درسته، مثل اکثر کلمات انگلیسی das میگیرند و ترجیحا هم بدون آرتیکل یعنی در حالت Null Artikel دیده میشه.نقل قول:
درخواست آی دی هم میشه :
?Wie ist Ihre Skype-ID bitte
?Wie ist Ihre Yahoo-ID bitte
Printable View
درسته، مثل اکثر کلمات انگلیسی das میگیرند و ترجیحا هم بدون آرتیکل یعنی در حالت Null Artikel دیده میشه.نقل قول:
درخواست آی دی هم میشه :
?Wie ist Ihre Skype-ID bitte
?Wie ist Ihre Yahoo-ID bitte
سلام اره امید جان الان مشکل موجوده چه جوری لانگشایتو add کنم. منظورم اینه که فایل کدوم لانگشایتو بگیریم برام لینک میزاری؟نقل قول:
مرسی
داخل همون فولدری که لانگنشایت رو ازش میخواستید نصب کنید یک فولدر هست به اسم data. آدرس این رو بدید به Duden Bibliothek.نقل قول:
یعنی اول Duden Bibliothek رو نصب کنید، بعد اجراش کنید و از قسمت Buch installieren ، آدرس اون فولدر data ، که در پوشه خود لانگنشایت هست رو بهش بدید. یه فایل به اسم pc_bib رو لازم داره که خودش شناسایی میکنه.
ضمنا لینک خود دیکشنری لانگنشایت رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویرایش کردم و این بار فقط همون محتویات فولدر data رو قرار دادم.
منبعی برای پادکست های آلمانی هست؟
میشه چندتا سایت معرفی کنید؟
سپاس
با سپاس فراوان خیلی مهربانی امید جان یادمون نمیره زحماتتنقل قول:
نقل قول:کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hallo
کسی دیکشنری المانی انگلیسی و بالعکس PONS Conscice برای اندروید رو داره؟ورژن 3.2.103 هست اما فقط انگلیسی المانی هست.کسی اون ورژنی که گفتم رو داره اپ کنه؟؟
ممنون
Studio D B1
Publication date: 2007
Number of pages: 261
Size: 5.58GB
Contents:
1-VIDEO_TS
2-Audio
3-studio d B1 Unterrichtsvorbereitung interaktiv.iso
4-studio d B1 DVD.pdf
5-studio d B1 Kurs- und Uebungsbuch Loesungen.pdf
6-studio d B1 Kurs- und Uebungsbuch.pdf
7-studio d B1 Sprachtraining Loesungen.pdf
8-studio d B1 Sprachtraining.pdf
9-studio d B1 Unterrichtsvorbereitung interaktiv.pdf
10-studio d B1 Unterrichtsvorbereitung.pdf
[/QUOTE]محتوای مخفی: Download
سلام پارت2 کتاب حذف شده اگه اصلاح کنيد ممنون ميشم
راستي براي تشکر کجارو بايد کليک کنم؟
لینک های ifile سالم هستند.
از اینجا هم میتونید دانلود کنید :
Unterrichtsvorbereitung interaktiv:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DVD VIDEO:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Password: almanii.blogspot.com
تعداد پست هاتون هم که چند تا بیشر بشه دکمه تشکر فعال میشه براتون.
دوستان کسی فیلم سالامی علیکم را دیده؟ کسی تونسته دانلودش کنه؟ تورنتش هست؟
ممنون. از اینا کدومشون همراه با فایل صوتی متن را هم داره؟نقل قول:
سپاس
دو تای اولنقل قول:
با سلام و تشکر من نرم افزار اینتراکتیو Studio D B1 رو دانلود کردم ولی موقع اجرا خطا میده و میگه سی دی اوریجینال رو بزارید :((((
میشه راهنمائی کنید؟؟؟؟
سلام.دوستان دیکشنری خوب انگلیسی المانی با محیط کاربری خوب چی پیشنهاد میدید؟
مرسی
متاسفانه خودم ندارمش که امتحان کنم.نقل قول:
دودن - آکسفورد خوبه.نقل قول:
Ich hasse eigentlich Rassistische Witzen aber manche davon sind echt lustig :D
wie findet ihr das?
Oh ich hatte ein Termin beim Berufskolleg heute als Fachinformatiker wurde ich angenommen :n12:
[QUOTE=omid-p30;7737293]متاسفانه خودم ندارمش که امتحان کنم.
نرم افزار اینتراکتیو Studio B1 رو هم از سایتی که شما پست کردید و هم از روی پست 70 Samiraaa دانلود کردم ولی متاسفانه میگه سی دی اوریجینال رو بزارید
خیلی ضد حال بود به خدا:(((
پیگیری کردن چی میشه؟ مثلا برای پیگیری پرونده
صدور ویزا visum-ausgabe میشه؟
:n16:
die Akte verfolgenنقل قول:
Visum-Ausstellung
با درود و خسته نباشید
من دیکشنری Langenscheidt e-Grosswörterbuch Deutsch als Fremdsprache.jpg را که نشانی ش در پست صفحه8 گذاشته اید را برای بار دوم از نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرفتم ولی باز به خاطر نبودن پوشه data در برنامه Duden Bibliothek نصب نمی شود. می شود پوشه دیتا آن را جداگانه و با نامی دیگر آپلود کنید؟
پرسش دوم م: چگونه دیکشنری هایی را که در Duden Bibliothek نصب کرده ام و اصلا به آنها نیازی ندارم را می توانم به کل پاک کنم؟
راستی هر چه در پست ها می نگریستم لینک دانلود Duden - Die deutsche Rechtschreibung را ندیدم. اگر می شود نشانی آن را هم برای م بگذارید
با سپاس فراوان
Deutsche Welle
? Deutsch - warum nicht
درود
فایل های این پیوندها از سایت 4sharedحذف شده بودند ولی همان جا که گشتم این نمونه ها را یافتم:
راستی من توانایی حذف پستی را که نوشتم را ندارم!؟ انگار تنها می توان آن را ویراست.
با سلام.
زبان آلمانی به غیر آلمان تو چه کشورهایی کاربرد داره؟
یادگیری آلمانی راحت تره یا انگلیسی؟
درود
یادگیری انگلیسی از آلمانی آسان تر است. دیگر آن که یادگیری آلمانی از دید من وابسته به دانش انگلیسی تان دارد و دانستن انگلیسی یادگیری آلمانی را خیلی پر شتاب تر و آسان تر می کند. نکته دیگر که بیش ترین آمار سخن گویان در جهان را انگلیسی دارد و زبان بین المللی است.پس برای آغاز زبان آموزی انگلیسی اولویت دارد. گرچه این گزینش به کار و شغل و انگیزه شما هم وابسته است
ویکی پدیا:
آلمانی در کشورهای آلمان (۹۵٪)، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (۸۹٪)، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (۶۴٪) و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به طور گسترده به آن سخن گفته میشود.
این زبان یکی از مهمترین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است و علاوه بر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کشورهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز تنها زبان رسمی میباشد و در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به عنوان یکی از زبانهای رسمی به حساب میآید. در ضمن این زبان، زبان رسمی ایالت خودمختار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میباشد و در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز صحبت میشود. شمار کسانی که زبان آلمانی را همچون زبان مادری خود در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به کار میبرند از گویشوران دیگر زبانهای این اتحادیه بیشتر است. جمعاً حدود ۱۰۵ میلیون نفر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این زبان هستند و در حدود ۸۰ میلیون نفر آلمانی را به عنوان زبان دوم میدانند. آلمانی به طور گسترده در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش داده میشود.
خارج از اروپا
خارج از اروپا و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سابق بیشترین گویشوران آلمانی را میتوان در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یافت که این به خاطر مهاجرت در ۲۰۰ سال گذشته میباشد. آلمانی همچنین گویشورانی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارد.
بر اساس سرشماری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آلمانی با ۱٫۴ میلیون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پنجمین زبان پرکاربرد است.
آلمانی در دو ایالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس از انگلیسی دومین زبان در خانهاست.
بر اساس سرشماری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کانادا تعداد ۶۲۲٫۶۵۰ نفر گویشور آلمانی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زندگی میکنند.
سلام.نقل قول:
مشکلتون رو در مورد دیکشنری لانگنشایت متوجه نشدم. لینکی که من آپلود کردم محتوی یک پوشه با نام Langenscheidt.e-Großwoerterbuch.Deutsch.als.Fremdsprache.v5.0 هست که برای نصب این دیکشنری از طریق Duden Bibliothek بهش نیاز دارید.
یعنی اول Duden Bibliothek رو اجراش کنید و بعد از قسمت Buch installieren ، آدرس این پوشه که دانلود کردید رو بهش بدید. یه فایل به اسم pc_bib رو لازم داره که خودش شناسایی میکنه و بعد میتونید نصبش کنید.
اگر مشکل باقی بود بگید بیشتر راهنمایی کنم.
برای حذف دیکشنری ها هم از منوی Datei و بعد Buch entfernen اقدام کنید.
این هم ورژن 2010 از Duden - Die deutsche Rechtschreibung :
کد:http://www.share-online.biz/dl/WX674EYLSZ2
http://www.share-online.biz/dl/IN674EYL9WC
http://www.share-online.biz/dl/0L674EYLJ7
http://www.share-online.biz/dl/CS774EYLSKE
http://www.share-online.biz/dl/1LB74EYLI1
http://www.share-online.biz/dl/20B74EYL1IX
http://www.share-online.biz/dl/PO874EYL6O
درسته، لینکی که من گذاشه بودم مربوط به نسخه فارسی یود که متاسفانه پاک شده. البته درس ها رو به صورت جدا جدا از سایت اصلی هم میتونید دانلود کنید.نقل قول:
درسته پست ها توسط خود کاربر قابل پاک شدن نیستند.
آلمانی بسیار بسیار سخت تر از انگلیسی هست و اصلا قابل مقایسه با اون نیست.نقل قول:
من این متن را برای دوستم نوشتم. لطف می کنید اگه تصحیحش کنید :n16:
Sehr geehte Fran.....,
ich bin Adel Tabatabaie. Ich bin am 01.04.1992 geboren und habe eine
Zulassung für Wintersemester 2013/2014 bekommen und einen Termin am
09.06.2013 bei der Deutschland Botschaft in Tehran gehabt und meine
komplette Unterlagen ihnen gegeben.
Wegen der höheren Forderungen nach Studium im Deutschland im
Sommer,hat der Visum-Prozess sich sehr verlangsamt.Deshalb brauche ich
Ihre ernstfalle Hilfe ,denn es ist möglich ,dass ich mein Visum vor
der Aufnahmeprüfung am 10.08.2013 nicht bekommen könnte.
Ich bitte Sie ,mein Visum-Prozess durch Deutschland Botschaft in
Tehran oder Auslandsbehörde in Bochum zu verfolgen.Dadurch können Sie
die Dauer meiner Visum-Ausstellung beschleunigen,damit ich meine
Aufnahmeprüfung rechtzeitig erreichen kann.Bitte erkundigen mich über
das Ergebnis Ihrer Verfolgung.Vielen Dank.
Mit freundlichen Grüßen,
Adel Tabatabaie
,Lieber Fran
ich bin Adel Tabatabaie, geboren am 01.04.1992. Ich habe eine
Zulassung für Wintersemester 2013/2014 bekommen und am 09.06.201 einen Termin
3 bei der deutschen Botschaft in Teheran gehabt. Auch habe ich Ihnen alle meine
.kompletten Unterlagen gesendet
Wegen der maßlosen Forderungen nach Studium in Deutschland im
Sommer,hat sich der Visum-Prozess sehr verlangsamt.Deshalb brauche ich
Ihre dringende Hilfe ,denn es besteht die Wahrscheinlichkeit, dass ich mein Visum vor
.meiner Aufnahmeprüfung am10.08.2013 nicht bekommen werde
Ich bitte Sie ,um mein Visum-Prozess durch deutsche Botschaft in
Teheran oder Auslandsamt in Bochum zu verfolgen.Damit können Sie die
Ausstellung meines Visums schneller machen, so dass ich meine
Aufnahmeprüfung rechtzeitig machen werden kann. Bitte informieren Sie mich über den Prozess der Erteilung meines Visums
Vielen Dank.
Mit freundlichen Grüßen,
Adel Tabatabaie
درودنقل قول:
من همه دیکشنری های Duden که شما گذاشته اید را گرفتم و بی هیچ مشکلی در Duden Bibliothek نصب کرده ام. ولی لانگن شایت چنین پیغامی می دهد که:
فایل های نصب pc_bib.inf در هیچ یک از فهرست ( یا لیست) پوشه محل نصب من که در درایو C ام است به نام
c:/Langenscheidt.e-Großwoerterbuch.Deutsch.als.Fremdsprache.v5.0
یا
c:/Langenscheidt.e-Großwoerterbuch.Deutsch.als.Fremdsprache.v5.0/DATA
است را نمی تواند بیابد.می خواهید مسیر دیگری را مشخص کنید؟
این هم متن اصلی پیام:Die instellationsdateien PC_BIB.INF und PC_BIB.INF konnten weder im Verzeichnis[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
c:/Langenscheidt.e-Großwoerterbuch.Deutsch.als.Fremdsprache.v5.0
noch im Verzeichnis
c:/Langenscheidt.e-Großwoerterbuch.Deutsch.als.Fremdsprache.v5.0/DATA
gefunden werden.Wollen Sie einen Pfad angeben؟
ja nein
من دو بار این نشانی شما را دانلود کردم که مطمئن بشوم هنگام دانلود مشکلی پیش نیامده است ولی هر 2 بار این پیغام را می داد
بابت همه تلاش های تان و زمانی که می گذارید و همه پیوند ها و واژه نامه های خوبی که معرفی می کنید سپاس گذارم!!
راستی برنامه e-Euro-Woerterbuch Englisch-Deutsch-Englisch چگونه است؟ آن را هم باید در Duden Bibliothek نصب کرد یا خودش محیط اجرایی مستقلی دارد؟
باتوجه به حجم بیش تر اش چه ویژگی برتری نسبت به Langenscheidt.e-Großwoerterbuch.Deutsch.als.Fremdsprache.v5.0 دارد؟
اگر یونیکد سیستمتون فارسی هست، اون رو به انگلیسی تغییر بدید احتمال 90 درصد مشکل حل میشه.نقل قول:
نحوه تغییر یونیکد رو سرچ کنید در نت هست، اگر پیدا نکردید، ویندوزتون رو بگید تا راهنمایی کنم.
...
e-Euro-Woerterbuch هم همونطور که از اسمش پیداست آلمانی به انگلیسی و بالعکس هست ولی e-Großwoerterbuch آلمانی - آلمانی هست.
حجم بالاش دلیل خاصی نداره و ضمنا دیکشنری دودن-آکسفورد از این خیلی کامل تر هست.
این رو هم بله در duden bibliothek میتونید نصب کنید.
سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی این رو داره؟
لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Duden - Redewendungen
در ضمن میخواستم بدونم کسی از دوستان کتاب Sage und Schreibe رو نداره لینکش رو قرار بده :n12:
Duden - Redewendungenنقل قول:
Duden - Redewendungen und sprichwörtliche Redensarten
Authors: Günther Drosdowki, Werner Scholze-Stubenrecht
Size: 2,76 MB
DUDEN Band 11: Redewendungen und sprichwörtliche Redensarten. Mit diesem Band der DUDEN-Reihe kann Ihnen so schnell niemand mehr "ein X für ein U" vormachen. Denn dieses Wörterbuch enthält die geläufigen Redewendungen der deutschen Sprache. Alle Einträge werden in ihrer Bedeutung, Herkunft und Anwendung genau und leicht verständlich erklärt. Wer Sprache kreativ einsetzen will oder muss, findet im DUDEN Band 11 treffende und bildhafte Redewendungen, "wie sie im Buche stehen
کد:http://depositfiles.com/files/fhhzqnwaa
واقعاً ممنون، متاسفانه دکمه تشکری ندارم برای تشکر کردن از شما. ممنون :n16:نقل قول:
دوستان می تونید به سایت زیر بروید و از امکانات آموزشی از قبیل انواع فایل آموزشی، تمارین مختلف و امکان چت با زبان آموزان دیگر کشورها استفاده کنید:
درود. مشکل از یونیکد بود و به خوبی نصب و اجرا شد. سپاسنقل قول:
پسورد فایل چیه؟ :n16:نقل قول:
نقل قول:کد:langacademy.net
Deutsch üben - Taschentrainer: Fit in Grammatik B1
Deutsch üben - Taschentrainer : Fit in Grammatik B1 (96 Seiten)
Die Fortsetzung des Taschentrainers Fit in Grammatik A1/A2 beinhaltet abwechslungsreiche übungen (u.a. Zuordnungsübungen, Lückentexte, Umformungsübungen) zu allen relevanten Grammatikthemen des Niveaus B1 inklusive Loesungsschlüssel.
Format : PDF
Size : 37.03 МB
کد:http://www.embedupload.com/?d=6XDWAIGZED
password : langacademy.net
یه کتاب بود فکر کنم به اسم german grammar شما این کتاب را دیدید؟ خوب هست؟
کلا بهترین کتاب گرامر چی هست؟
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
منظورتون German Grammar Schaum's است؟ کتاب خوبیه و به انگلیسی شرح داده، کتاب های دیگه ای هم هستن مثل سری های Practice Makes Perfect که 4 جلد هست (اگر انگلیسی بخواین یاد بگیرید) اگر نه کتب آلمانی گرامری که اینجا گذاشته شده واقعاً به نظرم خوبن :n16:
متوجه نشدم کدوم کتاب رو میگید. این کتاب ولی خیلی خوب هست :نقل قول: