دوستان الان که به تسک منیجر نگاه کردم یک گیگ از فضای رم درگیره:n04:
به خاطر امسی هست؟وقتی نسخه قبلیش بود 600 مگ از فضا درگیر بود.راستی من امسی با فایروال کومودو دارم
دوستان الان که به تسک منیجر نگاه کردم یک گیگ از فضای رم درگیره:n04:
به خاطر امسی هست؟وقتی نسخه قبلیش بود 600 مگ از فضا درگیر بود.راستی من امسی با فایروال کومودو دارم
ببینید برای اینکه سیستم با هر فایل از دیتابیس بیتدینفدر (هر کدام از 905 فایل) به خوبی سازگار باشه. باید هر فایل در بروزرسانی 2 بار آپدیت با سیستم هیبرید دریافت کرده باشه. اینکه هر فایل تا چه زمان دیگری 2 بار آپدیت میشه بستگی به آپدیت های بیت دینفدر و تعداد آپدیت های ما در روز داره.نقل قول:
به طور مثال ما در فایل های بیت دینفدر یک فایل با نام x داریم. خب ممکن این فایل x الان آپدیت بشه و 3 ساعت دیگه باز براش آپدیت بیاد. اگر ما الان بروز کنیم و 3 ساعت دیگه هم بروز کنیم خب این فایل دو بار آپدیت گرفته و با سیستم هیبرید به طور کامل مچ شده.
در حالت معمولی یا اسکن؟نقل قول:
این خیلی بعیده من سیستم 1.5 گیگ رم داره در حالت معمولی 200 مگ و در حالت اسکن 500 مگ رم بیشتر مصرف نمیکنه
سیستم را ری استارت کنید و دوباره ببینید
پراسس های امسی سافت در پرکارترین حالت ( فول اسکن )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دوستان قبل از نصب امسی رم زیاد درگیر نمود اما با نصب امسی خیلی درگیره.نکته جالبتر اینکه تسک منیجر هیچ پروسسی که مصرف خیلی بالایی داشته باشه نشون نمیده.:n04:
به نظرتون ناسازگاری امسی با نرم افزار دیگه ممکنه باعث این موضوع شه؟
سلامنقل قول:
میشه این مسئله را محتمل دانست
میشه لطف کنید یه شات از تسک منیجر بگذارید
همچنین نوع ویندوز و مشخصات سخت افزاری را ارائه کنید
ویندوز 7 سرویس پک یک و32 بیت -رم دو گیگ -سی پی یو :2.93GHz
از منوی پراسس ها لطفانقل قول:
یک مشکل دیگه وقتی که امسی آپدیت میشه و میخواد مجددا فایلهای قرنطینه رو اسکن کنه سیستم به طور وحشتناکی هنگ میکنه!!!
من فکر کنم امسی سافت با سیستم شما مشکل داره یا اینکه نرم افزاری نصب دارین که با امسی سافت سازگاری نداره
ضمن اینکه عکسی که انداختین اشتباست شما اول باید تیک show proccess from all user رو تو تسک منیجر تیک بندازین و بعدش عکس بندازین
.....
الان این مصرف امسی سافت در سیستم من با وجود باز بودن دو مرورگر و چندبرنامه دیگه ست
چهارمین پروسس
ما هم یه مدتی امسی سافتی شدیم تا ببینیم چی پیش میاد :n09:
البته انلاین آرمور نصب نشد به دلیل نصب بودن virtualbox و میگفت ناسازگاری داره که منم فعلا نمیتونم virtualbox رو حذف کنم
سلام
می توانید یک بار آنتی ویروس را حذف کنید. همچنین تمامی رد ها را با استفاده از برنامه emsiclean پاک کنید.
سپس سیستم را با HitmanPro اسکن کنید اگر مخربی یافت شد اقدام به حذف آن کنید.
سپس آخرین نسخه برنامه را دانلود کرده و دوباره نصب کنید.
احتمال زیاد مشکل شما رفع خواهد شد.
سلام
ببخشین جریان این اضافه شدن لایسنس با نصب امسی سافت چی هستش؟
بعد نصب بهمون یه لینک میده که آخر فایل یه ID هستش، تا اونجایی که میدونم اون فایل ستاپی که میده و ID آخرشه رو نصب کنیم به دوستامون یا تبلیغ کنیم، با هر 30 روز تریال ماهم 30 روز اضافه میگیریم، درسته؟
میشه بگین دقیقا چطوری کار میکنه؟ نباید فایل رو تغییر نام بدیم؟ منظورم ID نیستش، قبل ID، مثلا Emsi Setup_123456 باید همینجوری که از سایت دانلود کردیم بمونه یا میشه قبل ID رو تغییر داد؟
چجوری کار میکنه؟ من نصب کردم و بعد فعالسازی، اونی که رو سیستم اصلیم بود بهش لایسنس اضافه نشد، چرا؟
میشه کاملتر توضیح بدین
متشکرم :n16:
درودنقل قول:
این آی دی اختصاصی به همان سروری است که برای دانلود به شما می دهد و نمی توانید قبلش را عوض کنید. البته مدت دانلود و فعالسازی محدود است چرا که کسی لینک آن را در سایت های دانلود قرار ندهد.
این لینک دانلود و آن آی دی کاملا اختصاص به لایسنس شما دارد و اگر کسی در مدت کوتاهی با آن لینک دانلود و نصب کند طبق همون روال به دوره لایسنس شما افزوده می گردد. این مورد تست شده و کاملا صحیح می باشد. اگر کسی در حین نصب 30 روزه را انتخاب کند به لایسنس شما 30 روز و اگر کسی حین نصب یک لایسنس اصلی را فعال کند به لایسنس شما 180 روز اضافه می گردد.
میشه بگین دقیقا چقد وقت لازمه تا آنتی مورد نظر روی سیستم دیگری نصب و لایسنس فعال بشه؟
از زمانش اطلاع ندارم.نقل قول:
در کل بهتره بین ایجاد لینک، دانلود و نصب فاصله ای نباشه.
سلامنقل قول:
خسته نباشید
فکر کنم این مشکل هنگ بخاطر این بوده باشه
یه مشکل در ضد مخرب پیش اومده بوده که باعث فریز شدن سوییت می شده است
این مشکل در کمتر از 20 ساعت حل شده است و در حال حاضر آنتی ویروس در حالت پایدار و مطمئن قرار دارد
ضمنا امسی سافت از کاربرانش بخاطر این مشکل عمیقا معذرت خواهی کرده است و اعلام کرده است تلاش میکند در آینده چنین مشکلاتی ایجاد نشود :n01:
نقل قول:
We are deeply sorry for any inconvenience this particular bug may have caused you or your customers. Rest assured that we are doing our best to prevent this or a similar bug in the future
چه جالب تو تمام تاپیک ها آنتی ویروس های دیگه بیشتر پست ها مربوط به دریافت سریال نامبر و کرک هست
اینجا چرا کسی درخواست نمیده ، همه رعایت میکنن حق کپی رو؟!
من الان نصب کنم بعد از 30 روز میتونم سریال پیدا کنم یا واسه این نرم افزار ازین خبرا نیست ؟
ممنون
درودنقل قول:
استفاده کنید اگر راضی بودید بنده لایسنس اصلی به صورت رایگان به شما میدم.
دوست خوبم محمد خواستن که نظرم رو در مورد نسخه جدید امسی سافت بیان کنم که فکر کردم تاپیکش پست بذارم تا شاید بیشتر بحث بشه و به درد بخور باشه
من آخرین ورژن امسی سافتی که استفاده کردم فکر کنم 5 بود که Ikarus یکی از انجین ها بود قاعدتاً تا الان خیلی فرق کرده و پیشرفت های خوبی داشته
نکته مهم همون اضافه کردن بیت دیفندر بود که البته از نسخه های قبل شاهد بودیم
در نشخه جدید حجم آپدیت ها واقعاً من رو شگفت زده کرده و واسه ما ایرانی ها خیلی مطلوب شده مثلاً میبینی حجم آپدیت رو زده 30 مگابایت ولی ترافیک رو زیرنظر میگی میبینی 3 تا 4 مگ بیشتر دانلود نکرده که خیلی جالبه و از خود بیت دیفندر هم در این قضیه خیلی جلوتر افتاده
سرعت پاکسازی ویروس ها هم خیلی خوب شده و نکته دیگه آلارم هایی هست که میده , قبلاً یادمه موقع این آلارم ها گاهی سیستم هنگ میکرد ولی الان اصلاً اینجور نیست
وب گاردش فالس آلارم خیلی کمی داره که قبلا اینجور نبود و رو مخ بود تقریباً(البته قبلا بازم میگم ورژن های پایین تر از 7 بود)
ا
ستفاده از سی پی یو و رم هم چه در حالت Idle و چه حالت اسکن بهبود پیدا کرده
در کل یک سوئیت کامل برای کاربران هست که میتونه نیازهای اونها رو تامین کنه چند مورد باقی میمونه که بیشتر مربوط به ابزار جانبی است
دوست دارم اینها رو در امسی سافت شاهد باشیم:
رابط کاربری یکی از نقطه ضعف های این برنامه هست به نظرم و هرچه زودتر باید بهبود پیدا کنه ( که البته شنیدم در نسخه 9 تغییر میکنه)
یه مورد کوچیکی که بود این بود وقتی یکی از قسمت ها رو مثل فایل گارد رو غیرفعال میکنی آلارمی در این مورد نمیده و رنگ ایکونش هم تغییر نمیکنه که به نظرم کاربر رو متوجه کنه بهتره ...خود من شده برای تست ویروس گارد رو غیرفعال کردم دیگه یادم رفته فعالش کنم :دی
تنظیماتش خوبه نسبتاً ولی یکم برای کابرارن حرفه ای تغییراتی رو توش بدن به نظرم بد نیست و دست کاربر رو بیشتر باز بذارن
کلود آنتی ویروس و اعتبار سنجی فایل ها از مواردی هست که میتونن به محصولشون اضافه کنند(در هنگام اجرای برنامه ها دیدم گزینه ای با این مضمون که در حال "برقراری ارتباط با امسی سافت نتورک برای آنالیز فایل" بر روی صفحه ظاهر میشه ولی کاربردش رو دقیقاً نمیدونم چیه و اطلاعاتی داده نمیشه) (و پرانتز دوم آپدیت های سریع تا حدودی این مورد رو پوشش داده ولی خب کلود یه چیز دیگه ست :دی )
یه سری موارد هم هست که میتونن برای تبلیغ بیشتر محصولشون اضافه کنند :دی مثل parental control...sandboxie و ...
بازم میگم امسی سافت یک محصول متناسب با نیاز کاربران هست که امیدواریم روز به روز بیشتز پیشرفت کنه
در تکمیل فرمایش دوستمون باید بگم که امسی سافت بعضی سایتها 8pic.ir یا upload.tehran98.com رو کلا از دسترس خارج می کنه (بر فرض ویروسی بودن یک عکس که تو سایت خاصی آپلود شده نباید کل سایت رو آلوده دونست!!!) دوستان لطفا به اطلاع مسئولان امسی برسونید.
درودنقل قول:
بستگی به تنظیمات شما دارد
در تنظیمات پیشفرض با باز شدن سایت آلوده، یک پاپ آپ میاد و تصمیم را به کاربر می سپارد.
دکمه تایید به معنای بلاک شدن سایت (تایید هشدار) و دکمه "تیک" به معنای باز شدن سایت است.
سپاس.درسته اما بهتره که امسی خودش تشخیص بده که صفحه اصلی این سایت مشکل نداره تا اینکه انتخاب رو به کاربر غیر حرفه ای مثل من!!!واگذار کنه.چیزی که مشخصه اینه که خود سایت آلوده نیست واین یک فالس آلارمهنقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون عباس جان به خاطر نظرات بسیار خوبت عزیز:n16:
در مورد نکاتی که اشاره کردی عزیز :
1- در مورد سیستم آپدیت به نظر من هنور یه مقدار کار داره تا به فرم ایده آلش برسه البته ما داریم تست های متعدد را اجرا میکنیم و گزارش ها را برای تیم ارسال میکنیم که اگر نقطه ضعفی هست در نسخه آینده برطرف گردد و بطور کامل پایدار گردد البته شما از قسمت کارنامه بخش بروزرسانی میتوانید حجم واقعی دانلود شده را مشاهده کنید در نسخه آینده تغییراتی در سیستم بروزرسانی بازهم ایجاد خواهد شد
2- در مورد فالس آلارم وب گارد که تست ای وی فقط 5 مورد را ثبت کرده بود که فکر کنم ایده آل هست و مناسب
3-در مورد حذف که بله سرعت حذف بسیار مطلوب شده است و بصورت چندگانه اقدام به حذف میکند البته شاید شاهد تغییر در موتور حذف و ارتقا آن در نسخه های بعدی باشیم
4- در مورد اون غیر فعال شدن بله قبول دارم که باید آیکون تغییر رنگ بدهد ( البته در صورت غیر فعال شدن هر سه گارد کم رنگ می شود ) که فکر کنم با غیر فعال شدن یکی از اونها هم باید این تغییر رنگ باشه و البته هشدار هم ارائه دهد ( پیشنهاد ارسال می شود :n01: )
5- و بحث اصلی و برنامه ویژه امسی سافت در آینده :
اگر شما در گزینه های رفتار شناسی دقت کرده باشید
به این تصویر توجه کنید می بینید امسی سافت اتوماتیک گزینه مجاز را فعال کرده است و در بالای اون در کادری سبز رنگ نوشته 100 %
این در واقع سیستم اعتبار سنجی امسی سافت هست که پردازش فایل ها در سرور امسی انجام می شود و با آپدیت ها در اختیار برنامه قرار میگیرد در این سیستم با توجه به تنظیم کاربر ضد مخرب خودش در مورد اجرا و یا بلاک کردن تصمیم گیری میکنید و دیگه پیغام نمایش داده نمیشود در کل همه چی در اختیار کاربر قرار میگیرد
البته این سیستم نیاز به زمان دارد برای تکمیل فرایند اعتبار سنجی خودش
6- در مورد دو پیشنهاد دیگر سند باکس و کنترل والدین :
کنترل والدین که رد شده است و اعلام شده است ارتباطی با امنیت ندارد و اگر هم داشته باشد برنامه های بهتری وجود دارد که کاربران میتوانند از آن استفاده کنند
سند باکس هم اطلاعی ندارم شاید در نسخه آینده اینترنت سکیوریتی اتفاقات متفاوتی رخ دهد
علاوه بر پیشنهاد دوستمون میتونید در تنظیمات هم برای این سایت ها یک قانون تعریف کنید تا بلاک نکنهنقل قول:
از قسمت Guard...Host Rules...Add New rules
مرسی از محمد عزیز به خاطر توضیحاتشون :n11:
مشخص نیست نسخه 9 چه تاریخی میاد؟منتظر یه رابط کاربری جذاب هستیم:n06:
نقل قول:
فالس ها برطرف شدنقل قول:
Thank you for your submission. A database update has already been issued and will be available via online update within the next minutes
تاریخ دقیقی مشخص نیست امیدوارم قبل از 2014 این اتفاق بیفتدنقل قول:
مشخص نیست نسخه 9 چه تاریخی میاد؟منتظر یه رابط کاربری جذاب هستیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.1.0.4 with and without beta updates enabled:
- بهبود در مدت زمان پاکسازی از طریق بوت.
با سلام خدمت دوستان
از عید این انتی ویروس دارم واقعا ازش راضی ام حالا اگر بخوام نسخه جدید این انتی ویروس دانلودکنم باید از کجا بگیرم،چه نسخه ای بگیرم واز هم کلید از کجا تهیه کنم
دوم برای فعال کردن فایر وال باید چکار کنم
لینک اینترنت سکیوریتی جدید ترین نسخه(آنتی مالویر+فایروال)نقل قول:
بازم سلام
لطفا اگر میشه بگید باید کلید انتی ویروس از کجا تهیه کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.1.0.4 with BETA updates enabled:
- Fixed a potential deadlock situation in real-time protection module.
دوستانمون arfnpm و xman81 احتمالا می تونن کمک کنننقل قول:
سلامنقل قول:
باید اورجینال خرید کنید اگر علاقه مند بودید البته تریال ریست و ... هست درتاپیک مراجعه به پست دوم
بنده دسترسی به کلید ندارم اگر بقیه دوستان داشته باشند
برای خرید هم میتونید از سایت زیر استفاده کنید
iremsisoft.ir
با سلام
یک مشکل برام پیش امده لطفا کمکم کنید از موقع ای که اینترنت سکیوریتی این انتی ویروس ریختم مرورگر کروم از کار افتاده و دیگر کار نمی کنه بقیه مرور گر ها کار می کنه تنها کروم که از کار افتاده
بعد سوال دوم اگر بخوام فایر وال انتی ویروس غیر فعال کنم باید چه کاری انجام بدم
سلامنقل قول:
شما از داخل فایروال بخش برنامه ها؛ برنامه مورد نظر خود را جستجو کنید و دسترسی لازم را صادر کنید
از داخل آنتی ویروس بخش محافظ ، اگر برنامه مورد نظر مسدود هست ، مجاز کنید
برای غیر فعال کردن فایروال از داخل فایروال هر 4 گارد را خاموش کنید
سوال دیگری بود در خدمت هستم
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7.0.0.1860 with BETA updates enabled:
- پشتیبانی کامل از ویندوز 8.1.
- Asynchronous connection handling. به این ترتیب، ارتباط های موجود دیگر در انتظار هشدار فایروال برای مسدود شدن نیستند..
- بهبود پردازش امضاهای دیجیتال که از هش های خاص و الگوریتم های time stamp استفاده می کنند.
- توسعه حالت بانکداری. اکنون تمامی دامین های تایید شده نمایش داده می شوند تا از گیج شدن در نمایش صفحات سفید سایت ها و صفحات تایید شده جلوگیری شود.
- بهبود پردازش قانون برای استفاده کمتر از منابع.
- بهبود سازگاری با مرورگر های بر پایه گوگل کروم و Sandboxie و VoodooShield و سایر برنامه های امنیتی.
- بهبود بروزرسانی. Online Armor اکنون از همان شبکه بروزرسانی Emsisoft Anti-Malware برای دسترسی سریع تر تمامی کاربران به بروزرسانی ها استفاده می کند.
- حذف تمام ماژول های غیر نیاز در Online Armor ++ که موجب کاهش حجم فایل نصب تا 60% شد.
- رفع بیش از 300 باگ که بین آن ها انواع مشکلات که موجب نمایش صفحه آبی در ویندوز 7 و 8 می شد وجود دارد.
.
از کجا میشه دانلود کرد ؟ من لینک دانلود پیدا نکردمنقل قول:
احتمالا ناسازگاری انلاین آرمور و virtualbox که باعث صفحه آبی میشد باید برطرف شده باشه
درودنقل قول:
بتا به صورت بسته خاص نیست، باید نسخه 6 نصب بشه و گزینه آپدیت بتا تیک بخوره و آپدیت بشه.
لطفا اگر امکانش هست نصب کنید و مشکلی بود اطلاع دهید.
با سپاس