این پسر واقعا فوق العادس
ای کاش این بازیش نزدیک به دادن توپ طلا نبود تا پست من حرکتی در جهت بزرگ کردن مسی تعبیر نشه
نیمه اول بازی آرژانتین اروگوئه رو ببینید
من حقیقتا در برخی از زمانها تحت تاثیر قرار گرفتم
دوستان جوانی که دوست دارن ببینن افسانه مارادونا چی بوده به بازی مسی دقت کنن
انگار روح مارادونا رفته بود تو جلدش همون حرکاتی رو میکرد که مارادونا توی 90 یا 94 انجام میداد
کاپیتانم که شده دیگه مو نمیزنه خداییش
شاید بعضی از طرفدارای دو آتیشه مسی که این بازیکن رو برتر از مارادونا هم میدونن از این حرفم بدشون بیاد اما این فقط یه احساس بود که به من دست داد
ضربه ایستگاهیش که روی زمین زد واقعا هوشمندانه بود یا ضربه ای که نیمه اول به تیر زد
اما اوج هنرش پاسی بود که روی گل دوم به دیماریا داد و دیماریا هم یه پاس عرضی داد تا گل دوم زده بشه
پاسش واقعا بینظیر بود
سینا جان حقیقتا نمیدونم چی بگم استدلالش واقعا جالبه چون سه بار به مسی دادینش یه بارم بدینش به رونالدونقل قول:
مقایسه لئو با بازیکنی از این نسل جنایت نیست ...
و از همه مهمتر انتخاب کلمه جنایت هم آدم رو به سکوت بیشتر دعوت میکنه
حرف من نه با مورینیو نه با کساییه که حق رای دارن
با خودمونه
رونالدو در سال 2012 فوق العاده بوده و آمار بسیار بالایی داره اما بدشانسی یا تقدیر رونالدو اینه که درست در این سال یه بازیکن دیگه هست که آمارش اینقدر عجیب و غریب بوده که هیچ فوتبال نویسی نمیتونه موقع خوندن این آمار جلوی حیرت خودش رو بگیره
ندیدن این آمار جنایت نیست اما خود رو به ندیدن زدنه خود رو به خواب زدنه
مسی در سال 2012 سه تغییر اساسی کرد که هیچ بازیکنی حتی ژاویستا و رونالدو نتونستن این تغییرات رو در بازیشون بدن
1-پیشرفت کاملا مشهود در زدن ضربات ایستگاهی
2-دادن پاسهای گلی که هم شبهات عجیبی به همدیگه دارن و هم گل نکردنشون سخته
پاسهایی که دقیقا در زاویه 6 قدم داده میشه جایی که بازیکن گیرنده پاس در وضعیتی بهتر نسبت به دروازبان قرار میگیره
3- و از همه مهمتر متحول شدن در بازیهای ملی
ندیدن اینها هم برگرداندن صورت از حقیقته
مسی امسال از هر سال دیگه ای که توپ طلا رو گرفته برای گرفتن این جایزه استحقاق بیشتری داره