شما اطلاعات رو بزار،ما تشکر میکنیم
پ.ن:بابا مگه یه تشکر چیه که میگین بخاطرش پست نمیدم؟!
Printable View
شما اطلاعات رو بزار،ما تشکر میکنیم
پ.ن:بابا مگه یه تشکر چیه که میگین بخاطرش پست نمیدم؟!
اطلاعاتی که با منت (Like) باشه من صد سال سیاه نمیخوام .:13:نقل قول:
واقعا كه ! شرم آوره ... يه اطلاعات گذاشتن اينقدر منت داره ؟نقل قول:
منم قبول دارم سر حال نيست اين تاپيك ولي ديگه اين حركت جالبي نيست ...
نه دوستان گلم
سو تقاهم پیش اومد
من اصلا منظورم این نبود که حتما با تشکر نشون بدین که شما هم مثل من تو کفین
همین که چند نفر بعد از پست من بنویسن که دلشون میخواد که اطلاعات رو داشته باشن هم کافیه
من منظوری نداشتم عزیزانم...
منظور DR-Shahrooz اینه که علاقه ی بیشتری به پست های مفیدی که داده میشه،بشه...
91 داده Gamemaster ...که عالیه !
خب گویا دوستان هم مثل من به شنیدن مطالب علاقه دارن
اما Career Mode
خیلی چیزا به این بخش اضافه شده و طبق نظر سنجی خود فیفا ، اکثر پلیر ها میخوان اولین چیزی که تو فیفا بازی کنن هم همین بخش باشه
از این به بعد وقتی میخواین یک بازیکن رو تو Career Mode بخرین این گزینه ها رو دازین :
Add To Shortlist : که این قبلا هم بود و میتونین یه بازیکن رو تو لیستتون قرار بدین که هروقت پولو اینا داشتین،به لیستتون سر بزنین و بخرین
Enquire About The Player : یعتی پرس و جو در مورد بازیکن ... یه جورایی همون ذیر ذره بین قرار دادن بازیکن و اینکه تو باشگاه خودش چطوریاس ، آیا روند رو به رشد داره ؟ آیا خریدش به صرفست ؟! این گزینه ، یه گزینه ی جدیده
Approach The Team To Buy
Approach The Team To Loan : که این 2 گزینه ها وقتیه که بخواین به باشگاه نزدیک شین و بازیکن رو یا بخرین یا قرض کنین
وقتی میخواین یه بازیکن رو بخرین ، علاوه بر محلی که باید مبلغتون رو بنویسین ، زیرش گزینه ای وجود داره به نام : And/Or Player که مثلا میتونین بگین این پول + این بازیکن رو میدم به جاش بازیکن شما رو میگیرم ! که این گزینه ها جدیده
بچه هایی که مثل من تو Career Mode تیم های داقون برمیدارن تا هی ببازن و طعم سخت تیم داری داقون رو بچشن ، میخوام بهشون 2 تا بازیکن معرفی کنم که قیمت زیاد بالایی ندارن ولی واقعا به درد بخورن
یکیش : ُDarren Mattocks هست که ST هستش و فقط 900 هزار یورو پولشه با درامد هقتگی 5000 یورو . این بازیکن ST هست و Overall ش هم 67 هست ، سنشم 21 سالشه و جای پیشرفت داره
یکی هم D.Nugent که فوق العاده گل میزنه و قیمتی هم نداره
اما حالا وقتی یکی به بازیکن شما پیشنهاد میده باز 4 تا گزینه هست که یکیش جدیده :
Stall : یعتی نه نه نه آره !!!
Accept Offer : قبول پیشنهاد
Reject Offer : رد پیشنهاد
اما گزینه ی جدید گزینه ایه به نام : Counter Offer که میشه ضد پیشنهاد !!!! مثلا فلان تیم میگه فلان بازیکن شما رو 1000 تومن میخرم !!!! در حالی که اون بازیکن 3 تا 4 هزار تومن می ارزه ! اینجاس که شما یه Counter Offer میدین و قیمت خودتونو پیشنهاد میکنین که مثلا من این بازیکن رو 3500 تومن میفروشم !!!! اینجاس که باید صبر کرد و دبد که آیا تیم حریف با رقم پیشنهادی موافقت میکنه یا نه...
از این به بعد هم شما یه همکار دارین که مسئولیتش اینه که پیشنهاد های ملی ای که برای مربی گری شما تو تیم ملی مطرح میشه رو بررسی کنه و به شما خبر بده.بدیهیه که هرچقدز شما بهتر باشین ، تیم های ملی بزرگتری به شما پیشنهاد همکاری میدن
بقیه ی چیزا مثل آکادمی جوانان و تربیت بازیکن های جوان و اینا مثل فیفا 12 س ....
همین ...
پس زود باش اطلاعاتو در مورد Career Mode بزار :31::10:نقل قول:
ویرایش شده :
دست گلت درد نکنه :46:نقل قول:
چند تا تیم توشه
خدایی پارسال این موقع ها اینقدر اینجا بحث داغ بود که من از دستم در میرفت ... حداقل این روزا 70-80 بودیم ...
دمو بیاد یه من خوب میشه
سال پیش چپ و راست خبر و ویدئو از گیم پلی بازی بیرون میومد و چون تازه ایمپکت انجین و تاکتیکال دفندینگ به بازی اضافه شده بود مانور روی این دو مورد خیلی زیاد شده بود.
البته امسال هم یک سری ویژگی جدید به بازی اضافه شده ولی به اون صورت بازتاب داده نمیشه! حالا یا EA نمیخواد خبرها منتشر یا این که موضوع چیز دیگه است.
به نظرتون پاس كاري تو فيفا12 خوب بود ؟ از نظر من تنها ايراد 12 پاس بود كه خيلي سخت شده بود ... ديگه اينقدر هم نبايد رو مخ گيمر باشه
آره زیادی سخت بود و مهارت زیادی می خواستنقل قول:
ولی به نظر من خوبه یعنی هرچی سخت تر بهتر
حالا تو تاپیک 12 به سطح legendary یکم بدوبیراه گفتیم ولی من بازم دوست دارم فیفا 13 به سختی همون 12 باشه
فقط طبیعی تر
متاسفانه در زمانی نیستیم که هوش مصنوعی تکامل پیدا کرده باشه هوش مصنوعی تمام بازی ها بسیار عقب مانده است.
پس من ترجیح میدم لجندری سی پی یو بسیار سخت و به معنی کلمه خودش افسانه ای و به قول دوستان، متقلب باشه تا اینکه طبیعی تر (ضعیفتر) باشه! هرچند که آرزوی هممون اینه که طبیعی تر (در واقع رئال و واقعیتر) باشه که خودتونم میدونید این واقعا فعلا غیرممکنه! شاید این درخواست در 10 سال دیگه بعد از فروکش شدن عقده های گرافیکی برای فروش بیشتر شرکت ها و ارضای کاربران، انجامش عملی باشه!
لجند فیفا11 که عنوان میشه طبیعی تر بود به نظر من از دید هوش مصنوعی هیچ تفاوتی با فیفا12 نداشت فقط سی پی یو عملکرد ضعیفی در مقابل یوزرها داشت.
با این ویدئوهایی که من دیدم مطمئن شدم اعتراضات بیخود یوزرهای فروم ea جواب داده و لجندری بزودی برای هممون مثل لجندری فیفا11 سریعا تکراری خواهد شد!
دقیقا برعکس فیفا12 که تازه یک هفته است برای من تکراری شده و تازه فهمیدم لجندری رو چجوری تو هر بازی ببرم.
با سلام
اساتید محترم و محترمه !
دقیقا اعلام شده که بازی کی ریلیز میشه ؟
سپـــــــــاسگذارم.
28 سپتامبر آبره :دی
بابا واسه این زیاد بحث نمیشه کاربرا فهمیده هستند و نمیخوان اسپم کاری کنن وقتی یه خبر تازه نیست چیکار کنم تایپیک رو بکنیم خنده بازار یا چنگ و دعوا ....
اگه اخبار تازه ای بیاد همه با شور و شوق میان دنبالش من خیلی مواقع اصلا نمیتونم بیام رو اینترنت خدایش هر وقت میام اولین کار تاپیک فیفا بعد اون تایپک ها رو میرم ولی خب چیکار کنیم خبر کووو من کل شبها رو فیفا 12 ان میزنم اینقدر عشق این بازیم به امید بازی بههههههتر که نه خارق العاده
با سپاس
دمو قراره امروز یا فردا بیاد.درسته؟
بله گفتن 11 سپتامبر که میشه فردا . حالا شایدم یه حال خوب بدن امروز بیاد :دی
دو ویدئو جدید از گیم پلی بازی :
Manchester United vs Atlético Madrid
زمان : 6:24
حجم : 29 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Brazil vs France
زمان : 6:52
حجم : 30.7
دوستان واسه ایکس باکس هم ریلز شد باید از خود ایکس باکس دان کنم یا متونم با رایانه هم دان کنم؟
دوستان گلم
از ساعت 12:30 فردا(3شنبه) ظهر ، دمو برای ایکس باکس میاد
13:30 تا 17:30 هم واسه کامپیوتر میاد
و از ساعت 1:30 تا 5:30 بامداد 4 شنبه هم واسه PS3 میاد
سلام آبای جاننقل قول:
این تاریخ رو که میدونستم.
آخه بعضیا اومدن گفتن که زود تر میخواد ریلیز شه .
واسه همین سوالیدم .
با سلام.
کسی از دوستان می دونه چه تیم هایی تو دمو هست؟
آرسنال - من سیتی - دورتموند - میلان و یوونتوس
تایم بازی سه دقیقه ای
ورزشگاه اتحاد منچستر سیتی .
زمان برگزاری بازی ها هم در روز است.
فقط یه سوال دیگه.
آقا بهزاد احتمالا میدونید که بازیکن های دمو طبق آخرین نقل و انتقالات هست یا نه؟
دمو فیفا 12 که هنوز فابرگاس تو آرسنال بود.
فکر نکنم طبق اخرین نقل و انتقالات باشه . چون که کلیپ ها و تریلرهایی که از گیم پلی منتشر شده بود این رو نشون میداد که نقل و انتقالات در دمو کامل نیست
کمتر از 3 ساعت به اومدن دمو باقی مونده .... ما منتظریم یالا :))
دوستان واسه بازی روی ایکس باکس چیکار کنیم ؟؟؟ منظورم اینه باید با ایکس باکس دانلود کنیم یا میشه با کامپیوتر دانلود کرد و بعد رایت ؟؟؟ دی وی دی مخصوصی میخواد ؟
اگه دستگاه ریست گلیچ هـکه که کارت راحته دانلود می کنی با ftp می ریزی راحت ولی اگه نباشه باید با روش خاصی رایت کنی یه راهش هم استفاده از USB X Taf هست که فایل دمو رو از اینترنت می گیری بعد روی یه فلش مموری کانفیگ شده اینجکت می کنی می زنی بازی می کنی... ولی خوب ریست گلیچ خیلی راحته درجا دانلود می کنی با ftb می ندازی روی هارد اکس باکس و تمام راحت ترین و بی دردسر ترین راه گیمینگ استفاده از اکس باکس ریست گلیچ هستنقل قول:
سلام داش آرمین ارادت...نقل قول:
گلیچ برا آنلاین بازی کردن مشکلی پیش نمیاره؟ جایی هست ازش اطلاعات بیشتر کسب کنیم... تشکر
طبق گفته fifa soccerblog دموي pc ١٤ دقيقه ديگه منتشر ميشه
سلام آرمین جان ممنون از راهنماییت ... ولی خب ما زیاد سررشته نداریم ببخشید . این گلیج -- رو از کجا میشه فهمید ؟؟ آخرین بار فقط بردم lt 3 ریختم ... زیاد سر در نمیارم از مسائل مربوط به -- .... به نظرت این 3 تا روشی که تاپیک زیر توضیح داده جواب میده ؟؟؟نقل قول:
نیومده برای PC هنوز ؟
اینو الان دیدم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کفمون برید پس این دمو قراره کی بیاد این وبسایت Fifaplay هم که مشکل داره
اون لینکی که دوستمون قرار داده لینکها رو برای دانلود گذاشته . حجمش حدود 2.5 گیگ میشه!
page فیس بوک EA اینو الان گذاشت :
نقل قول:
FIFA 13 Demo Day is finally here! Look for the demo to first appear worldwide between 10am-2pm UK time on the Xbox 360 (your timezone: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) and between 10pm-2am UK time on the PS3 (your timezone: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )! Play the PC demo NOW via Origin: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Don't forget to celebrate Demo Day with us during our webcast at 7pm UK time! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان لینک دانود دمو رو از سایت زیر مشاهده نمایید
لینک دانلود نسخه ایکس باکس رو لطفا یکی مرحمت کنه
لینک های رپید توسط Skidrow قرارداده شده.
FIFA 13 Demo PC
حجم : 2.21 گیگابایت