پس کسی نمیصرفه بی گارانتی بخره
این یعنی چی یعنی عملا بدون گارانتیشو چون قیمتو میشکونه نمیخوان بدن به قیممت واقعیش
چون باید گوشی 2100 تومنی 200 تومن پول گارانتیش باشه نه 20 تومن !! )
چرا ساموسنگ قیمت گجتهایش را پایین نمیآورد؟
تو فروشش خیلی تاثیر دارد
قیمتاش بالا نیست که بیاد پایینترنقل قول:
دوستانی که میخان بخرن دقت کنن الان با گارانتی تو علائدین زیر 2100 هم گیر میاد
و توی نت هم سایت جریس 2170 میده بقیه هم اکثرا اومدن رو 2200
و البته هنوز هم بسیار گرونه
یادش بخیر نوت 1 چند ماه قبب 800 بود (: و ما هم 1.700 گذاشته بودیم کنار که نوت2 اومد 64 گیگشو بگیریم :دی
فعلا که اوشلوق شده 3100 تومن فکر کنم گوشی هم پایینتر بیاد
دلار 2900نقل قول:
نوت 2 : 1984000 تومان
خبر خوبی بود.نقل قول:
همونطور که قبلاً گفتم هنوز اولشه!
بله . باعث خوشحالی همست. ولی با توجه به شرایط موجود اکثرا میگن دلار زیر 2800 نمیاد . مگر این بانک مرکزی شروع کنه به کم کردن نرخ مبادله ای. راجع به نوت هم خونه آخرش میرسه به 1800 . پایینتر از این بعید میدونم بیاد مگر اینکه اتفاق خاصی بیوفته .نقل قول:
دوستان اگه از هرمزگان سفارش بدم، جنسش خراب باشه چه راهی برای پی گیریش هست؟ اخه چند بار دیدم یارو شاکی بود و عکس های بدی هم بعنوان فحش تو تاپیکش گذاشته بود ظاهرا کسی پی گیری نکرد.
حتی اگه مشکل از اداره ی پست باشه. بازم هیچ کس قبول نمیکنه، درسته؟
مشکلی پیش نمیاد . موبایل چیزی نیست که با پست مثلا ضربه بخوره. حالا باز هارد بود یه چیزی.نقل قول:
آره خداروشکر دلار از 3500 حرکت کرد به 3100 و امشب هم 2850 بودنقل قول:
صرافی جلیلی رو قیمت گرفتم 2850
ولی قیمت بازار نوت2 رو نمیدونم
به قیمت شما استناد میکنم
و امیدوارم به 1.700 هم برسه.. (:
متاسفانه این کاهش قیمت عمرش به یک روز هم نرسید ! قیمت ها در حال بالا رفتن هست. امیدوارم باز فردا شاهد کاهش باشیم .نقل قول:
نوت 2 : 2009000 تومان
هنوز برای قضاوت نرخ ارز و قیمت ها زوده. نرخ ها همیشه نوسان داره و در اصل باید در یک بازه ی حداقل دو هفته ای بسنجید نه ظرف چند ساعت.
راستی. کسی از دوستان که رام کاستوم ریخته وضعیت صدای فیلمبرداریش بهبود پیدا نکرده؟
اون صدای فیلمبرداری توی طبیعت و گله ی گوسفند.... مربوط به مقایسه ی صدای دقیق نوت1 و صدای بشدت محو نوت2 که خیلی نا امید کننده بود.
ببینید تنظیمی برای بوستر میکروفن چه در قسمت تن چه جای دیگه ندارید که وضع رو مقداری بهتر کنه؟
واقعاً توقع چنین چیزی رو دیگه نداشتم.