ميتونيد از اين سايت كتاب ها رو دانلود كني يا اگه هم تهراني ديگه تو انقلاب 3 سوته گير ميادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ميتونيد از اين سايت كتاب ها رو دانلود كني يا اگه هم تهراني ديگه تو انقلاب 3 سوته گير ميادنقل قول:
سلام خواهش میکنم اگه میدونید راهنمایی کنید !
من متولد 72 ام .... رشته انسانی بودم .... امسال دانشگاه پیام نور قبول شدم........میخوام سال بعد کنکور هنر شرکت کنم ! ولی شرایطش رو نمیدونم !
مثلا اینکه نمیدونم باید از دانشگاه انصراف بدم یا نه ! اگه قبول نشم دوباره نمیتونم رشته ی قبلیم رو ادامه بدم ؟ و اینکه مشمول خدمت میشم یا نه ؟
منم شرایط مثل شماست از نظر نظام وظیفه ، رفتم پرسیدم ، گفتن برای کنکور سال آینده مشکلی نداری ! اما این که انتخاب رشته کردی رو نمیدونم شرایطش چجوریاست !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به این تاپیک و این پست اول هم یه سر بزن !
نقل قول:
سلام دوست من
در مورد سال اینده ورشته هنر خب این رشته منابع درسی خاص خودشو داره که باید اونها را بخونید و امتحان بدهید.
اگر رشته مورد نظر قبول شدید میتونید انصراف بدید و رشته جدیدی رو بروید
در مورد خدمت موردی نیست البته نگفتید چه ماهی هستید؟
سوال نظام وظیفه رو در تاپیک مربوط ارسال کنید ....
قید اینترنت بزنیم بقیشو ی جوری میشه حل کرد :46:
نقل قول:
اینکه گفتی کتاب درسی از همچی مهم تره واقعا قبول دارم
و اینکه گفتی الکی همش کتابنخریم قبول دارم
ولی
میدونید که هر درسی روش خاص خودشو داره
منم که تمرکزم رو شیمی و 70 زدم
به دلایلی دوباره میخام کنکور بدم (الن جاش نیس بگم )
پیشنهاد میکنم برای شیمی
1. متن کتاب درسی
2. تمرین کتاب درسی (خودتون حل کنید )
3. کتاب اموزشی مبتکران (تست و حل تمرینای کتابم داخلش هس )
4.تست از کتاب مبتکران
5. یه ازمون کوچیک از خودتون بگیرید و حل کتاب کارتون
6. ازمون ازمایشی قلمچی
7.جمع بندی و زدن تست جامع (برا بعد از عید )
شیمی درس متنوع هس
کتابهای مبتکران ذهن شما فعال میکنن
شیمی هر جوری بخان و از هر زاویه ای میشه براش سوال طرح کرد
ذهنتونو کلیشه ای نکنید
دوستان كتاب هاي پيش دانشگاهي را خود مدرسه مي دهد درسته
يعني اول مهر مي دهد
و بعد براي درس هاي تخصصي اگر خود كتاب را خواند و جزوه معلم و تست هاي سال هي گذشته را زد چه طوره
ديگر اين قدر پول كتاب ندهيم و با ورق هاي زياد خود را دچار سر درد بكنيم
مرسی از راهنماییتون....... من دی ماهی هستم ! 30 دی :31:
اگر رشته ی مورد نظر قبول نشدم چی ؟ میتونم همون رشته ای که هستم رو ادامه بدم ؟ پیام نور ؟ البته امیدوارم قبول شم !
بعد چیزی در مورد کنکور "عملی" هنر نمیدونید ؟
اگر قبول بشوید شما انصراف میدید و رشته جدید رو خواهید رفت ....نقل قول:
اگرم نخواستید همون قبلی....
کنکور عملی در مورد کدوم رشته ؟مثلا موسیقی سازهای برخی رو میخواند ...
موفق باشید
رشته سینما !
سلام
من کنکور هنر شرکت کردم رتبم 5000 شد هیچجا قبول نشدم حتی غیرانتفایی البته من دست بالا گرفته بودم!
خواستم بدونم تکمیل ظرفیت اگه شرکت کنم جایی قبول میشم؟
البته قصد دارم امسالو بخونم
و لطفا اگه تاپیکی راجع به کنکور هنر هست ممنون میشم معرفی کنید... :40:
ازمون عملی اغلب سوالاتی در همان ضمینه است.نقل قول:
برخی رشته های موسیقی در ازمون ساز ها میخوان از فرد.
من امسال کنکور رشته ریاضی دادم و رتبم شد 15000 اینام اشتباهات اصلی منن امیدوارم بهتون کمک کنن
سعی کنین بیشتر تمرکزتون روی مطالعه کتاب های درسی باشه و کتاب های الکی به هیچ وجه نخرین که فقط باعث سردرگمی میشن و تقریبا همشون در یک حدن ! به نظر من فقط 1 کتاب اونم برای تمرین و تست زدن کفایت می کنه (باورتون میشه شاید 100تا کتاب تست داشتم خودم:دی)
برنامه ریزی داشته باشین
سعی کنین کلا قید اینترنت و بازی و فیلم و این جور چیزا رو بزنید ( 9 ماه که بیشتر نیست!)
خلاصه نویسی یادتون نره!
اگر گزینه 2 -کانون یا امثال اینارو امتحان میدین حتما حتما با برنامه همینا پیش برین مگر نه فقط وقت تلف کردنن
یک چیزه دیگه این که چه مدل کتابی هم می گیرین زیاد مهم نیست مهم اینه که یک کتاب رو بگیرین و کامل بتونین بخونینش و بهش مسلط بشین مثلا من خودم شیمی مبتکرانو می خوندم تو همون 2 تا جلد پیش موندم 2و3 رو هم اصلا وقت نکردم توی کنکور هم 15% زدم !! که خوب اگر فقط کتاب های سازمانی رو می خوندم به مراتب از این بهتر میزدم!
دوستمون الان توی پست قبلی یه حرفی زدن که بنده رو توفکر برد ، منظورم این جمله است : ( اگر فقط کتاب های سازمانی رو می خوندم به مراتب از این بهتر میزدم!) من نمیخوام بعد از کار کردن با کتابهای تست به همچین نتیجه ای برسم ، لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم !
حسابان رو من فصلی پیش میرم ، هر فصل رو ابتدا کتاب رو مسلط میشم و بعد سراغ تستاش میرم ، منتهی تست ها رو از خیلی سبز میخونم و زمان زیادتر میبره چون نکاتش برام واقعا جدیده و تشریح کردن هر تست یکم طول میکشه، مثلا 5روز طول میکشه تا فقط یک فصل از کتاب رو تستاش رو تموم کنم(500تست) ! به نظرتون زمان زیادی نیست ؟
در کل درباره ی کتابهای خیلی سبز چیزی که تا الان فهمیدم اینه که از هرکی درباره ی خیلی سبز میپرسی میگه اگه زیاد به فلان کتاب علاقه داری برو خیلی سبز بگیر ، بحث اینجاست که دوست داشتن یا نداشتن من در راستای کنکوره !
کتاب هایی میخوام که استاندارد باشه و در حد خود کنکور ، نه بیشتر نه کمتر ، من خودم هم کنکور دادم ولی نخوندم و نخونده با سوالات مواجه شدم ، به خاطر همین سطح سوالات رو نمیدونم در حد کدوم کتاب تسته ، دوستانی که خوندن کمک کنن و بگن که کدوم کتاب بهتره ، من میخوام درهر کتاب تخصصی یه کتاب تست رو دست بزارم روش و بعد از کتاب اصلیم اون کتاب تست رو کار کنم ! نمیخوام کم بیارم توی کنکور ، بار اضافه هم دوست ندارم ، میخوام دقیقا همون توشه ای که واسه راه نیاز هست رو بردارم !
در مورد کتابهای عمومی تقریبا تکلیف معلومه و میدونم که کتاب رو اگه زیر و رو کنم و یکم هم خارج از کتاب کار کنم میتونم نتیجه ی کامل رو بگیرم ، اما توی کتابهای تخصصی مسئله فرق میکنه !
لطفا در مورد کتاب های تخصصی رشته ی ریاضی کمکم کنید ! آیا کتاب های گاج سفید در حد استاندارد کنکور هست که ازشون استفاده کنم ؟
نقل قول:
خوب همونطور كه تو اين تايپيك و تايپيكه كتاب ها و جزوات مشاههد ه ميكني ميبينيد كه نظر ها خيلي متفاوته تقريبا ميشه گفت همه ميان اينجا و كلي انتخاب پيش رويه شما مذارن و شما يه جورايي گيج ميشين.
من پيشنهادم رو ميگم به عنوان كسي كه درسم خوب بود(علي رغم اينكه رتبم 5000 شده ولي خوب شايد معدله كتبيم گويايه يه سري چيزا باشه(19.04) ) ولي شما باز هم وقتي رفتي كتابفروشي انتخاب هايي كه براي يه درس داري رو خوب زير و رو كن (منظور اين نيست يه ورق بزني و سرسري بگذري يني يه مبحثي رو كه توش تسلط داري رو انتخاب كن ببين كتابي كه من معرفي ميكنم و كتابايي كه بقيه معرفي خواهند كرد چه جوري اون مبحث رو توضيح دادن تستهاش در چه حديه و..................
حالا پيشنهادات:
هندسه پايه:نشر دريافت(تست كم داره ولي بسيار كتابه جمع و جور در حد كنكور به دور از فرمول هاي مزخرف)......براي تست الگو يـــــــــا كانون
هندسه تحليلي:من از گاج استفاده ميكردم ولي اگه شما اين كتاب رو خريدي حواست باشه كه فرمول هاي چرت كم نداره بعضي سوالات هم كلا به دور از ورطه ي كنكوره///كتاباي فار هم ميتوني بررسي كني....حتما حرفي براي گفتن خواهند داشت.
گسسته:فار و خوشخوان..............خوب آموزش خوشخوان خشكه و مختصر مفيد ولي فار بهتر مطلب رو باز كرده خصوصا اينكه جواب تستاش رو خيلي عالي داده ميتونم بگم بيشتر حجم كتاب جواب تسته...كلا براي گسسته وجود يه معلم خيلي خوب از نظرم ضروريه
ديفرانسل :من معلممون خيلي خوب بود يه 30 سال رو اشتم +انديشه فائق..............اينو از بقيه بپرسي بهتره
فيزيك:من معلم فيزيكمون فاجعه بود به خاطر همين اكثره كتابا رو زير رو كردم
براي آموزش :اگه ميخواي خيلي مفهومي ياد بگيري و واقعا حوصله داري فار بهترين گزينست...توضيحش عاليه...فقط زياده يكم همين
كتاب الگو هم خيلي خوبه......
شيمي:مبتكران بدون شرح!
دوست عزيز كتابي كه براي حسابان عنوان كردي اصلا جالب نيست كلا خيلي سبز براي تبليغه كتاباش (بعضياش)زيادي اغراق ميكنه
ضمنا 500 تا تست براي 5 رو خيلي كمه خيلي....
حتما از يه مشاوره باتجربه كمك بگير تا وسط راه تازه نفهمي كلي اشتباه كردي
و اينكه خيلي دنباله آموزش نباش..عمده ي وقت رو بذار براي تست يني سعي كن بيشتر تويه تست ياد بگيري(براي دروس تحليلي)
نقل قول:
فار خوندنش خیلی زمان میبره :18:
خب بستگي به شخص هم دارهنقل قول:
ضمنا من خودم از جلد 1 كمتر استفاده كردم ...اون 2 فصل آخر هم از اون نخوندم...
سلام
شرمنده شاید اینجا جاش نباشه ولی من تازه از خدمت برگشتم و اخبار ضد و نقیضی مبنی بر احتمال حذف کنکور 92 شنیدم .
اگه دوستان محبت کنن و بگن این قضیه صحت داره یا شایعه است ، ممنون میشم .
با تشکر . . . .
نخیر اینگونه نیست احتمال حذف کنکور93هست.نقل قول:
اگه حذف بود این موسسات مثل گزینه2 این همه تبلیغ نمی کرد!!بعدش همین طور الکی نیس بیان بگن کنکور امسال حذف باید امتحانات دبیرستان هماهنگ بشن و....!!!!!!!
با سلام خدمت تمام کنکوریهای92 و کسانی که پشت کنکور مانده اند!
میخواستم چیزی بگم که شاید زیاد بهش توجه نشده:خـــــــرید کتاب
شاید فکر کنید که من برای فروش کتب خودم اینو میگم اما اگر خواستین کتاب بخرین نه اینکه از من بلکه از بچه های سال پیش اگر کتب سالم و قابل استفاده دارن تهیه کنید.
چـــــــــــــــــــــرا؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به ذکر چند مثال بسنده میکنم!!
1.کتاب درک متن به زبان ساده نوشته دکتر اناری ناشر مبتکران کتاب خودم چاپ پنجم1390 قیمت:4500تومان اما چاپ هفتم قیمت:11000تومان!!!؟؟؟(تفاوت را احساس کنید!بانک.. ولش کن:27:)mobtakeran.com
2.کتاب اموزش و تست ریاضیات گسسته و جبر و احتمال انتشارات فار نوشته عطاصادقی و احسان موسوی کتاب خودم ویراست دوم 1390قیمت:10500تومان اما حالا قیمت:17500تومان
pharepub.com
3.کتاب زبان فارسی نوشته دکترسبطی نشردریافت کتاب خودم جلد1 نوبت چاپ ششم1390 قیمت:4500تومان و جلد2 نوبت چاپ چهارم1390 قیمت:6000تومان درکل:10500تومان اما حالا جلد1 قیمت:8000تومان و جلد2 قیمت:9000تومان درکل:17000تومانdaryaft-pub.com
- حالا خود دانید اگر کتابی مد نظرتان بود به من بگید اگر داشتم و کتاب قابل استفاده بود باهم به توافق می رسیم و شما صاحب کتاب می شوید!مثلا همین زبان فارسی رو از جلد1 فقط درس اول را خواندم و دیگر لایش را باز نکردم جلد2 که دیگر هیچ!
ببخشید اگه سرتون رو درد اوردم فقط میخواستم روشنتون کنم. :40:بـــــه امیـــــــد پیروزی شما در کنکــــــور:40:
متاسفانه بعد از این که این کتاب رو خریدم و صد تا تست زدم تازه به فکر مقایسه افتادم چون کلا با روش کتابهای تستی آشنا نبودم ، بعد از زدن تست ها تازه فهمیدم که روش چطوریه ! گاج مدل سوالاتش با خیلی سبز فرق های خاصی داشت به خاطر همین گیج شدم که کدومش به مدل کنکور نزدیک تر میتونه باشه !نقل قول:
خود شما اگه بخوای از الان شروع کنی و دوباره بخونی برای کنکور ، البته نه برای 5000برای یک دهم یا یک صدم این رتبه ، روزانه چند تست تخصصی تشریح میکنین؟ من به همون مدل یادگیری توی تست که شما میگی اعتقاد دارم و با همون روش کار میکنم و به خاطر این که یادگیری همراه با تست زمان میبره ، تشریح تست ها هم برام زمان میبره ! در ضمن باید برای دروس دیگه هم وقت بزارم !
فعلا مشاور خوب در دسترسم نیست چیزی که در دسترسمه بچه های کنکوری سمپاد و این سایت هستند و مطالب اینترنت !
سلام دوست مننقل قول:
ببینید هنوز هیچ برنامه و توجیحی واسه حذف کنکور ندارن
الان مشخص نیست سال بعد چند درصد نمرات سوم تاثیر داره آیا پیش تاثیر داره یا نه
پس نمیشه گفت
ولی طبق قانون تا سال دیگه اخرین کنکور هست که به نظر من عملی نست.
پس به طور قطع کنکور 92 داریم
سلام
دوستان من دو سال از درس و مدرسه دور بودم الان میخوام ادامه بدم!
رشتم تجربیه میخوام برای تجربی کنکور بدم حالا میخوام کمکم کنید، چه کتاب هایی لازمه بگیرم هم برای توضیح و هم برای تست و اینکه چطور بخونم؟ روزی چند ساعت ؟ چه درسهایی رو باید بخونم؟ همه درس هایی که تو دوم و سوم و پیش بود میاد کنکور؟ چون چند ساله تو حال و هوای درس نبودم میخوام کامل یاد بگیرم و یه رتبه خوب بیارم
ممنون میشم راهنماییم کنید :40:
برای سال 90 هم از این اخبار زیاد بود تازه اونها ضد و نقیض هم نبودن :31:نقل قول:
سلام دوست من وقتی شما تصمیم گرفتید دوباره کنکور بدیدنقل قول:
این یعنی شما میتوانید با اراده به انچه میخواهید برسید.
خب ابتدا منابع کنکور رو ببیند با توجه به رشته شما
برخی کتب تغییر داشته کتاب جدید بگیرید.
بهترین روش برای موفقیت در کنکور فهم مفاهیم کتاب درسی است...
ابتدا بر کتاب مسلط شوید سپس کتاب تست و کنکور های سال قبل
موفق باشید
راستش من فارغ التحصیل سال 83 هستم . معدل واسه من لحاظ نمیشه . درسته ؟نقل قول:
دوستان پیرو پست های گذشته این لیست رو پیشکش میکنم شاید که قبول افتد!
برای قیمت بعضی در حد نو است اما بعضی ازجلد جدا شده! برای شما مهم نیس که تستای کتاب زده شده اند(خیلی مهمه)؟؟؟؟برای قیمت اونایی که نو هستن رو کمی از قیمت جلد کم کنیم و اونایی که خرابترن رو بیشتر کم کنیم. شما هم نظرتون رو بگید.موافقید؟
لیســــت
ادبیات:تاریخ ادبیات رمزینه نوه نوه 1هفته قبل کنکور خریدمش اخرین ویرایش--قرابت سبطی--زبان فارسی سبطی در حد نو--املا و لغت سبطی--ارایه رمزینه--
عربی:عربی به زبان ساده ایاد فیلی مبتکران
دینی:جامع الگو--ایات الگو اخرین ویرایش که رنگی شده در حد نو
زبان:کیاسالار اما تستاش رو زدم(برای شما مهمه؟)--واژه نامه کیاسالار در حد نو--درک متن به زبان ساده شهاب اناری
هندسه 1و2 و تحلیلی و امار:گاج سفید
گسسته و جبر:اموزش و تست فار
دیف و ریاضی:کلاس رفتم---جزوه..--ابی قلمچی در حد پوکیده
فیزیک:کلاس رفتم---جزوه..خوشخوان--بنفش قلمچی--ابی قلمچی در حد پوکیده
شیمی:ازدوم تا پیش2 تست مبتکران همه جدید مثلا سوم 2جلدیه!
***کتب دیگری هم هس که من یادم رفت بنویسم شاید! یا مثلا برای قرابت دوست نزدیکم که باهم کتب رو می خریدیم اون الگو داره و از این کتاب های مبحثی و کوچولو زیاد داره!!!
حالا شما کتبی که تو این لیست نیست رو بگو شاید براتون تونستم تهیه کنم.
موفق باشید!:3:
ممنون از راهنماییتون :xنقل قول:
الان منابع کنکور 92 مشخص شده؟ از کجا باید بفهمم؟
نه 7 مهر تو پيك سنجش و خود سايت سازمان سنجش منابع اطلاع رساني ميشه البته احتمال تغيير نسبت به سالهاي پيش خيلي كمه.نقل قول:
بله شما 100 درصد کنکور واست برای نمره هست.در سال 92نقل قول:
همون جوری که دوستمون گفتند منتظر اعلام از طرف سنجش باشید.نقل قول:
تغییری اصولا نداره.مال سال قبل رو ببینید تا اون موقع که جدید بیاد.
موفق باشید
منابع کنکور به احتمال منابع کنکور 91 هستند
داوطلبان ریاضی هم امسال منتظر سوالات سخت ریاضی باشن
دوستان من آخرش برای کتاب گاج سفید چیکار کنم؟ همون سفید رو گیر بیارم یا خاکستریشو؟
(برای حسابان و فیزیک پایه میخوام)
ویرایش:
شنیدم گاج سفید برای این2تا آسونه! راسته؟
برای ریاضی اندیشه فایق و برای فیزیک انرژی اتمی خوبه؟
دوستان می خوام واسه سنجش ثبت نام کنم،نظرتون چیه؟
فقط جامع های سنجش رو ثبت نام کن بقیه آزمون هاش به دردت نمیخورن. آزمون های سنجش کارنامش دیر میاد و مثل گزینه2 و قلمچی هم پشتیبانی و جزوه و DVD های مفید و ... ندارن.نقل قول:
آزمون های جامع سنجش هم فقط به این خاطر توصیه میشه که جامعه آماریشون بالاست و داوطلبان زیادی توش شرکت میکنن.
فقط در صورتی که پولت به گزینه2 و قلمچی نمیرسه برو سنجش.
سلام امسال برای سال دوم کنکور دادم و رفتم پیام نور دیگه نمیخوام کنکور بدم
تمام جزوه های گزینه دو رو از مهر 90 تا خرداد 91 مخصوص داوطلبان کنکور رشته ی تجربی همراه با تمام دی وی دی هاش و آزموناش بدون قلم خوردگی(به جز چند دفترچه آزمون) دارم به نظرتون بهترین کاری که میتونم باهاشون بکنم چیه؟ چندتا کتاب هم دارم که حتی لاشون رو باز نکردم....
کتاب ها زیاد تغیر پیدا کردن . سوالات ادبیات که با توجه به حذف برخی درس ها و اضافه شدن برخی درس ها اصلا به درد نمیخوره . سوالات معارف هم همینطور نمیشه ازش استفاده کرد چون این 2تا درس خیلی عوض شدننقل قول:
توی اختصاصی ها هم مقداری تغیر داریم. بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که رایگان اهداشون کنی به کسی که قلمچی میره تا سوالات خوب زبان و زیست و فیزیک گزینه دو رو هم از دست نده